Reklama

Chci se stát služkou

Anežko, (Čt, 21. 8. 2008 - 11:08)

píšeš, že máš zkušenost. Z jakého důvodu to nepokračuje s tvojí předchozí paní?

PETRUŠKA (Čt, 21. 8. 2008 - 10:08)

ale zase pochop že každej není jako Ty.že jsou pravdu ty co je to chytne a prostě jsou schopni spát na rohožce.A do člověka nevidíš. ani přes psaní na netu ani přes telefon ani po 10setkání nevidíš do něj.LIdem nedůvěřuju.Protože se umí mooc dobře přetvařovat.A tím že mám dítě a přítele ,tak bych si nikoho domu na úklid nevzala.Kdyby byl člověk takovej jako ty, jak píšeš že jsi tak jo.Ale pořád je tu ten strach.Z toho že mi něco udělá a pak pořád ta nedůvěra.Mě se taky líbí spank a nejsem na to až moc ujetá.Doma to nemám a ani o tom neví.ani nemám v plánu mu to říct protože by mě označil za nenormální osobou.Ty máš štěstí že to žena ví, a toleruje Ti to.To Ti tiše závidím.

Radek / Anežka (Čt, 21. 8. 2008 - 10:08)

Petruško, reagoval jsem na tvůj názor: "...bych to jednou dovolila tak pak by mě týpek otravoval". Myslím, že už to ani není o submisivitě, ale samotné povaze daného jedince, jak to má v hlavě srovnáno. není nic mimořádného, když se podobně chová muž či žena z úplněn normálního vztahu.

Radek / Anežka (Čt, 21. 8. 2008 - 10:08)

Z počátku vztahu jsem to nějaký čas úspěšně tajil, ale prasklo to. Takže jsem musel s pravdou ven. Manželka o všem ví, toleruje, ale nechce se zapojit. Bere to jako mou 13. komnatu, o které ví - respektuje, ale nechce do ní vstupovat. Dnes zastávám názor, že pokud má fungovat vztah, nelze to dlouhodobě tajit.

PETRUŠKA (Čt, 21. 8. 2008 - 10:08)

když najdou to po čem jen toužily a moc se jim to líbí ,tak pak se toho nechtějí vzdát a dokážou udělat druhým ze života peklo.Tohle sem myslela že jsou slova MIlana.Ten zbytek je můj.Nikdo nepíše že si přiblblej závislák.I já mám sub choutky a neříkám že všichni jsou paka,ale fakt jsou i ty co rodiny nemají nebo mají rozbité a pak je jim jedno co dělají.Na budoucnost nemyslí a žijou tím co je.A jen těžce se smíří s tím že už nebude to co se jim líbilo.Obzvlášt když je těžký si někoho na ty hrátky najít.Rodina a děti tohle všechno drží na uzdě.JO závislácká submisivita to je to slovo:o)

Milan (Čt, 21. 8. 2008 - 09:08)

Dobře píšeš. Snad se Ti dá věřit... Samozřejmě jsem původně nemyslel, že by to tak bylo vždy. Jen že je to reálné riziko a navíc že závislácká submisivita celý problém kriticky vyhrocuje. Držím Ti palce... Jen ještě jednu otázku - Manželka to ví - nebo to úspěšně tajíš?

Radek / Anežka (Čt, 21. 8. 2008 - 08:08)

Ahoj PETRUŠKO, má z části pravdu. Ale nemyslím si, že každý subík či otrok je přiblblý nesamostatný závislák. Mě se líbí oblékat si dámské a prtotože jsem i sub, láká mě být služkou. Ale na druhou stranu jsem muž, který miluje svouženu a rodinu. Je to pro mě něco jako relxace být někým jiným, být služkou a být své Paní k užitku. Není v tom ani kapka sexu či nějakého ukájení. Taký vím, že pokud se druhá strana rozhodne, že služku nechce, tak ji asi težko budu přemlouvat a přespávat u jejích dveří, dokud si to nerozmyslí. Jako služka už zkušenost mám. A myslím, že již bohatou. Někdy to vydží déle - někdy méně. Lidé si spolu vyhovují více či méně, ale tak je to ve všech sférách života.

PETRUŠKA (Čt, 21. 8. 2008 - 08:08)

hihi takovej všestranej otrůček :o)Bála bych se že ,jak bych to jednou dovolila tak pak by mě týpek otravoval.Je pravdou že sub muži,otroci,a i služebníčci mají psychiku trošku nalomenou a když najdou to po čem jen toužily a moc se jim to líbí ,tak pak se toho nechtějí vzdát a dokážou udělat druhým ze života peklo.To psal Milan a má pravdu, jakožto sub žena to taky tak cítím.Ale já jsem subinka na hraně,mám v hlavě jasno.Mám dítko a nehodlám blbnout.Ale je to hra s pocita. A jak ten kdo vede toho co poslouchá rozebere a brnkne mu přesně na jeho strunku tak je pak fakt problém se toho všeho vzdát.Je to jako kdyby vám někdo tajným zbůsobem udělal první orgasmus a vy si ho mooc vychutnaly a byly tím ohromení a jen on by věděl jak vám ho udělal.Ta obrovská chut to procítit znova........

Brambora (Po, 18. 8. 2008 - 22:08)

Já ne a proto i pro,nevím jak vzniklý případ společného soužití,zřemě s mužem,od prvopočátku odmítám udržovat domácnost vlastním pohonem,připouštím jen dělbu práce půl na půl,spíše by mi byla příjemná erotická představa mě obsluhujícího muže po všech stránkách.

Radek / Anežka (Po, 18. 8. 2008 - 22:08)

Služka nezmizela a stále hledá.

Návštěvník (Po, 18. 8. 2008 - 15:08)

Mám velkou domácnost a potřebovala bych pomoct. Jelikož jsem na úklid hodně náročná, nemůžu sehnat nikoho kdo by mi vyhovoval a tak dělám všechno sama, ale nestíhám jak bych potřebovala. Někdy jsem ve svých představách uvažovala o takové služce, jako z filmů nebo minulosti. Jestli to myslíš vážně s tím úklidem, je mi jedno co při tom budeš mít na sobě. Ozvi se na e-mail beyteyová"centrum.cz a můžeme se domluvit.

PETRUŠKA (Po, 18. 8. 2008 - 12:08)

služka zmiznula.Darča šla do sebe a dala nám pokoj.A na Mildu je tady zdechnuto.hihihičesky mluvit umím ,ikdyž někdy taky moc ne....no a psát ....jsem už nějakej pátek pryč z ústavu na vzdělání :o)takže sorrryyy za hrubky :o/

PETRUŠKA (Po, 18. 8. 2008 - 12:08)

:-(ty hrubky myslíš mě???

Milan (Po, 18. 8. 2008 - 12:08)

Prej sameček :-))))) Tady je to zdechlý - ten služek zmizel a hádat se bez důvodu je na nic. S Kopřivou bude legrace - mám rád diskutéry, kteří píší jasně a bez hrubek - tak doufám, že si mě někde zase najdeš :-) Mimochodem mrkni do Vibrátoru - doufám, že se tam začne diskutovat o mém novém článku :-)

PETRUŠKA (Po, 18. 8. 2008 - 11:08)

:-) kdo vy dva?titulujJestli myslíš mě i Milana tak to neklapne.Má přítelkyni a štastnej pestrej život.Je to sice sameček ,ale jsme přátelé:o)

Kopřiva (Po, 18. 8. 2008 - 11:08)

Kamile:-)to by jsi mi dal,trhat mě i s kořínkama....to by jsi se pronesl:-))))

Návštěvník (Po, 18. 8. 2008 - 11:08)

Vy dva, dejte se už konečně dohromady. Ten prokecanej čas určitě využijete příjemněji ;-)

PETRUŠKA (Po, 18. 8. 2008 - 09:08)

popálit žahající kpřivou,né že jí žena Kopřiva popálí ohněm a tak podobně :o/to už by bylo moc.ale jsou i takový co se jim to líbí :o/a jasně je to práce v rukavičkách.abych se naumazala a nepopálila :o)))))

Kamil (Ne, 17. 8. 2008 - 23:08)

Milan to hezky vystihl s těmi falešnými ženskými nicky. A chcete Darču popálit kopřivou, nebo Kopřivou? :-) Pálení kopřivami může být zajímavé, ale vyplácející musí být asi v rukavicích. Četl jsem, že když se kopřiva stiskne pevně rukou za stonek, tak prý nepálí a musí se vytrhnout i s kořenem. Ale podle všeho to byl výmysl Terryho Practhetta :-)

PETRUŠKA (Ne, 17. 8. 2008 - 15:08)

joo popálíme, dostane SM výprask kopřivami :o) a od koho??někdo by tu byl kdo by to zmáknul :o) ale klidně to můžeš udělat Ty kopřivo :o)

Reklama

Přidat komentář