Reklama

Dispoziční prognostika

Špína: (Pá, 2. 1. 2015 - 17:01)

Milosrdný vrahVelký to pán mistr,všeho světa ministr,z peněz panděro mu narostlo,s virguli byl na ostro.Zabili mi manžela,to jsem přece nechtěla,když virguli ho pán mistr měřil,všemu co řek mu věřil.A tak se z pána mistra ze lži stal vrah,z vrahu lidé mají strach,tento je však velebený,on totiž vrah vůbec není.Za vše může zase kletba,pracovat se tu nedá,kletba kletbou lidi zanáší,mezi lidmi jak vir se přenáší.Kdo lhář, vrah vrahů to byl,kdo slávu a lásku má, jakoby lhář a vrah nebyl,vy to jistě chcete vědět,sám Stanislav Sohr, měl ve vězení sedět.

xy (Pá, 7. 6. 2013 - 17:06)

nedáte, protože nikde...To je úroven.Prostě Buranov.

Špína: (Pá, 2. 1. 2015 - 16:01)

ÚlevaKde nic nezmůže běžný argument,snad ve verších zmůže oponent,kazím diskuzí tu vaši,musím se obhájit, proto verš to tu zanáším,nemám jinde prostor,vyjádřit ve hněvu odpor,proto vím, že má hněvivá negace,je to, co vám přináší má práce,nevím kde bych jinde se podělil,o smutek a zoufalství, které mi lid dipu nadělil,zažil jsem neskutečné urážky a ponížení,i kdybych vám vše řek, bylo by to k neuvěření, i nejlidštější z lidských se přidal k ponížení,neskutečný lynč a teror všude vůči mne byl spatřený,Stanislav Sohr byl velký pánu pán,úchyl, deviant jsem, tím jsem se stal,kde se mám tedy obhájit,sousedi říkají, nemáš právo se hájit, sviňáku zasraný,dobytku posraný,jsem nekvalitní výrobek,ze všech stran úchylný pohrobek,nevíte co od sousedu musím snášet,raději smrt zvolit, než nechat se tím zanášet,možná ne to dojde,snad duše má se s pravdou sejde, nevidím nikde jinde řešení,snad pravda pravd mne nějak ocení,když lid mne hanobí,v tom oni zavodí.

Blažena (Pá, 2. 1. 2015 - 11:01)

Vyzkoušela jsem hodně...Paní Dinušová, přestaňte si tady dělat reklamu. Každý ví, že si to tady píšete sama, abyste nalákala k sobě nějaké důvěřivce. :-) Jste s tím už trapná.

Regina (Pá, 2. 1. 2015 - 11:01)

Vyzkoušela jsem hodně léčitelů. Z komplexů a malého sebevědomí, které mě zapříčinily i fyzické potíže mě pomohla paní Dinušová z Brna. Není známá, není drahá, nenapsala knihu. Avšak úžasné. Je jemná a citlivá. Vyjadřuje něco zvláštního.Měla jsem pocit, že to mám někam napsat.

Šína: (Čt, 1. 1. 2015 - 17:01)

ProsbaPokud ty verše vydáte,lidem duši dodáte,je tam a tam ve verši chybička,duše má z toho je maličká,verš narušen je z nepozorností,občas se mne zhostí,proto je třeba udělat opravu,jen ve verši nápravu,verše byly psaný jen tak, pro poučení,autorské práva vám dávám, vydat tyto verše je nezhřešení,pod jménem Špína zastřešený,jen tu jsou psané, nikde jinde verš tento není,proto nevyhovím žádosti, odbudu vás stroze,pokud by jste je chtěli poslat, jsem na volný noze.

Špína: To pro (Čt, 1. 1. 2015 - 16:01)

Osobní zpověď Špíny: Špína vypovídáPravdu řek jsem mistrovi všech mistrů, pánu svět,nenávist jsem sklidil, že se mnou hned zatočí,za zády z řeči se ozval hluk,svinsky zmrde, jsi debilní kluk.Potom jsi sviňák a v to sugerující úpravy zvuk,do duše vešel podivný to duch,od té doby pro mne všude neštěstí,zničit život uměj, v křížku s nimi, nic dobrého nevěstí.Peklo na světě, nenávist ke mne šíří, to jen znám,stát se to může i vám,když znáte pravdu musíte mlčet,sic bolesti budete chrčet.A co ty bestie co duši napadly,z lidskosti slouží lidem, do dějin lidí zapadly,slouží lidem v dobré víře,za zády lidí je bezpečnější k nevíře.Mistr mistrů, pán světa, to draků stvůra,je temný sen, noční můra,pro pravdu šikana, lynč a teror, veskrze lepších lidí,když pravdu nemají tak ji skradou, tak to vidí.Virgulí jim to neměří, věste,vy oponenti se třeste,jsou schopni hudbu, rádio a televizi zneužít,proti vám v šikaně, lynči a teroru použít.Už nejsem bytosti lidsky lidskou,dokázali to silou lidsky typickou,teď slouží ve znamení sebe,dělají z žití peklo ni nebe.

Špína: (Čt, 1. 1. 2015 - 16:01)

Chci žít pravdu, co lež svedeAť si co chce, kdo chce říká,pravda v pravdě vždycky tiká,lež ze lži lidi kosí,ty, co ji v sobě nosí,ať je lež vlastní nebo cizí,hrobem zavání ve své vizi.Lež ze lži dělá lháře,je víc než jiný, a proto lež jiným káže,lež ze lži dělá zloděje,je víc než jiný, z pravá na cizí, vše se k němu poděje,lež ze lži dělá vraha,je víc než jiný, vzít život, toto právo si dává.Síla energie pravdy a lži má moc,zvol si správně, sic nepřečkáš noc.Koho ze všeho vinit,proč se lží svinit,je lepší všechny lháře,rovnou zavřít do žaláře,na svobodě by potom zbyl,mistr děje, který jediný by v pravdě žil,myslíte, že pravda to není,jen bůh je pravda, pravdy ho scení,lidi ve snů svém si žiji,je však možné, že pravdou svou se nemíjí.V pravdě pravdu je třeba zastávat,činný k pravdě být, a ne jen tak postávat.

Špína: (Čt, 1. 1. 2015 - 16:01)

Uchvatitelé mozkůChodí k nim i policie,chtějí vědět, jak lepší se žije,není nad poradu,je třeba rozhodit návnadu.Od policie k politikovi,pod patronátem se dobře hoví,ve znamení civilizace telestetické,stávají se mozky elastické.Vládnou budou věřte světu,dokončovat budou politikovi větu,nikdo jím účet nevystaví,to oni oponenty popraví.Ve znamení nové říše,budou nože v lidském břiše,ti, co už se odevzdali,budou vládnout, jako velcí, rozum hloupým vzali.

Špína: (Čt, 1. 1. 2015 - 16:01)

Transformace mozku pro termostkuPán všeho, nejmenovat, má tajemství,nic dobrého to nevěstí,to je mojí zkušenosti,což není dnes předností.Nad lidu svému jej hned,nepoznali by smyslu med,a tak v zájmu vyššího smyslu,toužebný okamžik zkysl.Nejprve zjevné pravdy se musím naučitže je umím se musí zaručit,v rámci svého pokroku,transformovat mozek musí rok od roku.Velká snaha k tomu vede,pod taktovkou v dozoru to každý svede,a tak ze svého zájmu,přišel o svůj rozum jsem a jiný si najal.Že to nejde, stal jsem se objetí,v rámci sekty jsem v zajetí,pro tyhle umanuté zmije, byl jsem ten kdo pro ně žije.

Špína: (Čt, 1. 1. 2015 - 15:01)

Identita pochybnáAť jsem kdo jsem,teď to jako sen,k mistrovi děje jsem zašel,útok na identitu našel.Lidé nejsou si prý rovní,mezi nimi rovnější,že není to pravda, jsem prý včerejší,je třeba žít pro pravdu včerejší.Identita má se zachvěla,řeč mistra děje se k tomu měla,musíte něčeho dosáhnout,sama sebe přesáhnou.Pochybným jsem se stal,když rovnosti jsem namítal,a tak jsem se podřídil,podřízení jsem si nařídil.Škola že mne naučí,jak získat draka, tím se zaručí,budu lepší mezi všemi,my lepší zdědíme zemi.

Špína: (Čt, 1. 1. 2015 - 15:01)

Vdova zavislačka, pro mne tu někdo jeMezi zdravím a nemocí se potácím,na vaze z nějakého důvodu ztrácím,jsem už jako lunt,otevírám láhve, co chvílí vyletí špunt.K návštěvě mistra děje mne dávná přítelkyně zlákala,dostalo se mi poučení, abych se neflákala,musím říci, že pozornosti nevšední se mi dostalo,v duší mé vše pookřálo.Doktora mne sestry už nějak odbyla,pozornosti mistra děje jsem nabyla,potřebuji pozornost něčí,stačí říct a duše moje před ním klečí.Stačilo zaplatit za hezké slovo,žijte podle nám milá vdovo,teď mám svého miláčka,super mistra děje, dipáčka.Žádný hypochondr nejsem,zdráva v každém směru teď jsem,volám mu každičky den,Aby řádně byl upraven.

pro ka (Čt, 6. 6. 2013 - 14:06)

To ale neznamená že nenínedáte, protože nikde žádné pozitivní reference nejsou, že?

ka (St, 5. 6. 2013 - 11:06)

To ale neznamená že neníTak kde tedy je? Velmi rád bych se s ní seznámil! Dáte mi prosím odkaz?

va (Út, 4. 6. 2013 - 20:06)

Ještě jsem nezaznamenal ani...To ale neznamená že není

Martin: (Út, 4. 6. 2013 - 18:06)

dipáci, když se na nás... Jsou to jen ulhaní psychopati.

Kde jste (Út, 4. 6. 2013 - 12:06)

dipáci, když se na nás valí voda? Vy přece umíte všechno upravit, i počasí. Zase nic? Výmluvy známe: mohlo to být horší, ale my to zachránili, nikdo si nás neobjedanal, atd.

Špína: Špína š (Út, 30. 12. 2014 - 18:12)

Pro pravdu hnusák ne-li deviantPán světa, nejmenovat, to je Drak, velké zvíře,kradl co mohl vše pro sebe k nevíře,měl však všude zastání,pravd žije v její zapírání.To co původně pravou myšlenku mělo,bylo poníženo a poznané bylo jeho tělo,proč měl zloděj pán světa zastání,když v krádeži měl poznání.Pravdy bude zapomenutá,lhář je povaha umanutá,co má dělat vzpomínka,když je k pravdě záminka.Teď mají mistři autorská práva,pro pravdu to špatná zpráva,co je třeba dělati,jak pravdu zachovati.Kdo pravdu říká mistry špiní,z hnusáctví v devianství oponenty viní,je třeba to říci všem, lynčovat ho den co den,ve jménu veškerého programového snu.A tak ve všem byla smůla,pán světa bez pochopení práva rychlejší byl, smůla hurá,zloděj sílu teď má práva,z cizího nápadu majetek jeho se stává.A prý ten co nápad měl,bezcharakterní ubožák je, neboť on krást musel,zločinným chováním, je to lež, se provinil,kdo by z pravdy lži pro sebe učinil.

Špína: (Út, 30. 12. 2014 - 16:12)

Víra za penízeZaprodat svou duši se nesluší,zacpat své uši a neslyšet se sluší,proto lhář není lhářem,když virguli měří a říká, my pravdu kážem.Testem lze pravdu zjistit,výmluvou se mistr chce pojistit,nikdy ve své snaze důkaz nepozná,pravda proteče korytem jak voda.Věřte lupiči co vás o peníze připraví,věřte mi, to on vám poradí,víra láme stromy a přenáší hory,v ní zlato je, v ní jsou zlaté doly.Lžou vám a vy to nejspíš víte,vírou svou však život svůj zachráníte,základní potřeby zdraví se pak stává,moci kouzelníka, který prý zdraví dává.

Špína. (Út, 30. 12. 2014 - 16:12)

Zákonná úpravaKde jsou lidská práva,s nimi mistr mává,když způsobí neštěstí,nic dobrého to nevěstí.Marně volat budete po nápravě,nedovoláte nikterak se právě,ani když etikou budete se ohánět,k zodpovědnosti mistra pohánět.Mustru činnost nehlídá žádná právní úprava,strana zákonná mu v tom pomáhá,odvolá se k vyššímu smyslu bytí,vše vysvětlí si jak chce, smůlu budete míti.V tom není žádná rada,kde může být tedy rada,proto mistrům všechno věřte,z blbostí své tak jim měřte.

Reklama

Přidat komentář