Reklama

léčitelka Alena Krejčová

bebe (Čt, 29. 7. 2010 - 14:07)

Vy jste vážně vyšinutá...filozofie, tak promiň Jungmanne, tobě se to někdy nestalo? I to vypovídá o Tvém charakteru.To, že umí někdo bezchybně složit pár vět znamená jen, že se ve škole dobře učil, ale s charakterem to nemá nic společného, což dokázals.A reakci jsem si vybrala z vás 3 jen náhodou, byla určena na vás 3

kaspar (Čt, 29. 7. 2010 - 13:07)

Ale no jo, pořád. Hrubě se...Ládují si energii do čaker, mělo být :-)

kaspar (Čt, 29. 7. 2010 - 13:07)

vidíš Kašpare, že ti jde...Ale no jo, pořád. Hrubě se vyjadřuji jen proto, abych byl lidu obecnému srozumitelný :-)
Anebo proto, že lidská omezenost překročila veškeré snesitelné meze.
Studujte si, co libo. Já, kupříkladu, si po večerech nasliněným prstem listuji v řeckých filozofech (pro pobavení) nebo v F.Nietzschem. :-) Anebo v Tolkienovi.
Je to kratochvíle, podle níž můžete korigovat vlastní myšlení, ale nelze podle toho žít. A tady se o to, jak to tak vypadá, pokouší kdekdo. Zde přítomní za svitu svic a v dýmu vonných tyčinek po večerech meditují a levitují v lotosové pozici, mumlají mantry a ládují si energii do manter. Žijí jen ze vzduchu s minimální příměsí vepřového a zelí, suší v zimě prostěradla na holém těle a co se zdraví týká, ekologicky vypouštějí špatné tělesné šťávy, kde mohou kradou energii do baterek, pořádají hony na Anděly a v jednom kuse brkají o neučesatelné meridiány. Zuby si plombují ektoplasmou a když se chtějí hodně rozšoupnout, dají si dvě či tři hydrokolonoterapie a zazdí dvěma rundami urinoterapie. Ať si trhnou kterou chtějí končetinou. Jejich věc.
Ale šarlatány z lidské bláhovosti vynechme, ano? Na ty by měl být velmi přísný metr. Nikdy jsem onu výzvu ke střelbě nemyslel vážně, ale ti zmetci se nebojí ničeho a nikoho a systematicky škodí.

Klub "Boud (Čt, 29. 7. 2010 - 13:07)

vidíš Kašpare, že ti jde...Vy jste vážně vyšinutá (či vyšinutý). Všiml(a) jste si kdo to psal? Proč odpovídáte Kašparovi? Sice s ním dost souhlasím, ale ne ve všem. To nás jako házíte do jednoho pytle, nebo jste tak paranoidní že předpokládáte že všechny příspěvky tady píše on, pod různými přezdívkami? Proč si to myslíte? Protože děláte to samé?

A mimochodem - pokud se chcete ohánět filozofií, podívejte se aspoň jak se to píše...

pro veselého ka (Čt, 29. 7. 2010 - 13:07)

Jeden moudrý muž z okruhu...vidíš Kašpare, že ti jde diskutovat inteligentně, když se chce a jde to i bez primitivního uražení. Před tím se ti dostalo toho o co sis sám řekl/hrubá záplata atd./ Rozumím tomu, co jste řekli vy 3. Pověst těch rádoby léčitelů je přece všeobecně známá, těch nevzdělanců s teplýma rukama jsem také poznala dost, já jim říkám dřevorubci, ale s příchodem nových východních metod a fylozofií, která spíše oslovuje vnitro člověka než křesťanský strach z boha, přišly pro mnohé nové myšlenkové pochody a opravdu znám případy jak mnoha i mladým pomohlo přemýšlet o životě trochu hlouběji než jen žít konzumním životem.Četbou, ne čárymáry. Že se toho chopili i spekulanti bez klas. vzdělání /ručičky vy dělat nebudete/ je pravda, a proto na to doplácí ti, kteří mají odpovědnost přinejmenším aspoň morální,etickou, kterým záleží i na osobní cti.Takový si opravdu nevezmou na triko zhoršení stavu z prodlení.Špatní léčitelé časem sami sebe zlikvidují stejně jako špatný holič, pekař, spisovatel i špatný lékař má prázdnou čekárnu.Lidé si to postupně zjistí.Zatím je to tak, že dokud si nespálí ten svúj prstík o troubu, nebude to jinak a my se tu Kašpare zatím upíšeme k smrti.

Klub "Boud (Čt, 29. 7. 2010 - 12:07)

souhlas
základem lidské...Nebezpeční čemu, smím li se zeptat?

nč.vna (Čt, 29. 7. 2010 - 12:07)

to by bylo sice fajn, ale ten...souhlas
základem lidské hlouposti je negace...on neguje vše...míchá dohromady zlo i dobro, nerozlišuje...chová se stejně fanaticky
jako někteří na opačné straně...s takovými lidmi diskutovat je holý nesmysl...oni si prosazují jen svoje a jsou stejně nebezpeční jako Ti druzí...

Objektivní (Čt, 29. 7. 2010 - 11:07)

S Kašparem a Boudou v soumraku souhlas,..

Rád bych zde ještě jednou zdůraznil, že já jsem nikdy pro svou nemoc nepoužil služeb léčitelů, to bych musel být blázen .-)). Ovšem můj známý, dal na sladké řeči léčitele a začal léčbu energiemi a kecy :-)). Na hematoonkologii přišel až po půl roce, kdy ho léčitel doslova zničil,..Nemoc se mu rozvinula a pozdní léčba agresivního lymfomu byla již složitá. "Díky" léčiteli došlo ke zpoždění adekvátní léčby, pacient má neustálé repsy, je v ID.
Toto je varování, bohužel léčitelé velmi rádi léčí všechno, včetně závažných onemocnění, těží z těžké situace nemocného a jeho rodiny.
Toto varování platí i pro klienty paní Krejčové,.. pak už se nedá nic dělat a léčitel NIKDY ZA NIC NEMUŽE, nemá zodpovědnost, jen Vás obere o peníze a hlavně o rozum :-(((

kaspar (Čt, 29. 7. 2010 - 10:07)

Že víra za jistých okolností dává blaženství, že blaženství ještě nedělá z utkvělé myšlenky pravdivou myšlenku, že víra hory nepřenáší, že je však nanáší, kde jich není: letmá obchůzka blázincem o tom poučí dostatečně. Nepoučí ovšem kněze: neboť ten popírá instinktivně, že nemoc je nemocí, blázinec blázincem. Křesťanství potřebuje nemoc, asi jako helénství potřebuje nadbytek zdraví, -udělat nemocným, toť vlastní úmysl v pozadí celé soustavy léčebných procedur církve.

F. Nietzsche, Antikrist

kaspar (Čt, 29. 7. 2010 - 10:07)

Málokterý praktikující křesťan připustí, že předmět jeho uctívání, Bůh či Kristus (nebudu rozebírat dogma o trojjedinosti), nemá s realitou nic společného. Naopak, do krve bude hájit svou představu; ty, kdo se mu pokusí vysvětlit, o co jde, bude nenávidět. Najít snesitelnou rovnováhu mezi vírou a realitou nedokáže každý; právě pro toto bezmezně obdivuji Grygara, protože ten spojil naprosto ateistickou astronomii s hlubokou vírou.
Člověk, bohužel, ve své nedokonalosti víru potřebuje; New Age je jen substituce za náboženství.
Tady s Klubem "Bouda v soumraku" musím souhlasit, veškerá legrace léčitelství končí v okamžiku, kdy se od víry přechází k praxi. Kdy se do popředí dostává reálně nemocný člověk a je léčen ekvivalenty křesťanských svatých relikvií, léčebných modliteb a posvěcených obrázků.
Tady víra již nepostačuje. Nastává schizofrenní stav, rozdvojení skutečného a vysněného. Stav, na který vy, aniž si to uvědomujete, reagujete hystericky.

Klub "Boud (Čt, 29. 7. 2010 - 09:07)

Jeden moudrý muž z okruhu katolické církve napsal, že i když by se o tom takhle nemělo mluvit, jsou ve skutečnosti dvě varianty každého náboženství - jedna náročná pro vzdělané a inteligentní, jedna velmi jednoduchá pro jednoduché lidi. Ezoterika včetně léčitelství není nic jiného než moderní (New Age) náboženství, a ta vaše varianta je opravdu velmi, velmi prostá. Vás - tím myslím vás obhájce léčitelství z této diskuse. Na tom by nebylo nic špatného - každý může vyznávat víru jaká se mu líbí, způsobem který mu vyhovuje a na jaký stačí. Kdyby... To kdyby spočívá v tom, že vy si k praktikování vaší víry nevystačíte sami. Potřebujete k tomu i subjekt, na který se praktiky léčitelů zaměřují. A v tom to už dost drhne. Pokud je subjekt dobrovolný, a přistoupí na nějaké "dobíjení baterek" bez bližšího určení, nevidím v tom problém. Jakmile se jedná o subjekt s reálnou nemocí, je to problém, a hodně velký, a to i v případě dobrovolnosti. V ten moment je po legraci, a po toleranci. Tohle vy ale nikdy nedokážete pochopit, právě proto že ta vaše forma náboženství je z těch opravdu nejjednodušších, slušně řečeno. Někdo by mohl říct že se jedná o náboženství pro lidi prostého ducha, a ani bych se mu nedivil.

jane (Čt, 29. 7. 2010 - 09:07)

nechcete založit novou...to by bylo sice fajn, ale ten psychický narušený objektivní kašpar na vše urážlivě reaguje /opravdu skvělý životní cíl/.Měli by jsme se domluvit a začít ho ignorovat nebo se mu začít smát, to je totiž to, co nesnáší, víc než šamany. A jeho dítěti opravdu přejeme hodně zdraví, bavíme se o něm

Klub "Boud (Čt, 29. 7. 2010 - 08:07)

„...nejde o bolest, s tou...Tohle (..svému synovi jsi možná podepsal rozsudek smrti) může napsat jenom lidská svině. Obalujete se aurou ezoterické svatosti, ale jste jednoduše svině.

kaspar (Čt, 29. 7. 2010 - 08:07)

nechcete založit novou...To by rozhodně nebylo tak zajímavé :-)

jane (Čt, 29. 7. 2010 - 00:07)

nechcete založit novou diskusi na téma Kašpar a tuto ponechat původnímu tématu?

pro veselého ka (St, 28. 7. 2010 - 23:07)

no to já vím, opravdu...těch možností je několik:
- je nezaměstnaný a na sociální podpoře
- pracuje u PC...tedy vlastně moc nepracuje, když je to zdejší inventář
- je doma a stará se o své dítě...
- je v invalidním důchodu (psychické potíže)

pro Kašpara (St, 28. 7. 2010 - 23:07)

:-) Jára Čepů je jen...Vím, jak Ti za tuto osvětovou práci zaplatit: špičkou boty mezi hemeroidy! :-)

pro anděla (St, 28. 7. 2010 - 23:07)

žádný kontakt pro takový...anděli, děláš dobře a Kašpar o to stejně nestojí...avšak jak tu někdo psal...když lidem teče do bot i nevěřící se začnou modlit - to je 100% pravda a i takový Kašpar a jemu podobní by se prosebně obrátili k nebesům

pro nádhera (St, 28. 7. 2010 - 23:07)

tak krásně napsané,smekám...děkuji, zdravím Vás také
P.S. "Dohadovat se s diskutéry na internetu je jako běžet na paralympiádě. I když zvítězíš, stejně jsi mentál!"- nic proti postiženým, jen mi to připadá výstižné

pro Kašpara od (St, 28. 7. 2010 - 23:07)

No tady to ale je jeden..."No tady to ale je jeden slovní průjem vedle druhého!" - a Ty jsi toho tady šéf
"Navíc tu za mne podepisují rozsudky smrti pro moje dítě, ačkoli jsem několikrát uvedl, že se mu teď daří relativně dobře." - nikdo tady za Tebe nic nepodepisuje, jsi nepozorný čtenář.
Že se Tvému dítku vede rel. dobře, je dobře a potěšilo mě to...i když Ty si to stejně vysvětlíš po svém...

Reklama

Přidat komentář