Reklama

červenání

peetr (Ne, 4. 4. 2010 - 22:04)

zdar lidi, ste červený...No dřív sem se červenal jenom když jsem se styděl, pak jsem se styděl čim dál víc,pak už mi ta barva zůstala napořád, byl jsem z toho na dně a tak sem chlastal jak duha, tim sem to ještě víc zakopal, no teď sem závislej na makeupu a někdy i na kapuci..:(

ii (Ne, 4. 4. 2010 - 14:04)

zdar lidi, ste červený např i doma, nebo se jen červenáte ve vypjatých situacích?

jana (Čt, 1. 4. 2010 - 12:04)

marto gratuluju.

marta (St, 31. 3. 2010 - 21:03)

bohužel bude to horší...dnes jsem to ustála mam radost...

SNouicek (Út, 30. 3. 2010 - 10:03)

Holky , proč se chcete...Souhlasim :) Cervenani je pekne, avsak jak vy tady pisete, ze kdyz mate celou hlavu cervenou, tak ze uz to neni pekne, tak ono to ovsem prameni z toho, ze kdyz si to zakazujete, tak se to samozrejme projevi mnohem hur nez normalne. Muj nazor.

Petr (Út, 30. 3. 2010 - 04:03)

Holky , proč se chcete zbavit něčeho tak hezkýho jako je červenání ? Holka, která se červená NENÍ ledová královna a nemá srdce z kamene A zato se rozhodně není důvod stydět !

císař Tiberius (Po, 29. 3. 2010 - 14:03)

Červená, červená, když jí hladím ramena, někde asi přečetla si, že je zelená,
zmodrala, zmodrala,
potom zase zčernala,
protože má žluté vlasy,
zfialověla.

jana (Po, 29. 3. 2010 - 14:03)

mám pro vás dobrou zprávu...bohužel bude to horší nikdy se to nezlepší jelikož slaba ružovka přejde do silne ružovky a nic na to není jen se s tim naučit žit a tuny make-upu,jen bych chtěla najit kamošku ktere by to u mě nevadilo.

SNouicek (Po, 29. 3. 2010 - 12:03)

A dneska jsem se jich ptala jak to vnimali, tak jeden rekl, ze mu to prislo naprosto prirozene, i roztomile, druhy na to rekl, ze mu to prislo normalni a vubec se tim nezabyval :)

SNouicek (Ne, 28. 3. 2010 - 22:03)

Dneska se mi stala moc prijemna vec. Sla jsem za dvema myma kamaradama a povidali jsme si o vsem moznem. Potom jsem se zacla z niceho nic cervenat, proste me to nekdy prepadne jen tak, ale oni sice hned rekli, ze se cervenam, hned se vyjadrili, ale bylo to takove uprimne, ze jsem to vzala uplne v pohode, nestydela jsem se za to, bylo to moc prijemne, protoze jsem vedela, ze jsem v dobre spolecnosti, ze to je takova malickost, ze to vubec nevadi, a ze to je spise roztomile :) a v te chvili jsem to brala tak, ze to je naprosto prirozene a ze to je soucast me a ze to je projev me a fajny projev me :) ze se nemam vubec za co stydet, ze to je roztomile a byla jsem moc rada, ze jsem se mohla projevit i z tehle stranky, citila jsem se pak vice otevrena, prekrocila jsem tu hranici, ze se nemusim vubec bat se cervenat, ze to je sice takove trosicku zvlastni, ze se clovek pri tom stydi kdyz to udela, ale pritom je to krasne, je to proste projev me a ja vim, ze jsem skvela, takze se nemam za co stydet :)

marta (Pá, 26. 3. 2010 - 22:03)

mám pro vás dobrou zprávu bude mi 40 a je to čím dál horší...

6

Majik (Pá, 26. 3. 2010 - 16:03)

Ahoj lidi,jsem na tom dost podobně jako vy. Jako malá jsem s červenáním problémy neměla a čím jsem starší,tím je to horší.Nevím, kdy to začlo, stávalo se mi to jen zřídkakdy. Teď,protože nad tím každý den přemýšlím a už předem si říkám,nesmím dnes zčervenat,jsem rudá při každém vtipu,který kdo řekne,když se semnou začne bavit více lidí najednou nebo prostě jen tak,když si na to vzpometu.Chvílema si připadám jako blázen a je mi to hodně nepříjemné. Chtěla bych se toho zbavit,proto jsem zadala do vyhledávače jak se zbavit červenání a našla jsem tuto stránku.Je aspoň trochu uklidňující slyšet,že tenhle problém nemám jen já.Dáme hlavy dohromady a vymyslíme,jak se toho zbavit :-)

mill (Čt, 25. 3. 2010 - 19:03)

nezkousel ste na to nekdo EFT??

SNouicek (Čt, 25. 3. 2010 - 18:03)

Vim, že je to vsugerované....Nesmíš si to zakazovat, když si zakazuješ takovou věc, tak ono to vyjde nakonec ještě hůř, protože ono to je přirozené, prostě tak reaguješ a nemůžeš přece potlačit sama sebe. Jako můžeš, ale pak to vypadá takhle. Nám to připadá negativní, ale když se nad tím člověk zamyslí víc, tak zjistí, že to je neutrální stav, to jen my z toho děláme negativní věc. Už jsem se setkala s hodně případy, kdy mi řekli, že to je roztomilé a že se jim to líbí :). Nesmíme to brát jako pohromu, protože to není. Vzít to jako maličkost a trénovat situace, které jsou právě na tohle obtížné. :) Ono se to časem vždycky zpraví.

Ajik (Čt, 25. 3. 2010 - 08:03)

Vim, že je to vsugerované. Bojim se toho, že se začnu červenat.. a šup:-) nejhorší je, že se v těch situacích nestydím, stydím se až pak, za to, že se červenám. Je to děs:-) pište, rada dam mail nebo icq. A.

Ajik (Čt, 25. 3. 2010 - 08:03)

Ahojte lidi,
samozřejmě mám ten samý problém jako vy všichni. Trápí mě to asi od základky, ale teď to začíná jít do extrémů, už nevím, co s tím. Prostě mě štve, když se ani nestydím, nebo si myslím, že nestydím a červenám se jak blázen. Jsem docela společenská a nemám se za co stydět, dokážu s přítelem jednoduše mluvit o sexu, provádět experimenty, nevadí mi ani mluvit o tom s přáteli, s nejbližšími se nečervenám. Za to ve škole s lidmi, které vidím každý den to je utrpení, nebo s přáteli mého přítele.. asi se bojím, abych se jim líbila, nebo nechápu.. Ještě, když na to někdo upozorní, jako ve škole třeba, "Nečervenejte se, mě se nemusíte bát" sakra, já vím, že ne! :( Tuto diskusi jsem našla náhodou, když nedávno na mě promluvil profesor a na něco se mě ptal a kamarádka vedle mě mi pak řekla: "Ty máš uplně červenou hlavu!" A tak vyděšeně :-) Já vím, že to nemyslela zle, ale je to hrozný. Tak jsem zadala do vyhledávače "nechci se červenat" a odkazalo mě to sem:-) jsem strašně ráda, hlavně jsem ani nečekala, že když dojedu na konec diskuse, že tu budou i aktuální příspěvky. Docela se tady u toho usmívám, protože vím přesně, co píšete a jak se cítíte. Fuj, chci se toho zbavit.

Patrik (Út, 23. 3. 2010 - 18:03)

Čau mam ten samý problém,...Zdar Kubo hele mě je zase 17 let a mám taky tenhle problém a máš pravdu stou třídou já to mám taky hlavně ve škole.Jestli chceš napiš icq a můžem třeba pokecat,čau

SNouicek (Po, 22. 3. 2010 - 10:03)

Pokud byste chtěl kdokoli ode mě pomoc, napište na [email protected] .

SNouicek (Po, 22. 3. 2010 - 10:03)

Čau mam ten samý problém,...Člověk se začíná červenat hlavně v pubertě, předtím byl menší a neuvědomoval si plno věcí a v té pubertě člověk přechází pomalu do dospělosti a tohle období je pro něj nejzranitelnější, tak proto. Mě osobně to příjde i takové normální v téhle době se červenat. A ty jsi určitě na základce že? Na základce jsou lidi ještě úplně blbí, tak si to tak nesmíš brát když ti něco na to řeknou. A to červenání postupně odezní když budeš starší nebo prostě se s tím člověk musí nějak vyrovnat psychicky. Nesmíš to brát tak vážně ;) A trénovat ty situace, kdy se nejvíc červenáš, potom si na ně zvykneš a už ti to nepříjde :) Chce to jenom cvik a odvahu a uvědomění si toho, že to přece nic není :) Zvládneš to. Fakt je to jen malinká věc to červenání :)

Kuba (Po, 22. 3. 2010 - 06:03)

Čau mam ten samý problém, taky se furt červenám. A je mi 14 let.

Nejvíce a nejdříve mi zrudnou uši pak nos a nakonec zbytek . Azačne to vždy, když o mě někdo mluví, nebo mě osloví holka.

Ale myslim že vim důvod ale nejsem si jistej. Je to tou třídou. Než jsem do tý třídy asi v 9letech přišel tak sem byl v pohodě. Je to parta samejch buranů, který se vyžívaj v utrpení ostatních.

Už jsem si ale zvykl na jejich urážky ale vůbec mi nevadí a přesto se červenám. PLS pomocte.

Reklama

Přidat komentář