Reklama

Odličování

peťa (Čt, 17. 11. 2016 - 10:11)

Mirko já ano, pročpak? ODebírám od nich už dlouhodobě.

Mirka (Po, 7. 11. 2016 - 20:11)

Dobrý den, máte někdo zkušenosti s odličovadlem a celkově s kosmetikou od LR?

Veronika (St, 10. 9. 2008 - 07:09)

S tou indulonou na odlíčení očí s tebou souhlasím:-) I já sama už několik let používám na oči měsíčkovou indulonu a musím říct, že spokojenost. Odlíčí všechny nečistoty a hlavně vůbec nedráždí. U odličování jen obyčejnou vodou, ale váhám. Vím, že jednu dobu, když jsem s pletí nic neprováděla, nemalovala se a jen omývala vodou, zklidnila se, ale po čase se mi začaly objevovat ucpané póry. Jsem zkrátka ten případ co čistit musí:-) A tak pořád zkouším kde co a pátrám po tom nejlepším. Jedna moje stálice, ke které se ale vždycky vracím, je odličovací emulze Cétaphil z lékarny. Ten zaručeně vše odlíčí a pleť krásně zklidní a zjemní.

Ayperi (Po, 8. 9. 2008 - 14:09)

Já myslím, že nejlepší odličovadlo na oči je obyčejná indulona (měsíčková, červená dezinfekční) a na mytí obličeje používám už tak měsíc pouze vodu (obyčejnou) a pleť se mi zlepšila strašně moc. Nedávno jsem četla že naprosto nejlepší pro kůži je voda s citronovou šťávou (ne příliš citronu, aby to nepálilo). A nebo odvarem z bylinek. Nevím jak na makeup, protože ten nepoužívám, líčím si jen oči. Ale stejně si myslím, že tyhle všelijaké drahé krémy a vody jsou stejně naprd, protože obsahují různé nepřírodní látky. Toť můj názor a zkušenost.

Veronika (Po, 8. 9. 2008 - 09:09)

Ahoj. Myslím, že odličování je tím nejdůležitějším bodem péče o pleť. Považuju ho za naprostý základ. Vyzkoušela jsem už hromadu všelijakých možných odličovadel na pleť, ale pořád mě to nutí hledat něco nového a lepšího. Asi jsem ještě nenašla to pravé ořechové. Prosím, podělte se o své zkušenosti s odličováním a odličovacími prostředky. Jak a co na Vás působí. Já mám pleť smíšenou a momentálně používám micerální vodu Avéne.

Reklama

Přidat komentář