Reklama

EMULIPS - hubnutí? Funguje?

pravá identita (St, 26. 7. 2006 - 01:07)

http://profil.lide.cz/profile.fcgi?auth=&akce=profile&user=xxcd

Helena (St, 26. 7. 2006 - 00:07)

xxcd,je Te plnej Google:-))Uz vim,studujes medicinu na "doktorce"

regulace váhy a (Pá, 26. 5. 2006 - 14:05)

Nenechte se odradit tady od těch provokatérů. Já snížil váhu za 42 dnů o 10Kg.1. pohyb denně 10.000Kroků2. úprava jídelníčku o složené cukry3. vitamíny a minerály proti únavě4. podpora svalovinyA za 40 dnů můžete snížit váhu a postavu o 5-20Kg.Jídelníček a poradu poskytnu ZDARMA.pepa1disc"wo.cz

Návštěvník (Čt, 25. 5. 2006 - 22:05)

tohle mohl napsat jenom DEBIL

Ala (So, 20. 5. 2006 - 16:05)

Co myslíš, bez cvičení to nejde? A cvičení bez diety? I když zmenším dávky?

Návštěvník (So, 20. 5. 2006 - 14:05)

debile!!!

xxcd (So, 20. 5. 2006 - 01:05)

Hýbejte se špekouni a pneumatiky tlusté a nepožívejte tu chemii !!! Jste líní, tím to je !!!

Jana (So, 20. 5. 2006 - 01:05)

Byla jsem se informovat na jednu nabídku zaměstnání. Jednalo se v názvu o správnou výživu a to studio se nazývalo Studio zdraví. Práce spočívala v tom, že bych nabízela, propagovala ,prodávala a vnucovala přípravek Emulips. Zajímavé bylo, že ten přípravek byl " univerzální" ,jednou vyléčil žalud. vředy, jednou zánět slinivky, jednou se po něm zázračně zhublo, prostě poklad. Majitelkou studia byla nějaká paní Stejskalová z Brna a ta firma sídlila někde poblíž Roosveltové ul. Omluvila jsem se, že nemám o tuto práci zájem a paní mě ještě asi půl hodiny přesvědčovala. Kdykoli uvidím reklamu na hubnutí pomocí Emulipsu,musím se smát, jakou blbost dokážou lidi vymyslet. Podle mě je to nějaké placebo.

katarina (St, 17. 5. 2006 - 14:05)

presne tak, zadne zazracne preparaty na hubnuti nezaruci kyzeny vysledek, a to do budoucna. i kdyz zhubnete, tak bez zdraveho pristupu k jidlu mate jojo efektem hned vse zpatky. dovedete si predstavit brat emulips cely zivot, abyste byli hubeni? je to jenom o zmene zivotniho stylu, vyvazenem jidelnicku a nejakem tom pohybu. sama jsem toho vyzkousela uz dost, vcetne adipexu a jedine, co se mi osvedcilo, je naucit se, ze jime proto, abysme byli zivi (tedy zdrave a vyvazene) a nezijeme proto, abysme jedli. pokud clovek nezmeni svuj pristup k jidlu a pohybu, tak ostatni pomocnici jsou jen docasna uleva.

Honza (Čt, 11. 5. 2006 - 14:05)

Žádná pilulka a žáden olejiček nedá vaši váhu do rovnováhy.Pokud nebude Vaše strava vyrovnaná a nebudete brát energii ze tři základních potravinových zdrojů , to je z tuků, proteinů a sacharidů a pokud nebude živá strava převyšovat nad mrtvou, tak si vždy jen pokazíte zdraví. Na příklad Lindaxa s obsahem Sibutraminu dává signal do mozku o pocitu nasycenosti. Je jen otázka času, kdy začne organizmus stavkovat na příklad vypadabaním vlasů a serotinovým efektem. Deficit minerálů a vitaminů se do půl roku projeví na příklad chronickou zácpou, hemeroidy, vaginalními problémy a kožními problémy. Epitel je displejem vnitřních orgánů....úspěšná cesta vede pouze ke změně životního stylu. A začíná to ledničkou a pokračuje talířem na stole. Najděte si dobré dietology a dobrou literaturu a začněte používat svůj rozum.Věřte více Veronice, protože my chlapi tomu moc nerozumíme i když jsme odborníci přes výživu. Doporučují všem, kteří chtějí brát nějaký připravek a začít amatersky s farmakoterapii, aby nejdříve absolvovaly první fází léčení a to je sběr informací. Na příklad, co víme o nežadoucích účincích Adipexu, Orlistatu, Xenikalu, Sortisu, Meridia a Lindaxy.okud nasbíráme dosti informací, zkuste to roztřídit, na příklad podle složení a účinků. Pak se rozhodněte....na příklad seretoninergní anorektiva byly staženy již v roce 1997 z trhu, protože jejich uživatele byli postižení KVO.

Lada (Čt, 11. 5. 2006 - 12:05)

Přidávám se - 4 lahvičky = ani deko dolu! FUJ!!!

Misa (St, 10. 5. 2006 - 15:05)

Presne tak. Verca ma pravdu.

Veronika (St, 10. 5. 2006 - 14:05)

Vůbec to nefunguje! Je to obyčejný olej. když si po jídle dáte lžičku normálního slunečnicového oleje, tak vás to taky trochu prožene. Všude tady píše p. Lopatová pod různými přezdívkami, jak je to geniální! Nevěřte tomu ani trochu, holky!Verča

jana (Čt, 4. 5. 2006 - 15:05)

je na to vekové obmedzenie???

Abrham (Čt, 16. 2. 2006 - 23:02)

p.vierovskaono taky zaleží na tom kolik kilo mate a kolik chcete zhodit!Napříkald pokud máte 160Cm a 55kg tak více už asi nezhubnete!!!Poněvadž tělo vám to nedovolí!!!A taky by to asi nebylo nejzdravější!!!Můj Otec Emulips si kopil a vypada jak z Madahusenu!!!Kost a kuže!!Až ho doktorka sprdla že by měl 5Kg přibrat!!!A stále se mu váha drží!!!Měl vysoky tlak a cukrovku a dnes je celkem v pohodě...Já jsem zkusil Herbalife...Taky to funguje ale je to strašně drahe!!!A taky je třeba mít u toho pevnou vuli nejíst!!!Protože není zcele pravda co se vykláda že není chuť na jídlo...Je ale ne zcela tak jako když nedodáte tělu žádnou živinu a minerály...Prostě při Herbalife tělo nestráda z hladu jako takového že mu chybí živiny,ale spíš z pocitu prázdneho žaludku...Jinak Hrbalife mi taky pomohl zhubnout asi 30Kg...Taky mě přestali trápit bolesti páteře,pálení žáhy,a zmizla mi lupenka...Jenže když jsem už fonančně neutahnul kupováni si živin v prášku tak se mě to vše vrátilo zpět...Takže teď uvažuji když se dívam na otce že si obědnám emulips...Nestojí to tolik a vypdá to že má stejně pozitívni učínky jako HB...dle názru co jsmem tu viděl...Nemslím tim ten ubohy přízpěvek cituji: "Sex-Nežrat-Sex-Nežrat-Sex-nežrat...Kdo nemá skym spát ať se mi ozve"...(poznámka:Nedokážu si představit jak takový člověk vypadá když se snižuje tak hluboko a snažise tadyk na diskusi,která se věnuje zdraví a podobným tématum najít nějaký šukec!!!ne že by sex nebyl zdravý!!!ale přece jen tohle není žádna seznamka...)No co dodat:)Jen že zkusím emulips a pak vám dám oběktivní názor Emulips vs Herbalife a jaky moc obě metody hubnutí funguji...Každopádně si nemyslím že si mužu vsugerovat aby mi něco pomohlo z hodit kila dolu!!!Jako jsem se dočetl v jednom přízpěvku zde v tomto vlákně!!!Podle dotyčné si aji ty pozitívni učinky člověk vsugerováva!!!...Takže musí asi mit emulips i HB něco do sebe!!!...Ještě napíšu jak to dopadlo:)

vierovska (Čt, 1. 12. 2005 - 13:12)

Použila som 4 f?aštičky,žia? ani deko dole.Ale na trávenie pomáha.

zd (Čt, 4. 8. 2005 - 07:08)

Já a můj muž Emulips také užíváme.Měla jsem problémy střevní-průjmy,léky mě nezabíraly.Do nemocnice jsem nemusela na hloubkové vyšetření. Díky Emulipsu a OK Alfě jsem se tohoto nepříjemného problému zbavila-za 3 dny bylo podstatné zlepšení a týden jsem byla v pořádku.Muž má vysoký cholesterol a cukr.Kila jdou také dolů.Do dvou dnů jsme měli objednávku doma.Paní Lopatová ráda poradí na tel.605767811www.webpark.cz/ddss

Zajka (Čt, 14. 7. 2005 - 13:07)

Funguje to, co zadáte svému mozku, aby fungovalo. T.j., když uvěříte, že emulips funguje, tak u Vás poletí kola dolů jako zázrakem. Když uvěříte, že funguje výše uvedená metoda "sex-nežrat-...", budete s váhou naprosto spokojeni při jejím využití.Je to tak snadné.

Nada (Čt, 14. 7. 2005 - 11:07)

U mě Emulips taky funguje. Slečna Karbulová mi včera volala,jak na tom jsem a byla úplně nadšená, že mám za měsíc 5 kilo dole. uvidíme jak to bude dál. Zatím jsem ještě skeptická.

mack (Po, 23. 5. 2005 - 18:05)

Víte co zaručeně pomáhá na obezitu a nadváhu?---sex---nežrat--sex--nežrat---sex--nežrat. Tak kdyby někdo chtěl hubnou se mnou, tak ať napíše. Zdravim všechny.

Reklama

Přidat komentář