Reklama

Maly zajem o sex

Návštěvník (Út, 21. 8. 2001 - 16:08)

Hm, já mám zas opačný problém, já bych mohla denně souložit, i několikrát, ale mému příteli to stačí 1-2krát za týden. Nejhorší je když vedle něho večer ležím, já jsem nadržená a on nic a rasši hned usne, ale pozor není to tím, že bych ho nepřitahovala, teprve spolu chodíme. Vím, že když je unvený z práce, tak na to chut fakt asi nemá.Co s tím? Nic. Prostě já to potřebuju víc než on, myslím, že jednou si najdu milence, ale čistě jen na sex.

Návštěvník (Po, 20. 8. 2001 - 20:08)

Zkušenosti nemám vůbec žádné a je mi 21. Ale přesto si nedovedu představit, že bych po své přítelkyni/manželce vyžadoval sex, když na to prostě nemá chuť,když počítám s tím, že já budu mít chuť asi velkou. Vždyť je to ponižující.Každá má svá přání/cíle. Proč by mé přání nemohlo být to, že ze sebe nebudu dělat ubohé hovado. Možná to vypadá divně, že tohle píše 21 letý chap - panic, ale všichni muži nejsou stejní...

Návštěvník (Čt, 16. 8. 2001 - 21:08)

To by mi tedy docela zajímalo,kolik Ti je let? Docela záleží na vlastních zkušenostech,kterých asi moc nemáš.Narazila jsem ve svém životě na erotomana,který se musel jen udělat a poté jsem mu už nestačila jen já.Zárověň jsem ale narazila na kluka,který se se mnou vyloženě miloval s něhou a ohledem na mé uspokojení a taky to měl moc rád i 3krát denně a nebyl tak sobecký.Bylo to takové souznění duší, ono záleží hodně na duševní vyspělosti toho člověka, se kterým se miluji. Proto jsme lidé,abychom tu hledali spřízněnou duši,komu se to povede a to je potom šťastný člověk.NÉ? :-) Happy Mařenka

Návštěvník (Pá, 10. 8. 2001 - 20:08)

Já teda nestačím zírat! To ja Vás opravdu tolik žen. co máte doma takové egoisty-hovada? Je to vastně DOMA. když se Vám nedostane hezkého slova, pohazení?Ve svém okolí jsem se s takovým přístupem mužů k žnám již setkal. Já to nedokážu pochopit. Ale myslím si, že hlavní chyba je v tom, že někteří (většina?) muži se žení také kvůli sexu (myslí si, že tím bude tak často, jak budou chtít...).Ani se Vám nedivím, že je i nesnášíte. Rozvod je jednoduchý, ale s malým dítětem? To už je jiné...Já si nedovedu představit, že bych se ženil a jeden z důvodů by byl i sex.Musíte na ty chlapy více tvrději! Přeji Vám snadnější život.

Návštěvník (St, 8. 8. 2001 - 10:08)

Řeším stejný problém, jako tu popsalo již více žen. Jsem vdaná jedenáct let, vdávala jsem se ve dvaceti, téměř nezkušená. Můj manžel je o 9 let starší. Nikdy jsem příliš v sexu aktivní nebyla. Zpočátku (cca ve 20) jsem si myslela, že touha se probudí, pak jsem chtěla dítě, tak jsem se milovala často, po porodu jsem naopak sex vůbec nepotřebovala, jenže manžel nechtěl čekat a nutil mě se milovat i přes únavu, i přes to, že bych nejraději spala. Začla jsem si kupovat erot. časopisy, abych se na sex fyzicky připravila. Časem jsem ho začla považovat za povinnost a skoro jsem manžela kvůli sexu začla nenávidět. potom jsem objevila sado-maso praktiku, která mě maximálně vzrušuje a tak jsem zase byla schopná se milovat častěji. Ovšem začínám mít problém. Dokážu se normálně vzrušit tak, abych byla schopná milování, jenže manžel by chtěl, abych byla pokaždé vzrušená tak jako po oné S/M praktice. Což samozřejmě není možné, nedokážu se milovat 4x v týdnu a pokaždé se stejnou vášnivostí. A pomalu začínám opět nenávidět každý fyzický dotyk na mém těle.Můj problém je že manžel by se mohl milovat dvakrát denně a já tak dvakrát týdně a někdy ani to ne. Pokoušeli jsme se dohodnout nějaký rozumný kompromis, ale nedokážeme ho dodržovat. Má někdo nějaké řešení? Jsem ochotná i k podrobnější debatě a nebo i k soukromé po e-mailu. Já vidím jen jediné řešení, že si každý půjdeme za svým štěstím, ovšem máme malé dítě ....

Návštěvník (St, 8. 8. 2001 - 09:08)

Pro Markétu: z tvého popisu situace soudím, že pokud manželovi nevadí ani Tvá pasitiva nebo případný spánek (teda ale toho už si snad musí všimnout, ne?:-))jde mu vyloženě jenom o to "aby se udělal". V tom případě mu zkus navrhnout, že mu to někdy uděláš jenom rukou. Je to metoda poměrně rychlá,Tebe neunaví a manžel si příjde na své:-)

Návštěvník (St, 8. 8. 2001 - 07:08)

Take se cítím unavená starostmi o děti a domácnost a na sex nemám chuť. Manžel ho však vyžaduje 4x do týdne. Neodradí ho ani moje pasivita ani to, že často při tom usnu. Prý mu to musím takto dávat, když nechci, aby mi byl nevěrný. Kolikrát si říkám, že by jeho milenka nebyla k zahození.

Návštěvník (Út, 7. 8. 2001 - 22:08)

Ahoj milé dámy. To je nádhera, že jste vdané tak dlouho. Doufám, že se mi poštěstí také. Já sice vím, že by jste rády nějakou radu, tu Vám asi nedám, když jsem panic, ale jedna z Vás se zmínila, že se to pak manželovi nelíbí a je smutný. To je dobře, myslím si, že máte štěstí, že po tolika letech máte spokojené manželství. Sex není to nejdůležitější! Je hodně mužů, kteří na ženu neberou ohled a po nějakém roce klidně zahnou...(samozřejmě i ženy jsou takové)A tak si myslím, to už nemáte žádné fantazie, třegba chcete zkusit něco jiného. Anebo je možná chyba v tom, že Vaší partneři dávají malý ohled na romantiku! Vždyť mazlení musí být nádherné i po tolika letech... proč všichni myslí hned na pohlavní styk, když se řekne sex. Vždyť milovat se člověk může i bez styku.Tak ať se Vám život líbí a promiňte, že jsem se přidal do debaty, i když já mám na sex chuť velkou, ale s velkou láskou a romantikou!

Návštěvník (Út, 10. 7. 2001 - 15:07)

Vladěno, soucítím s tebou. Mám stejný problém s tím rozdílem, že jsem vdaná už 29 let. Mám svého muže ráda jako před léty, ale na sex už prostě nemám chuť. Přitom, když k němu dojde, je to krásné, dosahuji vyvrcholení, manžel to se mnou prostě umí. Ale já musím alespoň týden sbírat energii, abych se na něco zmohla. Je mi to moc líto, protože vidím, že ho to mrzí a má chuť na milování častěji. I když mu je již 55 let, je to zdravý a výkonný muž a chtěla bych mu dopřát to potěšení častěji. Ale opravdu mi to nejde. Když se přemůžu, stejně to pozná a nemá s toho radost ani on a mě je špatně. Jestli může někdo poradit, jak se naladit k častějšímu styku, ¨budu jenom ráda.

Návštěvník (Po, 28. 5. 2001 - 10:05)

Take mam maly zajem o sex.Neustale se citim unavena a vyčerpana věčnymi starostmi se dvema detmi a stereotypnimi pracemi kolem domacnosti.Neustale plnim nejake povinnosti a snazim se o spokojenost tech druhych a na sebe mam tak malo casu a nebo pro samou unavu jdu spat.Uz jsem zacala za svou povinnost povazovat i ten sex a o to vic se mi do nej nechce.Manzel mi na to rekl, ze si to delam sama, že nic z toho co delam a chapu jako svou povinnost delat nemusim. Človek musi jen jist a pít.Vidi to velmi jednoduse a myslim, ze nic nechape.Jsme spolu uz 16 let a v posledni dobe je to stale horsi. Dokazu se milovat tak jednou nebo dvakrat do mesice. Co by ste mi radili.

Návštěvník (St, 16. 5. 2001 - 12:05)

Mam problemek, moje partnerka je velice malo aktivni. Četl jsem si už spoustu rad a vytrvale co s ní chodím se snažím o spousty experimentů. Jsem na sex jako ďábel, ale dokážu být i andílek, když vím, že to nejde nebo, že není vhodná situace. Zkoušel jsem už snad vše, ale bezvýsledně a i když jsme o tom mluvili, moje partnerka mě říká, že asi není na sex dělaná, ale když to děláme je tak vzrušená, že je schopna se udělat i 5x za jedno milování. Chtěl bych v ní probudit touhu, aby někdy se někdy sama začla snažit aby něco bylo, a udělat se pro mě krásnou přitažlivou do postýlky atd.. PS: ona krásná je, tělíčko jedna báseň, ale když si jdeme lehnout obleče si noční košili, přes kterou se nedostane ani zámečník a na nohy si dá tlusté podkolínky, že prý se jí tak dobře spí.. Jsem v koncích prosím o pomoc !!!

Návštěvník (So, 5. 5. 2001 - 18:05)

Vidím,že problémy v sexu má hodně lidí.U mě je to, jak říká můj přítel,ten malý zájem o milování.Já se miluji hrozně moc ráda,ale nepotřebuju to dělat každý den ráno,odpoledne ,večer. Né, že bych nechtěla,ale ono to opravdu někdy nejde,když příjdete unavení a ještě k tomu se špatnou náladou domů,kde vás zase čeká spousta práce....znáte to.Těžko se to chlapům vysvětluje a zatím mě nikdo taky nepochopil.Snažím se, na druhou sranu, vžít do role mého přítele a představit si situaci,kdy mu říkám NE...asi by se mi to taky nelíbilo.Ale docela mě štve, že se on nesnaží na milování podívat i z mé stránky,pochopit trošku mé pocity.Vím, je to těžké.Ale my ženy bereme sex trochu jinak,ne samozřejmě všechny.Milování je krásné a důležité v životě partnerů,ale měli by být oba k sobě tolerantní a hlavně o všem mluvit,o tom, co je trápí.My dva se o to snažíme a můžu říct,že se naše milování zlepšilo.

Návštěvník (Ne, 11. 3. 2001 - 13:03)

Jsou dvě možnosti. Buď na to nemá chuť, protože energii vybíjí někde jinde anebo potřebuje trochu popostrčit - vyprovokovat. Zkus před ním třeba na cestě z koupelny do ložnice projít v nějakém krásném prádle a to by mělo zabrat, to si myslím, že zabírá na každého. Anebo, když se nechce milovat večer, tak to zkuste ráno - ráno jsou na to hormony připraveny mnohem lépe než večer, ale má to jednu podmínku - mít na to čas. Přeji hodně úspěchů.P.S. Tebe bych chtěl mít doma!! :-))))

Návštěvník (Pá, 9. 3. 2001 - 22:03)

Mám problém,po druhém porodu jsem získala větší chuť na sex a vše co s tím souvisí,jenže manžel se nestíhá přizpůsobovat,výmluvy tipu jsem unaven z práce jsou u nás na denním pořádku.Proto mi někdo poraďte jak mám manžela odnaučit slůvko nechci.Budu moc vděčná.Alena

Návštěvník (Út, 12. 12. 2000 - 15:12)

Bednu, to uz jsem davno zavrhnul, ale jde o to vzbudit zajem, tak jsme trosku zaexperimnetovali. A docela se to povedlo. Takze budu v tom pokracovat. Zatim diky za prispevky a cervene vino funguje dobre. Ale jde to hrozne pomalu. A jeste jsem s ni zkusil o tom dat rect, takze to taky trochu pomohlo. Dik. Zdar.

Návštěvník (So, 25. 11. 2000 - 23:11)

Chce to rozproudit energii. Ja mám na sex největší chuť, když si pěkně zatancuju, dám si vínko, prostě když se dostanu do nálady. Můj přítel zase naopak má rád domácí pohodu, avšak já se nedokážu jen tak dostat do té správné nálady. Když však přítele přemluvím, tak jdeme s přátely na hezký konzert nebo do baru a tam vždy dostanu chuť na sex a do postýlky se těším.

Návštěvník (Pá, 24. 11. 2000 - 10:11)

U mě je to obráceně já sex můžu a partner jen občas doporučila bych vam udělat si hezky vecer a pustit si nějaké porno opravdu pak mate chut oba nebo si prohlédnout nějaký časopis. Trochu experimentovat sex v autě, na nezvyklých místech, anebo pritelkyni vadi ze to berete jako takovy stereotyp a chtěla by právě zkusit něco jiného. Nevím jak jste spolu dlouho, ale mě když s přítelem nebavil sex tak to bylo tim ze jsem mela nahradu, trochu se ji venujte, a kupte ji darecek. Sexu zdar

Návštěvník (Pá, 24. 11. 2000 - 10:11)

Jo to znám.Tady jde hlavně o čas. Kde ho vzít na ten sex ?!? :-))))Nejvíc se dá ušetřit tím, že nebudeš čumět na bednu...Taky si myslim, že hodně pomáhá alkohol ( červené víno )Hodně štěstí

Návštěvník (Pá, 24. 11. 2000 - 07:11)

Nevim cim to je, jestli praci, unavou, ale u mne je vse ok, ale u me pritelkyne, je proste sex na jinem miste v poradi priorit nez u mne. Mozna je to tim, ze nedosahuje orgasmu. Kdysi jak jsme spolu zacinali chodit, sex byl intenzivnejsi rekl bych ze lepsi. Dokazali jsme se milovat nekolik hodin, ted ne , protoze je unavena, rano musi vstavat atd. atd. Ja take jsem unaven atd. ale sex je pro me natolik dulezity, ze tohle proste prekousnu.Pro me je to dulezita vec, ale dochazi mi moznosti jak tohle resit ...

Reklama

Přidat komentář