Reklama

MILENKA NEBO RADĚJI MANŽELKA??

no to jo (So, 2. 7. 2016 - 17:07)

Trochu nechápu proč by...Bát by se měl budoucí partner jeho bývalé manželky..

budeš (So, 2. 7. 2016 - 13:07)

"Jsem již pár let s...asi stejná co? prej proč by mu dávala půlku...to slušný lidi se dělí ale potvory si aspoň konejší ego tim jak všechno seberou...ha ha a myslí že pak přileze zpátky
no někdy je vidět že ne :-)))))))

No jistě (So, 2. 7. 2016 - 12:07)

"Jsem již pár let s...Právě že nic nečekala, pochopilas už ?
Tak už zkousni že je někdo spokojenej :-)))))

?? (So, 2. 7. 2016 - 12:07)

Dám ti radu, také si...Trochu nechápu proč by měla mít holý zadek tahle když ho obrala manželka a šel za ní z lásky.

no (So, 2. 7. 2016 - 12:07)

"Jsem již pár let s...Asi si fakt myslíš že jsi věštkyně když tu pálíš od boku bez podrobností.
Psala jsem to proto že dost manželek tu vytrubuje jak se k nim vždy vrátí jsou lepší atd.jen poukazuji že to být nemusí. A jestli tě
to zajímá poctivě přišla z holym zadkem, za jeho prachy koupila nemovitost ale na sebe.
Už jsem ti řekla že mam dost tak makat koukej ty.

no (So, 2. 7. 2016 - 12:07)

zahne jednou, zahne podruhé....Vytočená jsi možná ty když ti to nedá nerejpat. To že má papíry jsem věděla předem a teď jsem to psala jen reakci na příspěvek.
Mam svého dost jen poukazuji na " lásku" některých manželek.
A zdá se že ty víš věštecky kdo komu zahne no leda tobě nepřející fúrie :-)

no (So, 2. 7. 2016 - 11:07)

a tys ostrouhala. Stejně ti... Tak kazdému nejde o prachy, aspoň je vidět kdo stál o něj a kdo o zajištěníí, proto nemá potřebu zahýbat. Pá

proč (So, 2. 7. 2016 - 01:07)

jako milenka jsem byvala spis...by měla mlenka ničit vztah ? on je často už dávno zničený, mnoho tu poukazuje na to co
manžele spojuje...a vždy je to hlavně majetek, zájmy? ty mám i s kamarády, zvyky? hm spojovat je má láska...jsem ráda že díky milence jsem pryč z udržovaného manželství a ráda že z pak jsem z milenky partnerkou toho kdo trpěl v manželství..vše je jak má být...

milá manželko (So, 2. 7. 2016 - 01:07)

že manželka vašeho milence...Jsem již pár let s jejím manželem, fikaná byla tj.fakt urvala všechno a měla na to i papír.

;-) (Pá, 1. 7. 2016 - 16:07)

Jo,jo ale je to náročné manžel, milenec a ex milenci co se občas ozvou. Ale krásné.

No nevim (Pá, 1. 7. 2016 - 15:07)

že manželka vašeho milence...jako milenka jsem byvala spis naivni a az manzelstvi mi dalo tu spravnou skolu. Vcetne zminene fabulace. Hodne jsem si hrala, hodne tancila mezi vejci a na tenkem lede k tomu a riskovala, zatim se vyplaci. Jako pouha milenka jsem toto neumela. Jako manzelka teprve sklizim plody zenske rafinovanosti. Pokud jsem byla v obou rolich soucasne, tak v manzelstvi jsem tvrde posledni roky pracovala, pro blaho a uroven rodiny a k milenci si zajela obcas odpocinout a vypnout aniz bych musela cokoli hrat nebo byt fikana. Ono zalezi na situaci. Mozna to bude tim, ze jsem nikdy nemela potrebu zadneho milence odvest od jeho zeny, dovedla jsem jasne videt jeho chyby, ktere ma kazdy chlap a vytahla jsem na svetlo jeho klady a tech si uzila. Kdyz milenka chce zenatemu milenci znicit zbudovany vztah, jiste fikana byt musi, i kdyz s nicim se nemanipuluje snaze nez s chlapem.

1.7. (Pá, 1. 7. 2016 - 12:07)

...navozovat romantické okamžiky,dobře beru.Nejsem na tomto světě jenom kvůli finanční otázce Státu...

jen tak (Pá, 1. 7. 2016 - 12:07)

Myslite, ze jsou pripady, kdyc ac zena zajmem partnera, citove nestradajici, muze vyhledavat povyrazeni z popudu, charakterem ciste zabavneho? A ze muz, "kterej pozbyl zcela kontaktu citoveho", i kdyz jde o nejaje pihlazeni jen, proste o spolecne chvilky, ze je vice oduvodnenejsi nevera, nez setrvani v takovem "vztahu"?

? (Pá, 1. 7. 2016 - 12:07)

Nedostatek romantiky

Muži nejčastěji začnou podvádět v okamžiku, kdy začíná vyhasínat prvotní zamilovanost, a partneři se začnou usazovat a pořídí si děti. Najednou se vše točí kolem všeho ostatního, jen ne okolo nich. Muži začnou postrádat romantiku, a to mnohdy mnohem více a dříve než ženy. Ačkoliv si mnozí myslí, že je tomu přesně naopak.

Pokud tedy chce žena předejít mužské nevěře, pak se sama musí snažit doma navozovat romantické okamžiky a snažit se s partnerem komunikovat nejen o práci a úspěších či neúspěších potomků, ale také o mužích samotných. O jejich zájmech, o jejich "já" či o tom, co je spolu spojovalo v období zamilovanosti. Zároveň ženy nesmí zapomínat na doteky a pohlazení.

... (Pá, 1. 7. 2016 - 12:07)

Citové neuspokojení

V rámci výzkumů se prokázalo, že 48% mužů je nevěrných v důsledku emočního a citového neuspokojení. Toto zjištění zcela popírá všeobecně rozšířenou domněnku, že hlavní příčinou nevěry je sex. Sexuální nespokojenost a touha po lepších erotických zážitcích žene do náruče jiné ženy pouhých 8% mužů. "V naší kultuře je hluboce zakořeněný předsudek, že mužům stačí ke štěstí pouze sex," říká Neuman. "Ale nejenom moje výzkumy dokazují, že pro muže je extrémně důležité především citové uspokojení. Chtějí, aby si jich jejich partnerky vážily a oceňovaly jejich snahu."

Problém je v tom, že muži mají mnohem větší problém než ženy s vyjadřováním svých potřeb a citů, takže pro vás může být obtížné odhadnout, kdy by zrovna váš partner ocenil povzbuzení. "Většina mužů považuje za zženštilé požádat o pozornost a projev náklonnosti, což je také důvod, proč jsou jejich citové potřeby často opomíjeny," říká psycholog.

ano (Pá, 1. 7. 2016 - 10:07)

osamocená nešťastná...O nedostatku romantiky jako příčině vyšel článek, připadá mi to celkem logický, nejen ženy chtějí pozornost.
Pokud se z manželky stane " suchar-ka " těší ho zájem a romantika od jinud.

Ale ty (Pá, 1. 7. 2016 - 08:07)

jsou sice fajn, ale vždy až...osamocená nešťastná bytůstko, já jsen naopak proti nevěře a psala jsem, že když tě partner podvádí, tak je v tom vždycky nedostatek jeho, zájmu, lásky a respektu k podváděné partnerce. A nebo nespokojenost v oblasti sexu a nebo nedostatek romantiky, jak tu někdo psal. Ale nejčastěji všechno dohromady. Spokojený milující partner té podvádět nebude a nebude dlouhodobé a denodenně riskoval rozpad vztahu, ve kterém je šťastný. Jenomže takové názory ty, ve své zlobě, nevnímáš a protože jsi tak strašně opuštěná, tak si myslíš, že každá jiná ženská je na tom tak špatně jako ty. Ale dej si pozor, aby ses svoji nenávistí k ostatním ženám neudusila.

30.6. (Čt, 30. 6. 2016 - 23:06)

Můj nynější partner to nedávno zhodnotil slovy:

ma asi vicero chlapu :-)
a ja jsem ten na siti

? (Čt, 30. 6. 2016 - 23:06)

jsou sice fajn, ale vždy až...První je vždy partner...proto chvátá za milenkou

30.6. (Čt, 30. 6. 2016 - 22:06)

A co se tehdy stalo? Fotřík...Spermie se mu vrazily do krevního oběhu.

Reklama

Přidat komentář