Reklama

cigarety

Pavel (So, 21. 3. 2009 - 19:03)

Vynechal jsem větu, když se mi ten číp odlepí.

Pavel (So, 21. 3. 2009 - 19:03)

Tak začínám věřit že přestanu,za hodinu to bude 24 hodin co nekouřím,krásně jsem se vyspal,na cigarety si sem tam vspomenu, ale ku podivu chuť si zakouřit nemám dokonce po obědě jsme si ze zeťem zašli na pivo,vypil jsem tři a ani jsem si na cigarety nevzpomněl,akorát,když jsme si šli sednout za stůl,tak říkam,pojď tam za ten stůl,tam je popelník a zeť říka,ďedo vždyť vy nekouříte,nebo jo? A já na to,pojď aspoň mi nebude nic chybět. Tak jsem si uvědomil, že mi ráno po snídani,nějak nechutnala káva, stále jsem odcházel od stolu a něco hledal.Hledal jsem cigarety a popelník.Taky než jsem šel na to pivo tak jsem stále chodil sem a tam afurt jsem měl pocit že jsem něco zapomněl.Klíče mám,peněženku mám,hřeben mám,brýle mám,telefon mám,ale něco nemám ale co,pak jsem si vzpomněl,přece cigarety a zapalovač nemám.No ale to nepotřebují.Zatím jsem max. spokojen,pokuď to tak půjde dál tak budu tuto metodu na tom BICOMU chválit až do nebes.Chci proto poděkovat,hlavně,Ládikovi, Mirkovi,Petrovi a dalším,kteři mi drželi a drží palce, a i těmto stánkam, a Vám,kteří pomáhají udržet jejích úroveň.Libore,nebo Mirku,chtěl bych se zeptat,jestli ten čip,který mám nalepený na těle,nezpůsobí že zase začnu mít chuť na cigaretu?

Petr - 18 dní (So, 21. 3. 2009 - 18:03)

Pro všechny zájemce, kteří chtějí přestat kouřit

Zkopírujte si tuto stránku a začněte podle návodu
http://www.dwich.cz/cs/obsah/jak-prestat-kourit-behem-21-dni/

Přestat kouřit jde, ale musíte chtít vy sami !!!

Dle příspěvku to je ověřená metoda odvykání pomoci přístroje BICOM
http://www.antinikotin.cz/informace.html

Podívejte se na tohle video a přejde Vás chuť na cigaretu
http://www.metacafe.com/watch/1052512/every_cigarette_is_doing_you_damage/

Pokud si budete chtít přečíst zpětně moje příspěvky,tak jsou psané
na těchto stránkách od data 10.3.2009 - pod jménem Petr

Přestal jsem kouřit dne: 3.3.2009 a to v 18.hod.

Dnes je 21.3.2009 a nekouřím 18.den
1.2.3.4.5.6.7.8.9.10.11.12.13.14.15.16.17.18.

Petr - 18 dní (So, 21. 3. 2009 - 18:03)

Všechný zdravím,
tak a máme další den za sebou.Moje zážitky jsou asi takové: sotva jsem se probudil tak mi blysklo hlavou - to je super, nekouřím už 18den, v ústech mám něják divně - nějak tak kdybych měl pusu umrtvenou a najednou by to umrvení odcházelo, odpoledné opět trochu bublání v žaludku ale po hodině to přešlo, jinák žádné problémy.
Je dobré, že už mám ruce v klidu a nemám snahu pořád něco dělát.
Další postřeh je ten, že mám daleko tvrdší nechty než předtím. Vím že to je ostuda, ale trochu si koušu nechty, předtím daleko více - podle toho poznám že je mám tvrdší.
Možná jsem si je více kousal, protože jsem kouříl a pokud jsem nemohl, tak jsem byl více nervozní. V součastné době je to lepší. Těžko se to odvyká, když si je koušu už od malička.
Pracují na tom odvykání, ale postupně - první kouření a potom nechty. Pokud má někdo nějaký dobrý odskoušený návod - tak sem s ním !!!

Petr - pro Honz (So, 21. 3. 2009 - 18:03)

Honzo, dopsal jsem tě do seznamu nekuřáků, takže ani nezkoušej uvažovát o tom, že nevíš jestli to do zítřka vydržíš !!!
Víš co mi to dalo práce dopsat tě do toho seznamu ???
Pokud bys to nezvladl, tak bych musel přepsat nový datum, tak to ani nezkoušej!!!
Honzo ty nevíš, že pokud jsi nekouříl už jeden den, tak máš za sebou 1 den z těch prvních 3 nejhorších dnů za sebou.
Tak to sekra už něják vydržíš, nebo né ???!!!
Honzo ještě mi napiš z kterého něsta jsi, abychom měli kompletní statistiku.
Už jsem tě tam zvyditelníl a takže máš inspiraci.Tato statiskika se bude doplňovát a přesouvát stále dopředu a dopředu. Termín kdy jsme všichni přestali se nám bude oddalovat a oddalovat - není to super?

nekuYák (So, 21. 3. 2009 - 16:03)

VYDRŽ PRĎKA...VYDRŽ !!

Honza (So, 21. 3. 2009 - 16:03)

Tak abstak se zacal silne projevovat,to nevim jestli do zitra vydrzim-)

Návštěvník (So, 21. 3. 2009 - 16:03)

Sluníčko 81,já si myslím,jsem laik,že takovéto množství je úplně zanedbatelné a pokud trochu sportujete,stačí chůze ,tak to organismus lehce odbourá.To včera ,když jsem byl na pivě ,tak tam nastávající mamina panečku hulila v zahulený knajpě o sto šest.Asi ve 3 měsíci.To je pak pro malýho šmoulu darda.

Slunicko81 (So, 21. 3. 2009 - 13:03)

Zdravim.Chtela bych se zeptat jak dlouho trva odbourani nikotinu,dehtu a jinych latek z vykourene cigarety, ktere se vazou na organismus. jsem velice prilezitostny kurak, ktery si da u piva jednou za tyden dve cigarety. brzy planujeme potomka a chtela bych aby muj organismus byl "cisty" v dobe poceti. dekuji za odpoved.

Honza (So, 21. 3. 2009 - 13:03)

renata:dik za povzbuzeni,zatim to neni nejak moc tezky (nekouril jsem jen 1 den-) akorat vcera vecer jsem ze sebe byl nervozni kdyz jsem se rozhodl,ze se nebudu domu zasobit.To prestat pit bylo asi tezsi..na druhou stranu s kourenim nemam tak spatny zkusenosti,ty se vetsinou ukazou az kdyz je pozde.Je mi lip na druhou stranu mi chybi ty chvile s cigarem (zni to hodne blbe?-)

renata (So, 21. 3. 2009 - 12:03)

Tak mám 8 den a až na pár chvilek to ujde.Péto já Hořice v Podkrkonoší nekouřím od 14.3.2009 Mě se to dadum moc líbilo..Já si stejně myslím, že nás na jednu stranu straší to vědomí, že ted změním svůj život a jaký to bude.Jak se budu cítit,jak to budu zvládat a spoustu myšlenek a otázek a obav.Pak když do toho člověh hupne, tak už to jede a není čas přemýšlet co a proč ale hlavně bojovat a nepodlehnout.Alespon já to tak mám.Já se nějak dopředu bála i díky různým diskusím, jak jsem četla jak to někoho semlelo a pod.Dost mě to stresovalo už dopředu, ale ted si myslím že to není zase až tak šílený.A na druhou stranu si říkám a co když zklamu sama sebe a prostě to jednou nevydržím? Nic se nestane a začnu znova.Svět se k vůli tomu nezadstaví a můžu na sebe být stejně hrdá, že do toho jdu narozdíl od jiných, kteří to ani nezkusí.Jinak, já zatím odolávám a ani páva.Ale jak se mě upravil žaludek, tak mě jde občas huba šejdrem, ale je mě po těle moc hezky a lehko a za to mě to stojí.Ty nervičky ujdou i když mě dojíma každá blbost jako bych čekala mimino.Fakt cvok, ale zase lepší než být nasr... na celej svět a hlavně na ty co kouřej a já nemůžu.Takže tak.Trochu jsem musela vypustit a Honzo jdi do toho držím moc palečky a neboj nejhorší je začátek pak už to je lehčí a lehčí.Díka za info o ty instituci v Hradci.Je mě jasný že manžela do toho nebudu násilím nutit, ale trošku musím nahlodat, ostatní bude na něm.Zdravím vás všechny a mějte krásný vonavý víkend. Zatím pa pa.

nekuřák (So, 21. 3. 2009 - 11:03)

Joooo...konečně tato diskuse začíná plnit účel,díky Petře a všem držím palce !!!

Honza (So, 21. 3. 2009 - 11:03)

Tak Petruv nebo ci to byl prispevek me vyhecoval a taky jsem prestal s kourenim...zatim nekourim od vcerejska.Budu informovat zda jsem zase zklamal po par dnech.p

Pavel (So, 21. 3. 2009 - 01:03)

Tak jsem tady,a vidím že i na seznamu.Jsem ze Zlína-pro Petra.Tak jsem zjistíl že ta moje rodinka má větší radost jako já.Akorat zeťovi se to moc nezdálo jak jsme tam jeli,zpátky to už bylo jiné,dokonce prohlásil že se doktoři můžou schovat se svými vědomostmi o kouření.Hned na počátku se mi líbilo,když jsem si zakouřil,poslední cigaretu, tak ten pán povídá, víte co zakuřte si ještě jednu,aspoň líp poznáte ten rozdíl, kouřit a nekouřit,a važte si toho že kouřite v budouctnu si určitě na něj,když přestanete vzpomenete.Máme čas,když jste tolik roku kouřil a tolik času obětoval tak nás těch 5 minut taky nezabije. Bude 6 hodin co nekouřím, omlouvám se ale je 6hodin co nekouřím, a to proto že jsme měli návštěvu souseda a já jsem musel vypít jednu velkou štamprli na to že je děda a druhou na to že nekouřím, aby se mi to povedlo, to už ví asi půl republiky.Co se týče kouření, zatím je to dobrý,už jde 7 hodina, co nekouřím a vy už všichni asi spíte.Já zase jenom já a já jsem měl dneska tak hektický den že jsem nečetl co je nového,manželka už je tu aspoň po třetí má strach abych tu neměl zašité cigarety.Díky za účast a pomoc, zítra budu děkovat.VLASTNĚ DNESKA.

Petr (Pá, 20. 3. 2009 - 23:03)

PRO VŠECHNY, KTEŘÍ TO MYSLÍ VÁŽNĚ

Možná teťka napíší pěknou blbost, ale něco mi říka že ti co to berou vážně a nebudou kouřít třeba 6 měsíců a budou tady dodávát povzbuzující příspěvky a budeme si rozumět, tak není problém si udělat někde sraz a poznat se.
Dávám všem návrh:
napišme z kterého města, nebo okresu každy jsme, třeba to máme k sobě blíž, než si myslíme.A napíšet tady datum, kdy jsme přestali kouřít

Libor - Třinec, přestal jsem dne:17.12.2008
Zdeňka - Litoměřice, přestala jsem dne:5.1.2009
Petr - Nový Jičín, přestal jsem dne:3.3.2009
Pavel - ..........,přestal jsem dne 20.3.2009

Kdo má zájem napsat své přiblížné bydliště, tak jenom zkopirujte tento odkaz s již zadanýmy jmény a dopište tam sebe. Opravdu tam pište jenom ti, co to myslí vážně.
Díky za spolupráci

Petr - pro Pavl (Pá, 20. 3. 2009 - 23:03)

Pavle vidíš že to jde, jemom si poznač do kalendáře den D a hodinu a jenom odpočitávej dny.Držíme ti palce, tak nas nezklam. Zítra jak budeš mít čas, tak nam popiš pocity z toho dneška.
Pavle ještě mi napiš z kterého města jseš abych tě zapsal mezi nás nekuřáky, díky.

PAVEL (Pá, 20. 3. 2009 - 23:03)

Tak jsem tady 4 hodiny zatím nekouřím,zatím to jde.cítím se divně,jsem klidný,vyrovnaný, možná spokojeny,dokonce jsem se sám sobě v autě usmál,cesta šílena vánice, vítr, havarky. Byli jsme na večeři s dcerou a zetěm, vzal jse si je na pomoc,teď se po očku dívají do mé trucovny,jestli nekouřím,stejně mi manželka všechny vzala, dokonce i popelníky, a ty co jsem měl sebou jsem tam musel nechat.Musím se teď odmlčet na chvílí,musím je vyprovodit.Děkují za to že mi fandíte.

Petr - pro Rena (Pá, 20. 3. 2009 - 22:03)

Reni napiš mi z kterého města jsi a kdy jsi přestala kouřít.
Dopíšu tě do toho seznamu, dík za odpověď

Petr - oprava (Pá, 20. 3. 2009 - 22:03)

PRO VŠECHNY, KTEŘÍ TO MYSLÍ VÁŽNĚ

Možná teťka napíší pěknou blbost, ale něco mi říka že ti co to berou vážně a nebudou kouřít třeba 6 měsíců a budou tady dodávát povzbuzující příspěvky a budeme si rozumět, tak není problém si udělat někde sraz a poznat se.
Dávám všem návrh:
napišme z kterého města, nebo okresu každy jsme, třeba to máme k sobě blíž, než si myslíme.A napíšet tady datum, kdy jsme přestali kouřít

Libor - Třinec, přestal jsem dne:17.12.2008
Zdeňka - Litoměřice, přestala jsem dne:5.1.2009
Petr - NOVÝ JIČÍN, přestal jsem dne:3.3.2009

Kdo má zájem napsat své přiblížné bydliště, tak jenom zkopirujte tento odkaz s již zadanýmy jmény a dopište tam sebe. Opravdu tam pište jenom ti, co to myslí vážně.
Díky za spolupráci

Petr (Pá, 20. 3. 2009 - 22:03)

Pro všechny zájemce, kteří chtějí přestat kouřit

Zkopírujte si tuto stránku a začněte podle návodu
http://www.dwich.cz/cs/obsah/jak-prestat-kourit-behem-21-dni/

Přestat kouřit jde, ale musíte chtít vy sami !!!

Dle příspěvku to je ověřená metoda odvykání pomoci přístroje BICOM
http://www.antinikotin.cz/informace.html

Podívejte se na tohle video a přejde Vás chuť na cigaretu
http://www.metacafe.com/watch/1052512/every_cigarette_is_doing_you_damage/

Pokud si budete chtít přečíst zpětně moje příspěvky,tak jsou psané
na těchto stránkách od data 10.3.2009 - pod jménem Petr

Přestal jsem kouřit dne: 3.3.2009 a to v 18.hod.

Dnes je 20.3.2009 a nekouřím 17.den
1.2.3.4.5.6.7.8.9.10.11.12.13.14.15.16.17

Reklama

Přidat komentář