Reklama

léčitelka Alena Krejčová

velký neznámý a (St, 28. 7. 2010 - 22:07)

Tedy s prominutím, tento..."Tedy s prominutím, tento příspěvek je jedním velkým slovním průjmem a humusem."
- to jsem ráda, že jste se nepozvracel :-)

"...přeji, aby jste vždy využíval služeb léčitelů, tedy i tehdy, když jim to moc nepůjde od ruky. Jistě se najdou pro Vás solidní odborně zdatní šarlatáni,..."
- díky za starostlivost, avšak dosud jsem je nepotřebovala, doufám, že nebudu
a kdyby náhodu...tak si to dobře rozmyslím a ověřím, ke komu jít :-)

kasparku (St, 28. 7. 2010 - 20:07)

Hele, ať sem vlezu, kdy...tak čau, jdu se dívat na televizi a ty už taky dneska neceň zuby

tak jo (St, 28. 7. 2010 - 19:07)

no to já vím, opravdu...teď je doba dovolených jestli myslíš mně, ale co ty? duben, květen,červen, červenec

kaspar (St, 28. 7. 2010 - 19:07)

no to já vím, opravdu...Hele, ať sem vlezu, kdy chci, nadávají mi tu pořád jedni a ti samí lidé :-). Polož tu otázku poněkud šířeji, ano?

pro veselého ka (St, 28. 7. 2010 - 19:07)

Tu jsem založil jáááá!...no to já vím, opravdu mistrovské dílo, ale přesto z čeho žiješ, když celý boží den sedíš u PC a pliveš síru?

tak tak (St, 28. 7. 2010 - 18:07)

lidí je jak sraček a všude samý jedy!

kaspar (St, 28. 7. 2010 - 18:07)

jděte si přečíst ty...Tu jsem založil jáááá! Heč!

kaspar (St, 28. 7. 2010 - 18:07)

uvedl jsi dříve nějakého...:-) Jára Čepů je jen ilustrace. U toho jsem byl na návštěvě jen virtuálně :-)
A až do dneška jsem urážel jen šarlatány.
Všechno ale jednou skončí. To my otřesně zlí, psychopatičtí jedinci, moc dobře víme. A každý konce je počátkem něčeho jiného. Budu muset svou patologickou zlobu lépe cílit, třeba se mi díky ní podaří levitovat nebo přivolat na Saharu déšť a krupobití.
A dámo či pane bez nicku, v těch několika diskusích, kde k potěše širokého publika vystupuji, by se mé názory nechaly vystopovat. Nemluvím, jak se mi hodí, kdepak.
PS: Kdybyste někdo věděl, jak bych si za tuto osvětovou práci mohl nechat zaplatit, dejte mi vědět, ano?

taky chytrej (St, 28. 7. 2010 - 18:07)

v týhle zemi neexistuje totiž prevence proto to prvenství,hlavně se nažrat a ať je to levný,nejlepší jsou margaríny,páni to je sračka a lidi to berou na kila pánbůh s nimi...

vsem (St, 28. 7. 2010 - 18:07)

No tady to ale je jeden...jděte si přečíst ty průjmy pana Kašpra a jemu oddaných na str. A další šarlatán.Neměli by se střílet na potkání? Už i tam ho mají plné zuby

chytrá horákyně (St, 28. 7. 2010 - 18:07)

za všechny nemoci si můžeme většinou sami,něco je karma a to je blbý s tim se nic moc nedá dělat,doktoři mají žně hurá tolik marodů,oni nás potřebují,co by si bez nás počali,proto marodíme a hlavně si furt stěžujeme,ale to by jsme nebyli češi,jsme největší chcípaci na zeměkouli,no alespoň v něčem jsme jedničky!!!

pro kaspara (St, 28. 7. 2010 - 18:07)

No tady to ale je jeden...uvedl jsi dříve nějakého Jaroslava Čepa.asi mluvíš jak se momentálně hodí, hlavně aby to co nejvíce urazilo všechno a všechny. Buď si někým placený nebo otřesně zlý,psychpopatický jedinec.Ta tvá zloba už je patologická, vyhledej psychologa nebo se tím udusíš.

kaspar (St, 28. 7. 2010 - 18:07)

kašpare a objektivní, jen...No tady to ale je jeden slovní průjem vedle druhého!
Nikdy jsem do detailu neřekl, jak a s kým jsem byl ve styku, ale kdekdo tu dělá závěry a trousí moudra. Navíc tu za mne podepisují rozsudky smrti pro moje dítě, ačkoli jsem několikrát uvedl, že se mu teď daří relativně dobře.
Nikdy jsem neřekl, že tu hledám pomoc, jen jsem psal, že na tyto stránky jsem narazil, když jsem pomoc doopravdy hledal. Za omyly vyhledavače nemohu. :-) A od jurodivých bych pomoc, ať si kdo chce co chce říká, nepřijal.
S tím, že jen idiot jde s rakovinou k léčiteli, vřele souhlasím. Já bych doplnil, že jen idiot jde k léčiteli. To já jen, když už se tu tak vesele urážíme. :-)
Jo, a pozdravuji Janu a anděla. Že přeju kááásný sluníčkový den, mnoho pozitivních myšlenek, plno vitálních sil, andělíčka v týle, nabité meridiány a, v neposlední řadě, špičku boty mezi hemeroidy! :-)

tono (St, 28. 7. 2010 - 17:07)

„...nejde o bolest, s tou...kašpare a objektivní, jen idiot jde s rakovinou k léčiteli.co patří do rukou doktorů, patří do rukou doktorů a vědí to většina léčitelů, proto i oni chodí k doktorům. léčitelé jsou tu od zmírnění bolestí, doplnění vitální síly a jiné dobré věci--ale až po nebo při léčbě lékaři. Nebezpeční mohou být tzv. léčitelé diagnostici, ale i tak VŽDY K LÉKAŔI. Byla to vaše blbost na to jaké děláte mistry světa všehomoudra

anděl (St, 28. 7. 2010 - 17:07)

Ano? Tak sem s ním, děkuji....žádný kontakt pro takový jako kašpar,který by tu paní pak urážel mě ani nehne ,byla bych magor,kdybych jí tady zveřejnila

nádhera (St, 28. 7. 2010 - 17:07)

„...nejde o bolest, s tou...tak krásně napsané,smekám a naprosto s vámi souhlasím,děkuji,jsem ráda,že jsou takový mezi námi,s pozdravem Jana

Objektivní (St, 28. 7. 2010 - 17:07)

„...nejde o bolest, s tou... Tedy s prominutím, tento příspěvek je jedním velkým slovním průjmem a humusem.

Kašparovi přeji, aby se mu dařilo a hlavně aby léčba jeho dítěte vedla k vítěznému cíli, je to běh na dlouhou trať, ale přeji ať ten běh je vítězný :-)).

A Vám velký neznámý anonyme přeji, aby jste vždy využíval služeb léčitelů, tedy i tehdy, když jim to moc nepůjde od ruky. Jistě se najdou pro Vás solidní odborně zdatní šarlatáni,...

pro Kašpara (St, 28. 7. 2010 - 16:07)

„...nejde o bolest, s tou se každý naučí žít :-)" - nenaučí a úsměvné to není

„...když už to musí existovat, mělo být absolutně na okraji, jako něco, co se nám hnusí, za co se stydíme, o čem se nemluví." - co se Tobě hnusí, Kašpare...
a jest-li se za něco stydět, tak za lidi jako jsi Ty! Sám jsi vyhledával alternativní pomoc a věřil, že existují věci mezi nebem a zemí.
Stydět se můžeš akorát sám za sebe.
Ty by jsi byl v dávných dobách pilný inkvizitor. Jsi přesně ten typ člověka, který by křičel, kdyby jeho dítě někdo vyléčil:"Upalte ji, je to čarodějnice! Vyléčila smrtelně nemocného!"

„Jen se snažím zkomplikovat život těm, které považuji za stejně zhoubné jako rakovina." - škoda, že děláš jen to
a nesnažil se i o opak...mohl jsi sem popsat své konkrétní zkušenosti s léčiteli jako jiní a tím varovat před konkrétním člověkem...tzn. použít argumenty a ne bezhlavě, vztekle a sprostě urážet - to dělají jen ubožáci! A život komplikuješ především sám sobě a pravděpodobně i svému blízkému okolí. Lidem zde fakt ne.
Přišel jsi sem původně hledat pomoc pro dítě, ale vzal jsi to za špatný konec.
Měl jsi šanci někoho najít, kdo by se o to zdarma a rád pokusil nebo Ti dal kontakt. Avšak vzhledem k Tvému chování bude těžko někdo solidní chtít s Tebou mít něco společného.
Svému dítěti jsi tak, možná, podepsal rozsudek smrti.

Klub "Boud (St, 28. 7. 2010 - 15:07)

Doporučuji všem zájemcům o alternativní medicínu přečíst si následující texty.
Všechny jsou od jedné autorky, v současné době (pevně doufám) vyléčené z rakoviny.
Z hlediska AM je zajímavý její názorový vývoj. V době kdy zdravá pracovala pro ženský časopis, nacházela pro AM slova obdivu. Po onemocnění prakticky vyzkoušela služby léčitelů, s výsledky o kterých se můžete dočíst. Je to poučné čtení.

http://www.marianne.cz/clanek/1046/tajemna_kineziologie.html

http://sysifos.cz/index.php?id=vypis&sec=1232819199

http://hauserova.blog.idnes.cz/c/15086/Prihlaska-do-spolku-skeptiku.html

.. (St, 28. 7. 2010 - 11:07)

No, jsem jiného názoru :-)aha, takže nic nového ,zase hádky. No tak si pánové pokecejte sami.

Reklama

Přidat komentář