Reklama

Ježíš Kristus, Boží Syn

mima (Pá, 2. 2. 2018 - 21:02)

by to trochu pokorya pan...Pointa mého příspěvku je o něčem jiném. Pokud jste zaznamenal, tak řeším zbytečný humbuk, který nadělala média kolem vyjadřování prezidenta. Nebojím se říct, že těch pár vulgárních slov neovlivní naše děti, ale naše děti ovlivní vyjadřování otce, matky.( Neznamená, že se mi vyjadřování pana Zemana zamlouvá.... )Jen taková připomínka, zajděte si na některé sportovní aktivity, hokej, fotbal.....a poslechněte si jak tam vulgárně pokřikují děti, dvanáct, třináct let i děvčata. Jejich otec, vzor, používá stejná vulgární slova. Je zvláštní, že to nikomu nevadí a nikdo se nepohorsuje.

nemyslím (Pá, 2. 2. 2018 - 17:02)

Ano, je to v životě...že toho "víte" víc. Jenom si něco nějak vykládáte, ostatně tak jako všichni lidé.

víte (Pá, 2. 2. 2018 - 17:02)

Tak nevím, které dítě se...mimo, nemusíme přímo hltat média, existuje přirozený zájem, nebo chcete-li jakási tichá pošta, která vám informaci předá ani nevíte, odkud přišla a kdo ji přinesl. Stejně jako jste hlásila o nezdravém ovzduší na Ostravsku ( pokud teda nemáte soukromou meteostanici ). Informace nejsou na vině, záleží na člověku, co s jakou informací udělá. Dělat, že něco není, protože to nechci slyšet, vidět, ještě neznamená, že to neexistuje. Dítě by se mělo ptát a dostávat odpovědi.

!!! (Pá, 2. 2. 2018 - 15:02)

Ježiši Kriste,kterápak vy jste,jak koukám na vás, jebala bys jste!

Mare (Pá, 2. 2. 2018 - 15:02)

takže např. zpráva o...Ano, je to v životě složitější, než by si lidé, i věřící, přáli.Ale je dobré vidět mnohé a rozumět Božímu jednání.Ne, nic nevědět a ještě být arogantní.

Jirka (Po, 20. 2. 2017 - 10:02)

Jirko,tady podotýkám, že...Tak jistě, kritickým zkoumáním byl bůh "potvrzen" i exaktně v matematické rovnici. Nadruhou stranu jsem našel i studii, kde byl matematickým nástrojem naopak vyvrácen s tím, že kdo v něj věří je idiot. To jentak na pobavení.Vím jaké kritické zkoumání máš na mysli, to je právě to svědomí a všechny otázky co se ho dotýkájí. Přes ně nám Bůh říká co je správné a co ne, proto se buď po svých činech cítíme dobře nebo špatně. Existují ale i jedinci, kteří jednají jakoby to svědomí neměli a proto jim připadá správné jen to, co dělají pro uspokojení sebe (viz obrázek), ti jsou převážně obsazeni v politice a ve vyšších funkcí institucí. Tím, že to svědomí nemají vyvinuté nebo probuzené, nemohou tedy být napojeni na Ducha svatého a to se projevuje bezpáteřností jejich jednání. Jde ale o bludný kruh, protože oni díky tomuto deficitu nemohou Boha slyšet a činit tak pokání a přitom se nedá říct, že by za to přímo mohli, protože tato část mozku se jim zkrátka nevyvinula. Řada těchto lidí bývá i v diskuzích a snaží se jej hledat prostřednictvím vědeckého empirismu a hmotných důkazem. Snaží se najít k němu cestu opravdovou nebo jen ze zvědavosti, ale nejde jim to. Nelze se pak divit, že převážná většina těchto lidí je mezi ateisty, avšak několik i mezi tzv."věřícími".

Jirka (Pá, 2. 2. 2018 - 13:02)

takže např. zpráva o...V autobuse se mohlo jednat o něco jiného, mohl tam být démon. Netřeba každou tragédii přisuzovat Bohu Hospodinu milujícímu.

Jirka (Po, 20. 2. 2017 - 10:02)

https://deepnerdmagazine.com/the-psychopath-within/?_e_pi_=7%2CPAGE_ID10%2C7998761575

Jirka (Pá, 2. 2. 2018 - 13:02)

takže např. zpráva o...Kdyby byl Bůh tak předvídatelný jak by si ho přál člověk mít, nebyl by zapotřebí a nebyl by to Bůh. Do hlubin Božích člověk proniká celý život.

Jirka (Po, 20. 2. 2017 - 10:02)

mají to jinak,ale z obrázku...https://deepnerdmagazine.com/the-psychopath-within/e_pi_=7%CPAGE_ID10%2C9470799775Bohužel v češtině o tom nejsou takové informace

Tony (Pá, 2. 2. 2018 - 13:02)

Mima má recht. Pokud ona jako já, (já totiž Zemana nemusím, tak na něho zásadně nečumím), ho též nesleduje, tak nemůže pohoršit její děti. To nafoukli novináři, kteří mu oplácejí to, že je nesnáší a to, že je nesnáší dává plně na jevo.

to (Pá, 2. 2. 2018 - 12:02)

byl Boží trest. Ten autobus byl plný modlářů.

Chtělo (Pá, 2. 2. 2018 - 12:02)

Tak nevím, které dítě se...by to trochu pokorya pan Zeman ti do představ tvé ideální rodiny určitě nezapadá

No (Po, 20. 2. 2017 - 09:02)

Hodně, tam máš přece...mají to jinak,ale z obrázku nic o nich nevyčtu.To je jedno,nijak mě to zase nezajímá.

Slůvě (Po, 20. 2. 2017 - 09:02)

Důvodem John Wiclief tažení proti církvi byla klasická lakomost anglie,která byla již dobyta sasy a vedla nemravnou válku s Francii v době moru v Evropě.Církev nutně potřebovala peníze,bylo to politikum,anglický král odmítl platit papeži co podporoval ve válce napadenou Francii anglií.

aha (Pá, 2. 2. 2018 - 12:02)

"Přání otcem...takže např. zpráva o havárii autobusu s mrtvými, kteří jeli z pouti je také důkazem nějaké ochrany věřících? Prd velebnosti. Historie ještě nic takového nedokázala, jsou to jenom vaše představy. Klidně si jim věřte, ale pokud to míníte publikovat veřejně, tak musíte počítat s konfrontací s realitou. A tvrdit, že přírodní pohromy jsou jenom tam, kde nejsou věřící lidé nemůže kriticky uvažující, byť věřící člověk myslet vážně.

Jirka (Po, 20. 2. 2017 - 09:02)

Jestli víš o čem ty knihy...Ne Milane, to jen Bůh se skrze něj ptal. Proto mě stále volal jménem. Je to má chyba, mělo mě to napadnout hned.

Slůvě (Po, 20. 2. 2017 - 09:02)

Moc mne mrzí schizma Papeže avignonského a římského,které bylo způsobeno morovou ránou v čtrnáctném století a stoletou válkou francie s anglií,kterou odnesl náš jan Hus,jak se církev snažila konsolidovat situaci a John Wyclife dral anglii k moci na kontinentě v chvíli kdy trpěla asi třetina populace morem,takže kopak do nemocné Evropy a katolická církev právě chtěla zabráni rozpadu Evropy.

Jirka (Pá, 2. 2. 2018 - 11:02)

a nafoukanost jsem tedy..."Přání otcem myšlenky a totální náboženský fanatismus".Ale kdepak. Historie už mnohokrát ukázala pravdomluvnou spravedlivost svatého písma. Má pravdu Mima když píše že, Hospodin dá pokoje báznivým a zbožným k němu , ale ruka jeho hněvu dolehne na ohavné nepravosti lidu bezbožného.Není v tom žádná arogance pobožných, jenom nevědomost a nepochopení bezbožných.

Jirka (Po, 20. 2. 2017 - 09:02)

tak to jsem se toho...Promiň, já zapomněl, že jsi ženská :-D

Reklama

Přidat komentář