Reklama

MILENKA NEBO RADĚJI MANŽELKA??

to nebude (Čt, 22. 6. 2017 - 14:06)

Proč tam děláš ty...klávesnicí ani rukou ale hlavou a tady vidíš její mstivost milenec se na ní vyprdnul a ona musí o sobě pochybovat, o své jedinečnosti, protože mu přeje aby hupnul na jinou. Možná on dostal s ní takovou asi krávou tak za uši že jí to přání nesplní a kdyby jo určitě jí bude informovat.

téma (Čt, 22. 6. 2017 - 14:06)

On člověk jinému neubližuje bez důvodu! O tom přemýšlej a navíc existuje něco jako schopnost odpuštění. Jdi tomu naproti a určitě se ti uleví než být ve střehu píšeš po tolika letech že ti někdo ublíží. A pokud ty jsi někomu neublížila tak nemusíš mít žádné obavy. Ale možná že svědomí čisté nemáš.

. (Čt, 22. 6. 2017 - 14:06)

Proč tam děláš ty závorky anonymko?? Nějak ti blbne ta klávesnice, nebo se ti třesou ruce?

Každý (Čt, 22. 6. 2017 - 14:06)

na co reaguješ a teď...by si to měl vyříkat se svým partnerem doma.Nejvíc se mi líbí,když to manželka svede na milenku a ten její nic,to je svatoušek))))) Když to nebude ta milenka,pak věřte manželky,že to bude jiná.

Každý (Čt, 22. 6. 2017 - 14:06)

na co reaguješ a teď...by si to měl vyříkat se svým partnerem doma.Nejvíc se mi líbí,když to manželka svede na milenku a ten její nic,to je svatoušek))))) Když to nebude ta milenka,pak věřte manželky,že to bude jiná.

Mívám (Čt, 22. 6. 2017 - 14:06)

asi jako ty - zmizík ....telefon vypnutý,proto jsem psala,že bych měla zmeškaný hovor,on by se nikdy nevyjadřoval přes nějakou diskuzi.Jsou věci,o kterých jsem přesvědčená a snad nemohl uvěřit tomu,že na tohle já naletím.Snaží se mi ublížit,ale v tomto se mu to nepovede-musí to zkusit jinak.Po tolika letech,to už opravdu není normální.

Mívám (Čt, 22. 6. 2017 - 14:06)

asi jako ty - zmizík ....telefon vypnutý,proto jsem psala,že bych měla zmeškaný hovor,on by se nikdy nevyjadřoval přes nějakou diskuzi.Jsou věci,o kterých jsem přesvědčená a snad nemohl uvěřit tomu,že na tohle já naletím.Snaží se mi ublížit,ale v tomto se mu to nepovede-musí to zkusit jinak.Po tolika letech,to už opravdu není normální.

koukám (Čt, 22. 6. 2017 - 14:06)

nemůžu ani uvěřit,že bys...na co reaguješ a teď nerozumím vůbec ničemu je to korespondence mezi chlapem a ženskou ale tady by si měly vjíždět do vlasů spíš manželky a milenky.

takže (Čt, 22. 6. 2017 - 14:06)

opět někdo kdo má někde...nezáviď

jasně podepsal (Čt, 22. 6. 2017 - 14:06)

asi jako ty - zmizík . Normálka když má člověk zmeškaný hovor tak podle čísla ví o koho jde a volá zpět a jinak ať si někdo kdo mi volá a já nevím o koho jde a je to zmeškaný zavolá znova. To jsou normální věci tak co tu zase řešíš. Možná telefon nemůžeš brát aby tvůj manžel neměl podezření.

Prosím tě, (Čt, 22. 6. 2017 - 13:06)

tě o ničem...nemůžu ani uvěřit,že bys byl až tak hloupý a věřil tomu,že bych tomu snad mohla uvěřit.On,i kdyby úplnou náhodou a že se náhody dějí,na tuto diskuzi přišel a věděl by,že to píšu já sama,už bych měla zmeškaný hovor.Jeho chování,slova jsou úplně jiný a i přesně vím,jak by se zachoval.Když budeš chtít normálně diskutovat,tak napiš,ale nesnaž se o nějaké naschvály,nepravdy,lži,protože když někoho znáš dlouho,pak znáš i jeho slova.A pak,on by se vždy podepsal,i když jistě ne celým jménem.Jinak,ale ignoruj,proboha,vždyt to trvá už tolik let.Tvá snaha je marná.

vy prdloušky (Čt, 22. 6. 2017 - 10:06)

víte co chlap když není suchar oceňuje na ženské a to hodně? Jestli má smysl pro humor a je fuk jestli manželka nebo milenka. Četl jsem včerejšek a u jedné jsem ho našel a fakt dost inteligentní a druhou tím vytáčela a myslím že naschvál. No jasně že ženská musí mít prsa tak trojky čtyřky a ne umělý ne nějakou vyrážku zadek a ne chrastítko co neumí jí v posteli naučím. A muluji když má delší vlasy.Staňa

milenka (Čt, 22. 6. 2017 - 09:06)

má oproti manželce obrovskou výhodu. Jednak ona je pro něj jen na krásné chvilky ty má doma on jistě taky ale plus spoustu povinností a to lásku otupuje. A jednak může milence kdykoliv poslat k šípku a nic nemusí řešit jako třeba náležitosti a nepříjemnosti spojené s rozvodem. Jasně nesmí jí vadit jeho manželka a rodina ale do toho s tímto vědomím jde a musí počítat s tím že to tak prostě je nechtít ho vlastnit ale jen si ho hýčkat. Pak taková láska kvete a oběma je když jsou spolu moc fajn. Natalie

Sabino (Čt, 22. 6. 2017 - 08:06)

Ahoj Marasko, díky. Vážím...je fajn že jste se asi poučila ze své minulosti a dospěla jste do fáze užívat si každého dne . Jsou oblasti kde to až tak neplatí třeba jistá skupina občanů obdrží dávky a dnes je rozfofruje protože kdoví co bude zítra. Ale v lásce to neplatí protože zítra se on ten tvůj třeba může zakoukat jinam nebo dostane do své manželky nůž na krk buď ona nebo ty. Tak by nikdo nechtěl být v kůži tvého přítele sama víš jak většina ženatých milenců reaguje. Prostě vezmou zpátečku. Tak ať tě tohle s tvojí současnou láskou nepotká. A na ty co ti tu budou plkat o morálce se vykašli oni totiž jen závidí. Irena

takže (Čt, 22. 6. 2017 - 07:06)

Ahoj Marasko, díky. Vážím...opět někdo kdo má někde svoji rodinu, jak jinak u tebe. Tak si to v intencích staré, přežité a dávno zatuchlé morálky oba užívejte do smrti smrťoucí.

třeba ve fotbal (Čt, 22. 6. 2017 - 07:06)

kdo nestačí na soupeře, tak fauluje, a tak je to i u slabších jedinců, v jejich životě.

Sabina (Čt, 22. 6. 2017 - 07:06)

Sabino, palec nahoru! Jen...Ahoj Marasko, díky. Vážím si svého štěstí, protože si uvědomuji, že není vůbec pravidlem, aby se z obyčejného flirtu vyvinul takový hluboký – a hlavně oboustranný – cit. Často se sice jeden z flirtujících aktérů zamiluje, ale jeho láska bývá bohužel buď pouze jednosměrná, nebo jenom málo opětovaná tím druhým.
Po spršce vulgarit a útoků, kterou jsem prošla včera tady na Doktorce, dávám o to víc za pravdu svému příteli, že nás potkal vlastně takový malý zázrak a že láska je to nejhezčí, co člověk může v životě prožívat a co by neměl házet za hlavu ani kvůli pokrouceným pravidlům zatuchlé, staré a dávno přežilé morálky, ani kvůli závisti druhých. A jsem ještě víc než předtím ráda, že si dokážu vztah s ním užívat naplno, aniž bych chtěla svého přítele tupě a majetnicky vlastnit a kazila si to krásné, co máme, žárlivostí vůči jeho rodině. Což je zřejmě pro některé místní přispěvatelky nepředstavitelné sci-fi. :-)

Bohužel, příliš s Tebou nesdílím názor, že je tu moc lidí, se kterými se jde o tématu bavit tak, aby to pro člověka, který sem nechodí jenom odfrkovat urážky a utrácet čas prázdným plkáním bez názoru na věc, mělo nějaký smysluplný přínos.
Marasko, měj se hezky a užívej každého dne přesně takového života, který Tě naplňuje a odpovídá Tvým představám.

Kocour (Čt, 22. 6. 2017 - 07:06)

kdyby jistá matka jisté dcery věděla jak se ta její "holčička" chová, jak se vyjadřuje, jak je arogantní netykavka, jak ostatní lidi, kteří mají jiný názor než ona, uráží, ponižuje, jak je schopná bojovat pouze nečestně a jen podpásově, jak si posrala život, tak by se musela obracet v hrobě. A to rozčarování by se netýkalo pouze její dcery. Kdyby spolubydlící v domě věděli co je zač ta jejich sousedka tak by se musela odstěhovat a bydlet někde v kanálu i když i tam by měla nos nahoru a vylézala by jako dáma.

Nevím, (St, 21. 6. 2017 - 20:06)

v něčem má Sabina určitě pravdu,ale jinak,že by tolik žen naprosto souhlasilo s tím,co psala,to se mi nějak zase nezdá.Chlapi ti nejsou tak na tu citovou stránku,ale my ženy většinou ano.Tak jsem se tomu trošku podivila,ale v pořádku,každý na to má svůj názor.

Velká (St, 21. 6. 2017 - 18:06)

chyba,že si někdo neužil v mládí a ted na stáří by to chtěl napravit.Čas se bohužel dohnat nedá.Já nikoho nechci,nikoho nehledám,ale někdo by naopak moc rád a nikdo ho nechce.Takové razím heslo,kdo si v mládí užije,později se usadí.Holt,když někomu v tom bránila nemoc už v mladém věku,tak se s tím dá těžko smířit a nikdy druhému nebude přát.

Reklama

Přidat komentář