Reklama

Katolíci a sex....

Jindra (Po, 16. 7. 2018 - 15:07)

"kristovec", jak se...Kristovec?Spíš nějaký pořádný pošuk.

Teď mi zrovna j (Po, 16. 7. 2018 - 00:07)

"kristovec", jak se někteří označují, napsal, že prý sperma je úchylný hnus. Tak jsem se ho zeptal, zda jsou hnus i ostatní tělní tekutiny. Pokud je sperma hnus, tak moč je super hnus a stolice je super super hnus. A krev je taky hnus a slzy jsou taky hnus a pot je taky hnus. Zajímavé, že náboženství vede pobožné k tomu, aby nenáviděli svoje vlastní tělo a aby předstírali, že jsou duch.

luci (Ne, 15. 7. 2018 - 20:07)

Svým pudům pokud si...Je to tak láska je láska a sex je sex.

Michal (Ne, 15. 7. 2018 - 19:07)

Rady některých jsou rady kozla zahradníkem, to je třeba vědět a předem brát na vědomí, že někteří si jen hrají na poradce a přitom se na ně sexualita dívá skrz prsty.

sdfg (Ne, 15. 7. 2018 - 19:07)

A kde je trest pro...Svým pudům pokud si uvědomila, že je pro někoho atraktivní,a měl pro ni kouzlo,tak asi poručit ve všech případech nelze a nevěra tu byla je a bude a nelze ji vymíťit.Stalo se, pan manžel je oddaný Bohu,není sám asi a třeba tedy má šanci i její přečin pochopit a ona mu zas po jeho odpuštění vše vynahradí svou láskou.

sdfg (Ne, 15. 7. 2018 - 19:07)

A kde je trest pro...Ale stejnou potřebu lásky má i od milence a to co jí milenec dával se nedá jistě vyvážit,proč by to jinak dělala.Jestli mu jeho žena pak neodpustí.Dnes se přeci lidé berou po druhé.To je běžné.Tak může pak chodit za svou bývalou a přátelsky se snažit vše urovnat a pak se v tichosti vzít znovu a vše urovnat.A jistě Bůh strpí různé křivdy a taková to je sice z ranku přečinů,ale jistě není k trestu na věky.

qvida (Ne, 15. 7. 2018 - 19:07)

A kde je trest pro křesťansku - františkánku ? A je vůbec nějaký.? Manžel je impotent oddaný Bohu a ona se svou chtivou …. může rozbíjet manželství ,? dneska je to manželství důchodců, zítra manželství jiné. Je to v požádku ? Odpoví mi prosím někdo slušně ? Děkuji.

sdfg (Ne, 15. 7. 2018 - 18:07)

Jak to tedy je:věřící...Já to považuji za přirozené,katolická manželství jsou pevnější,protože ještě uzavřená před Bohem,po tom civilním sňatku.Takže žádný stres,je to mladší rodina, důchodce je rozveden,bude si už žít sám a tak to má být, důchodce už není rodina, ti už žijí jen pokud si rozumějí a nevidím do důvodů,proč hledal sex jinde,asi ta jeho už nebyla lepá děva s očima chycené gazeli.

sdfg (Ne, 15. 7. 2018 - 18:07)

Mezi pysky.Stejně jak všichni.Ale ne nikdy mimomanželský,to radši do bordelu k zkušené profesionálce,ale to je jako,když kradete a když kupujete obnošené zboží z bazaru od profesionálů...

qvida (Ne, 15. 7. 2018 - 18:07)

Jak to tedy je:věřící manželé - 20 let spolu-3 děti, ona 56 let zamilovala do nevěřícího 68 letého důchodce. Tři roky ji důchodce píchal, platil jí pobyty v lázních, ona vše využívala, točili spolu porno - fotili se. Ona chtivá , vysmátá - důchodce má rozbité manželství. Jaký trest je pro tyhle křesťanské č.... když porušují 6 té pravidlo nesesmilníš. Podle mne dostane 10 modlení navíc a může se k...dál. Máte prosím jiný názor ? Jse

Rozdíl mezi ate (Ne, 15. 7. 2018 - 18:07)

Ateista má mezi nohama penis a vytéká z něj sperma. Křesťan má mezi nohama Krista vytéká z něj Duch svatý.

luci (Ne, 15. 7. 2018 - 09:07)

Vážně? A odkud prosímtebe...Také názor, co není v bibli prostě neexistuje.

hehe (Ne, 15. 7. 2018 - 06:07)

To je omyl Ježíš Kristus...A nepíchal spíš těch 12 panáčků a jidáš ho zradil protože už ho nechtěl.

Steve (Ne, 15. 7. 2018 - 00:07)

Vážně? A odkud prosímtebe ten blábol znáš? V Bibli NIC takového není! Pokud je ve Strážné či Probud'te se! tak se ničemu nedivím.

luci (So, 14. 7. 2018 - 21:07)

Kdybyste byli jako Kristus,...To je omyl Ježíš Kristus píchal Máří Magdalenu. Katolická církev o ní později rozhlásila že byla děvka. Ale potom tedy děvka Kristova.

Prasata (So, 14. 7. 2018 - 17:07)

Kdybyste byli jako Kristus, tak byste s ním jen čurali. Krista na vás!

Slovan (So, 14. 7. 2018 - 12:07)

Ahoj ahoj ahoj :-)Je...sex je druh komunikace mezi bytostmi a vesmír ho hodně podporuje energeticky, naši předkové provozovali sex na osetém poli a tak semena nabyli energií a byla velká úroda. Tak že z mého pohledu svadba není vůbec důležitá.. Konec konců v dnešní době homosexuálních snatků už je svadba scela degradována na frašku..

Indián (So, 14. 7. 2018 - 12:07)

Ahoj ahoj ahoj :-)Je...Kristus ,kterého uctívají katolíci je prý v posmrtném astrálním světě páté dimenza je to astrální strašidlo co má ruce od krve po křižáckých válkách a upalování a mučení inkvizicí je to negativní démonická bytost a žije si tam z energie věřících společně s Alahem a dalšíma bubákama , jejich věřící ovečky jdou po smrti zanima , ale k ráji to má hodně daleko... Opravdový Kristus je bytost světla a lásky, žije ve světě bohů tvůrců vesmírů v sedmé dimenzi a distancuje se od všech uctívačů a násilí co páchali..

Tonda z Bukvic (Pá, 25. 3. 2016 - 10:03)

Měl jsem se ženit.Byl jsem... dobrý a poctivý příspěvek, chválím! Jen psaný trochu drsně, ale mě to nevadí. Víte chodil jsem ve škole na náboženství, máma to chtěla a otec zabrán prací jaksi opomněl ji říct - ženská neblázni. Máma už do kostela nechodila, ale chtěla abych já, myslela si že bych asi mohl být farář. Jenže to se mýlila. Byla padesátá léta, děti se nám smály, nadávaly nám kostelníků a já chtěl pionýrský šátek, chápete dítě! Nakokec jsem ministrantoval do 5té třídy, pionýr jsem nikdy nebyl, kádrově jsem to měl v později posraný. Z kostela jsem zběhl a dal se na fotbal.Později jsem se musel odhlásit z domova abych se dostal na blbou střední školu. A k sexu, už v kostele mne děvčata štípaly, ale sex začal až v osmé třídě, např. jen takový ten dětský, zkušební, ale pak už jsem s děvčaty měl potíže. V učení hned v prváku první den nástupu na intru jsem souložil v parku s dívkou z Orlové. Byla později vyhozena z učňáku, právě za sex z vojáky ve škarpě! Já to pak bral hopem, ale musím říct že ani jsem nebyl iniciátor, děvčata sma to chtěla, kouření, pití piva při výletech, turisťák, exkurse a promiskuity byla na světě.Někteří spolužáci teoretikové, si ani nešáhli, právě takový odbborníci na sex zůstli svobodní mládenci. Panic to jsem byla snad někdy dávno ve 13ti. Musím říct že v práci to nebylo o moc lepší, vdané, rozvedené, učnice, jejich učtelky, co nevylezlo na strom... ale pak jsem se zamiloval, oženil, a nejednou jsem se usadil a když řkenu těm mravokáravým že mne žádná promiskuita nepokazila, že jsem za 30 let nebyl nevěrný, že máme pět dětí a všichni jsme ateisti, nemusíme se modlit ani vyvěšovat rudí fangle na 1 máje, ani dnes nemusíme žádat o dotace, podnikáme, do kostela nechodíme a všichni kluci začali ze sexem ve škole. Řekl bych že to neí o sexu po svatbě, panictví, ale po povaze, slušnosti, neohýbání se. Vím že někteří lidé chodily do kostela a do prvomájového průvodu, věšeli prápory, hrbily se. jeden věřící blb si nechal postavit na hřbitově pomník, vytesatnápis a všude o tom mluvil, prý aby to děti měly bez starostí, dnes tam ty jeho děti ani nezajdou.

F.M. (Čt, 24. 3. 2016 - 21:03)

Měl jsem se ženit.Byl jsem nucen protrpět všechny ty krávoviny okolo. Tou největší bylo, že babka od nastávající prohlásila, pokud nebude svatba v kostele, nepřijdu. Já osobně bych nepřítomnost té čarodějnice oželel, nicméně, manželčina rodina byla jiného mínění. A tak jsme s nastávající ,ač oba atheisté a pohani, chodili na předmanželskou nauku. No, větší "prdel" jsem v životě nezažil. Ten černoprdelník tam blemcal takové hovadiny, že se to dalo vydržet pouze s představou večerní, předmanželské šukačky.Pořád mlel něco o nějaké "újmě".No, mě tenkrát ujímalo akorát po kyselém zelí.Svatba nakonec v kostele stejně nebyla. Babina zhučela z žebříku, když šmírovala sousedku. Zlámala si hnátu a za půl roku šla stejně pod kytky. Čirou náhodou ji pohřbíval stejný "šululin", jako ten, co nás školil.Navzdory povinnému smutku v ksichtu jsem prožíval velké zadostiučinění. A ta "újma", to bylo, nesouložit hlavně v půstu a Velký pátek.Když jsme ještě s maminou byli aktivní, na jeho počest jsme si vždycky hodili jakési to "číslo".Právě v ten postní den.Jak tak stárnem, tak to ujímání po kyselém zelí máme oba.

Reklama

Přidat komentář