Reklama

Dá se hrát Divadlo i s MALÝM Kašpárkem?

Ponocny (Čt, 27. 1. 2005 - 04:01)

No zajimava dikuze i kdyz si myslim ze JOHANZ je skoro negramotnej jak ja.Oxy to s tema prsama bylo napsany taky vopravdu k zamysleni ale podle mne trochu neprimo protoze votazka byla penis 18/9 cm a to bych rek se nerovna prsata macatice vuci ty co nema nic rek bych spis pomer kozanda a holka s malejma prsama a co pak?.No a dejte na to protoze me se velky poprsi hnusej (vazeny stedre vobradeny damy prosim za vodpusteni ale vy to stejne moc nepotrebujete) a vopravdu me vzrusujou spis ty uplne prumerny pekne tvarovany holky.Jo este na konec proboha netahejte do toho feromony vo tomhle tahle diskuze nejni toho sou si snad vedomi fsichni bavime se vo velikosti ptaciska a nezacinejte s tim se vas nekdo bere protoze vam buhvi proc dobre voni nebo umi skvele varit.

uma (St, 26. 1. 2005 - 22:01)

Ta vůně-Johanzi-důležita poznamka!Volila jsem mezi dvema-jeden,ktery mel rozmer za ktery by se pornoherec nestydel a druhy-cca 16..A ja si vybrala 16,protoze mi tak voni,ze jsem za nim chodila pomalu jak pejsek..

uma (St, 26. 1. 2005 - 22:01)

Tak to ja nejsem asi kazda zena.Vybrala bych si toho vetsiho,protoze presne tuto velikost mam vyzkousenu jako temer idealni,ale lepe je tak o 2 cm mene kvuli poloze na ovečku-jak se říka u amíků..19 je bolestive.Pokud by se muz ovladal,tak by to slo,ale zaznamenala jsem,ze specialne zezadu,se muzsky dostavaji do stavu bezvedomi a mozek vypnou uz uplne-zrejme jim to preskoci do praveku a je vymalovano-ale nic proti panove.To je prave na muzskych to co zenskou nejvic rajcuje-chlap,ktery se pritom ovlada-to je pul radosti.

Oxy (St, 26. 1. 2005 - 21:01)

Průměr: Možná na tom něco bude. Ale platí to i opačně, při výběru dívky mužem. Jak psal Jan

Johanz (St, 26. 1. 2005 - 21:01)

Každý si musí najít toho svého ,ktery mu sedi do dírky jedna je malá druhá větší a třeti největší.......když se zeptáte chlapa jestli na velikosti dírý záleži řekne vám záleží jak leží......Nikdo nemá rád když se mu ten jeho pták v díře blemcá.To už je lepší masturbovat.no a zase cpát ho ho do těsné díry to je taky vo hubu....Trocha tolerance by nikomu ..?..neuškodila kačenka je možná chytřejší než ti co ji pomlouvají....To totiž není o tom co má člověk v hlavě ale jak voní...Jo a kdyby nebyli lidé "jednodušší"Jak by ti Chytřejší poznali že jsou chytřejší..............JOHANZ VAS ZDRAVI

Prumer (St, 26. 1. 2005 - 21:01)

Neco k zamysleni.Skoro kazda zena odpovi ze na velikosti nezalezi a hlavni je jak to kluk umi a jaky ma charakter a blablabla.Mate dva kluky, oba jsou uplne stejne hezci, chytri, vtipni a buhvi co a oba jsou stejne sexualne zkuseni.Jeden ho ma 18 cm a druhy ho ma 9 cm.Ktereho si vyberete?Pokud na velikosti nezalezi, jak je casto predhazovano, tak statisticky by si 50% zen melo vybrat toho s 9 cm penisem.Ze by se tak nikdy nestalo vi vsichni pritomni.

? (Út, 25. 1. 2005 - 21:01)

No ty jsi hotovej FENOMÉN.

Demi (Út, 25. 1. 2005 - 18:01)

Nejoriginalnejsi je,kdyz nekdo pod nekolika jinymi jmeny pise porad to stejne dokola.Naprosto nenapadne...Pro zamindrakovane kluky by to mohla byt zajimave cteni,zvlast,kdyz se dozvidaji ,ze male penisy jsou v pohode,ale bohuzel nekteri tupci dokazou takova temata zabit svoji omezenosti...adios

? (Út, 25. 1. 2005 - 15:01)

TAK HO JEDINĚ KOPNOUT DO PR....

Nina (Út, 25. 1. 2005 - 14:01)

A co rikate na to, kdyz ho ma chlap spis malyho, ale pusou to nema rad a rukama taky moc nedela. Tekze se muzete spolehnout jen na jeho kasparka...

Tibor (Út, 25. 1. 2005 - 14:01)

Jo, mne se taky zda. Jako stara panna kdyz si poprve uzije...

Pavel (Út, 25. 1. 2005 - 13:01)

Kačka si šukla a je z toho na větvi. Nemůžu si pomoct, ale její příspěvky mi připomínají chování slepičky poté, co snesla vajíčko.

S. (Út, 25. 1. 2005 - 13:01)

Mám partnera, který má penis velký, nadoraz to občas dost bolí, na koníčka nebo zezadu to je skoro nemyslitelné, protože to víc trpím než bych si to užívala. Teď jsem poznala muže, který má penis menší a užší. Musím říct, že výše jmenované polohy jsou naprosto bez problémů, můžu klidně nadoraz, nic nebolí a užívám si to. Dokonce bych se snad nebála ani análku, protože s partnerovým penisem to bylo utrpení... A stejně - jsem vzrušivá klitoridálně, takže na penisu vlastně skoro vůbec nezáleží... :-)

huhu (Út, 25. 1. 2005 - 12:01)

A Demi je v kurníku královnou :oP

Demi (Út, 25. 1. 2005 - 10:01)

Promin ?,ale ty budes bud frigidni nebo puritanka. V tematech o sexu se vetsinou mluvi o sexu,a to hodne.Jestli ti vadi,ze nekdo rad sousta,tak mas asi sakra problem,a mela by ses obratit na prislusna temata.Tam budes urcite vyslysena.Nemyslim,ze by se Kacenka chovala jako zvire,ale vcelku zdrave sexualne zalozena zenska.To vadi?Zeny zeny,uz se za vas zase stydim. Proc se nektere musi chovat jako slepice?

? (Út, 25. 1. 2005 - 08:01)

Musím se zastat Jany. Prakticky Káča prokázala, že patří mezi"jednodušší"lidi, kteří dovedou jenom sexovat a otravovat s tím kdekoho. Jak to napsala správně, neovládá svoje zvířecí pudy a v tom to je. Jsme lidi a máme se umět ovládat, kdyby každý dal volný průběh svojím vášním, to by to na světě vypadalo.

Ponocny (Út, 25. 1. 2005 - 03:01)

Rad bych se zastal Kacenky pise holka na rovinu a jak to cejti vod srdce a z prozitejch zkusenosti a v jejich prispevcich je kolikrat hodne moudry pravdy jen se to holt nekomu pokazdy nemusi libit. No na me urcite taky budete nadavat jak pisu tak se nezlobte pisu jak mi zobak narost ale spis by melo jit vo to co kdo rekne a ne jak to napise. Esli nesouhlasite s necima nazorama tak jim to nandejte do diskuze ale proboha nevycitejte lidem ze nepisou jak vysokoskolsky profesori vo to tu snad nejde.

Jan (Po, 24. 1. 2005 - 17:01)

Jano a toto tvé vyjádření ti přijde přínosné:já si myslím, že asi nezahraje...pokud neuspokojí partnerku jinak..To je pecka co?Kačenka a mnohdy s ní nesouhlasím toho napíše dost i zvláštní formou ale něco se dá z toho vytěžit.Protože má názor tak s ní určitě řada lidí nebude souhlasit to je ale přirozené.Myslím,že tobě to nehrozí protože není o čem.Viz výše tvůj postřeh.

Jana (Po, 24. 1. 2005 - 16:01)

Kacenko, ptas se proc vadis? Proc tolika lidem? Protoze tvoje vyjadrovani je opravdu primitivni. Ale urcite to neni podnet k nadavkam.

Kačenka (Po, 24. 1. 2005 - 15:01)

En díky, je mi líto že ti tady vadim, ale já chodim na témata který jsou si dost podobný a ty tam nejspíš chodíš taky, tak se nediv že stále ode mě čteš to samý, když já to radši někam napíšu dvakrát než jenom psát, že už jsem to psala tam a tam! No prostě říkám své názory a nechci se nikoho nijak dotknout! No jinak víš mě tady problémy třeba s ekzémem nebo jinýma nemocma moc nezajímaj, tak píšu jenom do témat sexu, kde můžu přidat zkušenost! No a to holení, prostě mě to zajímá a chci poradit! Stejně jako všichni ostatní!:)Kačenka

Reklama

Přidat komentář