Reklama

cigarety

blbec (Út, 7. 11. 2006 - 11:11)

vy ste noobci ..) koureni blbi fuj vadi ..)

Martina H. (Ne, 5. 11. 2006 - 16:11)

Já kouřím od 12ti let,teď je mi 16 a už vím jak to s kouřením je. Když je nám 12 tak jsme úplně blbí,nevíme co to je a teď v šestnácti když už máme většinou tolik rozumu že už bysme nezačínali tak nejde přestat.Proto říkám všem holkám a dětem,nezačínejte kouřit,je to opravdu svinstvo.To není rada dospělého člověka ale 16tileté holky která moc lituje toho že se přet čtyřmi lety dala na cigarety.

04.11.2006 19:03 (So, 4. 11. 2006 - 19:11)

Ahoj lidičky právě dnes to je (tet se určitě zasmějete)5 dní co nekouřím!Chci už doopravdy přestat kouřit protože se sem si všiml že tím obtěžuji moji přítelkyni, vlastě už ženu. Před rokem v srpnu sme se brali,a ona vlastně nekouří a nikdy nekouřila, tak už sem chtěl i kvuli ní!sám na sobě sem spozoroval že tet co nekouřím tak sem začal jíst docela hodně bonbony a pít vodu nebo nějakou tu limču! VENDY- máš pravdu v tom že zapálit si jednu tak v tom lítám znovu, před 5 rokama sem přestal kouřit asi na necelej rok a potom sem si zapálil a zase tet už sem dostal asi osvícení od boha a přestáívám kouřit! Když nebudu počítat těch pět dní co nekouřím tak kouřím už 11 let od nějakejch 13 let!a hlavně tet je i ta druhá trošku lepší stránka že stojej cigára kolem 40-45 kc a to když si spočítám za mněsíc co pro kouřím tak to mužu splácet nejaký auto,třeba trošku ojetý, a jestli to vydržím do konce roku tak si ho asi vlednu koupím!Tak ostatním spolu bojovníkum držím palce a staštně hodně krásnejch dnů bez cigaret!Mněj te se !!!!!

Vendy (Čt, 26. 10. 2006 - 12:10)

Ahoj lidičky, moc Vám všem ale i sobě držím palce.Jak napsal Sten blaho bude chybět celý zbytek života a ani po roce,jak se zdá není vyhráno.Znám lidi, kteří nekouřej 10 let a říkají,že zapálit si lítaj v tom znovu...Ale mám teď o něco lepší čich a můžu říct, že kuřáci fakt smrděj!!!A to nejen když kouřej, ale i potom jsou cítit a pokud někdo kouří kolem 20 už ho poznám po čichu.Tak hodně zdaru a občas sem zabrousím, tak se prosím ozvěte, jak se daří.

kočka (St, 18. 10. 2006 - 23:10)

Ahoj Vendy a všichni,zatím se stále držím a nezapálila jsem si.Už ani na cigarety nemyslím jakože bych si dala,prostě vím,že nemůžu,říkám si,že vydržím a dál na to nemyslím.Měla bych si asi říkat,že můžu,ale nemusím,to mi holt nejde.Sten-blaho už asi nikdy nezažijeme.Je to prostě prožitek,který nám chybí.Nikotýn už mi taky nechybí.Držím palce všem.Vendy,myslím,že to už máš za sebou.Zase někdy písni,jak se máš.Ahoj.

sten (St, 18. 10. 2006 - 19:10)

vendy držim palce a přestávám taky už jsem to skoro měl ale ani za rok neni vyhrano a propadl sem znovu už ale snad nikdy vice. Me nechybý nikotin ale ten pocit blaha co si pumatujes je good

Vendy (Út, 17. 10. 2006 - 19:10)

Ahoj všichni spolubojovníci, dnes je to přesně 4 týdny co nekouřím, stýská se mi strašně,ale fyzicky si už uvědomji, co jsem předtím dýchala a dávala do úst...je to fakt s odstupem svinstvo, ale ta chuť zažít zase ten rituálek ta je taky strašná...No snad vydržím bojovat dál, vyhráno prý je tak zhruba za rok...Tak to máme ještě pár zkoušek před sebou,ale snad budou lehčí a lehčí..Pro kočku strašně držím palce!!!!Pro Pepana - běž si své frustrace léčit jinam, my se tady o něco snažíme a nejsi zrovna dobrý psycholog!!!

kočka (Čt, 12. 10. 2006 - 23:10)

Ahoj Vendy,nekouříme už asi tři týdny,co?Já tedy s dvěma pochybeními.Víkend jsem zvládla skvěle,12 dnů ani cígo,už se dostavovala chvílemi euforie,jak jsi psala a včera z ničeho nic krize.Dala jsem si jednu kusovku a bylo.Samozřejmě,že dál nekouřím a intervaly mezi,se prodlužují.Tak snad už bude pokoj.Je to tvrdý boj a zrádný,člověk si myslí,že má vyhráno a najednou...někdy mi to přijde jako se vztahem.Víš,že tě ničí,víš,že s ním nemůžeš žít,ale stále ti chybí,ale i z toho čas léčí.Všem,kteří přestávají...nevzdávejte,jde to,fyz.absťák končí po 14 dnech.Zbývá jen stesk a chuť-pachuť a dá se s tím žít.Pak už jen ta psychika,ta je nejhorší.Vendy jsi dobrá,vyhráváš nad tím svinstvem.Obdivuji tě.Ahoj

d (Čt, 12. 10. 2006 - 12:10)

Pro me je dostatecnou motivaci, ze koupi cigarety kurak podporuje nadnarodky, ktery ty svinstva testuji na zviratech, nuti je dychat kour a pak je pitvaji...Jako kdyby nebylo dost kuraku. Ani korunu takovym vrahum!

Pepan (Čt, 12. 10. 2006 - 08:10)

ať chcípnou všichni kuřáci! Kdo má ty jejich smrady pořád čuchat?

Iva (St, 11. 10. 2006 - 10:10)

Holky jak dlouho nekourite? Ja cca 4 tydny. At ziji Nicrette zvykacky. Je mi 30 kourila jsem fakt dlouho cca 10 cigar denne. Jednou jsem na rok a pul prestala. Pak zase zacla ale z me blbosti,pac jsem zacala chodit s klukem kurakem. Ted jse mym manzelem a ja jsem se rozhodla prestat i kdyz on kouri.O to je to asi horsi a tezsi.Ale uz nezvykam Nico a da se to vydrzet.Dokonce mu i kupuju cicka.Jak samy pisete uz to neni o abstacich,ale o te pohodicce s cigarem. Taky nechci byt ani svatecni kurak,pac se mi to uz jednou nevyplatilo.Mam za to ze i jedna cigareta muze vezt zpet k zavislosti. Z jedne jsou dve, pak si reknete jeste jedna neuskodi a je to. Chce to opravdu jen silnou motivaci a chtit, ne kvuli nekomu, ale kvuli sobe. Moje motivace jsou prachy :))) asi to zni divne,ale mam 2 deti a nechci zit s pocitem, ze jim nekoupim venku treba kukurici,protoze je draha a pak si co dva dny koupim krabicku cigaret za 50 kacek. A s cenou cigaret bude hur. Asi je to divne,ale vite co mi pomaha? Kdyz jsem ve spolecnosti kuraku a ja nekourim, nemyslim cichat kour,ale to vedomi, ze ja uz NEMUSIM. Vzdycky si rikam, jen si kurte,je to vase vec,ale ja uz NEKOURIM. :)) S kazdym dnem je to lepsi a lepsi. Drzim palecky.

Vendy (St, 11. 10. 2006 - 09:10)

Ahoj kočko, tak jsou na tom asi všichni kuřáci stejně, prostě píšeš mi z duše.A co už je ti lépe? Já zatím stále držím, jen mě taky přijde, že mi někdo sebral kus radosti, tak zatím a zase napiš.Tak nějak si myslím, že se to lepší, už tu nejsme tak často!!!Ahoj

kočka (Pá, 6. 10. 2006 - 11:10)

Ahoj Vendy.Já to shrnu-prostě nás kouření BAVILO.Jediná naděje je,že na to snad časem zapomeneme.Ale proč vlastně,že?Když zdraví nás ještě tak netrápí.Chybí mi jakoby kus radosti do života.I když stále nekouřím,absťák se už taky dá zvládnout,jestli to takhle bude už pořád,tak potěš.Pak by to pro mě nemělo žádný smysl.Uvidíme,jak to bude pokračovat,nevzdáme se.Nemůžeme nic ztratit,jen získat.Drž se,jsi dobrá.Pa

Vendy (Pá, 6. 10. 2006 - 09:10)

Ahoj kočko, teď nějak nebyl čas.Je to dost složitý, mám pocit, že nekouřit je strašně jednoduché a absťáky už polevují do minima, ale nastal problém, že teď pořád přemýšlím o tom, proč jsem přestala kouřit a že když je přede mnou nějaký větší úkol, nebo naopak jsem po něčem takovém, tak je mi strašně líto, že už si nevychutnám tu pohodu s cígem a mám obavu, že takhle už to bude napořád.Nejde o stavy fyzické,ale o to vyrovnat se s tím, že už jsi nekuřák!!!!A ať si říkají ti vyléčení co chtějí, že nastane spousta výhod z nekouření, tak tohle mi zatím fakt dost vadí!!!!!!!!!!!!!Tohle je teda můj problém, ale mám na něj dost drastický recept, když mě to hodně bere představím si, jak za nějakých x let ležím v nemocnici a nemůžu vzít zpátky mé rozhodnutí začít kouřit a proto ho neudělám!!Jak řekl hezky jeden náš kamarád--,,Je to boj s mozkem!" Pa a ozvi se a bacha na víkend!!

kočka (Čt, 5. 10. 2006 - 17:10)

Ahoj Vendy,tak mám úplně srach,co se s tebou děje.Buď už ani nepotřebuješ sem chodit nebo jsi si dala.V obou případech si můžeš být jistá,že to pochopím.Hlavně napiš o co jde.Já zatím dobrý,dnes jen jedna krize při jednání,ale odolala jsem.Vždyť bych si musela dát zítra zase a pak zase a roztáčí se kruh.Absťák mnohem menší,vzdyť ho mají i kuřáci,jak stále čekají,kdy si už zapálí.Jo knížka-Easy way,Allen Carr"Jak přestat kouřit"-líbila se mi.Jiný pohled na věc.Tak zatím pa a napiš.

kočka (Út, 3. 10. 2006 - 00:10)

Tak jsem to nikde nenašla.Psala jsem zhruba toto.Moc mě potěšil tvůj dopis,dnešek proběhl v klidu,krize malé,jen asi tři.Je mi nějak lépe.Fyzicky dobré,zkusím náplast jako ty nechat déle hodin.Psychika horší problém,ale koukala jsem na nekuřáky,taky mají potíže a ani je nenapadne si zapalovat.Ale stejně se mi stýská po tom cígu,i když den hektický,tak při tom posezení a klidu.Říkám si jako ty.Nemusím,můžu,ale nechci.Díky za podporu a myslím na nás.

kočka (Út, 3. 10. 2006 - 00:10)

Ahoj Vendy, nějak mi blbne internet,nevidím tady zatím,co jsem ti psala.Neboj,nekouřím.Snad se to objeví,bylo to delší,v nejhorším přepíšu.

Vendy (Po, 2. 10. 2006 - 10:10)

Ahoj kočko, vůbec bych si to tak nebrala a netrápila bych se, je to jen o vůli a psychice, já myslím, že nemám ani tu nikotinovou závislost hlavně naučené chování!To že si to porušila je normální a hlavně se kvůli tomu na sebe nezlob, protože pak by jsi neměla sílu na další nekouření, musíš se naopak rozmazlovat a mít ráda, abys věděla, že ty stojíš zato abys byla nekuřák...Prostě to pro sebe uděláš-a je to!!!!A hlavně já mám dneska docela pohodový den, protože jsem si řekla, že si třeba někdy jednu dám-až budu chtít, ale teď prostě NECHCI a NEPOTŘEBUJU!!!Ono to zní jako pitomý klišé, ale světe div se-funguje to!Zatím držím palce a doufám, že se na to nevykašleš!!!Už kvůli mě, protože ona se určitě nějaká ta krize zase vrátí-možná zítra, možná za hodinu...víš nevím jak ty, ale já mám trochu střídavé euforie a depky!Ale ty stavymezitím už jsou delší a klidnější, tak snad to jednou přejde....pa.A rozhodně bych kuřáky NESTŘÍLELA!!!!!!!!

Kuřáky (So, 30. 9. 2006 - 23:09)

postřílet!!!

kočka (So, 30. 9. 2006 - 20:09)

Ahoj Vendy, jsi opravdu úžasná!!!Já zvorala,co se dalo, včera večer jsem si prostě musela zapálit, tedy nemusela, ale bylo mi jasné, že,když jdu večer ven, že to nezvládnu.Rovnou jsem si šla koupit tu malou krabku červených M.Kouřila jsem úplně normálně a nejvíc mě na tom štve, že to nebyla žádná krize, mohla jsem to vydržet.Horší dnes,jak je mi ze sebe špatně, tak jsem si ještě zapálila, pak pohoda,uklidnila jsem se a nekouřím dál.Přečetla jsem si ještě na nekuřákovi.cz příběhy lidí,kteří to zkoušejí stále a já ani nechci být sváteční kuřák,dle mě je to neudržitelné,nechci kouřit vůbec.Tebe obdivuji a tiše závidím,jsi fakt dobrá!!!Tak doufám,že se na mě moc nezlobíš,zahrabala bych se sama nejradši pod zem.Co bych za to dala,vrátit včerejšek,nestálo to za to a absťák bude o to delší.Do obchodů snad radši ani nelez,svádí to.Drž se!!!A napiš!!!

Reklama

Přidat komentář