Reklama

spodní prádlo u chlapců

Michael (So, 20. 1. 2018 - 12:01)

Plíny tak maximálně do...My jsme na základce s klukama rádi měli zaříznuté slipy.Na holky jsme neměli,tak jsme vzrušovali navzájem takhle.A líbilo se mi to.

pro Zuzana (Pá, 19. 1. 2018 - 21:01)

Nikdo se ve slipech...Ty si v krimu užiješ takové tóčo, že zapomeneš jak spodní prádlo vypadá. Už vědí tvoje jméno. Se těš.

f.e. (Pá, 19. 1. 2018 - 21:01)

A do deseti let jsou plíny...Plíny tak maximálně do tří let,pak už je to ostuda,teda hlavně ostuda rodičů.A slipy jsou uplé jen tak,jak je klukovi dáte a jaký druh zvolíte.Pavla nemá nejmenší problém dát desetiletému dítětí plínu,pro Zuzku je naprosto normální dát klukovi zařízlé slipy.Obě jste husičky k pohledání!

Pavla (Pá, 19. 1. 2018 - 19:01)

Pleny pot sají (od toho to jsou plenky že) takže ve finále hoch nechodí ve zpocených slipech a navíc pleny nejsou tak uplé jako slipy. dítě si na ně zvykne tak jako na autosedačku v autě kde je sevřené v té skořepině a na těsno upoutané v 5ti bodovích pásech a v létě je na zádech durch mokré (úžasné na ledviny).
V plenách nevidím nejmenší problém.
Dnes se rozmáhá na spaní dávat overal ,plena je v tomto úplně super že se dítko nepočůrá než se rozepne a dojde na záchod, nemluvě o lůžkovinách.
Jen přes den v plenách opravdu nevidím důvod je nosit to at raději chodí buď na ostro nebo nahý ale protože má o rok starší sestru tak ted už nosí tepláky ale do těch osmi chodili oba nahulatí jen v delším tričku.
Dcera přes den nosila po domě bodíčko (záda) a legínky ,tak tam jo tam pleny (v zimním období) ano, to je taky nosila přece jen ani v těch deseti letech si to bodičko neuměla rozepnout.

f.e. (Pá, 19. 1. 2018 - 18:01)

Nikdo se ve slipech...A do deseti let jsou plíny jako normální,jo?

Zuzka (Pá, 19. 1. 2018 - 14:01)

Nedovedu odhadnout,jak se...Nikdo se ve slipech nepaří,je to hloupost.Tedy určitě ne v oblasti genitálií.A dost mužů i chlapců se navíc dole holí.Je naprosto normální,že je prádlo zvlhlé potem v místech,kde ho máme celý den mezi půlkama.Ale to určitě nemá na potenci vliv.Že se děti pod plenkou potí,ví každá máma.Podle mého názoru ty plenkové kalhotky dávat dětem nad 10.let je hloupost.Že se prodávají,je věc nabídky a poptávky.Asi není lékař,který by to doporučoval.Ale přesto to dost rodičů dětem dává,často i jen kvůli náhodnému ucmrndnutí.Dost se propaguje,tak někdo té reklamě podlehne.

Tvé (Pá, 19. 1. 2018 - 12:01)

Účastníku "To"...příspěvky v každém případě off topic jsou a mimoto jsi sem zavlekla propagaci mrzačení penisu. Sám jsem obětí, a proto to považuju za hnusné.

sardanapal* (Pá, 19. 1. 2018 - 09:01)

Nedovedu odhadnout,jak se...Konečně mohu pít pivo bez obav , že se z něj blbne ...

Tereza (Pá, 19. 1. 2018 - 08:01)

Nechápu jak někdo může...Nedovedu odhadnout,jak se paří kluk ve slipech a jestli jim to nějak vadí.Ale co potom ti kluci,co nosí pod pyžamo plenkové kalhotky?Asi jich bude dost,když to mají v obchodních domech běžně i pro dospívající.Přece je to klinicky testované a jistě je v tom tepleji než ve slipech.S tou neplodností je to spíš taková kachna,jinak by se slipy nebo ty plíny dávno nesměli prodávat.

Konečně (Čt, 18. 1. 2018 - 20:01)

Demonstrativně si uřízl...Tak to byl frajer, ne sice Lukáš, ale frajer. Ale taky řešení, máš prosím web adresu? Kámo, to chceš vidět! to bude mít víc shlídnutí než obřezaný Justin B. v jeho luxusních skejťáckejch boxerkách od Ethika https://goo.gl/images/ZLt4vM nebo bílejch Calvinech. Doufám, že po vzoru Zuzky se nám pak předvede v tangách, tak trošku transparentní, ale to je pro účel důkazu, že se napravil.

Jak reagoval? (Čt, 18. 1. 2018 - 17:01)

Hm, zajímavé a to jak...Demonstrativně si uřízl předkožku a dal to na YouTube.

Dotaz k tématu (Čt, 18. 1. 2018 - 17:01)

Jaké máte zkušenosti s chlapeckým prádlem z Číny nebo Thajwanu.Je tak dobré,jak hezky vypadá na netu?Cena je atraktivní.

Irena (Čt, 18. 1. 2018 - 15:01)

jsou bláboly. V každém...Účastníku "To" Já nejsem toho názoru, po té co jsem si do překladače zadala "off topic", tedy mimo mísu. Vysvětlím proč, tedy protože u nás se neustále zvyšuje ta část mužské populace, která prodělala obřízku nebo ji prodělá A je v zájmu maminek a všech diskutujících vědět nebo si vyměnit názory, jaké je nejvhodnější spodní prádlo po obřízce? Když je žalud extrémně citlivý

To (Čt, 18. 1. 2018 - 15:01)

A proto v případech, kdy...jsou bláboly. V každém případě jsou tvé příspěvky na tomto vláknu zcela off topic.

Irena (Čt, 18. 1. 2018 - 15:01)

doktor moc dobře ví, co je...A proto v případech, kdy nelze udržet hygienu,kvůli úzké předkožce, doktor moc dobře ví co je zdravé a doporučil obřízku. Takže pak odpadne i počuravání prkének a zapáchající spodní prádlo. Po obřízce doporučuji těsně přiléhavé, elastické slipy nebo tanga. Zamezí se tak iritaci citlivému žaludu.

Eva (Čt, 18. 1. 2018 - 14:01)

Bohužel pro mě ma nošení...Tak to je smutný, to jsi asi musel prochladnout někde ve vlhku. Jeden známý takhle jezdil vodu, on teda byl starší a vůbec nenosil ani trenýrky, prý že to musí luftovat. Tak na tý řece asi nastydnul a stal se z něho taky krypl.

Ten (Čt, 18. 1. 2018 - 10:01)

Tedy k tomu doktorovi...doktor moc dobře ví, co je pro kluka zdravé.

Zuzka (Čt, 18. 1. 2018 - 09:01)

Řekla mi sestřička u...Tedy k tomu doktorovi můžete jen v trenkách.Když dám klukovi slipy se sníženým pasem,tak je vpředu jaksi plno a strčit tam ruku nejde.Ten doktor přišel z jiné doby,ne?

f.e. (Čt, 18. 1. 2018 - 09:01)

Nechápu jak někdo může...Většina puberťáků těsné boxerky nebo slipy nosí ráda.Děláte tady z maminek nějaké tyranky,ale oni jen vyhověly požadavku doby.

Zbyněk (Čt, 18. 1. 2018 - 08:01)

Nechápu jak někdo může...Plodnost kurví chemie ve vodě hlavně z ženské antikoncepce, hulení jontů,a celkově nezdravý styl. Normální velikost slipů určitě ne...

Reklama

Přidat komentář