Reklama

MILENKA NEBO RADĚJI MANŽELKA??

Radim (St, 5. 3. 2014 - 11:03)

proč se berou lidi, kteří...Ne, ženit se nemusí, a myslím, že ať už manželé či jen stálí partneři, není problém odejít z obého, když nejsou děti. Ale i chlap chce děti, nejen vy ženy. Takže je jednou rozhodně, že ano, tohle by mohla být matka mých dětí. A s ní si založí rodinu. Nětvrdím že si ji vezme, o tom papíře to přeci enní. Ale děti už jsou jistým závazkem, takže je zodpovědný chlap jen tak neopustí, a s tím potažmo ani matku svých dětí. Ale na druhou stranu, kde je napsáno, že jen proto, že ona je matka mých dětí, ji budu věrný až za hrob, a nesmím milovat už nikoho dalšího???

Pro "Lidič (St, 5. 3. 2014 - 11:03)

nevěra je pád a to...Bohužel Vám musím oponovat - Jsem už starší ročník, a tudíž matka dvou dospělých dcer. Nevěru jsem vždy zavrhovala, a já sama jsem byla svému manželovi po celý život věrná, a věřila, že tomu tak bude i u mých dcer. Bohužel se děje jinak. Ta mladší se po 10 letech manželství (s jedním dítětem, mým vnukem) zamilovala do jiného muže, a začala mít pocit, že s tím svým už nemůže nadále zůstávat, a že se zachová čistě, když rodinu opustí a zařídí si nový život s novým partnerem. Toho si po několika letech i vzala, jejich syn od té doby povyrostl - jenže když se to semlelo, bylo mu 6 let, teď je mu 15, od té doby prošli s bývalým zeťem peripetiemi střídavé péče s vcelku klidnou komunikací mezi dcerou a bývalým zeťem, až po nejnovější události, kdy se dohadují u soudu, u koho bude můj vnuk mít stálý domov. Střídavá péče - ok, ale dítě bylo neustále jak kočovník, domov nemělo vlastně nikde, a teď? Je sice u dcery, a k otci jde na víkend 2x za měsíc, ale přesto na něm vidím nespokojenost, po tátovi se mu stýská, je na něho hodně vázany, jenže mladí si dělají naschvály a nedokáží se už dohodnout. Mám o vnuka starost, protože přichází do puberty, a tak mám obavy, aby neudělal nějakou hloupost, nechtal se "špatné party", apod... Zatímco druhá, starší dcera si stejných 10 let své případné občasné milostné choutky řeší potajmu, tak jak to píše Radim. Nejprve jsem ji to zazlívala, měla jsem pocit, že mému druhému zeťovi ubližuje, že je nečestná, a napadaly mě všechny ty řeči o morálním bahnu, které tu píšete Vy. A ejhle, po tom všem, čím si prošel můj syn z rozvedeného manželství jsem změnila názor, a blahořečím své starší dceři, že si své sexuální potřeby řešila tajně, a neudělala nešťastným ještě i mou vnučku - té je teď 20 a je to prímová a varovnaná mladá slečna. Takže i když zní hezky co tu píšete o tom, že kdo miluje, ten nikdy nepodvede - jenže něco jiného je milovat a být věrný čtyři pět let, a něco jiného deset, dvacet a víc, kdy sexuální přitažlivost pomine, a stále více je vztah ubíjen stereotypem. A ani vy nemáte jistotu, že ve svém životě nepotkáte někoho, kdo Vás svým osobním kouzlem nepřitáhne natolik, že se zamilujete. Srdce si nevyříznete. Nevěry se nezastávám, ale když už mám posoudit, co je lepší, zda "čestně odejít za hlasem svého srdce", jak tvrdila moje mladší dcera, nebo si to vyřešit potajmu, v klidu, a nikomu neublížit jako to udělala ta straší, jsem určitě pro druhou variantu.

Nechápu (St, 5. 3. 2014 - 10:03)

proč se berou lidi, kteří ten slib - být věrný až do smrti, neberou vážně. Morálka je vážně už úplně v háji!
Dnes se přece už lidé brát nemusejí a pokud chci milovat i jiné ženy, tak se prostě nežením a žiju s přítelkyní do doby, než se zamiluju jinde, ne?

Radim pro Kláru (St, 5. 3. 2014 - 10:03)

Věřím, že jsi manželce...Jasně, nechápu, že jsou tací, kteří si sami užívají, ale na svého partnera žárlí o sto šest, a jejich nevěru by neodpustili .. má-li manželka pocit, že ji se mnou chybí vášeň, jistě si s tím poradí stejně jako já. V takovém případě bych o tom vědět nechtěl, ale kdyby už se stalo, a prasklo to, nemohl bych ji to zazlívat, neb mám sám v tomto ohledu máslo na hlavě.

Pro anonyma co (Út, 4. 3. 2014 - 20:03)

krize společnosti je v...Manžel té tvojí Helči byl blbec, a život někdy tropí hlouposti - jenže já psal o mileneckém vztahu, kdy jsou oba milenci zadaní, oba si užijí, aby už nežili do smrti jak mniši a bez krásné zamilovanosti, touhy a vášně, a to jen proto, že se před deseti lety zavázali ke společnému životu s jinou ženou, ale dělají to tak, aby nikomu neublížili, a svým závazkům doma dostáli. Jo, to že si někoho vezmu, ještě neznamená, že budu až do smrti toužit jen po něm. Ano, muž většinou má dál svou manželku rád, už jen proto, co všechno spolu prožili, ale po čase se z velké lásky stává jen přátelství. Ano, jsem ji vděčný i za děti, které mi dala, ale to neznamená, že už nikdy v životě nebudu smět milovat nikoho jiného.

Radim Kláře (Út, 4. 3. 2014 - 20:03)

Doufám Radime, že tady...Samozřejmě, psalo se přeci o mileneckém vztahu, kdy jsou oba zadaní :-) tudíž i ona milenka je nevěrnice :-))

Radim pro anony (Út, 4. 3. 2014 - 17:03)

dlouhodobé partnerství -...Asi jsi opuštěná manželka? Jenže já jsem neřešil, na čem je dlouhodobé partnerství založeno, nebo není, ale to, že v něm už člověk nemůže zažívat pocity vášně a touhy, které mu může dát milenecký vztah. A tak to někteří řeší, jak jsem tu četl v jiné diskuzi, tím, že se zavřou do pokoje a koukají na porno jak se tam 18leté kočičky mazlí, a svou ženu sexuálně odmítají nebo si s ní plní jen tzv manželské povinnosti (to není můj výmysl, to tu psaly skutečné ženy v diskuzi onanie u pc.), jiní to řeší tak, že svou ženu a rodinu opustí a založí si nový vztah a novou rodinu, a ti třetí tak, že si najdou milence/milenku, protože pro chlapy, a naštěstí i pro některé ženy, ať chceš nebo nechceš je sex důležitý po celý život. A pokud ti dva drží svá pravidla, a k manželským partnerům se chovají dál hezky, je to určitě lepší, než nezodpovědně odejít od rodiny. Takže nevěra vlastně umožňuje spoustě mužů, aby v původním vztahu mohli zůstávat a žít dál, a o tu rodinu se starat. Navíc byste si měly hlavně vy ženy uvědomit, že v dnešní době je bohužel současný trend takový, že už nebudou manželství "až do smrti",čímž vlastně my, řešící to jen milenkou, jsme ještě rodinné typy, a o špinavých rukou od hoven nemůže být řeč.

Radim (Ne, 23. 2. 2014 - 08:02)

Pokud se nejedná o Hook up...Tak ať se zamiluje, co je na tom? Stačí si uvědomit, že milovat neznamená vlastnit, a že pokud je to sex spojený ještě i s city, tak ti dva prožívají něco, co doma se svými dlouhodobými partnery už zažít nemůžou - je to vztah oproštěný stereotypu, nudy a každodenních povinností, naplěný jen úžasným sexem, těšením se jeden na druhého a vášní, která je právě o ty city ještě silnější.

Simona (Ne, 23. 2. 2014 - 07:02)

Pokud se nejedná o Hook up...A tomu říkáš Pavle změna k lepšímu? :-(

Pavel (So, 22. 2. 2014 - 23:02)

Pokud se nejedná o Hook up vztah (na jednu noc - pojem ze západu), tak se vždycky někdo zamiluje. No ale už se to začíná měnit k lepšímu. České ženy už začínají milovat pouze peníze, pěkňoučký žluťoučký penízky. (A pak samozřejmě svoje psi, nejčastěji čivavy nebo jorkšíry)

Jak (So, 22. 2. 2014 - 16:02)

tu někdo psal, ideál je, když jsou oba zadaní, pak je milenecký vztah pro radost obou, a zpestření nudy. Ale co může zyčít jako nevinný flirt, se může změnit v peklo,pokud se jeden z nich zamiluje. Takže rozkoš a radost se rázem mění v slzy a trápení, a cesta ven je fakt trnitá a těžká. Takže - z vlastní zkušenosti radím, nehrajte si s ohněm, a se ženatým si nezačínejte..

pro Jonatána (Út, 4. 2. 2014 - 17:02)

Samozřejmě, že raději...Jsi blbej? Lidí je jako sraček, a ty tady meleš něco o vymírání??????

to by (Út, 4. 2. 2014 - 17:02)

bylo vůbec nejlepší. Kdyby lidstvo vymřelo a byl by pokoj...nebyla by žádná nevěra.
Mimochodem kolik ženáčů zplodí dítě s milenkou? Moc ne, tak že to stejně nevytrhnete.

Jonatán (Út, 4. 2. 2014 - 17:02)

Samozřejmě, že raději milenka. Manželku už přece dobře zná... Tak nepomlouvejte pořád "rozsévače". Bez nich by lidstvo možná vymřelo na sezení chlapů u piva...

sorry (Út, 4. 2. 2014 - 16:02)

Nejsem Max, jen jsem si dělal legraci a čekal jsem, jak budeš reagovat. Ještě jednou se omlouvám....

Max (Út, 4. 2. 2014 - 16:02)

Evo, rád bych si s tebou o tom popovídal. Dej kontakt na mail, těším se až se sejdeme, užijeme si a ukážeme těm našim nevěrníkům co proto.

ano (Po, 3. 2. 2014 - 18:02)

a to se pleteš. Můj milenec...No to je dobře milenko, že tobě to milenec netvrdil. Ale jiným milenkám to chlapi nakecali, zvláště těm svobodným. A ty husy tomu věří...a nejenom ony, i někteří chlapi věří, že jejich kolega zahýbá protože má doma protivnou ošklivou ženu, která ho bije válečkem na nudle...viz Max.

ano (Po, 3. 2. 2014 - 17:02)

Chlapi nakecají svým milenkám, že manželka je semetrika, a proto že zahýbaj, což je úplná blbost.
Skutečné důvody jsou nuda, mají doma všechno, ale chtěli by ještě něco navíc, zvednutí sebevědomí a adrenalin.
Většinou ani nedostatkem sexu netrpí, jen chtějí nějakou změnu.

Lenka (Po, 3. 2. 2014 - 17:02)

Hm, když je ženská...Napsal jsi to dobře Maxi, přesně tak to je.
Pokud je nevěrný chlap, tak to nemá žádnou souvislost s jeho partnerkou, ale s ním samým.

Max (Po, 3. 2. 2014 - 15:02)

Nevěra je vždy vina muže,...Hm, když je ženská nevěrná tak za to může vždycky chlap.
Když je nevěrný chlap tak to není pro to že ta jeho je semetrika, ale proto , že on je hajzl.
To je směšné klišé a už dávno není pravda.
Samozřejmě , že jsem se ji ptal.
A podotýkám, že jsem ani jednou nezvýšil hlas. Řekla že neví, že to sama nechápe.

Reklama

Přidat komentář