Reklama

Nevěrná manželka

nevěrní (St, 22. 10. 2014 - 22:10)

jsou vždy oba dva.

Hans Jacob (Út, 21. 10. 2014 - 21:10)

Nevěrné manželce je třeba rozbít hubu a milenci jakbysmet

Sta67 (Út, 21. 10. 2014 - 17:10)

¨Kdo sám nasazuje...Nejsou snad parohy ozdobou každého jelena, a mocnou zbraní v boji o samičky?

seš otrokem cht (Út, 21. 10. 2014 - 17:10)

Chlap by se neměl ptát,...takhle blbnout a pro co , pár prachových chvilek ?

Jan (Út, 21. 10. 2014 - 17:10)

Když manželka šuká bokem, nic proti tomu nemám...jen když do toho netahá city!!Sexu neubude a je pak spokojená...já ji šukám tak 2x týdně a jí to nestačí tak píchá bokem....proč ne.....dovolím jí to !

..§,)úů (Út, 21. 10. 2014 - 15:10)

¨Kdo sám nasazuje parohy,jednou je sám dostane taky

Jan (Po, 20. 10. 2014 - 22:10)

Je samozřejmé,že starší... Chlap by se neměl ptát, proč mu nestojí, ale co by měl udělat proto, aby se mu postavil? Ano, rozhoduje o tom více faktorů, ale ze své vlastní zkušenosti můžu říct, že dost záleží na tom, jak žijete?Já jsem celý život nekouřil, piji jen příležitostně, konzumuji pravidelně potraviny, obsahující látky a vitaminy podporující funkci erekce a ve volném času nedřepím u bedny, ale sportuji. Běh, jízda na kole, plavání občas zajdu do posilovny. Dnes je mi 55 let, mám atraktivní vzhled, lidé mi hádají o 5-7 let méně, s erekcí nemám takřka žádné problémy a šukám luxusní třicítky. Takže pánové, chce to jíst zdravě, nekouřit, chlastat jen čas od času, sportovat... Jinak dopadnete jako můj kolega z práce, tomu je 40 a když si chce užít, musí si odskočit do lékárny pro viagru.

Nechceš nebo ne (Po, 20. 10. 2014 - 21:10)

Ahoj ... Rád poznám ženu, která nedokáže nebo nechce být věrná, ale ráda by milujícího a věrného partnera. Budu Tě milovat a vážit si Tě, i když si domů třeba přivedeš milence nebo si najdeš přítele. [email protected]

fera (St, 15. 10. 2014 - 19:10)

Pokud chlap nemůže a žena má chuť, je nsnadě aby jí to umožnil ....ale zase žena musí dojít domů a fungovat jako manželka....sem tam si píchnot je pro ni vzpruha do dalších dní s manžel doma.....

Aleši, (St, 15. 10. 2014 - 17:10)

Je samozřejmé,že starší...většina mužů tvou toleranci v sobě nemá. jsou majetničtí a nesnesou nevěru manželky, trpí tím jejich samčí ješitnost, ego a samolibost. Nám ženám sice nic stát nemusí, ale pokud u ženy už není dostatečně kladný přístup k sexu, nutí se, tak to většinou poznat jde a normální muž pozná, jestli ženu sex baví nebo ne a nikoho nebaví sex s tím, koho nebaví. Aspoň jistě ne dlouhodobě.

Aleš (St, 15. 10. 2014 - 14:10)

je všechno individuální a...Je samozřejmé,že starší muži jsou na tom na rozdíl od žen hůře.U žen totiž pro vykonání soulože nemusí nic stát.A o tom to celé je.Pokud muž není sobec a nemůže svojí ženu v plném rozsahu uspokojovat,milence toleruje.Podle mého názoru když není žena promiskuitní a milenec je stálý,je všechno v pořádku.Jen sobec a blbec bude trvat na tom,že když já nemůžu tak ty také ne.

Ono (St, 15. 10. 2014 - 11:10)

je všechno individuální a nejde paušalizovat. Mně je 48 let a sex mně baví víc než v mládí. Manželova křivka šla však dolů. Hodně pracuje a má své zájmy a já to respektuji a doma jsem se já přizpůsobila jeho potřebám a nebudu sobecky vyžadovat, aby se přizpůsobil on mně, když jsou vyšší. Ale milence na dobití baterek mám a je mu 36 let. Nejen na sex, ale i povídání, svěřování se. Funguje to dobře pro mně i pro něj, on je svobodný a já mám svou volnost. Život máme jeden.

Líba (Út, 14. 10. 2014 - 15:10)

Dneska je podle webu "...Nemůžeš zase věřit všemu co tam píšou.Jejich údaje musíš vynásobit koeficientem pravdivosti a potom teprve hodnotit a šířit dál.Chtějí senzační zprávy a hodně toho nakecají.

Roman (Čt, 9. 10. 2014 - 14:10)

Dneska je podle webu " Rovnoprávnost.cz " třetina dětí kukaččích .

Lea (St, 8. 10. 2014 - 15:10)

Nelze paušalizovat...Ano,ženská může pořád,ale musí chtít.Když nechce tak je to horší než když nemůže.Některé kolegyně,soudě dle jejich výroků,si je šetří jak cikáni ruce.Já jim říkám:holky za sto let je neroztrháte a dvě stě tu nebudete.Potom se diví,že jdou chlapi jinam.Ale komu není rady,tomu není pomoci.

Pepa (So, 4. 10. 2014 - 23:10)

Ha ha zenska muze porad ale...Nelze paušalizovat plošně,ale podívej se na většinu ženských nad čtyřicet.Sice můžou...ale jak!!!Drajf je v prdeli,upocený výkony,kilo sem,kilo tam...a některý s tím ještě nadělají,jak kdyby měly mezi nohama bezzásahovou zónu.

Pepa (So, 4. 10. 2014 - 21:10)

Zivot je příliš krátký...No musím se smát Petro,ze začátku to je vždycky fajn :)Ale ten konec tak fajn být nemusí.A mezi námi,po čtyřicítce většinou ženský nemají co nabídnout.Na rozdíl od chlapů..

Shauwn (Pá, 3. 10. 2014 - 13:10)

Nazdar holky, paní ,...Pokud to zvládáte oba držet ve stanovených mezích a nikomu tím neublížíte, tak super :-)

Jeden (Čt, 2. 10. 2014 - 21:10)

Petro, něco podobnýho jsem zažil s bejvalkou. Chlapi něco tuší a nechávají to být - dokud uvažuješ v rovině : "manžel má své mouchy ale kdo ne"...pak to nějak dopadne, ale jak ti přeskočí sebevědomí o patro výš a uděláš z manžela debila, tak vyskočí a neskončí to jinak jak rozvodem. Po x letech jsem se náhodou sem vrátil a koukám stále stejný téma :-) já jsem rozvedený, původně jsem to nesl neskutečně těžko!!!, ale dnes tvrdím: šťastně rozvedený!!! Sice nemám žádnou stálou ženskou, ale jinak tím, že jsem přestal kdysi dělat kompromisy a ústupky manželce, tak jsem se začal soustředit na sebe a pracuji v úplně jiným oboru a moje ekonomická situace se zlepšila a nepřeháním - několikanásobně, ale ženskou vpodstatě nemám - moc času trávím pracovně. Nicméně bejvalka se pokusila velmi opatrně jakoby vrátit. Pak už to nejde. Tebe nezatracuji, jen tě lehoučce upozorňuji, že chlapi nejsou pitomoučcí, jsou tolerantní, ale každý pouze do určité doby či míry. Dnes jsem na druhý straně a sháním takový jak jsi ty (ve vší úctě!!) dřív jsem seděl naprosto pravidelně doma a věnoval se moji manželce 25 roků

Petra (St, 1. 10. 2014 - 09:10)

Zivot je příliš krátký na to aby se nežil.Vdaná jsem 22 let a na milence jsem narazila nahodou, ani jsem ho nehledala.Sex s manželem 1*2x do měsíce pro Mě málo. Jen se opravdu bojím citu které se opravdu nenápadně derou na povrh.Nejsem žádná mrcha a manžel má své mouchy ale kdo ne. Může to pomoci a nebo uplně zabít vztah,každá jsme jiná a záleží na okolnostech. Chci i nechci ale pořád je to jenom můj boj. Tak pokud máš pocit že je to fajn tak do toho jdi :-)

Reklama

Přidat komentář