Reklama

MILENKA NEBO RADĚJI MANŽELKA??

ač to tak nevyp (Pá, 28. 10. 2016 - 15:10)

to koukám,chlap,který by... tak já vždy kladl důraz na to aby byla spokojená ona. bez jejího orgazmu to prostě nešlo a já klidně bez vrcholu u sebe vydržel. ale tet mi začínají chybět i moje potřeby.

ano potřeby se (Pá, 28. 10. 2016 - 15:10)

je u všech stejné,není to...pro mne to kolem je víc než samotný sex. když jsem chytal její moč, nebo ji mohl projíždět prdelku, svlékat z er. prádla, nebo si užívat její doteky a hlazení na penisu a análu to byla pro mne slast. samotný styk byl jen dokončení. dnes nezačnu a jen dokončím. jediná moje slast je že ji můžu lízat obě dirky a prstama v zadečku ji dovést na vrchol. a to až nebude chtít tak se nechám vykastrovat.

to je možné (Pá, 28. 10. 2016 - 14:10)

je, jestli ty nejsi okoukaný...já to připouštím. proč to ale neřekne rovnou a stále tvrdí jak mne miluje jak ji vzrušuju a že se mi to jen zdá. když to přizná tak já nemám problém to řešit. nějak to vylepšit a nastartovat se snažím stále. když bude chtít jsem ochoten přistoupit i na dalšího muže. at si zkusí něco jiného, ale at je jako dřív.

vášen (Pá, 28. 10. 2016 - 14:10)

to není problém jenom u...jako na začátku to je jasné že není, ale kvalitní sex u nás trval 15 až 20 let. pak teprve to začalo jít z kopce. dnes si to rači udělám sám když ráno odejde z ložnice. a když po týdnu příjde do obýváku večer v 10 oblečená do běžného denního oděvu, koukne na hodinky a řekne tak na to máme půl hodiny než se dcera vrátí. tak v tu chvíli to je tak sexi že bych raději dělal že spím. ono dřív to takhle občas také bylo, ale jen nA ZPESTŘENÍ a to to bylo docela vzrušující. tet to je jako když připouštějí býka.

pleteš se (Pá, 28. 10. 2016 - 14:10)

bych řekla,že je...věř že nelákalo. já to mám nastavené jinak. a proto také dlouho trpím a nehledám náhradu. příležitost byla ale já vycouval. také proto že mám nízké sebevědomí a připádal bych si jako panic.

nerozhodný manž (Pá, 28. 10. 2016 - 14:10)

tak takové reakce jsem nečekal . je přece jedno jaké praktiky ale že dříve ano a postupně ne. a mne neláká jiná ale chybí mi to co dříve.
tedy ve zkratce. provokování, doteky během dne, aktivita, kouření jen jako z nudy, nemasíruje mi anál a prostatu, nepustí mne ji šukat do prdelky a to se jinak neudělá, pouze ji musím projet třema prstama aby sew udělala a konec, píss, neoblékne se do sexi prádla, atd atd milováni dříve u nás byla radost a užívali jsme si ho. dnes nutná rychlovka. neříkám že nemám vinu i já, snažim se ale když nevidím odezvu tak upadnu do nezájmu také a pak už musíme být moc oba nadržení aby to skončilo zase rychlim sexem jen pro uspokojení těla,

hele manželi (Pá, 28. 10. 2016 - 13:10)

stále přemýšlím nad...popiš o jaké praktiky se jedná, jinak nic nevíme a nikdo ti tady neporadí.

A. (Pá, 28. 10. 2016 - 13:10)

s milencem asi těžko, a...Ne, její milenecký vztah není o ničem ale o šuku. A to je v pořádku. Od toho přeci milenci jsou ne? Pokud to má jinak, tak ať se rozvede, a vezme si toho milence. Pokud ovšem ten není ženatý, jak to obvykle bývá...

nerozhodný manž (Pá, 28. 10. 2016 - 12:10)

stále přemýšlím nad tímto tématem. se ženou jsme spolu 24 let. ovšem za posledních 10 let se začali postupně vytrácet některé sexuální praktiky. sex je momentálně s mojí ženou nudný. není to tím že by se mi okoukala jak mnozí okomentují. hodně mne vzrušuje, ale z její strany opadla vášen je to takové udělá se pak se vystříkej ty a jdeme dál. když to sní chci rozebrat tak tvrdí že je vše v pořádku. že na to má takhle chut. a to další že třeba příště. ovšem to příště trvá už skoro 10 let. a to postupně mizí z milování další a další. byla moje první a jediná, ale poslední dny opravdu přemýšlim o sexu s jinou. z milenky mám strach mohlo by to přerust v něco silnějšího a to nechci. tak opravdu přemýšlím o placené službě. kde dostanu co chci a kdy chci. tam mám ovšem strach zdravotní. takže trpím a onanuju dál a píšu tady to na co bych nikdy ani nepomyslel.

víkend (Čt, 27. 10. 2016 - 23:10)

s milencem asi těžko, a pokud tak se má strávit v posteli někde v diskrétním hotýlku nebo doma, ne někde na veřejnosti, kde všichni čumí :-)))

jsi nějakej nat (Čt, 27. 10. 2016 - 15:10)

Máte to ale starosti,vyte...když hledám někoho jenom do postele, tak s ním nebudu chodit na túru, takže mi nějaké jeho koníčky jsou zcela u zádele. Zajímá mně jenom co má mezi nohama a jak s tím umí zacházet. Je to tak těžké pochopit??? Asi ti hrabe z toho skládání uhlí...

27.10. (Čt, 27. 10. 2016 - 08:10)

Richarde,manžel většinou vezme roha,protože nechce komplikace...

Pepan (Čt, 27. 10. 2016 - 08:10)

coby vdaná, bych k tomu...Máte to ale starosti,vyte kdy si ženská pořádně odpočine když složí 80q uhlí a přijde úplně na jiné myšlenky.Tak se my zdá že byste akorát samý sex a sporty jdou stranou to je ta dnešní doba proč by nemohl mít koníčky co se týkaj sportu lepší než se doma nudit a vysedávat po hospodách,me to přijde úplně normální,no tak by jste šli na túru no bože vždyť je to zdrave

Pepan (Čt, 27. 10. 2016 - 08:10)

coby vdaná, bych k tomu...Máte to ale starosti,vyte kdy si ženská pořádně odpočine když složí 80q uhlí a přijde úplně na jiné myšlenky.Tak se my zdá že byste akorát samý sex a sporty jdou stranou to je ta dnešní doba proč by nemohl mít koníčky co se týkaj sportu lepší než se doma nudit a vysedávat po hospodách,me to přijde úplně normální,no tak by jste šli na túru no bože vždyť je to zdrave

tak já, (Čt, 27. 10. 2016 - 00:10)

Mně to taky přijde divný s...coby vdaná, bych k tomu chtěla vědět ještě daleko víc. Takové podstatné věci jako zda není nakažený, nespí s půlkou města, zda má prostory na sex nebo je schopný platit milenecký azyl, zda je diskrétní a jaké má časové možnosti.
Ale máš pravdu, nějaké pitomé sporty a koníčky nejsou předmětem zájmu ani u mě.

Kamila (St, 26. 10. 2016 - 21:10)

Zdá se, že Pavel hledá u...Mně to taky přijde divný s uváděním těch koníčků. Já kdybych hledala milence, tak by mě zajímalo jak vypadá, zda mi bude vonět a jaký je v posteli. To ostatní je bezpředmětné. Zdali chodí na běžky nebo hraje squash by mi bylo úplně jedno :-)

anebo (St, 26. 10. 2016 - 14:10)

nějakou mentálně postiženou. Ty jsou prý hrozně nadržené a nemají žádné zábrany. Stačí rozepnout poklopec a hned může šukat.

Hm, (St, 26. 10. 2016 - 14:10)

asi jo. Leda že by na ten šuk našel nějakou nadrženou chuděru s manželem impotentem. U svobodné nemá s kafíčkem a vínečkem šanci....

jako třeba (St, 26. 10. 2016 - 13:10)

ale takhle asi doufá, že se...jedno kafe nebo sklenička, a pak procházka do přírody, kde se hned na tu ženskou vrhne?

zadarmo asi ne, (St, 26. 10. 2016 - 13:10)

ale takhle asi doufá, že se to obejde s minimálními výdaji....

Reklama

Přidat komentář