Reklama

MOBILNÍ TELEFONY A NEVĚRA !!!

iriska (Út, 8. 9. 2009 - 15:09)

holky, mě je 44 a z těch sms se asi zblázním. dnes ráno se mě ptal na co myslím, že jsem smutná...po opakované otázce jsem mu řekla pravdu - že na to , komu bude za chvilku přát dobré ráno, dobrou chuť, dobrou noc a tak...taky mám opsané jedno číslo, ze kterého mu přišly smsky a nestihl si to vymazat a já si to přečetla. řeč šla o jeho penisu a tom jak o něj ten někdo pečuje rád...nemám odvahu na to číslo zavolat, stejně bych nezjistila kdo to je. ale rok ho mám v práci na stole a zvracím při pohledu na něj. škoda, že se nemůžu někdy víc pobavit s jitkou, asi ten náš průser bude hodně podobnej.

zdensi (Út, 8. 9. 2009 - 07:09)

Jsou všichni stejný !!!

Jana (Út, 8. 9. 2009 - 07:09)

Jitko,ze mě manžel dělal také dlouho debila a obrátil vše proti mě. Byl ke mě docela hnusnej, ale ženská má nějaký šestý smysl nebo co. Jednou tu sms zapoměl vymazat a bylo to! Mladá kolegyňka z práce - velmi aktivní. Nám je také 45 let :-)) asi je to v tomto věku nějak nakažlivé. Ale musím říct když vím o koho teď jde, tak i když jsem o 15 let starší, vypadám o hodně líp než ta mladá čubička, která ráda leští ego starším chlápkům. Je to boj, co Ti budu vykládat. Chlapům fakt spadne mozek do kalhot.

Jitka (Út, 8. 9. 2009 - 05:09)

Manžel mě podvádí už nejméně rok, nechtěla jsem si to připustit,ale je to tak. O dovolené jsem zjistila, že si tajně s někým telefonuje - dost dlouhé hovory, a se mnou se skoro nebaví. Zeptala jsem se ho přímo - vše zapřel, ze mě udělal debila, vše otočil proti mě. Mobil teď důsledně promazává a přitom ho někdy nechává ležet provokativně na stole (abych se mohla kouknout, že si s nikým nevolá). Tak dělám že jsem mu uvěřila. Před týdnem jsme náhodou zjistila, že má nastavený pokec na jedno - zjistila jsem si i to číslo. To je příšerné, on se staví do role toho, koho jsem neprávem podezřívala a přitom mě takhle podvádí. Ono se to všechno vypsat nedá, vy ho nikdo neznáte. Má dar každého si získat, každý by ho koupil - umí bezvadně lhát a přetvařovat se. Tak nevím, co s tím číslem - potřebovala bych zjistit kdo to je a manžela přitom chytit - jen tak by to nemohl zapřít. Je mi nanic, přitom ten sex mu nejde, že neví proč, a že si mám někoho najít, když on už nemůže - je nám 45 let, brali jsme se v 18. Je mi moc špatně, vím, žte bych se od něho měla odpoutat, ale nic mě nebaví, představuju si co jí asi říká, jak se domlouvají na schůzky - on si příležitost najde - má služby nepravidelně, může z nich ujíždět, jsem úplně za blbce. Chtěla bych si s ním o tom promluvit, ale on to všechno zapře, proto bych potřebovala nějaký důkaz - ale jen podle čísla mobilu na předplacenou kartu nemám šanci zjistit o koho jde - nevíte někdo? Asi na to číslo zavolám, nebo pošlu email, ale ta dotyčná se mi nepředstaví - to je jasné. Něco ale udělat musím nebo se z té přetvářky zblázním. Parchant jeden, do očí se mi staví a tohle dělá.

iriska (Po, 7. 9. 2009 - 17:09)

nevím, co by mi pomohlo, trvá to už přes rok a jsem z toho děsně unavená. ale taky to přináší i svoje ovoce- líp se oblíkám, nosím tanga a krajky, koukám se kolem sebe, a opravdu někdy vidím, že není na světě jenom ten můj....ale v tom srdci je ta díra po granátu. řekla bych, že je se mnou teď ka on velmi spokojenej,a nechce nic měnit, ale jak skončit ten jeho flirt přes mobil ? já se zkráta asi nikdy nesmířím s tím, že mu někdo občas "přeje dobré ráno "

pro Irisku (So, 5. 9. 2009 - 12:09)

- samo, že jsi přesně udělala to co se prej dělat nemá - prolézat mobil atd.prej to opravdu pak bolí víc, ale jestli to dělá tak okatě a ví, že to taky víš, tak je to fakt špatné a je docela sobec - jak máte velké děti, opravdu jsou vnímavé a pak to dávají i dost najevo, že taky ví co se děje, teda v případě, že jsou už náctiletí

Mandelinka (Čt, 3. 9. 2009 - 23:09)

Irisko, nebuď smutná, rád tě určitě má, jinak by se takhle nechoval, nevodil by tě za ruku a nemiloval se s tebou.Jestli dokážeš zatnout zuby (já vím, je to těžký, mám to za sebou taky) a poskytovat doma perfektní servis, myslím, že neodejde, nebude mít totiž důvod.Na tvém místě bych dělala že nic nevím, nečetla mu v mobilu, ale naopak nakoupila bych si něco moc hezkýho a změnila účes. A zkus se smát a být příjemná. A hlavně to ze sebe vysyp všechno tady nebo u dobré kamarádky. A neboj, nejsi v tom sama, jsou v tom spousty holek, a i někteří kluci.

Budulínek (Čt, 3. 9. 2009 - 23:09)

Lištičko, i když píšeš jako dlaždič, tak před tebou smekám za to jaký postoj máš k těm dětem. Možná má ale v telefonu její číslo jen kvůli úřadům.Jestli je ten tvůj ale takovej parchant, že si tě neváží za to, že se mu staráš o děti, tak mu obstarej parohy taky.Nic jiného nezaslouží.

lištička (Čt, 3. 9. 2009 - 22:09)

taky tomu mýmu zmrdovi nevěřím jsme spolu skoro pět let a pořád má v telefonu několik čísel na svoji bejvalku i přesto,že on má děti v péči a já se mu o ně starám.takže se to nedá svádět na to,že ta čísla má kvůli dětem.Ona děti neviděla a neprojevila o ně zájem už čtyři roky,ale pravděpodobně má až přehnaný zájem o mýho manžela.Jsem paroháčka a ještě se jim starám o děti.Jsem blbá,ale ty děti za to nemůžou a kdoví co by s nima bylo kdybych ho kopla do tý jeho hnusný záletnický prdele a nebo ještě někam jinam :-(

iriska (Čt, 3. 9. 2009 - 16:09)

ano, opravdu jsem se mu koukla do tel. myslím, že je to rozhodně menší podraz, než jeho nevěra...on všechny sms samozřejmě maže, není hlupák, ale v tel je přeci čítač zpráv odeslaných a přijatých. chtěla jsem se přesvědčit, kolik zpráv napsal, když byl sám s dětma a kamarádama týden na dovolené beze mně ( děláme to tak abychom vyšli přes prázdniny s dovolenou)- napsal 100 a přija l taky.. ten text jsem viděla jen jednou, přišla jsem nečekaně dřív domů z oslavy a on už asi nestihl nic vymazat a šel spát. bylo to nechutné, asi si chudák opravu potřebuje zvedat sebevědomí ( ale co mám říkat teprve já ??)a co je jen tak ze sportu - sama nevím, to je jeho výraz, ne můj. ale samozřejmě se mi vůbec nelíbí.já tomu říkám jasně : zrada, podvod, nevěra...oplácet mu to flirtem neumím, chtěla bych, ale nemám na to buňky, koketovat s muži. nejde mi to. moc vám děkuju za vaše názory a rady. věřte mi, že mi není do zpěvu a trvá to fakt přes rok. našim to říct nechci, měli by moc starostí a brácha by mi to neřešil, nemám ho u sebe, takže ve svý rodině nic. dětem raději taky nic nepovím, ale když vidí, jak jsem smutná nebo brečím, musí jim to být divný.

Jana (Čt, 3. 9. 2009 - 13:09)

Irisko, je to jen na tobě, máš dvě možnosti a jaké to určitě víš sama. Chlapům vyhovuje mít harém, ale také jim vyhovuje mít dobré zázemí na které si neradi nechávají sáhnout.Mají rádi svůj klid doma a venku dobrodružství.Napadá mě, zkus mu to ze začátku oplácet stejnou mincí tak, aby znejistel i on :-)) a pak uvidíš co dál. Co má chlap jisté a po ruce, toho si neváží!

pro Irisku (Čt, 3. 9. 2009 - 13:09)

- jak víš, že píše tolik smsek a jak víš, že mají takový podtext, čteš mu v mobilu, nechci to nijak zlehčovat , asi to není jednoduché, ale je to zvláštní - jo a ještě jak píše Jana - co to je - je to jen tak , ze sportu???? - je tady na netu hodně diskusí na tohle téma, tak tam mrkni a přečti co píší druzí, třeba Ti to pomůže

iriska (St, 2. 9. 2009 - 17:09)

to vím moc dobře, že to není v pořádku, ale on se doma chová tak, že mě má rád, odejít nechce( ale skončit s tím zřejmě nedokáže).spíš jsem chtěla potkat někoho, kdo se d tím setkal taky na vlastní kůži a znát jeho příběh.je to totiž obelhávání sama sebe. ale co děti, zázemí, rodina, společný majetek a dluhy ... není to jen tak vše skončit a spálit mosty. to citové pouto je silné jako hrom.

Jana (St, 2. 9. 2009 - 14:09)

Irisko, on má jen tak ze sportu milenku!!!!

iriska (St, 2. 9. 2009 - 09:09)

už rok se topím v blátě, protože vím, že manžel píše třebas i 100 sms zpráv za týden.mají sexuální text. doma ale funguje skvěle, milujeme se, i se vedeme za ruku, jezdíme spolu na kola i výlety, stará se o mé děti... mně to ale stejně dostává do kolen. on říká, že to je jen tak, ze sportu.chodí to takhle často ?má někdo podobnou zkušenost ?ono se s tím moc dobře fakt nežije.

Janča (Po, 29. 6. 2009 - 01:06)

Tak třeba to někomu pomůže, že doma tomu druhýmu neudělá peklo, když by mu to v mobilu našel:( V tomhle případě je asi fakt lepší, co oči nevidí, srdce nebolí a když už je někdo tak zblblej a pustí se do nevěry, tak ať to aspoň pořádně ukreje!

Návštěvník (Ne, 28. 6. 2009 - 11:06)

flobertka: Umis psat i bez zapnuteho capslocku?

flobertka (Ne, 28. 6. 2009 - 07:06)

M.T.a P.C.-a NEVĚRA PATŘÍM DO STARŠÍ GENERACE ALE ZAUJALI MNE POSTŘEHY PISATELŮ.S M.T. A P.C. MÁM SVÉ ZKUŠENOSTI TAKY.NEJSEM ŽÁDNÝ ZÁLETNÍK ,CHTĚL JSEM TO NEJ...ASI JAKO KAŽDÝ.NE KAŽDÝ CHLAP SE SNAŽÍ DOMA DĚLAT VŠE CO JE POTŘEBA,/MYTÍ NÁDOBÍ,PRANÍ,VAŘENÍ a td,/TO VŠE JSEM DĚLAL A DNEŠKA DĚLÁM,VŠE SE STEJNĚ OBRÁTILO PROTI MNĚ ,ŽIJEME SICE SPOLU ALE JÁ SPÍŠ DOŽÍVÁM,S MANŽELKOU TOHO MOC NENAMLUVÍME,NEMILUJEME SE, NESPÍME SPOLU,a TD.MÁME MALOU DCERU A TO MNE POŘÁD DRŽÍ ALE JINAK JE TO NA NIC.MANŽ.JE SAMÍ PORNOEMAIL ALE A SEXU NECHCE DOMA ANI SLYŠET NECHCE CHLAPA ,CHCE PRÝ BÝT SAMA ,TAKŽE JÁ SE STARÁM O DCERU A ONA SI BUDUJE POZICI V PRÁCI.KAM CHODÍ JEN DÍKY TOMU,ŽE SE NEMUSÍ O DCERU STARAT A JÁ HLEDÁM VÝCHODISKO ,JESTLI JÍ MÁM JEŠTĚ RÁD ,TO VLASTNĚ UŽ ANI NEVÍM,VÍM ŽE JI NEMILUJI,NEMÁM ŠANCI JI MILOVAT,TO VÍM,PROČ S NÍ VLASTNĚ JSEM ?TO SÁM TAKY NEVÍM,NA DCERU SE VYMLOUVAT NEBUDU I KDYŽ JE TO VELKÝ DŮVOD,A PORADNY TY KECAJÍ NESMYSLY.,,ROZMAZLIL JSEM SI JI A TED NEPOMÁHÁ ANI POZVÁNÍ NA VEČEŘI NEBO NA OBĚD,MLUVIT JAKO ROZUMNÍ LIDÉ,NEMÁ SMYSL,NĚKDY SI ŘÍKÁM,ŽE PÁR FACEK PO RÁNU BY JÍ ASI PROSPĚLO ABY DO VEČERA MOHLA PŘEMÝŠLET PROČ JE DOSTALA,,A NESEDĚLA CELÍ DEN U PC ,ALE NEJSEM PŘÍTELEM NÁSILÍ TAK RADĚJI DOŽÍVÁM A ČEKÁM NEVÍM NA CO.ASI AŽ MI PŘEDSTAVÍ MÉHO NÁSTUPCE NEBO NĚCO PODOBNÉHO.

flobertka (Ne, 28. 6. 2009 - 07:06)

M.T.a P.C.-a NEVĚRA

Luisa (Pá, 19. 6. 2009 - 00:06)

To Jari: ja bych ji dal 'kontaktni' esemesku ze by se ji prezuli boty. Mel si hned na zacatku udelat vyrval neli ji nafackovat!! To Martin: no jiste clovek si preci zacne v 50% rvat vlasy az kdyz zjisti co ztratil nebo kdyz ma namale.Nejvic si hrajou na hrdiny prece ti co i po povaleni nevery delaj jako ze se vlastne nic nedeje,jeste se pomalu tvarej jako ze jsou to oni kdo byl vlastne ukrivdenej.Az pak kdyz jim postavite kufry za dvere nebo jim ukazete zada tak se zacnou cukat a prosit.

Reklama

Přidat komentář