Reklama

MILENKA NEBO RADĚJI MANŽELKA??

chudák milenka (St, 21. 6. 2017 - 09:06)

většinou to opravdu u nich...nechat si ubíhat svůj čas měsíce, roky s někým kdo vlastně nikdy nebude její. Takovou ženskou politovat. Ona k politování opravdu je jenže povídej to někomu kdo si myslí o sobě že nad něj není.

jestli si milen (St, 21. 6. 2017 - 09:06)

váží svého milence že neopustí rodinu (jak ráda by ho čapla)tak to je o tom že on svoji rodinu včetně manželky neopustí protože ví že s milenkou by si do budoucna v žádném případě nepolepšil a má milenku jen na občasné vyprášení svého pytlíku.

Ano, (St, 21. 6. 2017 - 09:06)

Tohle mohla napsat absolutní...jak jsem psala,ten chlap má doma navařeno,napečeno,poklizeno,o děti postaráno.A pozor,není to z mé hlavy,to řekl sám milenec.Na to hezké má tu milenku.Doma mu ale nic nechybí.Jinak,tvůj názor mi nevadí,to je v pořádku.

Ano, (St, 21. 6. 2017 - 09:06)

milenka nikdy nemůže...většinou to opravdu u nich doma klape.Ale nemůže to být 100%,jinak by bokovku také neměl.Ono,nebudeš se s někým scházet jenom tak z plezíru.A nebo párkrát a už by sukničkář chtěl zase jinou.Ač tomu spousta lidí nevěří,tak ta milenka je ta,která ho vís posiluje a on to doma dává.On je vlastně spokojený,nic mu nechybí.Má navařeno,poklizeno,o děti postaráno,vypráno.Je ale otázkou,zda jeho manželka tuší a já jsem přesvědčená,že ano,chlapi to nedokáží dlouhodobě tajit,ta manželka ho dobře zná a na tom chlapovi to pozná.Ve většině případů se ale s ním také nerozvede,proč? Ani jí jinak nic nechybí a možná čeká na to,že jednou to s ní skončí.

najíst? (St, 21. 6. 2017 - 09:06)

je opravdu hodně...Tohle mohla napsat absolutní blbka. Proč se ten chlap nenají u ní? Fakt 8.58 píšeš takové hovadiny buď jsi mladá a o životě nic nevíš nebo stará zapšchlá které prostě něco nevyšlo a manžel i milenec s ní být nemohl protože měl hlad. Už raději nic nepiš a nebo jo ať se tu pobavíme zase nějakým tvým absurdním výmyslem. Kdo něco ve smyslu tématu zažije na vlastní kůži by takovou slátaninu nemohl napsat.

Sabino nebo něk (St, 21. 6. 2017 - 09:06)

pokud jsi zamilovaná a ten...milenka nikdy nemůže věřit tomu že to milenci doma neklape, když se domů vrací. Ona s nimi nežije ona vůbec neví jak se doma k sobě chovají, možná by koukala jak jim to klape. A to všude. To že má chlap milenku vůbec nemusí být tak že je doma s něčím nespokojený. Prostě je to chlap a lovec. A milenka je většinou dočasná kořist které se navolí a může lovit za čas dál a taky nemusí protože zjistí že mu to za ten risk, že vše co má, a naprosto mu to vyhovuje, může třeba na stará kolena ztratit a zůstane sám.

To (St, 21. 6. 2017 - 08:06)

se muž vrací od milenky,...je opravdu hodně těžké.Jistě,milenka je a bude vždy až ta druhá,ale za čas si říkáš,že ten chlap měl charakter.Jak by si ho milenka mohla vážit,když by opustil svojí rodinu? Stejně tak by totiž mohl opustit i jednou jí,ta jistota by tam nebyla.A souhlasím se Sabinou,že mladý kluk by pálil mosty,ten starší,moudřejší,morálnější ne.Ale i když mu to doma třeba klape,je jasné,že přesto mu doma něco schází,protože na to nejkrásnější má tu milenku.Domů se přijde pouze najíst.A že spolu tráví dovolené? No spíš bych řekla z takové povinnosti,že musí,ale nejraději by jí trávil s tou milenkou.

nelze milovat d (St, 21. 6. 2017 - 08:06)

pokud jsi zamilovaná a ten...je jako nelze milovat dvě ženy stejně. Souložit ano. Věřit milenci že doma s manželkou nic nemá může opravdu jen naivní ženská. Taky záleží jak často se s milenkou miluje. Promiň ale jednou za třeba rok to uznáš není už ani milenka pouze oprášení almary.

Když (St, 21. 6. 2017 - 08:06)

se muž vrací od milenky, kde ví, že by měl zázemí i prostor, domů k manželce je to o něčem, o čem by měla přemýšlet i ta jeho milenka. Co je to proč se vrací když tu milenku tak moc miluje. Jen kvůli dětem to určitě není. Holky milenky vzpamatujte se a přemýšlejte s kým zahazujete svůj čas. Stojí vám to za to být pořád jen ta druhá?

Sabino, (St, 21. 6. 2017 - 08:06)

A k tomu, ze svobodna milenka...pokud jsi zamilovaná a ten chlap,milenec by chtěl svojí rodinu opustit,tak vždy si to jako milenka obhájíš.Říkáš si,že tam to nemohlo klapat,on jí vůbec nemůže mít rád,jinak by to neudělal.Až po nějaké době ti dojdou jiné věci.Ano,ten chlap by neměl žádný charakter,kdyby odešel.Samozřejmě,že už u nich není žádná vášen,ale něco spolu vybudovali,něco spolu zažili,mají k sobě úctu a jistě by to bylo trošku i z lítosti.A pak jsou tady i jeho děti a tohle se tátovi jen těžko odpouští.Ono je úplně něco jiného,pokud to u nich neklape,pak by k rozvodu došlo tak i tak,nehledě na milenku.Přesto všechno ale nejde milovat dva muže stejně.Proč ty jsi si našla vůbec milence? Jistě ti doma něco scházelo,pokud je člověk spokojený,nikdy by si nezačal s někým jiným.Jiné je,pokud dojde k jednorázovému sblížení,ale mít dlouhodobě milence,to už vztah prostě je.

a jsou chlapi (St, 21. 6. 2017 - 08:06)

že kdyby je milenka neposlala jednoho dne k šípku tak to tahnou na obě strany do smrti smrťoucí. Prostě vždy za ně rozhoduje někdo jiný (počátek vztahu i jeho konec) a jim to vyhovuje - ta zodpovědnost nikdy není na nich.

Rad. (St, 21. 6. 2017 - 08:06)

A když už chlap zahýbá měl by to dělat tak aby se to jeho manželka nikdy nedomákla. Tak i když je to nevěra tak ona o tom neví a je v klidu. Jenže co když se to dozví a ví to určitě a řekne mu to? Tak v tom případě by měl být tak férový nasypat si popel na hlavu a okamžitě to ukončit. Když v tom jede dál tak mu dát kufry za dveře. Když už on hrdost nemá měla by ji mít manželka. Jdi a už se od ní nevracej.

ženatej chlap (St, 21. 6. 2017 - 08:06)

co má milenku a když si užijí a on se vrací k manželce a myslí si bůhví jak je férovej je stejné jako když si milenka myslí jak je férová když "myslí na jeho rodinu" a na jeho rozvodu netrvá. Tohle je od obou aktérů opravdu falešná hra a oni jí říkají férová. Je to bezohlednost a když už tak prostě to na jednom hřišti zabalit a ne lavírovat s pocitem že doma to mám jistý. Opravdu jistý? On ten pohár může taky jednou přetéci.

Rad. (St, 21. 6. 2017 - 08:06)

A k tomu, ze svobodna milenka...Ženatý milenec pro svobodnou a ne matku je projev její nezkušenosti zvědavosti, avšak pro ženu vdanou nebo kdysi vdanou matku nemám moc slov na omluvu. Ano pokud ještě před odmítne ženatého muže, třeba žije sama a hodil by se nejen do postele, tak si velký obdiv zaslouží. A tu možnost volby odmítnout či ne má. V případě vztahu se ženatým tj. neodmítne nebo dokonce sama ho uloví tam nemá volu odmítnou či ne ale muže ukořistila sbalila a dá se ulovit každý ženáč, co si budeme povídat, manželka je už okoukaná a na pultě je nové maso, nemusí být ani mladé, ale je nové a to stačí, nelze hovořit o její empatii. Tohle jsou pouze slova na omluvu na vlastní omluvu. Nikdo nechce být sám to je jasné, ale lidská slušnost a určitá pravidla slušného chování snad pochytíme už v mládí v rodině u rodičů, ve škole u učitelů. Když je dobře zaseto je i dobrá úroda . A kdo si jak zaseje tak i sklidí.

Sabina (St, 21. 6. 2017 - 08:06)

žárlila na jeho manželku....Byla jsi tehdy zrejme jeste svobodna. Jinak bys vedela, ze nema smysl ba manzelku zarlit.

Sabina (St, 21. 6. 2017 - 07:06)

ano dva úhly pohledu....A k tomu, ze svobodna milenka da zenatemu milenci vale jen pro dobro jeho rodiny - myslim, ze tam zalezi hodne na tom, jak moc ho miluje, a take na jejim veku. Mládí ma vetsinou pocit, ze svet patri jim. Bez velkeho zpytovani svedomi berou, co jim do cesty prijde. Takova mladicka, svobodna, zamilovana milenka malokdy bere ohledy na jeho manzelku a deti, protoze sama jeste nebyla matka a manzelka, nema deti a proto se hur dokaze vcitit do kuze opustene manzelky a matky. Kdyz takova zenace odmitne, vetsinou jsou v tom jine duvody nez ohled na jeho rodinu. Protoze takoveho kroku, presne jak pises, je schopna pouze zena s vysoce vyvinutou empatii a s pevnou vuli, a ano, zaslouzi si za to velky obdiv.

Rad. (St, 21. 6. 2017 - 07:06)

A s tím snad každá milena musí počítat že on má doma jinde ne? Tak si nestěžujte, víte do čeho a s kým lezete!!!!

(St, 21. 6. 2017 - 07:06)

žárlila na jeho manželku. Co se mi honilo hlavou když se k ní vracel když o ní mluvil, moc ne ale mluvil . Ono to není jen že manželka žárlí na milenku ale to byste holky koukaly jak my milenky žárlíme na manželky protože ony toho a jeho mají víc než my. Na otázku jestli se musí vracet vždy odpověděl musím. To bolelo.

Sabina (St, 21. 6. 2017 - 07:06)

ano dva úhly pohledu....Urcite ma svoji zenu rad, i kdyz laska ma tisice podob. Urcite uz to neni ta laska plna vasne, nehy a touhy, kdy mu milovana zena prostupuje kazdou jeho myslenku. Uz to neni laska, jakou s ni prozival kdysi na zacatku vztahu a citil k ni to, co ted citi k milence. Ale ma ji stale rad, i kdyz jinak. A jejich deti je budou uz navzdy spojovat. A laska k detem mu nikdy nedovoli vymazat puvodni rodinu ze sveho zivota, coz by si asi nektere zeny, kvuli kterym on opustil nakonec puvodni rodinu, asi praly. A pak jsou nestastne a zarli na kazdy jeho projev prizne vuci prvni zene.

Obráceně (St, 21. 6. 2017 - 07:06)

Nějaké trable a nepříjemnosti v našem manželství jsem řešila milencem. Takže já vdaná, on delší dobu rozvedený sám žijící v poměrně velkém hezkém domě. On stál o to abych se rozvedla mě to nikdy nenapadlo a když problém v našem manželství ustal vztah s milencem jsem ukončila. Myslím si že jsem milence měla jako lék na nějakou nepříjemnou dobu. Pomohlo to.

Reklama

Přidat komentář