Reklama

Přítelkyně prdí

Pagáčka (St, 10. 1. 2007 - 08:01)

Jak před sebů už prdíte tak to vypadá na svaďbu.

ťuk (St, 10. 1. 2007 - 08:01)

skvěle jsem se tu pobavila:)) Takhle to vypadá, když se dělá "z housenky ještě větší housenka"

Herodesová (Út, 9. 1. 2007 - 13:01)

Naše bába smrdí jako Herodes,příjde do obýváku usere se a odejde.Mám jí něčím majznout?

afra (Út, 9. 1. 2007 - 00:01)

Přátelé, prdění je normální, ale také je normální cítit v této oblasti aspoň jakýsi stud. Občas to vážně hraničí s úchylkou. Já bych v životě nemohla svého přítele nutit, aby čichal moje prdy, jak to tu někdo popisoval nebo mu prdět do obličeje. To už fakt není jen sranda. Bude v tom něco víc než vtip a potřeba.

afra (Út, 9. 1. 2007 - 00:01)

Já bych taky spíš řekla, že půjde o nějakou její úchylku. Kdyby měla problémy se zažíváním, tak by jí to vadilo, styděla by se a třeba by se mu omluvila a šla se poradit k doktorce. Navíc, i ten kdo trpí nadměrnou plynatostí si může jít ulevit jinam. A před chlapem je to extrém. Měl by sis s ní o tom promluvit a je to fakt krajně netolerantní jednání.

Petr (Po, 8. 1. 2007 - 20:01)

Prasata.Já nejsem vůbec prudérní, naprosto v pohodě přijímám mnoho různých úchylek a štvou mě ti, kteří takovým lidem nadávají. Ale tohle je PROSTĚ HNUS.Ať si každý dělá cokoliv,ale neobtěžuje ostatní,ne? A tenhle hnus přece obtěžuje. Je to vrcholně nechutný,fuj.Člověka,který by si u mě doma několikrát usral,bych už nikdy nepozval ani nešel k němu.A taková ženská by ve mě vzbudila jen odpor, takovou fakt nikdy...

Plynař (Po, 8. 1. 2007 - 04:01)

http://www.youtube.com/watch?v=ZKRYoOhrf7w

H_a_n_s (St, 20. 12. 2006 - 07:12)

Přítelkyně tím patrně naznačuje, že by s tebou ráda vyzkoušela praktiky jako kaviár a piss, ale ostýchá se o tom sama začít. Projev se jako chlap a otevřeně si s ní o jejím přání promluv.

Návštěvník (Ne, 17. 12. 2006 - 21:12)

Jo a před sraním ho nezapomeň vytáhnout.

Návštěvník (Ne, 17. 12. 2006 - 21:12)

Luco, strč si do prdelky robertka, dostatečně tlustýho, a stáhni ho pořádně tangama aby ten vzduch neměl kudy unikat. Pak už prdět a smrdět nebudeš.

Návštěvník (Ne, 17. 12. 2006 - 21:12)

Jo,VTEŘINOVÉ LEPIDLO!

Luca (Ne, 17. 12. 2006 - 20:12)

Prdím, příjrmný mi to není, ale co mám sakra dělat?Nevíte, čím by to mohlo být? Někdy si prdnu i 5x za hodinu, v práci furt někam odbíhám, je to trapný a zhoršuje se to!!! co dělat? nemáte nějakej tip?

Návštěvník (Ne, 17. 12. 2006 - 15:12)

Kerej zmrd furt vymazává moje příspěvky, do prdele práce? Cokoliv napišu, už tady druhej den neni. Fakt Severní Korea hadr. Cenzura jak za komoušů.

.. (Ne, 17. 12. 2006 - 14:12)

Lino je to lidský ale ten slovník:-D

Lina (Ne, 17. 12. 2006 - 11:12)

Tak jsem se prokousala touhle diskuzí,která mi dřív nějak ušla,od začátku až do konce.Měla jsem původně plán tvořit cukrovíčka,ale přítel,když viděl ty hlody v diskuzi,tak mi dovolil to odložit až na odpoledne.To Ajina a Patrik,skvělý příspěvky,naprostý souhlas.Neprdiči-zapšklí,zakyslí,neuměj se odvázat,bez smyslu pro humor atd.Nemá smysl,to rozebírat,co už tu bylo řečeno.Se zájmem jsem si přečetla tolik doporučované příspěvky od Evy a Romana.Je to ohromná sranda,ale ty lidi mi už přijdou dost ulítlí.Myslím,že oni se těma prdama přímo vzrušovali a je jedině dobře,že se tady seznámili.Škoda,že sem ještě nedopsali,jak jim to dopadlo.Patriku,s tím postojem k odvážnějším sexuálním praktikám máš zcela pravdu.To není teorie,mám stejné praktické zkušenosti.Kluk,kterej dělal,že žádnou prdel nemá,mimochodem,to je skvělej slovní obrat,toho v sexu moc nepředvedl.Nejenomže neprděl,ale ráno ani u mě nešel na velkou,což normálně chodí většina lidí.Prostě ty neprdiči se neumějí uvolnit.V práci to mám taky dobrý s prděním,jsme v kanclu dvě holky a jeden kluk,přibližně stejného věku a sereme před sebou jak Lyoni,ještě si to komentujeme,teda ten byl nebo teď jsem se skoro posrala apod.Ale samozřejmě máme ledničku plnou kefírů,acidofilních mlík,jogurtů a tak.Jestli těm reklamám někdo nevěří,tak ať si to vyzkouší.Když to pijete nebo jíte denně,ty prdy nijak moc nesmrděj.V práci je to naše tajemství,před jinejma lidma to neděláme.

Patrik (Ne, 17. 12. 2006 - 10:12)

TO:ajinaskvěle napsané,souhlasím s tebou.Musím říct,že s holkou,která by mi zakazovala prdět bych ani nechodil.Když se rozvíjí nějaký vztah,tak se poměrně brzo partnerky zeptám,jestli před ní můžu prdět nebo ne.Když odpoví,že ne,je to podle mne důvod k rozchodu,dokud se vztah příliš nerozvinul.Jak už to tu kdysi pitval Roman,je to i o tom,že partneři,kteří před sebou prdí,mají určitě divočejší vztah,který já vyžaduju.Těžko holka,která si neprdne před klukem,bude chtít dělat orál do pusinky nebo anál a tyhle míň běžné praktiky.Romanovi na to tenkrát nějaká kravka odepsala,že si nemá plést vypouštění smradu s neobvyklými sex.praktikami.Nevím,jaký měl s tím Roman praktický zkušenosti,ale já to můžu jenom podepsat.Sex s holkoama,před kterýma jsem nesměl prdět nestál za nic.Proto dneska je pro mě otázka prdění a neprdění i vyjádření sexuálního postoje.Zkrátka holky,co prděj jsou sexuálně odvážnější než ty,jak trefně tady už někdo napsal,se tváří jakoby žádnou prdel neměly.

kobra (Ne, 17. 12. 2006 - 10:12)

No a kdyz by si byl treba u lekare v ordinaci a stalo by se ti to tak nic nerikas nebo treba pardon?

na plný plyn (Ne, 17. 12. 2006 - 08:12)

Já prdím všude,jákápak neúcta.Když mám větry pouštím je všude,v dopravních prostředcích,na tanečních,v divadle no všude.Mě nikdo nic nedá,když mám bolesti.A pak nikdo to nemusí čuchat,můžou dejchat hubou.

kin (Ne, 17. 12. 2006 - 08:12)

jeden dobrý prd je lepší než deset doktorů...

kobra (Ne, 17. 12. 2006 - 06:12)

A muzu se teda zeptat prdicich:a prdite tedy vsude?Napr.v praci, v kine, pred kolegou, kamaradem,tchyni , sousedy?Ja jen ze pro me to je o jiste neucte ve smyslu tebe uz znam tak co bych se namahala ale pred ostatnima se kontroluju..

Reklama

Přidat komentář