Reklama

MILENKA NEBO RADĚJI MANŽELKA??

10.7. (Út, 10. 7. 2018 - 12:07)

Říkám tomu karmický vír.

Protože (Út, 10. 7. 2018 - 11:07)

Jak můżeš milované ženě...Láska má mnoho podob.

M. (Út, 10. 7. 2018 - 11:07)

Koukám, že manželky, co sem píšou mají jedno společné. Myslí si, že manžel je jejich vlastnictví. Omyl, není.

M. (Út, 10. 7. 2018 - 11:07)

to máte tak. Jakmile tu...Já si z toho nic nedělám, vím kam píšu. Když jsem zahýbala, bylo to skvělý. Nad jeho manželkou jsem nepřemýšlela, nad svým manželem ano, ale jen v souvislosti s tím, že kdyby se to dověděl, asi by mu mnohé došlo a bud bychom šli každý po svém nebo bychom k sobě našli cestu a začali žít jinak. Takže mě ten vztah posílil, mám krásné vzpomínky, které mi nikdo nevezme.
Podváděné ženy tady píší zmatečné výroky. Vždy si musí uvědomit, že jejich manžel jim dal slib, ne milenka. Podvádí je jen a pouze jejich manžel, milenka je podvádět nemůže. A nevěru by měly řešit se svým mužem, ne s milenkou. Proč pořád hledaj problem v milence, když je v manželovi, to netuším. Je to názor ženy, která zažila oboje. Kdyby mě manžel podváděl, položila bych si otázku PROČ? A určitě by mě neuspokojila odpověď, že ona ho svedla. To není odpověď, to je touha nevidět.

Monika (Út, 10. 7. 2018 - 10:07)

Mas to zmatene. Vis proc tem...Jak můżeš milované ženě lhát, smáčet si kocoura v cizí troubě a pak se s klidem dívat té své milované żeně do očí a dokonce ji snad I vyznávat lásku?
Nehledě na to, že když má chlap dlouhodobě milenku, jde tam po čase už i o city a vztah. Jsem si jistá, że ani tvoje žena by neskákala chápavě radoatí do stropu, že si s ní a vašimi dětmi rozumíš, ale děláš z ní blbku pokaždé, kdyż ho strkáš do jiné ženské. Nejsem si jistá ani tím, jestli by od takového člověka uvítala byť i tu tvoji "ctnostnou pomoc v nemoci".

No a? (Út, 10. 7. 2018 - 10:07)

Problem je ze uvedomovat si...Co pises o tom zevsednenim manzelskeho sexu je pravda. Ale kazdy ma v takove situaci dve reseni: ukajet svuj chtic masturbaci a sledovanim porna a zustat i dal verny cloveku, ktereho milujes a respektujes, nebo se zacit chovat jako podvratak a tu milovanou osobu podvadet a lhat ji a delat z ni kravu nebo z nej vola. A sam pred sebou si sve hnusne chovani omlouvat podobnymi zvasty, jaky jsi tu napsal.

p.jojo (Út, 10. 7. 2018 - 08:07)

Přesně tak, lháři,...Mas to zmatene. Vis proc tem partnerkam ci partnerum lzou? Protoze je porad miluji ... tuhle variantu jsi nepochopila.
Znam to opakovane z vlastni praxe. Zena po letech pochopi ze ji jeji manzel nedokaze dat vzruseni ze sexu a uvolneni ale je to clovek ktery miluje jejich deti rozumi si s nim o mnoha rozumovych ohledech kdyz je nemocna tak ji pomuze v mnoha krizich se podrzeli.
ALE je tu velke ALE. Sex ho nebavi ... vydrzi sotva 3-4 minuty soulozit ,mazleni ci sudlani nema cit ani trpelivost ma hubeny penis a vaginalni orgazmus s nim nezazije atd.
Milenec je sice blbec a trouba ALE ... vidis na nem jiskru nadseni a ma neuveritelny cit a trpelivost ...

p.jojo (Út, 10. 7. 2018 - 08:07)

a víš co je zajímavé? Že...Problem je ze uvedomovat si muzes co chces ... ale na neveru partnera to bude mit pramaly vliv.
Nekdo moudre rekl ze sex s manzelkou po 10letech je uz neco jako inces. Je to humor ale v zakladu jde o to ze partnersky sex degeneruje temer na nulu na "okoukanost" jak vizualni tak predevsim tu emocne reakcni.
Bohuzel "vernost" znamena podobne jako u knezi celibat ci dobrovolne odsouzeni k masturbaci u porna tedy rezignaci na parovy sex. Je to rovnice ktera nema s ohledem na cas reseni.
Sex bohuzel u vetsiny z nas je spojen s nadsenim z poznavanim noveho a sladovanim v te pudove rovine a to bohuzel zadna rozumova rada nemuze napravit.

Mončo (Út, 10. 7. 2018 - 08:07)

a víš co je zajímavé? Že právě ten či ta si svoje jednání s naprostou samozřejmostí arogantně obhajují a myslí si, že jen oni - ony jsou spasitelé světa a ten - ta, kteří a které jsou podváděni jsou naprosto neschopní tupci. Jeho manželka je neschopná dát mu co potřebuje, stejně tak parohatý manžel. A že jsou to právě tito lidé, kteří v době kdy jejich protějšky užívají plným douškem nevěru, se starají doma o děti a vše co má doma fungovat, je jim u zádele. Věru, podivné jejich chápání lásky. Některé milenky tvrdí jak je jejich milenec férový. Ke komu a v čem? Jaké by bylo jejich tvrzení v případě jeho nevěry s jinou ženou? Stále by byl férový a super chlap? Inu pohledu z opačné strany nejsou schopny ani ochotny. A navíc když takový chlap manželce ulétává může zjistit časem že to pravé ořechové není dočasná milenka jen na ten sex, ale manželka, na všechno. A to může být prospěšné jak pro něj tak i pro jeho manželku. Chytrá si uvědomí proč k nevěře došlo kde i ona dělala chybu. Chytrá ano. A chytrý muž si toto uvědomí též. Chyrý ano. Takže kdo je nakonec ten chytrý a kdo, řekněme méně chytrý až blbý?

Monika (Út, 10. 7. 2018 - 07:07)

to máte tak. Jakmile tu...Přesně tak, lháři, intrikáni a sobci, kteří pro svoje pptřeby podvádí svoje muže a ženy a denne jim do očí lžou, jsou nejhorší. Nad takovým člověkem si normální slušný člověk můże jen odplivnout.

Milá M (Út, 10. 7. 2018 - 06:07)

to máte tak. Jakmile tu někdo napíše zcela logicky, třeba Vy, snese se na jeho hlavu nůše urážek a kritiky.člověk hledá co ještě neměl, a nikdo nemůže mít všechno, a když to má zjistí že to vůbec nestojí za to Každý jsme jiný ale nejhorší je člověk sobec intrikán lhář a ten co káže vodu a pije víno. Je to prostě v každém z nás, kam až ve svém svědomí půjdeme a kam až tam pustíme jiný vliv.

M. (Po, 9. 7. 2018 - 23:07)

kvasenost? Proste nechapu,...Protože jsem se s ní seznámila. Je to dost jednoduché na pochopení. Před tím jsem jí osobně neznala, byla mi jedno. Jako on neznal a nezná osobně mého muže.
Proč by mi mělo vadit, jestli má s ženou sex? Já měla taky s manželem sex. Navíc, kdyby s prdelkou byl spokojený, tak by dva roky nenaháněl mě a moji prdelku :D. A po rozchodu je to to samý. Mně doma chybělo to rozmazlování. To mi milenec dal. A já to později zavedla domů. Tak to pober a nevymýšlej si blbosti.

9.7. (Po, 9. 7. 2018 - 22:07)

jo jsou hrdé že se...Sám má hrdosti na rozdávání...

Nechavat (Po, 9. 7. 2018 - 22:07)

jo jsou hrdé že se...takovy "poklad" nejake jine? Obsournik, co ti zahyba, je pro tebe poklad??

9.7. (Po, 9. 7. 2018 - 21:07)

Richarde,na sex si vždycky někoho najdeš.To jsi chtěl slyšet?

Krahulík (Po, 9. 7. 2018 - 21:07)

Milenka je rozptýlení života v chomoutu, manželka je rodina a pohodlí domova.

Zuza (Po, 9. 7. 2018 - 21:07)

jo jsou hrdé že se rozvedou, ten jejich je takový pacholek, vše zvládnou, ale komůrku potřebují občas vysmejčit a žádný chlap doma. Co pak? Nuž nějaký muž. Píšeš dobře proč se má jeho manželka kvůli takové blbosti rozvádět a když ten chlap je k dětem, nechlastá, nosí domů prašuje, má s mamčou dobrý a častý sex, je pracovitý, slušný a vlastně s nevěrou nemá až tak zkušenosti, o to snadněji je nějakou samoživou zoufalkou ulovitelný, proč se tohoto zbavovat a takový poklad nechávat nějaké jiné která si pokaňhala ve své hrdosti život. Hrdosti a pak vztahem se ženatým milence je její hrdost v čudu.

Proč zůstává ma (Po, 9. 7. 2018 - 21:07)

manželem, který má milenku? Chceš na to odpověď? Tak si představ třeba milenku samoživitelku plus dvě tři děti, a takových je. Myslíš, že manželka je tak blbá aby skončila taky tak? No bože tak si jen šuká obča s nějakiu takovou zoufalkou. Kartáček na zuby tam nemá tak nejde o nic. A kdyby se chtěl rozvádět kvůli nějaké takové a živit její děti a svoji manželku nechat ve sračkách, hele nejsou všechny manželky tak blbé jako ženské co se rozvedou a pak dělají jak saně a je jim vše a každý lhostejný. Jsou chytré a blbé manželky. Milenky ženatých jsou vždy jen blbé i když si tohle myslí o manželkách a hlavně o těch chytrých.

V cem citis (Po, 9. 7. 2018 - 21:07)

Jsme obě pěkné, ale typem...kvasenost? Proste nechapu, kdyz sukas s chlapem i kdyz vis, ze je zenaty, tak proc by ti mela pozdejc vadit jeho zena. Jediny duvod me napadl, ze kdyz ji znas, zarlis na ni, protoze je hezci nez ty a predstava jejich sexualnich hratek v tvychtvychdostala ocich dostala konkretni zivy rozmer a uz ti vadi, kdyz vis, jakou hezkou prdelku doma ojizdi.

M. (Po, 9. 7. 2018 - 19:07)

ze jeho zene nesahas svym...Jsme obě pěkné, ale typem i tělesnou konstitucí každá jiná. Co tak nakvašeně. To snad není nutný .

Reklama

Přidat komentář