Reklama

MILENKA NEBO RADĚJI MANŽELKA??

to (Po, 11. 6. 2018 - 09:06)

Určitě je lepší být...můžeš posoudit až vystřídáš obě role :))

Lenka (Po, 11. 6. 2018 - 09:06)

Určitě je lepší být manželkou než milenkou.

Daniela (Po, 11. 6. 2018 - 09:06)

Měla jsem v práci kolegyni a ta nám tvrdila že její manžel je snad superman. Ona mu jen dělala pomyšlení a on si v tom lebedil a nudil se. Našel si milenku a frnknul. Rozvedli se. Naposlouchali jsme se jak to mohla ta ženská udělat co je to za potvoru no hrůza. Jenže ona se oklepala a tu jeden ženatý milenec pak druhý a zase vždy kecy jaká je ta jeho manželka nemožná jak si s ní nerozumí. Jednou jsem to už nevydržela a řekla jí že je totální kačena. Když ti vandrovala do manžela jiná tak to byla mrcha všech mrch a teď děláš to samé. Tak o co jsi lepší? Ona kde že má ve svým věku splašit volného chlapa. Prostě když už má chlap nějakou bokovku nechat to být ono ho to přejde ona mu milenka zevšední a ne hned se rozvádět. Nevěra není to nejhorší co se může v manželství přihodit. Jsou horší situace kde jsou třeba oba. Rozvést se umí totiž každý hlupák. Ale ustát nějakou překážku v manželství nedokáží všichni. A navíc nikdo nejsme dokonalý a tohle si nesmíme myslet ani o svém protějšku. Ani on. Důležité je zdraví a smysl pro humor.

ženy (Po, 11. 6. 2018 - 08:06)

se jen tak tváří že jsou něžné pohlaví. Vůbec to tak není a jestli si tohle nějaký chlap - moula myslí, o jednak své manželce ( na něžnosti nemá čas práce starost a péče o děti a mnohde i o toho manžela někde i ještě služba rodičům)a při ní ještě o své milence (ta prostě na něco doma sere nebo na všechno), tak nemá rozum. Pokud chlap už nějakou náhodou rozum má (?????)tak ví že mít k manželce milenku je naprostá hovadina. Čímž konstatuji, že chlap, který má k manželce ještě nějakou rachejtli milenku, protože ženská co trtká s ženatým je, promiňte, v každém případě rachejtle, bez ohledu na její věk, stav, vzdělání i povolání, se chová tak jako by mu vypadl mozek a stejně tak i on bez ohledu na svůj věk atd. Taková milenka se může zdát něžná, protože nemusí řešit s tím mužem nic než sex. Ale pánové co a koho má na starosti doma vaše manželka? Prostě vy se doma nudíte a místo součinnosti doma se válíte někde s nějakou, které nevadí že se peleší s ženatým chlapem, který místo aby byl doma u dětí a manželky se tahá s nějakou rajdou. Pokud si myslíte, vy muži, kteří jste zahýbači ,že vaše milenka je něžná žena, tak jen proto že s ní nežijete, ale jen trtkáte. Jste pitomci a je třeba ,aby jste si natloukli pořádně kokos a to nejen vy ,blbečci, ale měly by dostat za uši, a to pořádně, i ty vaše děvky - milenky. Snad ani není nutné přiložit ruku k dílu, stačí ty boží mlýny, které naprosto spolehlivě fungují. Jsou to děvky, protože tohle by slušná žena nikdy neudělala. A vy nestojíte taky za nic. Jak se říká svůj k svému. Nazdar jdu trhat třešně než to špačci sklidí.

:) (Út, 21. 3. 2017 - 13:03)

může být, že si taková...To mluvíš o sobě?
Ale když bych se k tomu měla vyjádřit z pozice manželky - milenky, myslím, že ten mimomanželský vztah našemu manželství prospěl. Jsem doma šťastnější, uvolněnější, milejší ke svému muži,více komunikujeme, v sexu nápaditější. On je spokojený. Možná je čas ten vztah ukončit. Uvidíme...
Pár novinek manžel také zavedl, já jsem z nich nadšená. Třeba mu to poradila jeho milenka. Jestli jí má.

no, (Út, 21. 3. 2017 - 13:03)

nebyla schopná udržet svoje...na rozbití musí být dva. Nemyslíš?

Nu co (Út, 21. 3. 2017 - 10:03)

nebyla schopná udržet svoje manželství? Tak klidně rozbije manželství někomu jinému.

21.3. (Út, 21. 3. 2017 - 09:03)

...vdaná žena - milenka, není takovým ohrožením pro manželku jako svobodná, bezdětná a ještě k tomu třeba rozvedená...

jo (Po, 20. 3. 2017 - 22:03)

Takže panice? Ne-e...
Co...vdaná žena - milenka, není takovým ohrožením pro manželku jako svobodná, bezdětná. To ví snad každá.
Když už teda každý chlap zahýbá, jak tvrdíte, tak aspoň ať zahýbá s vdanou.

:) (Po, 20. 3. 2017 - 21:03)

to je jako nosit hadry ze...Takže panice? Ne-e...
Co bych jako vdaná dělala se svobodným? Aby obtěžoval? K tomu mi stačí stávající baliči a to s nima nic nemám. Zlatý, spokojený ženáč....:))

:) (Po, 20. 3. 2017 - 21:03)

taková je pravda,většinou...Kor když hysterickou milenku odkopne a ona mu klidně volá domů...to je síla, co?

:) (Po, 20. 3. 2017 - 20:03)

není celé manželství...Jo, a každý muž má penis minimálně 17 cm :))

:) (Po, 20. 3. 2017 - 15:03)

ale když máš opustit...Každého věc.

:) (Po, 20. 3. 2017 - 15:03)

láska k vlasti.Třeba. Zbožňuji cestování po naší nádherné vlasti. Svět mě už nebaví.

:) (Po, 20. 3. 2017 - 15:03)

potkáš toho pravého nebo...To je život.

:) (Po, 20. 3. 2017 - 15:03)

na to milovat jednoho muže...Souhlas. Láska není jen jedna. Je hodně druhů lásky.

:) (Po, 20. 3. 2017 - 15:03)

oba páry na společnou...Zkus se zamyslet.

:) (Po, 20. 3. 2017 - 15:03)

a kdo říká, že takovou...Jo, asi máš pravdu. Ale já jsem ráda, že jsem taková jaká sem a s cukříkem na mě nesmí. To by mi připadal jako retard a rychle bych se pakovala.

děvčata (Po, 20. 3. 2017 - 13:03)

žádná milenka nikdy nežije ve společné rodině svého milence, takže nikdy nemůže vědět jak to u nich doma chodí a funguje a proto zde uváděné, že za nevěru manžela může vždy jeho manželka jsou hloupost. Proč asi? Pokud vůbec při jejich, před nebo spíš po, společném žhavém sexu, dojde řeč na jeho manželku a to už je jedno z čí iniciativy, nebude on nikdy hovořit o tom, jaké má jeho manželka klady a přednosti. Ano, bude hovořit, nebo možná odpovídat na její vhodně a cíleně pokládané dotazy vždy jen v tom smyslu jak je soužití s ní nedobré, jak se doma on necítí dobře a jak je spokojený jen a jen s milenkou, protože ona je právě teď (a v tom právě teď je ten háček, protože kdyby to právě teď trvalo třeba mnoho roků, bylo by to jiné a možná mnohem více výhrad než má ke svojí manželce) jeho dočasnou bohyní, bez které by jeho život neměl žádnou cenu, milenka je tím cukříkem na bábovce, tou šlehačkou na dortu, tou rozinkou ve vánočce. Kdyby mu nechutnalo i to všednější a každodenní kolem, co také k životu člověka v páru patří, neměl by potřebu a ani chuť s manželkou setrvávat ve svazku a mít milenku jen pro nějaké občasné potěšení. Když teď přemýšlím nad tím co bylo a proč to bylo, nad tím jak se choval, nad tím co jsem od něj očekávala, nad tím jak lhal a při tom ze sebe dělal mučedníka a chudáčka, vím, že jsem k závěrečnému názoru na něj, i na jeho charakter, potřebovala více času, abych si uvědomila, že ne pro něj, ale pro jeho manželku je žít s ním dost o jejím velkém nadhledu a charakteru. Dobře, že už to mám za sebou, zkušenost dobrá, ale za jakou cenu? Daniela

haha (Čt, 7. 6. 2018 - 12:06)

jako milence to ano, ale mít...takže ti jde jen o pích...a pak že jsou ženy nežné pohlaví...

Reklama

Přidat komentář