Reklama

Ejakulace - mužské pocity

a (Pá, 17. 10. 2014 - 10:10)

Leosi pokud to tobe jde tak...jojo je impotent

... (Čt, 16. 10. 2014 - 22:10)

Leosi pokud to tobe jde tak...Mozkový orgasmus? Ó!!!

p.jojo (Út, 8. 4. 2014 - 22:04)

Jestli si ta BUZNA Tak ano..."no" jsem spise homofobik
Tak si trosku vedle.:-)

no (Út, 8. 4. 2014 - 18:04)

Leosi pokud to tobe jde tak...Jestli si ta BUZNA Tak ano !:-):-):-):-)

p.jojo (Út, 8. 4. 2014 - 18:04)

Budu parafrazovat V. I....Leosi pokud to tobe jde tak kloubouk dolu.
Ja pouze umim se dostat do mozkoveho orgazmu, kdy podobne jako priblble fanynky na koncertech jsem orgazmicky uneseny s toho zenskeho orgazmu a jako by v tranzu. Dalo by se rict ze na nem parazituju ale tohle neni presne to co zazivaji zenske.
Zenske vstoupi do prvni faze orgazmu kde ja je umyslne brzdim aby nepresly do vyvrcholeni ale nebrzdim je tolik aby me z toho orgazmu "vypadly".
Tim ze to "ridim" ja z vnejsku tak uvolneni muze byt (kdyz se podari) na tak velke urovni ze me prestane vnimat a v podstate me nevnimaji.
Jenze podle tve teorie bych to mel rozumove ridit sam a tedy byt pri racionalnim vedomi a zaroven uvolneny.
Ja chapu ze to jde ale zda se mi to uz hodne nad me sily a neverim ze by me pripadne partnerky rozpoznaly a dokazaly reagovat na me me vzruseni tak jako ja na jejich.

Leoš (Út, 8. 4. 2014 - 10:04)

Ale ano rozumim ti ale z meho...Budu parafrazovat V. I. Lenina: ucit se, ucit se, ucit se. A potom to pujde i u muze.

p.jojo (Út, 8. 4. 2014 - 08:04)

Já psal o trvání začátku...Ale ano rozumim ti ale z meho pohledu proste nase muzske telo je nestabilnejsi a tuhle fazi prodluzovani krom cvicenych "joginu" nezvladne temer nikdo.
Ale mozna je to tim ze me partnerky tolik nepracuji s mym vyvrcholenim jako ja s jejich.
Ale i vyjmecne u zen si vsimam ze nekterym pracuje sexualita podobne jako u nas muzu tedy velmi prudce se dostava z faze vzruseni do faze vyvrcholeni a je temer nemozne udrzet orgazmus v pocatecni fazi delsi dobu nezli par sekund ...
Proto jsem v praxi velmi skepticky k moznostem muzskeho orgazmu a zda se me jeho intenzita a hlavne delka od prirody omezena na rozdil od vetsiny zen kde brzdi jejich sexualitu to ze se prispusobuji te rychle muzske.

Leoš (Po, 7. 4. 2014 - 19:04)

2-3 sekundy jak smesne kratke...Já psal o trvání začátku orgasmu - před prvním výstřikem. Orgasmus u muže začína sekundu nebo několik sekund ještě před prvním výstřikem.
Když se muž naučí s touto fází orgasmu pracovat, tak dokáže orgasmovat jako žena...

p.jojo (Po, 7. 4. 2014 - 08:04)

2-3 sekundy jak smesne kratke proti zenskemu vyvrcholeni ktere muze i pri beznem sexu trvat desitky sekund a navic pri multiorgazmu coz je jen remeslna zrucnost muze s zenou muze do par sekund opakovat treba 10x kdyz se to podari.
Jen pro zamysleni pro "pany tvorsta" ohledne sexuality.
A to jen dodam ze mluvim o "beznem" kvalitnim sexu.

xx (Po, 7. 4. 2014 - 04:04)

no určite je to viac ako 2-3 sekundy ak jej môžeš striekat do kundy.a ak jej to striekaš do krku do reality sa vraciaš pri poslednom výstreku

Jan (Ne, 6. 4. 2014 - 20:04)

jak dlouho pociťujete při...3-10 sekund.

Tonda (So, 5. 4. 2014 - 23:04)

Souhlasím s Vámi, u mě je to stejné. Před výronem, mám mravenčení, brnění v penisu, které trvá pár sekund, může se jednat maximálně 3 až 4 sekundy, více ne a pak již přichází samotný výstřik, během kterého příjemné pociti zcela vymizí. Ve srovnání s ženským orgasmem, to žádný zázrak buhužel není.

Paulo (So, 5. 4. 2014 - 22:04)

Jde o asi 1-2 sekundy,... Já to nikdy neměřil, ale asi máš pravdu. Víc jak 3 seKUNDY :-) to netrvá :-)

Holky (So, 5. 4. 2014 - 16:04)

jak dlouho pociťujete při souloži orgazmus?

Leoš (So, 5. 4. 2014 - 16:04)

Své vyvrcholení bych...Jde o asi 1-2 sekundy, výjimečně 3 - je to začátek orgazmu, který je ještě suchý :-)

Paulo (So, 5. 4. 2014 - 14:04)

Své vyvrcholení bych rozdělil na dvě fáze, nástup a vyvrcholení.

Fáze první: Rovnou řeknu, že je to ta hezčí, intenzivnější část vyvrcholení. Přichází to v podobě mrazení nebo těch známých motýlků v oblasti bederní páteře a hýždí. Síla a intenzita je přímo úměrná mému vzrušení. Čím větší vzrušení tím silnější pocit. Přichází v podobě sinusoidy. Když to přirovnám, je to jako bolest, která se během několika vteřin vystupňuje až na samou hranici únosnosti. S tím rozdílem, že tohle není bolest ale neskutečná slast. Občas se mi stává, že když sinusoida dosáhne svého maxima, lehce se mi zamotá hlava a cítím každý úder svého srdce. Je to ten nejhezčí pocit, jaký znám. Trvá to jen několik vteřin ne-li desítek vteřiny bohužel :-(
Prostě v tom momentu nic jiného neexistuje a já jsem uzavřen ve svém světě nekonečného blaha a euforie.

A pak je tu druhá fáze, kdy dojde k výronu semene a tím pádem začne naše sinusoida klesat rychlostí světla a až nakonec necítím vůbec nic...

p.jojo (So, 5. 4. 2014 - 08:04)

Rapidně klesá sexualita u...Ja mluvim o fyzicke kondici ci unave ktera je se sexualnim prozitkem zeny uzce spojena.
Fyzicky slabou a netrenovanou zenu sexem unavim velmi rychle a jednodusse stejne jako se ta sama zena unavi napriklad chuzi do schodu nebo behem a to same plati pro zenu ktera ma okolo padesati.
Ona ma lepsi a jednodussi pristup ke svemu orgazmu ale uz nesnese tak intenzivni praci s jejim vzrusenim, jednoduse receno proste vyvrcholi brzy nebo omdli protoze jeji telo to nezvladne ale to neznamena ze ma silnejsi sexualni prozitek.
Proto osobne tvrdim ze sexualni vrchol zeny je daleko pred 30 rokem veku jen bohuzel zena nema sanci najit sexualniho partnera ktery by mel trpelivost jeji sexualitu maximalne uvolnit.
A povetsinou pokud okolo 40tky svuj vyrchol chce rozvinout tak uz jeji fyzicke telo tyhle zateze nestiha.
PS: k maximalnimu uvolneni sexualnimu potencialu zeny je navic potreba "nymfomaticke obdobi" tedy "trenovat vycefazove" coz vetsina muzu po 40tce nema sanci zvladnout

Leoš (Pá, 4. 4. 2014 - 22:04)

Podivej fyzicky potencial...Rapidně klesá sexualita u muže, u ženy klesá pomalu, hlavně po přechodu. 40-45 letý muž v porovnání se ženou je dost sexuelně "uvadlý".

p.jojo (Pá, 4. 4. 2014 - 19:04)

nevěřím těm procentům,...Podivej fyzicky potencial kazdeho cloveka ve vysim veku rapidne klesa coz bude asi odpoved na tvoji poznamku.
Bavim se o zenach nad 40-45 let ktere je daleko snazsi "unavit orgazmem" nezli zenu dejme tomu do 30 let v plne kondici.
Dale mozna je chyba v tom co porovnavame.
Ja se nebavim jen o intenzivnim nekolikasekundovem vyvrcholeni ale o dlouhem vyvrcholeni.
A navic i jako muz muzes objevit tantru omylem a delat ji nevedomky.
Tantricky pristup je v podstate o praci se vzrusenim a jeho postupna pomala gradace s tim ze samotnemu vyvrcholeni se snazis priblizit ale nevyvrcholit ci to maximalne oddalit a balancovat co nejdele na hrane orgazmu. Banalne receno.
Kdezto bezny sex jde povetsinou primocare za vyvrcholenim.

no nevím (Pá, 4. 4. 2014 - 09:04)

Jane z meho uhlu pohledu jsme...nevěřím těm procentům, co uvádíš. Některé ženy vyššího věku mají takové orgasmy, že při nich skoro "umřou" a bez tantry!! Jak bys chtěl u nich zvědat sex potenciál o desítky procent???

Reklama

Přidat komentář