Reklama

MILENKA NEBO RADĚJI MANŽELKA??

Ne, nechtěla, (Pá, 24. 6. 2016 - 11:06)

NEZODPOVĚDNÝje zodpovědný ve smysl - má vůči ní odpovědnost a závazky, milenka žádnou takovou odpovědnost vůči jeho manželce nemá. Čímž netvrdím, že její chování je morální, ale řešit si to musí hlavně ta mnaželka se svým mužem. A ne jemu odpustit s tím, že byl chudák sveden a za všechno může milenka, protože znovu opakuji, jako milenka k manželce svého milence žádnou odpovědnost nemám. Zrazuje ji především její manžel.

hm hm (Pá, 24. 6. 2016 - 11:06)

mě si přítel "...nákupy vaření praní žehlení úklid apod. měli na střídačku podle rozpisu nebo tě taky zapřáhli jako člena rodiny kde se jen spolu bydlí?

24.6. (Pá, 24. 6. 2016 - 11:06)

...použité zboží,alespoň není nemehlo...

:-)) (Pá, 24. 6. 2016 - 11:06)

ženy kterým nevadí...A manželky kterým nevadí použitý muž milenkou. :-)))))

ale (Pá, 24. 6. 2016 - 11:06)

Hledají? My nikoho...mě si přítel " hledal" a jsme spolu, s manželkou jen bydleli , i jsem si to ověřila ne že bych mu nevěřila ale fungující vztah do toho bych jim nelezla.

Jsou (Pá, 24. 6. 2016 - 11:06)

ženy kterým nevadí použité zboží tj. ženatý milenec.

Pro Evu (Pá, 24. 6. 2016 - 11:06)

Tady opět došlo k...Aha - v tomhle je čeština zrádná, těmi dvěma zápory ve větě. Už chápu, jak jsi to myslela. Chtěla jsi vlastně říct, že není pravda, že by tvůj milenec byl pro tebe pouhým nic, a to i přesto, že ani jeden nepálíte mosty.

Tak s tím se ztotožňuji.

chtěla jsi snad (Pá, 24. 6. 2016 - 11:06)

oba mají morální bahno na...NEZODPOVĚDNÝ

no jo (Pá, 24. 6. 2016 - 11:06)

oba mají morální bahno na...jenže jsou zbabělci kteří místo toho aby řešili nějaký šmodrchanec doma prostě upalují za jinou.

Lenka (Pá, 24. 6. 2016 - 11:06)

Dřív když ještě nebyla praktikována v takovém rozsahu antikoncepce se plno párů bralo že ona byla těhotná. To manželství mohlo fungovat poměrně dlouho než děti vylétly z hnízda právě kvůli tomu se brali. A pak on nebo ona když ty povinnosti pominuly se zamilovali jinde do toho opravdu osudového a pak teprve to je láska jako trám. Konečně on poznal ženu svého srdce. Odejde k ní od již stárnoucí manželky nebo s ní bude ze setrvačnosti ze zvyku kvůli svému pohodlí nebo dokonce z lítosti? U žen totéž. Život pro nikoho z nás nekončí třeba v padesáti nebo ještě později. I v tomto věku je čas na novou opravdovou lásku a nový život. To není bezohlednost ale touha po opravdové lásce která je ne proto že musí být ale chtějí to ti dva milenci. Když se setkají jejich cesty tak jim to přejme.

Jasně (Pá, 24. 6. 2016 - 11:06)

Manžel který má milenku....oba mají morální bahno na hlavě, ale vůči podváděné manželce je zodpovědný jenom ten manžel. To s ním má svoji manželskou krizi řešit... Paci paci pacičky :-)

taky (Pá, 24. 6. 2016 - 11:06)

"Pro svého milence...Mam ten pocit. Někdy mi přijde že někteří říkají jsem štastná mám štastný vztah i když má milenku- milence a taky je to prázdný pojem. Utěšovat se že přijde domu co na tom?

No (Pá, 24. 6. 2016 - 11:06)

Když chce milenka ženáče...hlavně že byl šťastný ten panáček.

PS Ještě pro Ev (Pá, 24. 6. 2016 - 11:06)

Historii neznám, je to...Ano, máš pravdu, udělala jsem chybu, protože jsem psala jenom na základě dojmu, který jsem nabyla tady v této diskuzi - ve skutečnosti jsou asi i manželky, které ví, že vinný vůči nim je především jejich partner - třeba jako ta tvoje kamarádka.
A ohledně mužů - opravdu sem moc nepíší, je známá skutečnost, že chlapi neradi vztahy rozebírají a řeší. Ale ona ta diskuze ani nebyla založena primárně pro muže, naopak podváděná manželka prosí o radu, co dál - a to jiné ženy i muže. Viz úplně první komentář, psaný zakladatelkou tohoto vlákna. Měj se hezky.

paci paci pacič (Pá, 24. 6. 2016 - 11:06)

Manžel který má milenku. Ten bídník zhýralec bezohledný člověk copak on neví že má manželku a děti a způsobuje všem bolest? Milenka je svatá přesto že i ona ví že on má manželku a děti a způsobuje jim bolest. Nenapadne vás že oba mají máslo na hlavě a to fifty fifty?

co?? (Pá, 24. 6. 2016 - 11:06)

spíš smutný, když si...Jen si posluž lidi sráží předevšim ti nespokojení...pěkný den

Pro Evu (Pá, 24. 6. 2016 - 11:06)

"A když vše stranou..."Pro svého milence neznamenám nic. On to ví, já to vím"

V tomhle s tebou nesouhlasím - protože k čemu potom takový vztah? To si to můžeš rovnou udělat vibrátorem.
Žiji podobným způsobem jako ty a dosud jsem s tebou většinou souhlasila, ale milence, pro kterého bych neznamenala nic a on nic pro mě, bych nechtěla.
Koneckonců, nepsala jsi, že máš svým způsobem ráda oba? Manžela i milence? Asi jsem tě špatně pochopila.

Když k někomu něco cítítm, dokonce něco takového, co lze nazvat slovy "mít rád", nejde o něm vzápětí říct, že "pro mě neznamená nic". To by potom obsah slov "mít rád" byl ve tvém pojetí úplně prázdný pojem. Nemusíš se mnou souhlasit, tohle je můj názor a ty můžeš mít zase ten svůj. Měj se hezky a ať jsi ještě dlouho šťastná.

k. (Pá, 24. 6. 2016 - 11:06)

"A když vše stranou...Proč lidé hledají milence když se tu razí jak jsou doma šťastní a mají rádi své manžele. Ale milují je ?

je sranda (Pá, 24. 6. 2016 - 11:06)

že třeba mně je milenka tedy exmilenka již notně dlouhou dobu ukradená dělat si z ní prdel je opravdu povznášející jak se vždy nakohoutí jako kdybych šoustala já s jejím manželem a ne ona s mým. Vadím jí dodneška a to dost. HODNĚ Prostě jedna z nás v té zkoušce obstála. A ona to není a to jí sere. Jak ta mě nenávidí!!!!

Ani ne, (Pá, 24. 6. 2016 - 11:06)

Doufám že když mi...spíš smutný, když si uvědomím, že lidi tobě podobní rozhodují - například při volbách - o nás všech.

Reklama

Přidat komentář