Reklama

Nezdají se mi žádné sny

jan (St, 25. 6. 2014 - 17:06)

Moje sny, já jim říkám "celovečerní filmy"nejsou děsivé svým obsahem, ale tím, jak jsou logicky stavěné a racionální. Přímo se jich účastním a nebo jsem pouhý pozorovatel. Setkávám se v nich s lidmi, kteří už dávno zemřeli, v těch snech jsou mladší a jsou jakoby zpomalení. Když se náhodou probudím, tak po usnutí ten sen pokračuje v tom místě, kde přestal. Jsou to neskutečné příběhy v krajinách, které jsem někdy viděl. Také se znovu ocitám na bývalých pracovištích a řeším staré konflikty, ta řešení jsou mnohem racionálnější, než byla ta ve skutečnosti.Realita snů je taková, že někdy vedle postele hledám věci, které byly součástí toho snu.Všechny tyto prožitky jsem probíral se svým spolužákem z gymnázia, emeritním psychologem.Žádná vysvětlení nenašel. Snad jen to bude tím, že moje vzpomínky na dětsví a další léta jsou v podobě videoklipů, se zvuky a dokonce někdy jakobych cítil i ty vůně.Všechno to začlo před mnoha a mnoha léty, po prožité, poměrně hluboké hypnóze. V mozku se zkrátka asi něco porouchalo...

Michal (St, 25. 6. 2014 - 17:06)

Každou noc se Vám zdá 5-8 snů, jde jen o to, že si je nepamatujete.

Marek (Pá, 26. 3. 2010 - 06:03)

Mě se to poslední dobou stává taky. Ty sny mi prostě chybí, ať už se mi líbily nebo ne.

P. (Pá, 19. 3. 2010 - 21:03)

tak to ja taky bych radsi si nejaky sny nepamatovala,obcas mi sny obtezujou.Vcera se mi napriklad zdalo ze du na kastynk do superstar,bylo to fakt dost zivy.

Kitty (Ne, 6. 9. 2009 - 14:09)

Mně se zdají také samé kraviny, takže bych si také raději přála, abych si ty sny nepamatovala. Ráno nad nimi pak přemýšlím a jsem z toho dost zmatená. Tuhle se mi zdál sen o mé kamarádce a v tom snu jsme se spolu milovali. Ráno jsem se cítila trapně, protože nejsem lesba ani mě takovéhle věci nic neříkají, jsem naprosto 100% heteroš, ikdyž zvědavá jsem, to je pravda:-) Když jsem byla malá, tak se mi zdál taky dost trapný sen o jednom klukovi a já jsem si tenkrát myslela, že to samé se musí zdát i jemu. Naštěstí to tak není, uff:-))))

Nini (Ne, 6. 9. 2009 - 11:09)

Sny se zdají každému, ale ty, které si pamatujeme, jsou z doby těsně před probuzením. To je pak hodně živé. To, co se zdálo hned po usnutí nebo maximálně během 4 hodin, si neuvědomíme, zapomeneme.

Pavel (Ne, 6. 9. 2009 - 01:09)

Jaký je rozdíl mezi "nezdají" a "zdají,ale nepamatuju si je"?Vím,že to říkají všichni,ale když si je nepamatuju,tak je to pro mě to samé,jako když se mi nezdají.A když si něco nepamatuju,tak jak ověřit,že se mi něco skutečně zdálo?On je snad někdo další jiný,kdo vidí do mé hlavy a řekne mi,že se mi něco zdálo?A že nějaký sondy na hlavě něco zaznamenají v podobě vlny,tak to nemusí znamenat,že se mi něco zdálo.

Satnda (Út, 21. 7. 2009 - 14:07)

Taky se mi nezdají sny asi už 2 roky . nevadi my jestli se mi budou zdat kraviny nebo cokoliv jen bych chtel aby se mi zase zdaly

Fion (Ne, 19. 4. 2009 - 11:04)

Tak co Jíťo, zdálo se ti o tom číšníkovi? Jsem zvědavej, tak nešetři podrobnostmi :-)

Návštěvník (So, 18. 4. 2009 - 21:04)

Je nsemysl,aby se vám sny nezdály,to už byste se zbláznili.Mozek musí projít všemi fázemi a pokud normálně fungujete,znamená to,že mozek je v pořádku,tudíž odpočívá jak má.Sny se vám zdají,ale zaspíte je.

Jíťa (So, 18. 4. 2009 - 21:04)

Tak to mě se zdají a samé erotické,skoro každou noc,nevím jestli je to normální,jen s nějakým mužským promluvím a už se mi o něm zdá a může to být krásný,tlustý,hubený,né moc hezký a ve snu je to krásný,a kolikrát to jsou tak živé sny že nevím jestli to fakt nebyla pravda.Tak nevím jestli je to dobře nebo ne,když mám takové sny,jsem zvědavá jaké sny budu mít dnes,byli jsme v restauraci na večeři a byl tam moc pěkný číšník tak nevím jak to dopadne,sama jsem zvědavá.Dobrou noc a krásné sny.

Návštěvník (So, 18. 4. 2009 - 20:04)

Budte rádi,že se vám žádný sny nezdají.Mě se zdají samo blbiny.Pořád se budím a ráno jsu jak po mladéch.

Anonym (Ne, 6. 12. 2020 - 14:12)

Ahoj není to zas taková pravda sny se zdají podle toho v jaký si situaci zivote máš v poho život sou v poho sny máš horší část života máš hodně krvave a vrazedne sny můžeš tomu zabránit lapacem snu ale není jasný zda si budeš něco pamatovat já sny nemám

Bára (So, 18. 4. 2009 - 08:04)

Sny se vám pořád zdají, jen si je nepamatujete. Spíte prostě asi jiným způsobem, který moc nepřeje pamatování si snů, to je celé.

Jarda (Pá, 17. 4. 2009 - 22:04)

Jsem na tom stejne. Take nemam sny. Myslim, ze to je tim, ze usiname unaveni a spime pak hodne tvrde. Sny se mi zdaly driv vetsinou tesne pred probuzenim. Kdy uz je spanek slabsi. Ted me bohuzel budi porad budik a nebo se budim nejak skokove. Zadne pozvolne probouzeni. Stve me to, ale asi to nevyresim.

Ládis (Čt, 13. 9. 2012 - 11:09)

Ja tiež nemávam...také se mi nezdají sny anebo si je obvykle ráno nepamatuji. Dnes se mi podařilo sny nabudit tak, že jsem vstal dříve než obvykle - dle mne se musíte probudit do stavu naprosté bdělosti, já jsem šl na záchod a potkal otce, se kterým jsem si povídal a poté si šel opět lehnout. Zdály se mi dva sny a jako mínus je zase to, že jsem vyčerpán, hlavu mám jako po opici a mám co dělat, abych se vrátil do běhu normálního života.

Lenka (Ne, 19. 8. 2012 - 20:08)

Ja tiež nemávam sny.Chcela by som, aby sa mi niečo snívalo, ale proste to nejde... neviete čo s tým ?Chcem aby som mala sny :/

sejn (Út, 5. 6. 2012 - 21:06)

Mě se spíše zdají...staci si najit neakou osobu se kterou milujete , nebudete myslet na nic takoveho uplne to vase hlava vypusti

sejn (Út, 5. 6. 2012 - 21:06)

Sny se vám pořád zdají,...vim jak aby se zaly sny...staci,kdyz usnete a treba rano v neakou dobu se probudite a pak kdyz zacnete usinat bude se vam zdat sen...unavenym a pracujicim se nezda sen protoze maji nedostatek spanku

Mass (Čt, 15. 3. 2012 - 21:03)

Mě se spíše zdají "horory" nebo ošklivé sny až mě to někdy štve probudím se klidně 4 za noc zajimavé je to že tak cca po 2-3 hodinách.. a pak sem cely den nevypsalý... nevíte co stím?

Reklama

Přidat komentář