Reklama

Prdění holek

Milan (Pá, 14. 9. 2012 - 11:09)

Jestli si některá za...Jan Žižka z Trocnova prděl taky.

K.- (Čt, 13. 9. 2012 - 20:09)

Jestli si některá za slečen hraje na neprďavku,lituji,musí trpět jak kobyla.Už si laskavě uvědomte,že toto jsou naprosto přirozené procesy těla.Obdivuji uvolněnost našich předků,kteří před sebou tyto projevy vůbec netajili.

jenda (Čt, 13. 9. 2012 - 14:09)

Zdravim, schánim nějakou slečnu co by byla schopná nějaký ty prdíky sdílet.. ;))

když prdím (Po, 10. 9. 2012 - 21:09)

já před holkama proč by nemohly prdět taky

Holka prdí (Čt, 6. 9. 2012 - 23:09)

úplně normálně. Co to je za chlapa, který se podělá z něžného dívčího prdíku?

ZX (Čt, 6. 9. 2012 - 21:09)

souhlas prdici holka opravdu humus

XY (Čt, 6. 9. 2012 - 21:09)

PRDICI HOLKA HUMUS

y (Čt, 6. 9. 2012 - 14:09)

jednou si pritelkyne pri sexu...se ti nedivim

x (Čt, 6. 9. 2012 - 13:09)

hajzlove,nikdy bych takeho...jednou si pritelkyne pri sexu usrala a bylo po sexu uz se mi nepostavil, zenska co prdi neni zenska

Petr (Út, 4. 9. 2012 - 21:09)

My s přítelkyní prdíme...Ja s pritelkyni prdime kdyz to prijde .. nevidim duvod nedelat to .. nekdo je citlivejsi a skryva to. Tvrdim jedno ze je zdravejsi to udelat nez to drzet. Vzdycky se to totiz neda resit jinak. Na verejnosti neprdime, jedine na verejnem zachodku aspon ja :)))

Milan (Pá, 24. 8. 2012 - 18:08)

My s přítelkyní prdíme...Každý prdí, a kto říká ne, ten lže.

Prdič (Pá, 24. 8. 2012 - 18:08)

My s přítelkyní prdíme kdykoliv. Rádi jíme zdravé, nicméně nadýmavé potraviny. Vypadáme dobře, deodoranty a toaletní vody používáme, ale sereme, kde nás napadne, resp. kde to na nás přijde. Jsme spolu skoro 3 roky a k žádnému "zhnusení" nedošlo. Myslím, že to je blbost. Ale lidi jsou prdlí, moje bývalka mne nechtěla třeba kouřit v autě, že ho prý nemám omytého.

Basnik (Pá, 6. 7. 2012 - 02:07)

Balada o prduJiž jedenáctá odbila a společnost seděla, při víně družném hovoru v hospůdce malém prostoru. Na podnět pana Vocáska přišla všetečná otázka. Kdo prdět smí a kdo ne!Je slyšet pana Nerudu jak vážně mluví o prdu. Směle v tvář všem tvrdí, že každý člověk prdí. Někdo málo, někdo více, do sukně i nohavice. Uprdne si starý, mladý, prdne i vznešená lady. I ten žebrák bídou štván, prdí si jak nóbl pán. Každý v družné pohodě uprdne také v hospodě, při pivě i při víně prd nikoho nemine. I v kostele smí se prdět, nesmí to však tuze smrdět. Kdo to šeptem pustí, tomu Pán Bůh snad odpustí. Vždyť i lékař prdu praví, že kdo prdí, ten je zdravý. Kdo se na prd nezmůže, těžko lék mu pomůže. Prdí Petr, prdí Pavel, prdí jistě každý z nás. Prdělo se vždy a všude a prdět se bude dále. Prděl Baťa ve Zlíně, prdí mlynář ve mlýně. I baletka na jevišti uprdne si ke hledišti. Každý dělník v továrně, uprdne si totálně. I ten sedlák na poli prdí jen to hlaholí. V parku večer při měsíčku prdne panna při randíčku, potichounku v zátiší prd ten nikdo neslyší.Přisvědčuje rada Ruprd, jenž si právě nahlas uprd, a sděluje s jasnou tváří, jak se prdí v kanceláři. Staré baby prdí lehce, už jim klapka držet nechce, dělá jim to ple, ple, ple, jako když vaří erteple. Uředníkům v kanceláři prdět se vždy dobře daří, na hodnost se nekouká, každý si rád zafouká. Prdí písař, prdí rada, šéfové i morousi také svůj prd utrousí. Občas prdí sportovec, mužně hájí svoji věc, prdy bují ve sportu, každý prd má svou sortu. Jinak prdí fotbalista, cyklista i hokejista. Jinak rybář ve střehu uprdne si na břehu . Turistovi po túře prdy jdou jak po šňůře. Pilot když je v povětří, také prdy nešetří. Houbař když se houštím dere, prdí div se neposere. Tramp za každé pohody prdět jde do přírody. Zachechtá se mistr Halíř,umí prdět mistr malíř! Prdí také mistr švec? To je přece známá věc! Prdí také milý bratře pan domácí v prvním patře. Domovnice u schodů prdí až do důchodu.Pozvedl se starý Kyndal uprd si a fajfku vyndal. Novou dále spřádá nit, prdí každý kdo má řiť. Praví on, že prdí lehce, prdí mu to i když nechce. Každý mu to potvrdí, že písničku vyprdí. Až on jednou chudák ztvrdne, vícekrát si neuprdne. Bude v hrobu doliny, prdět jenom do hlíny.Pan učitel v letním vedru uprdl si pod katedru, aby tolik nesmrděl dal si piják pod prdel . Abatyše prdí tiše, a prd každý si zapíše!Tisíc prdů do roka, osvobodí otroka. Uprdli si mniši sborem, neslo se to celým chórem. Od prdele kaštany roztřískaly varhany. Uprdli si čtyři chlapi,vyfouklo to oknem z chaty,když se větry vydaří,prdí také chataři!Tím již končím svoji ódu, že jsem básník netvrdím, na všechno se vyprdím. Nakonec však říkám jasně, těžko dělat na prd básně. Hlavou nad tím nevrťte, na mé verše neprďte. Ukončíme tuto báseň ať nedělá ostudu, vždyť jsem jak živ tolik prdů nečet a číst nebudu!

Pavkol - reakce (So, 9. 6. 2012 - 19:06)

Mi prdíme běžně s...takovou chápavou tolerantní a bezprostřední jako seš ty bych chtěl mít. tvůj přítel si vybral dobře. teď ještě abych narazil na někoho podobného já

Otto Weidinger (Út, 5. 6. 2012 - 13:06)

Nazdar, vzrušuje mě...Milý Plynaři, máš pravdu, prdění holek je opravdu rajcovní. I mě se to líbí a s manželkou před sebou prdíme úplně běžně už celá léta. Myslím ale, že by sis měl opravdu počkat na tu pravou a dříve nebo později se dočkáš a užiješ si víc než dost.

jim (St, 16. 5. 2012 - 23:05)

Nic si z toho holky a kluci nedělejte.Ta kurva ČEZká Republika na nás prdí už 20 let a smrdí čím dál tím víc.Nejvíc smrdí její šéf sám prd obecný Č.R. Václav Klaus sadistický masový vrah.

Katka (St, 16. 5. 2012 - 17:05)

Mi prdíme běžně s přítelem.Pamatuji si že jednou jsem to už prostě nevydržela a uprdla jsem si přítelovi přímo do obličeje.Přítel se na mě usmál,a potom to začalo!Milovaly jsme se spolu dlouho v posteli,byl to pro mě veliký zážitek!

Marcel (Út, 1. 5. 2012 - 08:05)

Je mi zatím sice 21 ale...To s ní nemáš ten správný otevřený vztah. Stydíš se za své tělesné potřeby, které dodávají vztahu intimitu. My prdíme s přítelkyní, kdykoliv nás napadne a vždycky se u toho pobavíme. Některé jsou velmi silné. Nebo zajímavě zavoní.

Michal (Út, 1. 5. 2012 - 08:05)

U holek záieží na tom...Je mi zatím sice 21 ale příjde mi to nechutný...Stydim se prdnout si před mamkou a natož abych prděl před přítelkyní, nedej bože, aby si uprdla předemnou. Ble

Radek (St, 11. 4. 2012 - 13:04)

U holek záieží na tom jestli se prdělo u nich v rodině nebo měly společný pokoj s bráchou.Nedavno jsem spal s jednou holkou a když jsem se jí zeptal jestli by nevadilo kdybych si před ní nahlas uprdnul tak mi řekla že má dva brachy a je zvyklá

Reklama

Přidat komentář