Reklama

Vzrušuje mě bolest v pupíku

Lara (Čt, 9. 6. 2011 - 15:06)

Jo ??? , to máš pravdu .

Franta (Čt, 9. 6. 2011 - 15:06)

je město - proč město?mám pupík strašně vzrušivej né na bolest, ale na jemné dráždění při pohlavním styku, to se silně udělám.

Eh... (St, 8. 6. 2011 - 21:06)

To by člověk neřek, co všechno se dočte v diskuzi /vzrušuje mě bolest v pupíku/. Jeden by snad i čekal diskuzi o pupcích...

??? (St, 8. 6. 2011 - 21:06)

Ten autor toho komentáře sem přišel, ale vůbec nechápe, co po něm Lara nebo Larry jako chce???
Všechno beru, ale sorry, "zvjidavý" by mě fakt nenapadlo napsat...

Jinak opět souhlasím s "martin-bellybuttonmealiza", nechte to bejt. Všechno lze obejít Laro/Larry - třeba můžeš mít dva PC a mačkat na nich různou klávesu ;-)

martin-bellybut (St, 8. 6. 2011 - 20:06)

Jinak by mě zajimalo kdo má ještě účet na youtube a má na něm i videa pupíčku .Nechce si mě pak někdo na youtube přidat do přátel a i odběrů ?

martin-bellybut (St, 8. 6. 2011 - 20:06)

Ahojky lidičky já jsem tu kvůli diskuzi našuch pupíku a i jejich hraní a vzrušujicicí bolesti tak že vám na nějaký testy a to vaše hádání mezi sebou kašlu .Jestli má někdo zájem si dál psát ohledně pupíčku tak budu rád a i klidně může se mě ptát na ty moje videa co mám na youtube.

Agra (St, 8. 6. 2011 - 18:06)

Čéče, Larry, to je na mě nějaký složitý. Už se nedivím, že jsi zvládnul tak dlouho tolik lidí oblbovat.

Lara (St, 8. 6. 2011 - 15:06)

Berte na vědomí , že to , že tento pokus funguje je díky tomu , že se nablogu ukáže hodina , ve kterou byl komentář odeslán . To jsem zapoměl zdůraznit :-)

Lara (St, 8. 6. 2011 - 15:06)

Napadl mě teď test který využívá stejného pricipu , akortá že v mnohem jednodušším rychlejším provedení , žádné otázky - V Martin si může zvolit kterýkoli okamžik doby v rozsahu 20:00 - 20:03 , ve který odešle komentář s povelem , že mám do pole pro text komentáře začít psát jedním nepřerušovaným držením klávesy písmeno například A . Já , od 20:00 bedlivě čekající na blogu na moment , ve kterém Martin odešle komentář s tím to povelem , začnu držet klávesu A a tvořit tak dlouhou řadu tohoto písmene v poli pro text komentáře , a to co možná nejpřesněji tak dlouho , dokud se na blogu neobjeví druý povel od Martina , abych psaní ukončil . Martin se pro ten povel rozhodne za jak dlouho chce , příkladně za 2 minuty , a já po ty celé dvě minuty budu psát písmeno A . Martin tedy po době , kterou si sám zvolí , odešle komentář se slove STOP , já ukončim psaní a okamžitě komentář odešlu . Tento test zahájí ve stejnou dobu Cerbera s panem ??? na jiném blogu , akorát že Cerbera se rozhodne , že pan ??? bude držet klávesu B a to po dobu , kterou si zase zvolí on sám , velmi vzdálené té době , kterou zvolí Martin , například oproti Martinovým dvoum minutám zvolí Cerbera 35 sekund . Pan ??? na povel Cerbery odešlě komentář s řadou písmen B . U obou dvojic tento test proběhne v časovém rozsahu 20:00 - 20:05 , test nesmí probíhat mimo tuto dobu . No a potom Martin a Cerbera napíší , pro přesně jaký počet sekund se rozhodly , po který jsme měli držet klávesu a pak přesně takto dlouhou řadu písmen , odpovídající době držení klávesy , odeslat na blog . Pak di každý může ověřit , jestli byli instrukce od Martina a od Cerbery skutečně přesně provedeny přesně a jestli byl výsledek odeslán na blog ihned po vyzvání Martinem a Cerberou v podobě napsání komentáře obsahující pouze slovo STOP . Pokud bude výsledná délka řady písmen od pana ??? a ode mě souhlasit se zadanou hodnotou času držení klávesy od Martina a od Cerbery , je to důkaz , že Martinovy a Cerberovy rozdílné požadavky nemohl splnit ve stejnou dobu na jiných server jeden a ten samý člověk , v tomto případě já , Lara , ale že jiný člověk pan ??? skutečně existuje .
Tak se domluvme , jsem zvjidavý jak to klapne .

Agra (St, 8. 6. 2011 - 14:06)

Vidím, že jste ve schopnosti šířit chaos postopili o level výš.

Lara (St, 8. 6. 2011 - 13:06)

to být důkaz , že Lara a ??? jsou dva různí lidé , protože jeden člověk by nemohl stíhat odpovídat tak rychle na tolik otázek na dvou serverech najednou . Tak domluvíme se ? Je jedno s kým z naší diskuze , ale měli by jsme se domluvit zde , aby ostatní mohly být svědkové tohodle testu .

Lara (St, 8. 6. 2011 - 13:06)

Co to kecám , autor ??? sem píše , a to je ten autor o kterym cerbera řekl , že jsem to já . Mám v úmyslu dokázat , že autor ??? je jiná osoba než já . Jak ? To se musim domluvit hlavně s panem ??? a ještě s dvěma jakýmikoli účastníky diskuze . Naše čtveřice utvoří dvojice , já dostanu například Martina a pan ??? dostane například Cerberu . Celá čtveřice se domluví na na sekudnu přesné hodině ( musíme si všichni s přesností na sekundy nařídit čas ) , ve které bude Martin mě pokládat otzáky , a Cerbera bude pokládat otázky panu ??? Písemě na netu , ale každá dvojice si bude psát na jiným serveru . Důkaz má spočívat v tom , že kdybych pan ??? byl skutečně Lara , tedy já , tak by nemohl odpovídat ve stejnou dobu na otázky Cerberovi a zároveň Martinovi , z nich je každý na jiném serveru . Je jasné , pro spolehlivost důkazu se musí stanovit přesná pravidla pojednávající o čase , který máme já s panem ??? na zodpovězení otázky a také ohledně dostatečné složitosti otázky , aby na ní nebyl schopen odpovědět tak rychle , abych stačil přecházet mezi servery od Martina k Cerberovi a naopak . Zase ale musim bejt schopnej na otázku odpovědět , né že si někdo vymyslí výpočet rovnice na úrovni VŠ když nevypočítám ani na úrovni ZŠ :-) Na sekundu přesně ve 20:00 Cerbera odešle 10 otázek pro ??? na blogu o domácích hlodavcích a pan ??? bude mít 1 minutu na zodpovězení všech otázek . To samé , ve 20:00 Martin odešle deset úplně jiných otázek na blog o letadlech a já budu muset na všech deset otázek správně odpovědět , než padne hodnina 20:01 , tedy časový limit jedna minuta . Proč deset otázek ? Proč časový limit jedna minuta ? Protože na blogách se ukazuje čas odeslání komentáře s přesností max. na minuty , takže kdyby min. časový limit na zodpovězení byl třeba 10 sekund , tak je dodržení tohoto limitu neověřitelné . Takovýhle desetipočetných sérií otázek uděláme třeba tři , a pokud já Martinovi a pan ??? Cerberovi dokážeme odpovídat na deset otázek během jedné minuty , mohl by

Lara (St, 8. 6. 2011 - 13:06)

Začíná tu z toho bejt guláš , teď začnou padat teorie kdo co proč napsal a zakoho všeho se tu vydávám . Kolikrát přemýšlím jestli lzde zde prokázat , že nepíši pod jiným nickem než Lara . Jedna věc mě napadla , ale to bych potřeboval pomoc od autora toho komentáře , o kterém se tady napsalo že jsem ho napsal já . Jenže ten autor sem asi nepřijde .

martin-bellybut (St, 8. 6. 2011 - 01:06)

Ahojky lidičky a co zkusit si nafouknout pupík co nejvíc vzduchem hm kdo z vás to zkoušel.Já častěji si nafukuji pupík a zkoušim ho nafouknout víc a víc až je dost tvrdej a i napnutej.A jinak chci zkusit přímo přez pupík si ho nafouknout.

??? (Út, 7. 6. 2011 - 22:06)

To aby ty dobroty, co sem...To musíš zkusit, každá ženská je jiná.

Renda (Út, 7. 6. 2011 - 22:06)

Ty jseš dobrej :-D
Jestli...To aby ty dobroty, co sem sněd, šly zase ven?
Ne, nikdy jsem si pupek nepromačkával.
Líbí se to ženám? Že by tajná erotogenní zóna?

??? (Út, 7. 6. 2011 - 22:06)

Jo, jednou jsem si na pupku...Ty jseš dobrej :-D
Jestli sis ho někdy mačkal nebo tak?

Renda (Út, 7. 6. 2011 - 22:06)

A už sis s pupkem někdy...Jo, jednou jsem si na pupku mastil karty :-D.

??? (Út, 7. 6. 2011 - 22:06)

?????????????????????
Agra,...A už sis s pupkem někdy hrál?

Renda (Út, 7. 6. 2011 - 22:06)

Rozhodně se na to neptej...?????????????????????
Agra, Lara nebo Larry, mně je to jedno. Vy jste tu jak postižení...

Co je na pupku vzrušující?

Reklama

Přidat komentář