Reklama

Celulitida

Cellu-gel od fi (St, 10. 1. 2007 - 10:01)

Ahoj holky, kdo byste měl zájem, mám doma asi 2 roky nepoužívaný kyblíček s gelem od spol. STYX - tu silnější verzi. Věnuji třeba za čokoládu :) P.S. přestala jsem užívat hormonální antikoncepci a pomohlo to :) lenusha"centrum.cz

Nikola 24 (St, 13. 12. 2006 - 22:12)

Já jsem taky hodne hubena, ver mi, ze detoxikace neni o hubnuti, ale pouze o procisteni. Pripravky nefungujou, je to jen reklama. Zkusila jsem snad vse na trhu vcetne tech nejdrzsich. Pomahaji ale jeste masaze!

__utma=48467763 (St, 13. 12. 2006 - 14:12)

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli máte nějaký jiný recept, jsem strašně hubená, posledních pár měsíců pravidelně cvičím, ale celulitidu mám pořád! Nemůžu si dovolit detoxikaci, já do sebe musím cpát jídlo horem dolem... :-) Jinak bych se asi vytvatila. Znáte nějaký dobrý přípravek na celulitidu?

Nikola 24 (Čt, 9. 11. 2006 - 11:11)

Ja vařím přítelovi a dá se to, těch deset dní nebo týden, to jde vydržet a když porušíš, dej si pauzu a zkus znovu. Jsou lidi, kteří dokáží držet půsty jenom o vodě, nebo jenom o džusech a taky to jde.Držim palce:-)

DRM (Čt, 9. 11. 2006 - 10:11)

Ahoj,
sice to je strašně drastické, nevím jak se to dá zvládnout když vaříš každý večer večeři manželovi a synovi?? Ale pokusím se a potom ti dám vědět :-)

Nikola 24 (St, 8. 11. 2006 - 19:11)

jeste chci dodat, ze pro otrlejsi- detox muzete drzet 10 dni, to se doporucuje i silnejsich stadii celulitidy. Tak jsem to udelala ja. Muzu vam rict, bylo to pekloprvni tri dny, ale krasne mi to zabralo. Jako motivace mi pomohl muj pocit toto leto, kdy jsem se stydela vyjit k bazenu a to jsem se vzhledem a postavou i drive dobre zivila...

Nikola 24 (St, 8. 11. 2006 - 19:11)

Ahoj, rozhodla jsem se napsat tu moji detox dietu sem pro vsechny, jasne, nazory se mozna budou ruznit, ale me to pomohlo. Cilem teto detox diety je uplne zmenit stravovaci navyky a postupne prejit na zdravou a pravidelnou stravu. Poradila mi to jedna lekarka ze zahranici, kde ted ziju a je to jedine, co mi pomohlo. Chce to pevnou vuli. Takze prvnich 7 dni : pouze snidat a pres den pit medem slazene caje (hlavne koprivovy), dzusy bez konzervantu(trochu si priplatit), tydne nekourit a nepit alkohol. Snidani zkusit jist pravidelne ve stejnou dobu a navyknout si na ni. Rano jist nasledujici slozeni snidane ( velmi dulezite je, aby byly potraviny bez konzervantu, nejlepe bio, priplatte si na ten tyden, stoji to za to!): krajic zitneho chleba bez kvasnic ( fitness brot myslim, ze se to tak u nas jmenuje) s bio marmeladou nebo medem a bio maslem + jogurt bez konzervantu ( u nas myslim jen Hollandia nebo opet v bio obchode) + jedno jakekoliv ovoce (nejlepe vase domaci jablka, nebo hrusy neco, co je prirozeneho pro nase podnebi), k tomu vypit litr caje. Kdo bude mit hlad, muze jeste vyvar ze zeleniny s kapkou olivoveho oleje ( bez masoxu!) a nebo si dejte pres den lzicku medu. Kazdy den hodne pijte a masirujte zadek nebo partie postizene celulitidou tahy smerem k srdci. Vydrzte, stoji to za to! Az mi nekdo napise, ze zkousi, dopisu vam zbytek kury, ktera je na mesic a jde uz o jidla v pravidelnych 5 davkach, u ni se hladem netrpi, neni slozita na pripravu a hlaven u ni mizi celulitida! Tak drzim palce! PS: Masaz je taky hoodne dulezita, je to pulka uspechu.

Simona (St, 8. 11. 2006 - 14:11)

Nefunguje absolutně nic, jako např. krémy, cvičení, masáže, zábaly, ultrazvuky apod. Za tyto různé "akce" jsem vyhodila loni 25tis a výsledek absolutně žádný. A to chodím 4x týdně cvičit /aerobick, posilovna, bazén/, piju spoustu vody. Myslím si, že Nikola v předchozím příspěvku na to jde dobře. Důležité je "necpat" do sebe cukry, bílé pečivo, alkohol a éčka.

Jana (Čt, 2. 11. 2006 - 07:11)

můj e-mail j.skvorka"seznam.cz

Nikola 24 (St, 1. 11. 2006 - 22:11)

Je to na dele, pokud mi napišeš e-mail, pošlu ti to, je to založene na tom, že jiš převažně rano a nejiš žadna ečka, tedy vyhradne biopotraviny a potraviny bez emulgatoru, bez bile mouky, cukru, masa atd. Je to drsne, ale ucinne, napis e-mail, pokud do toho chces jit.

Jana (St, 1. 11. 2006 - 13:11)

Nikolo, jak probíhá destidenní detoxikační kúra . Děkuji.

Nikola 24 (St, 1. 11. 2006 - 10:11)

Ne, nefunguji, ani nemuzou, kdyz si prectes, co to je celulitida. Funguje to jen na vyonutí kuze, ale ne na celulitidu.

Beatrice (Po, 30. 10. 2006 - 10:10)

Ahoj, nevite, zda alespon trosku funguji telova mleka a gely od Dermacol a Nivey na potlaceni celulitidy a vyhlazeni pokozky?
Diky.

Nikola 24- navo (Pá, 27. 10. 2006 - 12:10)

Ahoj holky, rozhodla jsem se s vami podelit o vlastni zkusenost. Celulitida me trapi od 16, kdy me na ni upozornila jedna moje "kamaradka". Sedela jsem v baru a mela kratke sortky, takze mi hned zkazila radost. Je treba rict, ze jinak jsem velmi stihla, (nekdo by rekl az vychrta) a taky jsem se zivila dlouho modelingem, takze vazne problemy s vahou jsem nikdy nemela. Je fakt, ze jsem vychrtla nahore, ale tuk se mi usazuje na zadku a na nohach. Mam pres boky ted 95, (ale mela jsem i 101, 92 nejmin). Kvuli modelingu jsem neustale hubla a pak se zase prejidala, cvicila jsem taky narazove ( jendou jsem mela amok a chodila jsem porad a pak treba mesic nic), takze neustale vykyvy. K tomu jsem brala silnou antikoncepci Diane. Vysledkem vseho jsem si zadelala na opravdu slusnou celulitidu, kdyz jsem se podivala na svuj zadek letos, chtelo se mi brecet, navic se zacala rozlezat i na nohy.. fuj. Vyzkousela jsem vacupress( mela jsem sielny modriny, utratila jsem hromadu penez a vysledek nula), vyhodila jsem spousto penez za vsemozny kremy ( snad vsechny na trhu) a pilulky a nic.

Pred mesicem jsem se rozhodla s tim neco udelat a je pravvda, ze jsem nasla recept, je to pravidelnost! Rozhodla jsem se zmenit navyky a prejit na jiny rezim. Nejdrive jsem si procistila telo desetidenni detoxikacni kurou - je to drsny, ale zabira to skvele( muzu pripadne popsat pro zajemce).
Pak jsem se rozhodla nedavat si premrstene cile, ale pravidelne cvicit( chodim 3-4 tydne), denne mazat (mam prirodni kokosovy olej), pravidelne jist a nevynechavat snidani, ktera nastratuje metabolismus! (to jsem predtim delala porad). Z jidelnicku jsem uz davno vyradila maso a stravuju se predevsim bio vyrobkama, rafinovany cukr, perlive napoje, sladkosti a bile pecivo jsem vynechala uplne a vsechno co ma emulgatory taky ( chce to cist etikety). Aby to nebylo tak krute, dala jsem si jeden den v tydnu, kdy muzu vsechno i alkohol ( piju jen vino).
Takze striktni jidelnicek dodrzuju tak z 80%, k tomu si občas dam sklenku vina, davku cigaret jsem snizila napolovinu ( a chci prestat uplne), beru denne multivitaminy piju hodne vody. A vysledek? Konecne to zabralo, zhubla jsem, mam zase krasny nohy, jen malinko hrbolku na zadku, ale i ty uz mizi. Navic se vubec uz necitim unavena, zlepsily se mi nehty, plet i vlasy.
Timhle chci dokazat, ze to jde. I s mirnou antikoncepci ( zmenila jsem ji), i s obcasnou sklenkou a cigaretkou- pokud dodrzujete pravidelny rezim ve vsem ostatnim.
Jen chci vydrzet, budou Vanoce a tak...Drzte mi palce!
Preju vsem hodne stesti v boji, pokud chcete poradit, piste a mejte se!

lucia (Čt, 28. 9. 2006 - 14:09)

nevie mi niekto poradit, kde sa da na internetu objednat ultra fit and slim?

Bárt (So, 23. 9. 2006 - 11:09)

Víte, proč nemají celulitidu muži? Protože je to fakt hnusný!

To je jen vtip, který jsem slyšel v práci a se ženou jsme se mu hodně nasmáli. Jinak ale s jeho zněním nesouhlasím, a ani si nemyslím, že by celulitida byla "fakt hnusná", respektive mi na nikom nevadí, patří k nedokonalosti lidského těla, jako cokoli jiného.

Deni (Pá, 22. 9. 2006 - 10:09)

Celulitida-dá se odstranit, pokud není ještě rozsáhlá třetí stupně. Doporučuji lymfatické masáže-přístrojové-k tomu zábaly. Pokud jste s Ostravy a okolí tak najdete salóny na www.info-ostrava.cz, lymfatické masáže přístrojové,zeštíhlování odstraňování celulitidy. hezký den a nezoufejte!

Jana (Čt, 31. 8. 2006 - 08:08)

Já jsem zkusila asi před třemi měsíci přestat s antikoncepcí (měla jsem pilulky, pak Evru a s ní potíže) a zdá se mi, že se celulitida trošku zmírnila. Najednou jsem zjistila, že můžu žít i bez pilulek (nevím proč, ale dřív to pro mě nepřicházelo v úvahu, asi kvůli pohodlnosti) a už jsem si na kondomy zvykla. Navíc mám větší chuť na sex a co je podstatné, mnohem víc zvlhčenou poševní sliznici, takže je to teď o dost příjemnější.

katka 28 (Po, 7. 8. 2006 - 10:08)

ahojda, je mi 28let, celulitidu sleduji naštěstí jen na hýždích, ale i ta mě dost štve. Dělám barmanku, ale popravdě řečeno mě tato práce příliš neuspokokuje a už vůbec né život po nocích. Tato problematika mě velice zajímá a chtěla bych vědět víc o různých masážích, lymfodrenážích, kuzech a ráda bych se této problematice věnovala profesionálně. Poradí mi někdo kontakty ve výchdočeském kraji, kde mě proškolí a popřípadě pomohou v začátcích?

Simona (Pá, 9. 6. 2006 - 14:06)

Ahojky,
kosmetiku od Nivey ráda používám. Zkusila jsem i Good bye, ale zklamal. Výsledek žádný. Připadá mi, že je lepší Garnier - nový roll on a drenážní krém.

Reklama

Přidat komentář