Reklama

Nevěrná manželka

Pavlina (Út, 2. 5. 2006 - 12:05)

Anonyme nezlob se, vim, ze to hodne boli, taky jsem byla v zivote parkrat podvedena - ale podle toho, co pises, se mi nezda, ze bys manzelku miloval. Spis jsi na ni emocionalne visel a hrozne se bal myslenky, ze by te mohla opustit. Zni to tvrde, ale tohle neni laska - to je zavislost a manzelcina nevera to jenom vytahla napovrch. Mas dobreho psychologa/psychiatra? To je jedina cesta, jak se dat zase dokupy. Ver mi, ze az to budes mit za sebou, budes citit, ze jsi silnejsi a stojis na vlastnich nohou. Manzelku budes mozna porad milovat, ale nechas ji zit svuj zivot s tim clovekem, se kterym je stastna (i kdyz to treba zrovna nebudes ty).

Anonym (Út, 2. 5. 2006 - 12:05)

Apexx,Pavlína i Jarda mají svoji pravdu.Kdo to nezažil nepochopí.Já žil v podezření celý rok,po 15-ti letém manželství.Se svým sledováním jsem skončil až u psychiatra z vlastní vůle,bez jejího vědomí.O velikonocích to prasklo.Manželku jsem vždy miloval a stále miluji,jinou ženu jsem nikdy neměl,nebyla potřeba.Odpustil jsem jí,slíbila,že to ukončí.Mé stavy jsou však stejné,možná horší.Moc dobře se to diskutuje těm,co to nezažili a nebo opravdu nemilovali.To je vše.

Jarda (Út, 2. 5. 2006 - 00:05)

Haha Pavlino, zrejme sis nevsimla ze ten zklamany chlap na blogu je apexx sam z prispevku pred tvym.Apexx je prilis zamindrakovanej jedinec. Nevery a zklamani se dejou kazdy den ve vztazich milionkrat, zivot je kurva a nefer, male deti umiraji na rakovinu a ja nevim co jeste. Kazdy mame nejake problemy, jen hned nebloggujem jak pomateny o tom, ze ZROVNA NAM se neco stalo. Notabene apexxi koho zajima jmeno toho chlapa, to uz je zase jen takova pomsta od tebe.To prejde chlape, nenadelej si z toho do kalhot.

Pavlina (Po, 1. 5. 2006 - 22:05)

Tak jsem si ten clanek precetla, cekala jsem buhvi jakou tragedii a ono je to o zklamanym chlapovi. Takove veci se bohuzel deji a ackoli ho chapu (byla jsem tam taky), tim, jak se chova, nic nevyresi. Myslim, ze je dobre, ze se rozesli - i pro nej. Bude mit prostor naucit se zit sam za sebe a najit si partnerku az bude trochu vyrovnanejsi a sebevedomejsi.

apexx (Po, 1. 5. 2006 - 13:05)

Ahoj,tohlě věčné téma mám vyřešeno.Pokud nevíte co nevěra může způsobit,přečťete si tohle: http://apexx.bloguje.cz/0604archiv.php

vošoust (Pá, 10. 3. 2006 - 22:03)

Já jsem měl kdysi milenku a ta když šla na nákup tak schválně nekoupila manželovi cigarety,pivo a uvařila mu guláš,který přesolila a silně opepřila.Pak mě to v posteli vyprávěla a děsně se tomu řehtala.Bydleli jsme tehdy daleko na samotě,hospoda široko daleko žádná,takže takto nasírala každý týden.

manžel (Pá, 10. 3. 2006 - 20:03)

já bych chtěl pětkrát denně ale manželka ne myslím že jste všechny stejný samej milenec a doma nic

petr (Ne, 12. 6. 2005 - 17:06)

Lidicky, kdyz uz pisete do chatu o tak vaznych vecech, tak tam hlavne neuvadejte pracovni mail.

Rim (Út, 19. 10. 2004 - 19:10)

Jo,jo a vo tom to je...!Ale většinou tomu ti chlapi nevěří,že právě oni nás k milenci "doháněj"!Když to doma neklape...musí se jinam,protože jak už jsi napsala

Tom (Út, 19. 10. 2004 - 17:10)

Cau holky, myslim si, ze chlapi neveru fakt neberou tak vazne jako zensky a v tom to maji jednodussi. Ale taky se muzou docela nerizene zamilovat. To je asi nejvetsi problem nevery. Posledni dobou taky vnimam u sve manzelky, ze jsem ji nejak zevsednel. Uvazoval jsem o tom, ze by ji pomohl nejaky hezky vzrusujici zazitek s nekym jinym. Ale jak vas posloucham, tak to asi situaci nemusi nejak vyrazne zmenit. Milenec by ji ale mohl vyresit alespon nejake nedostatky v sexualnim uspokojeni. Nakonec az budeme v duchodu, tak bychom tech nevyuzitych prilezitosti mohli litovat. Hlavne se nerozvadet, jelikoz tim trpi deti a cely kolotoc se svatbami a rozvody se muze stale opakovat.

Katka (Ne, 17. 10. 2004 - 13:10)

Ja byla zatim neverna se 4mi chlapy, na posledni neveru mi partner prisel(a to uz ten vztah netrval) a dva mesice jsme byli od sebe, pak mi odpustil. Od te doby sekam dobrotu, ale je fakt, ze se musim dost presvedcovat, kdyz potkam nejakeho jineho muze, co se mi libi. S partnerem jsem spis ze zvyku, nikdy se mi ani nelibil, ale nechci zahazovat tolik let...navic si rikam, ze kdyz ten vztah je docela bez problemu, tak proc ho ukoncovat.

tajna (St, 13. 10. 2004 - 14:10)

taky bych pred pul rokem vsechny kamenovala, ted uz jsem mezi vama. chlapa mam asi 3,5 roku, ale nechoval se ke mne zrovna moc hezky, no a byl druhy co se ke mne hezky choval, tak to vypuklo. i ja se zaradila mezi nevernice. no a dalsi me uhranul v praci, takze prvni milenec skoncil, druhy zacal. bohuzel zenaty s detmi, takze si nic navzajem neslibujem, jen si uzivame jeden druheho. ale nemam z toho ciste svedomi:-((((

raduš (St, 13. 10. 2004 - 08:10)

Nevěra je někdy zábavná ale někdy nebezpečná. Já se zatím ocitám ve fází zábavné nevěry......

MRAVNÍ HLÍDKA (Čt, 7. 10. 2004 - 11:10)

"MRAVNI HLIDKA STILL WATCHING YOU!" I toto téma a diskuze jsou monitorovány Mravní hlídkou,aby zde nedošlo k narušení mravnosti, teologie a dobrého vkusu :-)) ****************************************************************************

kamilka (Pá, 24. 9. 2004 - 14:09)

Janko díky

janka (Pá, 24. 9. 2004 - 08:09)

Kamilko, pokud je podtržené jeho jméno, tvoje např. je tak ten dotyčný uvedl svůj mejlík,a napsat mu můžeš ale pokud není to jméno nebo přezdívka podtržená tak mu napsat mejl nemůžeš:-)

kamilka (Čt, 23. 9. 2004 - 19:09)

jak se dá zjistit i-mail někoho komu chci napsat osobně mě to nejde

xy (Čt, 23. 9. 2004 - 18:09)

Milé spolutrpitelky, já si na nedostatek sexu doma nemůžu stěžovat, ale ten druhý mě prostě tak vzrušuje, jako nikdo jiný. No, spíš mě zatím nevzrušoval skoro nikdo/ je mi třicet/, byli jsme spolu jen dvakrát, bylo to krásný-měl prý "hodně holek, ale s tebou..", jasně, to říká každej.. Já bych rodiny nerozbíjela, ale kdyby to aspoň někdy vyšlo a mohla bych s ním být... Navíc si s ním hrozně rozumím,je to ten nejchytřejší chlap, jakého jsem kdy potkala.

Iva (Čt, 23. 9. 2004 - 10:09)

Tak to jsi už druhá, která píše o tom, že po letech potkala svoji první lásku. Mně se to také stalo před rokem. Po 20 letech jsem se zamilovala jako malá holka a mám z toho hlavu pěkně zamotanou. Každý den si voláme, píšeme SMS a občas se vídáme (dělí nás 120 km). Moje manželství nestojí za nic již několik let a já ho svýma předešlýma nevěrama vlastně držela pohromadě. Manželovy rozmary, opilecké nálady, a to, že se mnou nechtěl spát jsem tím pádem snášela mnohem lépe. Ovšem teď je situace jiná. Jsem více jak rok zamilovaná a bohužel jenom "přežívám". Nic mě nebaví a myslím jenom na něho. Vztah s ním je bohužel neperspektivní - má poměrně malé děti.

zatím neprozraz (Čt, 23. 9. 2004 - 09:09)

Iveto, pokud si opravdu uvedla svůj pracovní email, tak si fakt dost blbá! Sorry.A tipuji, že Tracey je kolegyně - kolega ? A nenápadně ti dával vědět, abys už nepsala tolik podrobností!Nebo to udělal třeba někdo naschvál a psal za někoho, komu chtěl ublížit.

Reklama

Přidat komentář