Reklama

Nevěrná manželka

p.jojo (St, 29. 8. 2012 - 12:08)

musím opravdu ocenit, že...Nevim ma zkusenost rika ze pokud se zena rozjede zvladne dva chlapy v pohode a tretiho si da jako "zakusek".Takze touhy muzu po druhe zene v posteli beru jako snahu po recesi rozmarilost ci neschopnost jak rozproudit vlastni partnerku a nepochopeni plne zenske sexuality.Naopak 2 muzi a jedna zena tohle se da vzhledem k narocnosti zenske sexuality pochopit i kdyz ja osobne bych to nemusel.:-)

to Katka (Út, 28. 8. 2012 - 17:08)

musím opravdu ocenit, že reaguješ naprosto v pohodě a vůbec tato diskuse se liší od ostatních tím, že tu nejsou urážlivé poznámky a hodnocení. Zajímalo by mě, jak jsi reagovala na tu nabídku k lesbisexu, a jak ses pak cítila, přiznávám, ptám se právě proto, že bych chtěl jednou takto svou manželku vidět, ale ona říká, že ani náhodou, že nikdy takové myšlenky neměla. Samozřejmě ji nenutím, protože opačně by to pro mě bylo neakceptovatelné - myslím ona kdyby chtěla, abych já s jiným chlapem. No a co se týká tvé reakce ohledně nedovolení manželovi s jinou, tady si myslím, že je to naprosto normální, dle mého názoru takto reaguje většina žen, včetně té mé:-) díky za reakci

Katka (Po, 27. 8. 2012 - 08:08)

Katko, říkáš, že bys...Omlouvám se, že reaguji až nyní, ale na psaní mám málo času. Konečně každá ženská ví, co je to mít dvě malé děti a k tomu pár různých aktivit. Napřed otázka ohledně lesbického sexu. Nikdy předtím, než k tomu došlo se ženou manželova kamaráda, jsem ho nepoznala a ani jsem ho nevyhledávala. Pravda, ale nyní je, že mi nyní nevadí, spíše naopak, i když ho nepreferuji. A odpověď na otázku, proč do toho nezatáhnu svého manžela. Již jednou jsem napsala, že jsem dost majetnický typ, zvláště ve vztazích. Proto mi taky vadil i vztah mého milence s mojí sestrou. Prostě nerada se v této oblasti dělím. Nakonec i ani zdravotně to není moc dobré. Sex ve třech jsem prožila pouze jedenkrát a to právě na začátku mého vztahu s manželovým kamarádem a jeho ženou, od té doby ani jednou. Buď jsem s ním, nebo s ní anebo s manželem. Ostatní nepreferuji. Pokud se týká strachu, že mi na to manžel přijde, tak ten je tak trochu vždy, ale snažím se nezavdat příčinu. Nejhorší asi pro ženskou je, že když už začne s nevěrou, tak začne doma odmítat manžela. Toto u mne nehrozí a to v tom lítám již šestý rok.

Grizzli (Čt, 23. 8. 2012 - 10:08)

Trochu budu reagovat....Katko, říkáš, že bys vyštípala manžela? Ty bys nepřipustila společně s ním si užít s jinou ženou, když totéž děláš za jeho zády? Dopřát mu to, co zažíváš sama? A nebylo by to nakonec lepší, protože by v tom nebyl strach, že na to přijde?

to Katka (Út, 21. 8. 2012 - 15:08)

díky, že jsi to rozepsala. A ty už jsi před tím měla myšlenky na lesbický sex nebo to jen vyplynulo ze situace?

Katka (Út, 21. 8. 2012 - 14:08)

mi přijde jako kandaulismus...Trochu budu reagovat. Kamarádova žena není kandaulistka, ale tak trochu lesbička. Vztah, který jsem popsala, trvá delší dobu a tak pochopitelně jsme si to i mezitím spolu vypovídaly. Ona si dokonce dokáže představit žít se ženou, což já ne. To ovšem neznamená, že by se mi intimní vztah s ní protivil, pouze ho nepreferuji. Beru to pouze jako poznání něčeho jiného. To, že ona do toho zatáhla svého manžela, byla dohoda mezi ní a jím. Já se o tom dozvěděla až po delší době. On mi, jako milenec vyhovuje, takže se nebouřím. To co mi vadilo, byl jeho další vztah, tím myslím svojí sestru. To jsem nemohla chvíli strávit, jsem totiž tak trochu vlastnický typ, nerada se dělím. Kdyby mi to udělal můj manžel, tak bych ho asi vyštípala. Nakonec, ale tak trochu, i když nerada, to chápu. Sestra mi řekla, že bych neměla být lakomá a trochu se o potěšení podělit. On ten chlap je fakt moc dobrý a doma se ženou, z důvodu její jiné orientace, vlastně nic nemá. Ona ho má pokud se sexu týká pouze na to, i když je to řečeno tak trochu jednoduše, na zplození dětí.

ronny (Út, 21. 8. 2012 - 11:08)

Neverna manzelka je uplne...To ten "přiveden z baru či diskotéky" asi má radost, když jim u toho leží nahej chlap a čumí na ně.. fuj

Medvidekpu (Út, 21. 8. 2012 - 10:08)

Taky mám podobného typa...a pro tuto situaci jeme tady my, abychom zaskočili.

Honza (Út, 21. 8. 2012 - 09:08)

Neverna manzelka je uplne normalni a je to v poradku. Ma zena si vodi milence domu kazdou sobotu. Bud z diskoteky nebo z baru. Kdyz prijdou udelam jim veceri . Pak se svleknu do naha kleknu si na zem a popreju jim pekny vecer. Jedine co mam dovolene je vylizat potom jeho semeno at uz je kdekoliv.

případ Katky (Út, 21. 8. 2012 - 09:08)

mi přijde jako kandaulismus ze strany její kamarádky, ale neznám zúčastněné, takže jen domněnka.Co se týká Lojzu, no buď se switchneš do role cuckolda a budeš si to užívat, nebo se s tím naučíš žít, pokud ne, pak je to opravdu na palici, drž se

Ellen (Út, 21. 8. 2012 - 09:08)

manželce je 50,mě o 20 let...Lojzo, pokud si neděláš legraci, je mi tě moc líto...a tvá mnaželka je s prominutím kráva ...

starý pes (Po, 20. 8. 2012 - 18:08)

Mladá žena starého muže hrob

lojza (Po, 20. 8. 2012 - 17:08)

manželce je 50,mě o 20 let víc.Jsem rád,če se mě 1xtýdně postaví,ale žena s tím není spokojená.Dříve měla kamarádku a já se musel zůčastnovat jejích hratek abych videl jak vypadá sex a v čem jí zanedbávám.Ted si našla mladšího přítele,vodí si ho domů a já mu musím asistovat.Přitom věude zdůraznuje,že si neplním svoje manželské povinnosti,mít jejího přítele rád a jednou týdně musím předvést vystoupení,že se mě postaví a potom se sám před ní uspokojit .jedinou variantu prý mám rozvod toto jsou výhody mladší ženy

Katka (Po, 20. 8. 2012 - 13:08)

Stala jsem se nevěrnou krátce po svatbě, aniž bych se o to nějak snažila. Došlo k tomu po odjezdu manžela na nějaké školení. Žena dlouholetého manželova kamaráda mi pozvala na návštěvu k nim. Byla doma také sama, něco jsme popily a ona začala být ke mně důvěrnější. Trochu mi to v té chvíli zaskočilo. Nikdy předtím jsem důvěrný vztah se ženou neměla, ale nakonec asi se má zkusit vše. Jediné co mi následně zaskočilo, byl příchod jejího manžela, který nás chvíli pozoroval a poté se připojil. Mohla jsem možná z toho vycouvat, ale v tu chvíli mi převládla trochu zvědavost. Totiž ještě za svobodna mi o něm manžel leccos vyprávěl. Trochu mi také překvapilo, že jeho ženě to nevadí, spíše byla tohoto dění motorem. Později po nějaké době mi trochu doběhlo, že do toho zatáhli i mojí starší sestru. V tu chvíli jsem vztah s nimi chtěla ukončit, ale nakonec jsem se nechala umluvit, i když to tak trochu mám sestře za zlé.

lulu (Ne, 19. 8. 2012 - 22:08)

Nechápu proč by vdaná...jsem si to taky myslela, že nikdy mi to neudělá ani já jemu. realita je nakonec jiná. jak dlouho jsi ženatý?

Valérie (Ne, 19. 8. 2012 - 22:08)

To Karolina: ja myslím že...Sex s jiným mužem s vědomím manžela-cholerika?To je vtip ???

Cornuto (Ne, 19. 8. 2012 - 22:08)

L.M., ze si ti cuckold :-) Uvazuj trosku realne. Ziadny normalny chlap nebude happy, ked mu zena povie, ze sa mu kurvi. Za pokus to ale stoji. Bud zisti ze je jej manzel cuckold a dovoli jej milenca, alebo jej jednu vrazi a z nemocnice sa Karolinka nastahuje rovno k milencovi. Kedze manzel je cholerik, vidim to na druhu moznost. Aspon bude mat po dileme, ci milenec alebo manzel.

Pavel (So, 18. 8. 2012 - 19:08)

To Karolina: ja myslím že...Nechápu proč by vdaná žena měla mít sex s nějakým jiným mužem.Obávám se že nevěra vztah neutužuje ale podkopává jeho základy.Na co pak toho manžela má,může zůstat zrovna svobodná a užívat si s chlapem se kterým se ji zamane.Myslíte si že by normální manžel dal svolení své ženě k tomu aby si našla milence?Moje žena by mi to nikdy neudělala a jí taky ne.Nevím co jsou to za hloupé výstřelky,ale žádný vztah se tím neutuží a štěstí to taky nepřinese.Nechci tady zbytečně nikoho kritizovat,ale lidi vzpamatujte se!

L.M. (So, 18. 8. 2012 - 17:08)

To Karolina: ja myslím že rozvádzať sa je blbosť, ak si inak rozumiete. skus sa s ním otvorene porozprávať, povedz mu že on je pre teba na prvom mieste ale že máš milenca lebo si si ešte neužila s mužmi...dôležitá je dôvera, ja si myslím že aj vydatá žena môže mať príležitostný sex s iným partnerom, ale malo by to byť s manželovým vedomím. nemala by ho podvádzať a ked jej dovolí príleťitostný sex s milencom, nemala by to chápať ako jeho slabosť ale ako prejav dôvery.

Karolina Dudkov (So, 18. 8. 2012 - 15:08)

Ahoj všem,jsem neverna svemu manzelovi.Sme spolu od mych 18let,4 roky manzele a 7 let celkove,mame 4 leteho syna.Manzel je dobry tata,ale je strasny cholerik aje dost naladovy.Ve svych 25 letech jsem zjistila,ze neziju,ale jen prezivam.Nasla jsem cloveka,ktery me ukazal,ze zit muzu,ale bojim se ze ublizim svemu synovi,je nas strasne zavisly a manzel je pro nej vzor.moralizujte,ale prosim ve slusnosti

Reklama

Přidat komentář