Reklama

Nevěrná manželka

Vanilka (Čt, 16. 6. 2011 - 22:06)

Já myslím, že to nějak zjednodušujete, přece každý případ je jiný a hodně záleží na tom, jaké bylo původní manželství - když dobré, těžko ho milenka rozbije, když špatné, tak je milenka najednou důvod k rozchodu.Tím se nikoho nezastávám, aby mě někdo špatně nepochopil.Byla jsem podváděná i milenka, ale - Ray - nikdy jsem žádnému muži neplatila večeři.To by byla degradace celého vztahu.

Ray (Čt, 16. 6. 2011 - 21:06)

zvláštní, že hodně...vdaná milenka ? To je ideál. Mám zkušenosti, že taková nic nerozbíjí. Užije si něžností a sexu a vrací se domů. Ráda svému milému i večeři zaplatí.

me by zajimalo (Čt, 16. 6. 2011 - 19:06)

kdyz chlap ma babu, s kterou chodi (a naopak) a vedle par dalsich bab (na suk), co k nim citi, jestli jsou ke kazde city stejne nebo jak.

je (Čt, 16. 6. 2011 - 12:06)

je to často o penězích.:-)...zvláštní, že hodně mužů si nepřizná, že vdaná milenka jde dnes přes mrtvoly a odtáhne ho za vypětí všech svých sil i dovedností od manželky, dětí, společně zbudovaného, ne z lásky k němu, ale touze po lepší životní úrovni, prestiži, třeba s vidinou, že sama by si konečně mohla válet šunky, cestovat nebo mít hospodyni, což jí sice čestný, hodný, pracovitý, milující, ale přece jen ne tak moc úspěšný manžel nemohl zajistit-to mně zaráží-nejen vypočítavost těch žen, ale i krátkozrakost těch mužů-holt možná myslí rozkrokem a tahle je nová a manželka okoukaná ( ovšem na chvíli nová, než se taky okouká ) nebo jsou ješitní a vidí tom z její strany lásku, bůhví....

takže (Čt, 16. 6. 2011 - 09:06)

najdou se i takové, které...je to často o penězích.:-) Ženy jsou pěkně vypočítavé! Možná si nechtějí rozbít manželství jen ty, které by si vedle nepomohly.:-) Pak tomu říkají útěk z nudy, změna, dobrodružství... Hlavně že jim to doma pěkně funguje.:-)))

Renka (Čt, 16. 6. 2011 - 09:06)

jsi mě pobavila.:-)Ty, o...najdou se i takové, které na tu pilku začnou tlačit přesně ve chvíli, kdy zjistí, že milenec z inzerátu má větší čistý plat než jejich vlastní muž ze zaprděného teplíčka. Že je to ubohý ? Ale pravdivý, stalo se. U baby nad čtyřicet dost zoufalství. Tam už by měl být i rozum a zodpovědnost za děti, byť skoro dospělé. Někdo totiž nedospěje nikdy a chodí mezi námi i dost citově prázdných lidí bez skrupulí a schopností mít někoho rád doopravdy.

taky (Čt, 16. 6. 2011 - 08:06)

Zadané žen že nebalí ?...jsi mě pobavila.:-)Ty, o kterých jsem se já se po době dozvěděla, se "sraly" nejen do mého muže, ale toho svýho "hodnýho neschopnýho blbečka" - přesně tak ho jedna nazvala, by vyměnily okamžitě = za mě by rády okamžitě vyměnily sebe. Nemyslím, že by ty ženy měly nefunkční vztahy, přesto chtěly měnit, sem tam i dost tlačily. Byly naopak překvapeny, že můj muž měnit nechce. Aneb pro spoustu lidí není to, že je někdo zadaný žádnou překážkou. Z fleku rozbijí své manželství i manželství vyhlédnutého partnera bez ohledu na děti.

Renka (Čt, 16. 6. 2011 - 07:06)

mě pobavila.:-)Vím o...Zadané žen že nebalí ? Tak jděte na seznamku-dopisování, přátelé-tisíce vdaných žen hledají chlapa do postele - z nudy, že to doma nemají, že to není ono, že z domova zbylo zaprděné teplíčko-to cituji jednu, která slovně zdůvodňovalo, proč hledá chlapy na inzerát. Spoustu žen balí chlapy a jsou vdané a chtějí ženáče, doma nic nerozbít, mít sex bokem, užívat si, vybočit ze stereotypu. Řekla bych, že jich je tam víc než těch chlapů v obdobné situaci. Mnohé mají možná důvod, některé ani moc ne, jen jim prostě hodný chlap nevoní a rády by "dobrodružství"-to se ovšem může někdy zvrtnout a zničit i docela funkční manželství-moje vlastní zkušenost. Když se do mého začala s prominutím srát jedna taková inzerentka.

tos (St, 15. 6. 2011 - 21:06)

Trochu mi tak trochu...mě pobavila.:-)Vím o několika zadaných, které balili mého muže (ne že by on byl bez viny, ale ne víc než napůl). Nevím, jaký měly důvod, dnes už to neřeším, myslím, že ponejvíc prospěch - peníze. Zadaná, nezadaná, to nic neznamená. Asi tolik zadaných žen není spokojeno. Kolika lidem to klape po všech stánkách??- všude je něco, lidi spolu musí chtít vyjít.

Lada (St, 15. 6. 2011 - 21:06)

Trochu mi tak trochu...Ireno, já ti rozumím. Také jsem přesvědčen, že normální slušná vdaná ženská žádného chlapa nebalí. A myslím, že i ta moje se nechala sbalit. Jenže jí chybělo to tvoje racionální myšlení - nerozbít rodinu. My máme tři děti, jedno malé a dvě studující dospělé. Přesto dala přednost jinému, který ji momentálně zahrnuje pěknými a sladkými slovíčky. Prý to na sexu založené není. A já jsem u toho jako nenapravitelný morous, kterému ale krvácí srdce.

Irena (St, 15. 6. 2011 - 20:06)

Trochu mi tak trochu zaráží zdejší psaní. Za prvé, když jsem nevěrná a nechci se kvůli chvilkovému potěšení rozvádět, tak se snažím o tom před nikým nemluvit a zrovna totéž vyžaduji od svého přítele. Jakmile by mělo dojít jenom pouze k náznaku provalení, tak okamžitě konec. Rodinu tím, že si užívám, rozhodně ohrozit nechci. Možná někdo namítne, tak proč tak vůbec činíš. Někdy se tomu sama taky divím, snad je to zvědavost, okusit si něco jiného, prostě vybočit ze stereotypu. Nakonec za to vždy může chlap. Zná někdo ženskou, která by sama balila chlapa, když je zadaná, já osobně ne, ale příkladu opačných je všude plno. Nakonec i můj přítel, který je mimochodem manželův dobrý kamarád, je zrovna takovým příkladem. Využil chvíli rozpoložení a prakticky mne k nevěře zpočátku téměř přinutil. Posléze, když zjistíte, že vám to vyhovuje, tak z toho těžko vycouváte, zvláště není-li vám ten protějšek nepříjemný. Rozhodně bych, ale sama nezačala, zvláště když mi to doma po všech stránkách klape. Nakonec si myslím, že tělesná nevěra vlastně tak hrozným proviněním není, spíše je hrůza se s ní v okolí chlubit, nebo dokonce se s ní svěřit manželovi.

Jenda (St, 15. 6. 2011 - 20:06)

No vypadá to tak. Trochu...Tak je to čím dál přesnější, měl jsem tenkrát naprosto stejný dojem, že se do toho zamotala a pokud něco dělala, jakože dodněška nevím co (ale na druhý straně drátu někdo byl..), tak já měl taky stejný dojem, že odejít nechtěla!! Jenže její kamarádky tomu daly tu poslední "ránu". Ty rozvedený ji přesvědčovaly jak se mají výborně a jak by nikdy neměnily apd, měly jí co závidět, tak se mínily strhat v těch "dobrých a úpřimných radách" jak je nezbytný rozvod. Co jsem si to dovolil se vzpouzet a nesmířit se s nevěrou... atd. Já měl taky dojem,že za to co jsem pro ni všechno udělal je moje místo neochvějné. Jo je to možné že se ti vrátí, já už o to ale nestojím. Nemíním doma poslouchat co říkala ta či ona "dobrá" kamarádka. Uvidíš, co v tom sehraje u tebe větší roli.

ano (St, 15. 6. 2011 - 16:06)

No vypadá to tak. Trochu...je to všechno o komunikaci. Ale to se dneska nějak přestalo nosit. Všichni "mobilují", "chatují" místo, aby se bavili spolu nebo s přáteli.

Lada (St, 15. 6. 2011 - 16:06)

:-) Laďo podezřívám tě z...No vypadá to tak. Trochu mně uklidňeje, že nejsem sám. Taky slyším - co jí scházelo, měla všechno, ona sama říká, že opustila zlatou klec. Přitom jsem měl pocit, že náš vztah je pevný a když bude mít nějaký problém, že budeme komunikovat a hledat řešení. Místo toho¨si pořídila druhý mobil a někoho na druhé straně "drátu". Nemyslím, že původně s cílem mě opustit, ale zabředla v tom a je to. Pro mě je to vše čerstvé a neuvěřitelné, že stále myslím, že se to obrátí, byť ne hned.

Jenda (St, 15. 6. 2011 - 15:06)

Tak já si tím zrovna...:-) Laďo podezřívám tě z toho že jsi žil s mou manželkou !! To je naprosto přesný! Ta moje měla úplně stejný kecy, že se stejně nezměním, že mi přeje abych si našel milenku atd atd, už tenkrát to byla cizí ženská. Když se to dozvěděly sousedky tak jsem od nich slýchával, že tu mou zřejmě pálí dobré bydlo, pomocí mne se měla velmi dobře, bylo to tak trochu na úkor mne, až nyní se začínám věnovat sobě a nezohledňuji nejdřív potřeby manželky (když už žádnou nemám) tak se dostávám do pozice kdy to možná přežiju. Budu víc aktivity věnovat vydělávání peněz. Až si koupím to svý vysněný auto, loď apd tak doufám už definitivně zapomenu a budu mít konečně klid. Byla to převeliká chyba, že jem jí dělal zlatý svatý, vrátila mi to i s úrokama a patří mi to. Nedožije se jakékoliv pomoci z mý strany. Nezanevřel jsem, ale otevřel jsem oči. Já si realitou musel projít a ona ji ta realita teprve čeká. Hlavně, že to všem za to stálo. Milujme se a mějme se rádi...

Lada (St, 15. 6. 2011 - 12:06)

Taky jsem měl nějakou dobu...Tak já si tím zrovna procházím, je to hrozné. Také jsem kolem ní lítal, ale to bylo asi to špatně. Byli jsme spolu 25 let. Říká, že to je kvůli mému chování, že se stejně nezměním. Říká že nový vztah je založen na duševním sblížení. Přeje mi vše dobré i novou partnerku ... já s tím bojuji a hledám způsob, jak to přežít.

Simona (St, 15. 6. 2011 - 12:06)

Taky jsem měl nějakou dobu...ano, nevěra může bolet...taky nemusí, když se to neprovalí a neublíží se. Nevěrná žena je v dnešní době stejně notoricky častý zjev jako nevěrný muž a muži věrnost opravdu v genech nemají, dříve nebo později zahnou-většina. Ne všichni. Drtivá většina....u mně taky jako u mnohých děvčat tady-nepotřebuje po dvaceti letech manželství sex, stačí mu párkrát do roka. Mně ne, sorry, žiju jednou a asi bych se pokusila abstinovat, ale nemám důvod. Sejdu se ráda s příjemným mužem, nemusí jít jen o sex... doma už toho příjemného asi tři roky nemám, zmorousovatěl, zlenivěl, sílu má jen na své koníčky, nekomunikuje, málokdy je doma, když je, čumí na bednu, není pozorný ani milý, jen náladový, otrávený, pořád na něco svádí svoje klimakterické stavy - na únavu, vyčerpání, vládu, politiku, málo peněz, beznaděj v této zemi, daně, poplatky, špatné silnice, tupé kolegy, služební cesty, rostoucí ceny benzinu, energií, jídla-sorry, ale já takto nechci prožít zbytek života ... jo - vláda stojí s prominutím za h----, je draho, s prací bída, životní úroveň se mi snižuje a jistě nejsem sama-ale nechci proto zapšknout, rezignovat a přestat vidět hezké na životě, ještě pořád se chci smát, líbat, milovat, hladit a být hlazena, těšit se na nový den, slunce, trávu a modré nebe ... žijem totiž jednou a krátce. Byla jsem před pár lety dost vážně nemocná a vážím si od té doby života jinak. Lásku potřebuju. Kdybych ji bokem neměla, tak propadnu po boku toho, kdo je mým manželem asi těžké depresi-neměla bych už v životě opravdu moc hezkého ... odsuďte mně, ale je tomu tak a nestydím se za to.

Jenda (Út, 14. 6. 2011 - 17:06)

Taky jsem měl nějakou dobu nějaký divný pocit - nic hmatatelnýho, odtažitost tam byla také, už jsme rozvedení, dodneška nevím skrz koho a ani mě to už nezajímá. Psychicky mě to tenkrát pomordovalo ale hodně. Přišlo to nečekaně. Nějaký rozhovory proběhly tenkrát, ale už v ten moment to byla cizí ženská. Jeden postřeh mi ale utkvěl vpaměti, že byla přesvědčená, že jí to budu 100% všechno tolerovat, kde se v ní vzalo tak hloupé přesvědčení nevím, asi proto že jsme spolu byli hrubo přez 20 let... nikdy bych si ji už nevzal kdyby šlo cokoliv vrátit zpět. Lítal jsem kolem ní jak kolem svatýho obrázku a ona neměla nic jinýho na práci než mě zatnout do slabin. Dodneška si to pamatuju velmi barvitě a nejsou to zážitky o který člověk stojí.

Lada (Út, 14. 6. 2011 - 15:06)

Nemyslím si, moje žena je...Měl jsem nějakou dobu pocit, jak popisuje Neřeknu. Unavená, odtažitá, nechtěla se milovat. Nic jsem netušil a je to měsíc, co se odstěhovala.

Borek (Po, 13. 6. 2011 - 16:06)

Nemyslím si, moje žena je...Tím bych se moc neutěšoval. Obvykle to horší je pravděpodobnější, a podle toho, co jsi psal......Ono ale to horší nemusí být nevěra. Věř, že jsou i závažnější věci. Chce to přímý rozhovor. Vyložit karty na stůl, oba dva.Pokud nebude chtít, nedej jí na vybranou. Rozhovor nebo rozvod. Pokud se rozhodne pro to druhé, máš jasno. Hodně štěstí.

Reklama

Přidat komentář