Reklama

MILENKA NEBO RADĚJI MANŽELKA??

Proč (Po, 22. 5. 2017 - 20:05)

To co píšu je holá pravda...bych ti nevěřila? Věřím,protože vím,že každý z nás to má jinak.Někdo miluje manžela,ale může být více náruživý a tak má ještě i milence.Já to mám tak,že pokud spokojenost v rodině,pak bych milence nepotřebovala.Ty jsi se s ním rozešla a oplakala jsi to,tak jsi k němu přece také něco cítila-lhostejný ti samozřejmě nebyl.

uf.. (Po, 22. 5. 2017 - 15:05)

to nikdy nepřiznala,pokud...tys tady chyběla...
Na ni nereagujte, je to cvok. Nikdy nepochopí, že láska má mnoho podob.

Kamila (Po, 22. 5. 2017 - 12:05)

to nikdy nepřiznala,pokud...To co píšu je holá pravda i když možná nevěříš. Manžela miluji, ale které manželství je vzorové? Možná tak některá na oko vypadají. Jak píšu, je stejně lepší si nic nezačínat, ale když už se stane, tak je to těžké ukončit. Když jsem to ukončila, brečela jsem jako želva a vůbec jsem z toho neměla dobrý pocit jako že dělám správnou věc nebo tak.

Já bych (Po, 22. 5. 2017 - 09:05)

to nikdy nepřiznala,pokud vás vyloženě s milencem nenačape.Jen mě trošku překvapuje,že ženy,které milují manžela mají ještě bokem milence.To já bych tu potřebu neměla,pokud bych měla vzorové,spokojené manželství.Vždycky v tom vztahu musí něco chybět.

Kamila (Ne, 21. 5. 2017 - 23:05)

Ahoj Lucko, to by bylo samozřejmě ještě horší, o tom není pochyb. Manžela miluji, ale přítele jsem milovala taky. Trochu jinak samozřejmě. Prostě mi chybí. Nejlepší je si nic vůbec nezačínat, ale pokud už k tomu dojde, tak je to fakt těžké ukončit. Také cítíš takové prázdné místo?

Lucka (Ne, 21. 5. 2017 - 18:05)

Lucko nepal mosty a dokud to...Ahoj, nevím, jestli sem ještě nakoukneš, ale chci se zeptat. Pět let je dlouhá doba. Jen by mne zajímalo, jestli by tě také tak dlouho bolelo, kdyby manžel na to přišel a už ti nikdy nevěřil či tě opustil. Vím, že to zní jako hloupá otázka, ale třeba představu máš.
Asi je to právě to, co jsem si uvědomila, že to bych nesla 100x hůř, než přátelský rozchod s milencem.
Takže za mne je asi volba jasná, i když to bolelo a asi ještě bolet bude.

Kamila (Pá, 19. 5. 2017 - 19:05)

Moc děkuji. Začali jsme s...Lucko nepal mosty a dokud to ještě jde vezmi přítele zpátky. Vím, o čem mluvím. Udělala jsem něco podobného. Taky jsem měla přítele, stejnou dobu jako ty. Dnes je to již pět let a pořád to bolí.

Lucka (Pá, 19. 5. 2017 - 09:05)

Lucko, to je smutné. Přeju...Moc děkuji. Začali jsme s manželem plánovat dovolené (turistika) u nás v krásných Čechách a začínám se těšit, že spolu budeme sami. Jak začalo být krásně, je mi i lépe na duši.
Na sms odpovídám slušně, ale stroze. Snad ho to přestane bavit.

Diana (Út, 16. 5. 2017 - 20:05)

Bylo to jen o mém svědomí....Lucko, to je smutné. Přeju ti, aby všechno dobře dopadlo. A je moc dobře, že se ti nestalo to, že by ses od manžela docela odpoutala. Jistě časem zapomeneš a přítel se stane epizodou v tvém životě. A manžel, kterého miluješ, bude s tebou.

16.5. (Út, 16. 5. 2017 - 20:05)

Richarde najdi si ho. Vždyť víš,že je tady.

V. (Út, 16. 5. 2017 - 15:05)

Bylo to jen o mém svědomí....Téměř v 90% to hodně bolí. Čas, nic jinýho nepomůže.

Lucka (Út, 16. 5. 2017 - 00:05)

Lucko, jestli jsi o tom...Bylo to jen o mém svědomí. To mi dávalo zabrat od začátku. V září manžel onemocněl, čekání na výsledky, léčba, snad vyléčení. V té době jsem věděla, že to musím skončit, protože o manžela nechci přijít. Miluji ho.
Jen kdyby to tak nebolelo.

Diana (Po, 15. 5. 2017 - 20:05)

Ach jo. Kamarádka mi také...Lucko, jestli jsi o tom psala, tak jsem to nečetla. Takže nevím, proč jsi ten vztah přerušila? Napiš aspoň pár slov.

Lucka (Po, 15. 5. 2017 - 20:05)

Lucko, u mě trval vztah...Ach jo. Kamarádka mi také říká, pořiď si jiného milence, ale to jsem si mohla nechat toho bývalého.
Skončila jsem to sama, po dlouhém uvážení, ale myslela jsem, že čas bude milosrdnější
Na sms neodpovídám, ale abych je zablokovala, to se mi zdá tvrdé. Přeci jen jsme se rozešli v dobrém.

Diana (Po, 15. 5. 2017 - 20:05)

Lucko, u mě trval vztah...Jo, jenomže i další vztah už běží třetí rok. Hrozně to letí.

Diana (Po, 15. 5. 2017 - 19:05)

Lucko, u mě trval vztah necelé tři roky a po rozchodu bolel ještě mnohem déle. Teprve další vztah to celé stopnul.

Lucka (Po, 15. 5. 2017 - 15:05)

V lednu jsem to kvůli svědomí ukončila. Po roce a třech měsících. Ale pořád to bolí, stýská se mi.
Za jak dlouho to přestalo bolet Vás?

Nikde (So, 4. 8. 2018 - 10:08)

nemá nic společného s...není psáno, že milenec za nic nemůže. Ten za to může, protože šlape na čest své ženy. Tak nepiš blbosti, že za to nikdo nemůže. Může za to manžel.

to zda a kde se (So, 4. 8. 2018 - 10:08)

nemá nic společného s chytrostí nějaké manželky nebo nějakého manžela, lidí, kteří jsou podváděni. To za prvé. A to že se muž ožení a žena vdá vůbec neznamená, že si budou do smrti věrni. Pokušení číhá vždy na oba a to skoro všude. Odolá jen silný jedinec. Ano milenka za nic nemůže. Milenec za nic nemůže On vlastně nikdo za nic nemůže, akorát jsou oba ubozí a pošlapávají oba svoji čest. O co je na tom lépe duše, která obelhává a která je obelhávaná? Ten kdo obelhává a je nevěrný se k tomu rozhodl sám plus jeho protějšek v nevěře. Duše, která je obelhávána si toto nevybrala, je postavena před hotovou věc, aniž by se o to nějak přičinila. Obhajoba nevěry má tisíc podob, zde na diskuzi jsou toho důkazy. Vždy je však terčem výsměchu zde ten podvedený. Být terčem výsměchu a být směšný je obrovský rozdíl, ale to vy nikdy nepochopíte, protože to pochopit nechcete. Prostě nosíte posrané spoďáry a když je chcete mít "čisté" tak si je prostě otočíte. Posrané je posrané a smrdí to. A to vždy.

Kdybys (So, 4. 8. 2018 - 07:08)

konstatuji, že můj manžel...byla chytřejší než ti dva, nenašli by se. Za nevěru může jen manžel, on sliboval, nesmí "skočit" jinam. Jinak se neměl ženit a třepit si hubu.
Milenka ta za nic nemůže, tobě nic neslíbila, tvé city může pošlapat.
Když ti bude lépe na duši při obelhávání se, je to vlastně tvá věc, že ze sebe děláš chuděru dobrovolně ješte jednou.

Reklama

Přidat komentář