Reklama

Jaký je život s Vodnářem

kkk (Pá, 13. 6. 2008 - 09:06)

Já také zastávám "nikdy neříkej nikdy" a ruku do ohně bych za nikoho nedala! Život je dlouhý a stane se za tu dobu hodně věcí.Mimochodem, můj vodnář mi byl věrný taky něco mezi 10 až 12 lety.:-))Pro mě, jako typickou váhu, je vodnář ideální stvoření, má pro mě samé výhody a je to perfektní kombinace, ale na věrnost spoléhat nelze. Když jsem záměrně vybírala partnery z jiných znamení, šlo to dohromady ještě méně, takže neřešitelná úloha.:-)Do jednoho pytle neházím, astrologii beru s rezervou, ale často se mi (třeba i zpětně) potvrdí.:-)

abc. (Pá, 13. 6. 2008 - 09:06)

Mám podobnou zkušenost.Člověk pokud někoho opravdu miluje,tak nemá potřebu podvádět.Spíš než láska to je zvyk,pohodlnost a co si budem namlouvat:proč si komplikovat život když to jde i takhle!S láskou ale nemá podvádění nic společného!!!!!!!!!

IWA (Pá, 13. 6. 2008 - 08:06)

Pavel, ten muj vodnář taky žije se sví ženou 11 let. A taky mi říkal , že ji nikdy nepodved, ja jsem byla jediná. Když je semnou nedokáže se ovládnout. Musí se mně dotýkat... Jsem štírka. Taky nechci házet všechny vodnáře do jednoho pytle, ale v živote jsem potkala 2 vodnáře a byly si velice moc podobný. Taky mi říkal, že sví ženu miluje..Jaká to tedy je láska? Když ji semnou podvádí. Mně taky říkal, že mně má rád..., ale mi spolu nemužeme být, protže je ženatej , ja si to uvědomuju a nechci nadelat problémy. Ale když se vidíme, nebo náhodne sejdeme, tak to znovu začne. Ja když miluju, tak mně nezajíma žádny a jsem věrná. Proto chci říct tobě ale i ostatním vodnářom: NIKDY NEŘÍKEJ NIKDY !!!!!

stirka (Čt, 12. 6. 2008 - 22:06)

Myslim, ze nejde jen o klasickou neveru vztahovou - sexualni, proste mam pocit, ze jste vy, Vodnari, hodne svoji, proste verni jste jen sobe a tem, kteri vam porad trosku unikaji. Vsak rikam, me ten muj vodnar porad sklada k noham dukazy o sve vernosti a presto.. vim, ze je verny jen sam sobe. Co s fyzicnem, kdyz se dusicka ztraci v oblacich. Ale co uz ted, kdyz nemuzu zit s nim ani bez nej.. Mozna je to jen nahoda, ze mame podobne pocity, my, partnerky vodnaru. Je fakt, ze kdyby bylo 12 typu lidi na svete, byla by nuda.. ale mame urcite rysy spolecne, to se proste nezapre. Cim jsem starsi a mam vic zazitku, tim vic to vidim. Jen by me zajimalo, co znamena to, ze jsem doslova pronasledovana vodnarskym znamenim, kdyz se ke mne tak nehodi.. V kazdem pripade, jednoho vodnare jsem mela deset let a byl mi naprosto verny. Opustila jsem ho ja. Takze, opravdu, nebudu pausalizovat. I kdyz si myslim, ze byl spis vyjimka.

jajinka. (Čt, 12. 6. 2008 - 22:06)

Znamení určitě do jisté míry vystihne člověka,ale hodnotit někoho podle znamení mi připadá dost dětinské.Časté nevěry nesouvisí ani tak se znamením,ale spíš o nespokojenosti nebo nevyrovnanosti ve vztahu.Souhlasím s Pavlem.

Pavel (Čt, 12. 6. 2008 - 21:06)

Milý anonyme,jak pro koho,ale myslím si, že 11 let je slušná řádka let, kdy jsem s manželkou š´tastný, vůbec nemám potřebu zahybat někde jinde,tak nechápu, proč tady nadhazovat, že mě to postihne později.Jen jsem reagoval na dotaz Iwi,která se ptala, jak se projevuje láska mužů vodnářů k ženě a chtěl jsem vyvést z omylu někoho, kdo si myslí, že každý vodnář je sukničkář.Nemám potřebu se vůbec obhajovat,k čemu by mi to taky přes net bylo, že? Jen jsem napsal holý fakt a reakce typu, že 11 let je málo a ještě mě to postihne mi přijde opravdu divná.A jelikož jseš anonym,tipuju tě na 100% že jsi ženská...

Návštěvník (Čt, 12. 6. 2008 - 21:06)

Jistěže nic neplatí na 100% znamení, ale u vodnářů je nevěra častější než u jiných, a proto se v souvislosti s tímto znamením zmiňuje. A 11 let zas není tolik, to tě ještě může postihnout později.:-))

Pavel (Čt, 12. 6. 2008 - 19:06)

Jsem vodnář a nedá mi to nereagovat.Mám manželku, jsme spolu 11 let a NIKDY jsem jí nebyl nevěrný a ani tu potřebu nemám!! Je nesmysl házet všechny vodnáře do jednoho pytle,to je spíš o povaze a charakteru,určitě ne o znamení.

IWA (Čt, 12. 6. 2008 - 13:06)

Taky súhlasím. I když se to u nekoho hnedka nevidí, ale časem se to všechno potvrdí. Vodnáři nedokážou být s jedním a tým jistým člověkem. Ich streotyp zabíjí. Ony pot?ebujou neustále změnu, změnu ve svých pocitech..., které prožívají vždy s novým člověkem. Vlsatne to co je vždy na začátku všech možných i nemožných vztazích. Ten muj vodnář mi říkal , že mně má rád. a přesto odemně zutíkal. Tak jaká láska to byla? Všichni vodnáři vyzývam nech řeknou jak se projevuje ich láska ke své žene. Hm?

Pro všechny co (Čt, 12. 6. 2008 - 10:06)

Člověk, který říká, že je šťastný, odejít nechce a v nevěrách pokračuje je podle mně neupřímný sobec a lhář. Máte pravdu pryč s nimi.

IWA (Čt, 12. 6. 2008 - 06:06)

Jak už jsem psala v prědchozích e-mailoch, tak muj druhej vodnář je své žene nevěrnej a to semnou. Je to k politováni , ale je to tak. A pokud mně tady chce nekto odcidzovat, tak nech, ale proste tej touhe se nedalo odolat.

kkk (St, 11. 6. 2008 - 22:06)

ještě pro Pro všechny..... - Vždy se jako šťastný a milující tvářil a vše fungovalo - neměli jsme problémy v žádné oblasti. Po zjištění první nevěry jsem se ještě ujišťovala otázkami, zda je opravdu šťastný. Nevím, jak se nazývá člověk, který říká, že je, odejít nechce a v nevěrách přesto pokračuje. Je mi jedno, kdo si co říká, problém byl na jeho straně a on to také ví. Někdo si zřejmě nemůže pomoct a neumí si srovnat hodnoty. Já zkusila vše a marně. ty evidentně nevíš, o čem je řeč. Musí se to zažít.

kkk (St, 11. 6. 2008 - 22:06)

Já taky léta nechápala. Někdo poptřebuje lásek, domovů a lichocení zřejmě víc. A není mu líto několikanásobných investic.Pak jsou nevěrníci, co to mají jako koníčka. Další si něco dokazují, mají nedostatek sebevědomí, i když na to nevypadají.Já jsem názoru, že kdo je nespokojený, nejen zahne, ale odejde. kdo odejít ani při nátlaku nechce, asi nespokojený není. jemu to vyhovovalo, nespokojená jsem byla já. Já si ho s milenkama totiž nebrala, do toho bych nešla. Ale měl by ses ptát na druhé straně. Já chápaání tohoto vzdala, jsem člověk jiného založení.Věrný člověk nemůže pochopit.

Radka (St, 11. 6. 2008 - 22:06)

Protoze uznava jine hodnoty a fyzicka nevera pro nej neni problem

Pro všechny co (St, 11. 6. 2008 - 21:06)

kkk tak mi vysvětli proč je někdo nevěrný. Prostě jen tak? Ze sportu? Pro zábavu? Proč? Proč, někdo podle tebe naprosto šťastný a milující, ve vztahu zahne? Že by samým štěstím láskou a spokojeností? Tohle nechápu...

stirka (St, 11. 6. 2008 - 19:06)

Hm, je samozrejme mozne, ze ve vztahu nebylo pro vodnare vse ok, proste oni nejsou nikdy stastni. Proste musi rozlevat vodu vsude, jsou nestali.. Takze ano, neni to nikdy jen jednim partnerem, ovsem vim, ze nebyl verny nikdy. Takze i kdyz mi tvrdi, ze me je, tak to radsi nechci resit. Ale verni doopravdy jsou podle me jen sobe.

kkk (St, 11. 6. 2008 - 19:06)

Nic jiného jsem nečekala, nemáš už kam, co, tak to hodíš na nás. Jen debil může říct, že si za nevěru můžem sami.Vysvětluješ nám tu vodnáře a přitom nemáš páru. Tobě nemá smysl odpovídat.

Pro všechny co (St, 11. 6. 2008 - 18:06)

Dámy usuzuji, že asi ve vašich vztazích nebylo vše OK. Proč by vám vaši zbožňovaní miláčkové jinak zahýbali?

Radka (St, 11. 6. 2008 - 14:06)

Pro Pro vsechny co nejsou vodnari.... U meho Vodnare byl ten domov zaklad. On si na tom hnizdecku lasky doma zakladal a chtel si me i brat a chtel mit dite. Ja byla z nas dvou ta, co mela rozum a vedela jsem, ze i kdyz ho moc miluju, nemuzu to dopustit, protoze by vsechno lezelo na me a byla bych to ja, kdo by byl nestastnej. Ale jinak uz je mi to vsecho jedno. Jsem ted uplne v sedmem nebi s mym milackem, Strirem. Takze je nejaky Vodnari mi jsou fuk. Ale jinak jsem v soku, jak tu vsichni pisou o zkusenostech s Vodnari a je to jak pres kopirak, jako by vsechny psali o tom mem ex :-). Skoro neuveritelne!

kkk (Út, 10. 6. 2008 - 22:06)

Tak to můj vodnář měl vždy obrovský pocit viny - odpůstky byly vždy velkorysé.:-)))A pořád říkal, jak mě miluje.:-)))Ten můj byl dávno mým manželem a otcem, šťastný, že domov - mnou budované hnízdečko má a dítě taky miloval. Takže pro mě by zbytek odpadal.:-)))))

Reklama

Přidat komentář