Reklama

MILENKA NEBO RADĚJI MANŽELKA??

kde se a kdy st (Čt, 28. 6. 2018 - 08:06)

Když si toto oba manželé připustí, nejprve každý sám a pak spolu je to super a dobrý restart. Ovšem milenka si nikdy svoji chybu - chyby nepřipustí. S takovým člověkem se opravdu nedá žít . Leda že by k sobě potkala Boha. Ale i ten by jí měl za čas dost.

S tim nic nenad (Čt, 28. 6. 2018 - 08:06)

pro ženaté pány. Pokud si...kazdy chlap, aby byl stastny, tak potrebuje mit nejaje rozkosne pritulne kotatko na mazleni. A kdyz uz je z jeho manzelky velka stara a nevrla kocka, najde si milenku a hned ma zase miloucke rozkosne kotatko. A v tu chvili mu opravdu spadne mozek do kalhot a dela psi kusy, jen aby mohl byt aspon chvili s pritulnou milenkou, ktera mu zveda nejen kolik v kalhotech ale taky sebevedomi a pocit stesti.

Takže rada (Čt, 28. 6. 2018 - 08:06)

pro ženaté pány. Pokud si chcete zasrat do vlastních bot - milenka je zárukou. A když už chcete do pekla tak na mladé pěkné kobylce ne starou hajtru.

7.44 (Čt, 28. 6. 2018 - 08:06)

takže manželka blbka, její manžel totéž, ale že se nějaká superinteligentní milenka s takovým zahazuje, tedy to je něco. Možná právě ona na víc nemá. Takto se ve svém postavení snížit. Ale zase tak má možnost se povyšovat a to některým takovým dělá moc dobře.

28.6. (Čt, 28. 6. 2018 - 08:06)

...lavírování mezi manželkou a milenkou je stav dlouhodobě neudržitelný a jednou jedné z nich prostě rupnou nervy...

Pokud je to manželka,důsledky jsou mnohdy pro muže katastrofální.

často i lepšího (Čt, 28. 6. 2018 - 08:06)

ale ne vždy. A v tom je jádro pudla.

jejda mejda (Čt, 28. 6. 2018 - 08:06)

všeználek se vším všudy. Lze připustit že milenka z jeho manželky blbku nedělá, (prostě na to a na ni nemá)ale dělá blbce z něj (a to snadno) a on blbku z manželky (a to pouze nějaký čas). Takže ve středu (ne den)na to byly převážně dny jiné, první půlky týdne ne, je vlastně pán a takové to lavírování mezi manželkou a milenkou je stav dlouhodobě neudržitelný a jednou jedné z nich prostě rupnou nervy. Milenka tlačí chci tě pro sebe on ví že na vstup v jeho již pokročilejším věku a navíc se starší milenkou (fuj) do prakticky ve všem neznámém prostě nemá a navíc mu manželka a děti, opakuji manželka a děti, nejsou lhostejné (a nikdy nebyly) Kdyby to tak bylo tj. lhostejnost k rodině tak proč se od milenky domů ke svým vracet? Ale co nevyjde tento, nemá milenka problém se svým sexuálním apetitem a volným bydlením splašit něco jiného a brzy než již odkvetlá zcela neseschne a totálně neuvadne. Když už se na rozcestí zbloudí je dobré se vrátit zpět na osudnou křižovatku a jet tou správnou cestou. Jen blbec tohle neudělá a kodrcá se daleko po silnici čím dál horší která se ukončuje slepou.

28.6. (Čt, 28. 6. 2018 - 07:06)

konec jedne etapy vzdy...Je to tak.

Nesmysl, (Čt, 28. 6. 2018 - 07:06)

ano důsledky. A příčina...konec jedne etapy vzdy znamena zacatek neceho noveho, a casto i lepsiho a krasnejsiho nez to co bylo predtim.

Proc by mu mile (Čt, 28. 6. 2018 - 07:06)

je to asi tak. Když milenka...ten mimomanzelsky zivot neorganizovala? Vzdyt on stejne mysli jenom na ni, a to nejen v prubehu "mimomanzelskeho zivota", ale hlavne v dobe "manzelskeho zivota", kdy je s manzelkou.
A blbku z manzelky milenka nedela, to ze sebe dela predevsim jeji neverny manzel a podvadena manzelka mu v tom zdarne sekunduje.

28.6. (Čt, 28. 6. 2018 - 07:06)

Když v manželství nejsou děti,je rozvod jednodužší.

takže důsledky (Čt, 28. 6. 2018 - 07:06)

ano důsledky. A příčina je kde? Například mám skvělou pěknou manželku vše funguje léta, mám skvělé hodné, pracovitě chytré a zdravé děti, máme dobré bydlení, máme chatu, máme nové auto, máme oba zaměstnání, každý rok létáme na dovolenou, máme se skvěle. A co ještě nemám? Co třeba milenku. Dobrý nápad, příležitost suprová. Takže už mám opravdu všechno. Jenže sejde se rok s rokem a já nemám nic. Čí je to vina? Moje. A teď co ještě nemám? Vlastně nemám nic.

28.6. (Čt, 28. 6. 2018 - 07:06)

Dále je dobré připomenout: Pokud jste otcem či matkou nezletilých dětí, je určitě dobré vědět, že soud Vás nikdy nerozvede, aniž byste neměli schválenou dohodu o úpravě poměrů k nezletilým dětem.

28.6. (Čt, 28. 6. 2018 - 06:06)

...organizovat mu mimomanželský život tak,aby to vyhovovalo jen mně...

Zrušit po rozvodu k určitému datu společné jmění manželů. Někteří muži,nejen muži si pak myslí,že civilní,občanské manželství trvá i nadále.

křišťálově čist (Čt, 28. 6. 2018 - 06:06)

je to asi tak. Když milenka je přesvědčena o tom, že ona má křišťálově čisté svědomí(a to už od jednoho člověka v minulosti několikrát zaznělo, paradoxně na postu toho, kdo měl být nejen morálním příkladem, i když v jiném smyslu, ale lež jako lež, budiž mu země lehká) protože to není ona kdo podvádí, protože nemá koho (proč se asi rozvedla, proto, že byla a myslí si dosud, že je ona ta paní dokonalá), ale ten kdo podvádí, a je vlastně on ten lotr, svoji manželku, je její ženatý milenec. Fakt dvojka. On lotr, ona svatá dala. Ne svatá, ale dala. Prosím za prominutí, ale křišťálově čisté svědomí vypadá jinak, jinak se musí chovat člověk s křišťálově čistým svědomím. Hrát si s někým, organizovat mu mimomanželský život tak,aby to vyhovovalo jen mně je naprosté sobectví a bezohlednost, nehledě na další aspekty a dopady, o kterých milenka ví, a dělat z manželky, která něco dokázala, a velmi mnoho, na rozdíl od milenky, naprostou blbku , je ubohé a je to vlastně zločin. Ovšem nic není navždy a pravda a láska vítězí. Čas ukáže, čas ukázal. Kde je pravda a kde je láska.

Jenze (Út, 26. 6. 2018 - 21:06)

ať si každý dělá co...pokuseni se tezko odolava a stereotyp manzelskeho sexu a mlade telo milenky nevere nahravaji.

Hele (Út, 26. 6. 2018 - 20:06)

ať si každý dělá co chce, ale pak ať nefňuká když udělá prasárnu, a tou nevěra je, a dostane přes prsty. Za nevěru se nechválí. Vše se dá přežít, jen smrt ne.

Majka (St, 29. 3. 2017 - 11:03)

Zbabělci stačí rozvedená...Nebála by ses, že ti nezadaný začne dělat problémy?

29.3. (St, 29. 3. 2017 - 06:03)

Zbabělci stačí rozvedená milenka. Jenže dělat milenku nezadanému je to nejhezčí,co může ženu potkat.

Majka (Út, 28. 3. 2017 - 22:03)

třebasi tu z někoho docela...Hanko, netuším, co píšeš. Jestli piješ kvůli zlobě, jdi se léčit. Hlavně nepij doma. Takhle skončila má dlouholetá kamarádka a je to děsné.

Reklama

Přidat komentář