Reklama

Přítelkyně prdí

Jana (Ne, 1. 7. 2007 - 18:07)

Hele ty burane,pokud se tak u nás děje,tak to nikdo nedělá schválně.Nedá se to ovlivnit nebo tomu snad poručíš?Neříkám,aby se prdělo před každým a všude.Musíš mít trochu úroveň,ale když máš okolo sebe normální a známe lidi,tak jde všechno,ale opravdu známé.Horší je když smrdíš,to musíš sakra rozlišovat kde a kdy.

Návštěvník (Ne, 1. 7. 2007 - 18:07)

Hruza co to tam pises,ja vim co je horsi ,ty tvoje keci.

H. (Ne, 1. 7. 2007 - 18:07)

Ale prosím tebe jsou horší věci:A když ti chlap strká sval kterým čůrá do díry ze které ti každý měsíc tečou litry krve to je dobrý viď moralistko.

Návštěvník (Ne, 1. 7. 2007 - 18:07)

no prave, ja nerikam drzet fest,ale ne porad nobo u vas je to normalni? tak jse burani.

H. (Ne, 1. 7. 2007 - 17:07)

Moje řeč Jaňule taky prdíme před sebou jako hroši no a co je to přeci mezi námi.

Jana (Ne, 1. 7. 2007 - 10:07)

Řeknu vám nechtěla bych chlapa,před kterým by ch nemohla prdět.To si nedovedu představit a lituju ty lidičky,kteří s tím mají před partnerem problém,Né že by se styděli.ale nemohou,protože to milému vádí.Ti co jsou na to háklivý,tak ať jsou radši sami.Pokud mám někoho rád,tak mě takové věci nemohou rozhodit.Vy kteří prdíte a smrdíte kupte si zelený jíl nebudete zapáchat.Pa všem

Re:Dotaz puberť (Ne, 1. 7. 2007 - 10:07)

Puberťáku, mě je 34, počet intimních partnerek 18. Potvrzuju, že holky, co před klukem dokážou prdět, jsou odvážnější i v posteli. U mých partnerek to bylo tak fifty, fifty. Ty, co tvrdí, že by si před chlapem nikdy neprdly, jsou i při milování sevřené a zapšklé. Z těch, co neprděly, mě například kouřila jenom jediná.

Návštěvník (St, 27. 6. 2007 - 17:06)

Lidi maji prdet jen na zachode a ne pred sebou,to je humus.Mozna kdyz to je omyl tak se to da, ale kdyz je to kazdodeni,tak to me poser.Takovi zensky si clovek nemuze vazit.Fuj to je humus kdy plnejsi zenska na sebe natahne sexi tanga a jdou ji videt speky.bllleee

RE-Dotaz (St, 27. 6. 2007 - 15:06)

No to je snad normální, tím jsi řekl to, že holka která se míň stydí je lepší v posteli. Ženy mívají různé fantazie, ale málokterá je kvůli studu realizuje. Moje žena taky neprdí v obýváku u televize nebo v kuchyni u oběda (to samé vyžaduje ode mě), ale když jsme spolu třeba v přírodě, nemá s tím nejmenší problém. Stejně tak když se ráno holím v koupelně a Blanka chce na WC, tak jde klidně i na velkou přede mnou a vůbec jí to nevadí. Třeba sedí na záchodě a povídá mi, kdy konečně vymaluju tu koupelnu...:):). Já se před ní v tomhle stydím a ona to respektuje, ale říká mi že s tím dělám tajnosti. Že jsme přece lidi a navíc se milujeme.Taková žena prožívá sex mnohem víc naplno. Třeba když jsme prvně zkusili anál. Tehdy měla takovej orgasmus, že mi nejdřív málem rozmáčkla koule půlkama, prokousla látku u polštáře, ucrnkla si do postele a nakonec málem omdlela. Přitom vzdychala a křičela tak, že sousedi nad námi začali dupat. A když si po chvíli všimla že ho mám trochu hnědýho, tak mi místo nějakýho studu ještě poradila, ať se jdu okamžitě vyčurat. Že můžu dostat baktérie do močový trubice, a právě moč to spolehlivě vymeje. Tehdy jsem pochopil, jakou ženu mám opravdu doma.K těm úchylkám. Kadit po sobě při sexu, to je fakt dost těžká úchylárna, o tom žádná. Vezmi si co baktérií je ve stolici. A ten smrad, fuj! S tím pissem si to nepleť, tohle dělá plno lidí, jen se za to příšerně stydí. Lidská urina (moč) není totiž nic jiného než přefiltrovaná krev a je tedy možná ještě čistější než kupovaná balená voda. Nemá v sobě žádné bakterie. Pokud tohle nevíš, tak se podívej jak funguje lidské tělo. Takže pokud tu ženu milujeme (opravdu MILUJEME), tak nám nebude vadit si od ní nechat i močit do pusy. Pokud partnerka nejí moc masa (hlavně uzeniny) a vypije předtím aspoň 1l vody, bude její moč úplně čistá a bez zápachu, skoro jako trochu slaná neperlivá minerálka. A navíc je to jediný spolehlivý postup, jak si zesílit vlasy a zamezit jejich vypadávání-viz téma Dárcovská urinoterapie. Pouze není dobré tohle dělat pokud žena bere HA.Z mojí zkušenosti. Holka či dáma, která má nějaký to kilo navíc a má hlavně velkej baculatej zadek, se většinou zajímá o sex MNOHEM víc než ta hubená jak modelka. Obzvlášť pokud ho neskrývá ale ještě odhaluje-nosí třeba těsný džíny a krátkou bundu, nebo černou obtaženou sukni tak, že pod ní vystupuje lem kalhotek. Znám to ze školy kde jsme měli jednu právě takovou holku. Chodila kluky dokonce sledovat do sprch. A každou chvíli balila nějakýho jinýho. Nebo z práce. Ženské tak kolem 40-výrazně namalované, těsná černá sukně na velkým zadku. A samozřejmě mladýho milence! S takovou ženou si užiješ sexu, ale rodinný život s ní bude problém.

Dotaz pubertáka (Út, 26. 6. 2007 - 23:06)

Mne by zajímalo jaké máte vy zkušenější zkušenosti. Jestli je fakt pravda že holky které se nestydí si před svým borcem usrat jsou lepší v posteli tím nemyslím rovnou nějaké uchylárny jako skat nebo piss ale kouření atak.

Návštěvník (Út, 26. 6. 2007 - 22:06)

To je ale hajzl:-)

Návštěvník (Út, 26. 6. 2007 - 22:06)

nas pes taky prdi a strsne smrdi. a jeste se tvari jako ze nic

Návštěvník (Út, 26. 6. 2007 - 21:06)

jó příroda je příroda-lepší jeden prd nežli 10 doktorů to si zapiš za uši a smrad-to asi hodně jí maso ta krasavice.

Karel (Út, 26. 6. 2007 - 21:06)

Dnes ve výtahu v práci jsem jel s takovou rajcovní třícitkou, výstřih, bez podprdy a ta si musela v jednu chvili usrat protože takový smrad to bylo něco. A tvářila se jakoby nic.

Andrea (Út, 26. 6. 2007 - 01:06)

Jste nechutni. Nechapu, jak se muzete povazovat za pravoplatne cleny lidske spolecnosti.

zadušená (St, 20. 6. 2007 - 16:06)

Můj staréj prdí a děsně smrdí a ještě mi to dělá naschvál, když třeba ležíme vedle sebe večer v posteli, když se mu chce prdět, otočí se ke mě tou svojí smrtící zadnicí smrdící a se škodolibým řehotem to pustí, mlátím do něho pěstí, jsem naštvaná jak brygadýr, nedá se dýchat, dusím se, ale on mi to vždycky udělá zas a znova, nevynechá jedinou příležitost, aby mi "osladil" život. Ale já mu to vždycky statečně vrátím - hned jakmile se mi začne chtít, většinou mi pomáhá zelí, když na mě prdí moc a často, řeknu mu, počkéj ty skunku, zítra si uvařím zelí. Nejlepší je ovšem tajně a potichoučku naprdět pod peřinu - tam nashromáždit několik pořádných duchů a pak v okamžiku, kdy se přikloní svým nasávačem k peřině, rychle peřinu prudce nadzvednout a pěkně duchy vypustit - to je pomsta víc než sladká :-D

Diviš (St, 20. 6. 2007 - 16:06)

Když jsem začal žít se svou přítelkyní, tak jsem žasnul, jak holky umějí prdět. Předtím jsem s 5 holkama jenom chodil a to jsme před sebou nikdy neprděli. Ve společné domácnosti se to sková obtížněji. Když jde moje holka ráno kakat a já po ní, smrad je po ní jak v dobře zavedené sýrárně v Lošticích. Do té doby jsem si málem myslel, že holky snad ani nekaděj a neprděj. Mám jenom 2 bráchy a tak na to nejsem zvyklej, že si holky tvrdě userou.

Holka (St, 20. 6. 2007 - 15:06)

ja prdim porad a myslim,ze holky vubec prdej vic jak kluci-protoze jedi vice jogurty,zeleninu,ovoce a jak to vsecko plataj do sebe tak to pak vic nadyma nez chlapi co jedi salamy,,,,ja jsem baba a dnes mam fest prujem a pri prcnuti sem se normalne posrala-to se mi nikdy nestalo,ale proc by nemohlo,ze?

Iveta (St, 20. 6. 2007 - 14:06)

Chlapi, vy si myslíte, že když jsme hezké holky, tak kvůli tomu nekakáme a neprdíme?Můj starej žasne, kde se to ve mě veme, když si useru třeba dvanáctkrát za sebou. Jo mít za muže třeba Plynaře, ten by mě ještě pochválil. Ale myslím si, že po prvních pár prdech by ho to přešlo. Já totiž při prdění smrdím docela fest. Když po mě jde ráno starej na WC, tak nejmíň pět minut luftuje.

Bořek (St, 20. 6. 2007 - 14:06)

Má přítelkyně taky často prdí,je to útlonká roztomilá holčinka, do které by to nikdo neřekl. Ale umí se usrat jak nechutný hommelesák. Někdy mi to dělá i schválně, třeba při milování. Ale nezlobím se na ní, když někoho mám rád, tak i s jeho prděním.

Reklama

Přidat komentář