Reklama

léčitelka Alena Krejčová

maja (Ne, 1. 8. 2010 - 19:08)

maja:...jani, tak už to mám objednané, všechno mám naštěstí ráda, tak mi to nebude dělat problém.Krmím ptáčky, ale nenapadlo mě, kolik to všechno obsahuje vitamínu, pořád se člověk učí.Ještě jednou moc děkuji a pak se ozvu./Janina - Maja/

janina (Ne, 1. 8. 2010 - 17:08)

maja: http://www.bachovaterapie.cz/ projdi si odkazy vpravo, je to zajímavé.Pokud potřebuješ dát do pohody psychiku, tak hodně pomáhá toto: namoc přes noc dvě pol.lžíce zarovnané slunečnicového semínka, pár semínek dýnového, ráno slij a semínka sněz-poctivě každý den!!! Je dobré namáčet i min.5 kusů mandlí ( i víc) opět do studené vody, poté oloupat od špičky. V semínkách se obnoví namočením život a mají zázračné účinky. Na "bio" nevěř, je to jen tahání peněz!!! Já jednou kupovala kustovnici /bio/ a byla plesnivá, tak jsem se ptala, zda i ta plísen je bio, prodavač jen měnil barvy.Dej si do vyhledavače slunečnicové semínko vcelku jsou o něm na netu pravdivé údaje.

maja (Ne, 1. 8. 2010 - 16:08)

v soumraku je zase ten...já nevím co dělá Formol,ale já jsem po operacích po zranění, všechno dobře dopadlo, ale cítím, že se musím dát i jinak dohromady, přece nebudu jen tak sedět a cpát se ibalginem.

maja (Ne, 1. 8. 2010 - 16:08)

bachovka je dobrá věc,...jani, děkuji 500Kč je fakt dost, ale ,na druhou stranu ty ceny v těch lékárnách a ještě se zato ani nestydí. Líbí se mi ten nápad s vlastním mícháním. Moc děkuji

bouda (Ne, 1. 8. 2010 - 16:08)

v soumraku je zase ten pitomec formol

janina (Ne, 1. 8. 2010 - 15:08)

bachovka je dobrá věc, zatím co jsem mluvila s lidmi co ji užívali, měli pozitivní zkušenosti. Mě ji míchal kámoš, kterému ji však na SK ukradli z auta, prachy, které si za namíchání většina bachovkářů bere jsou dost nehorázný ( zpravidla 500,-) Zkusila jsem také obdobnou verzi v podobě českých bylinek a to Moravské květy, ale bohužel efekt nebyl ani maličko patrný. Nedávno byla na aukru zánovní sada bachových květů kolem 3tis. prošvihla jsem to, ale šla bych do toho raději, než platit za pár kapek někomu 5ookč. V namíchání není nic složitého, pokud jsou k tomu patřičné reference.

maja (So, 31. 7. 2010 - 16:07)

mislivec chitil miš
Byl...máte někdo zkušenosti s Bachovou květovou esencí? Je to dobré?

nč.vna (So, 31. 7. 2010 - 13:07)

Pošli mi kontakt na...zdravím, děkuji za e-mail. píšu teď v rychlosti, jen jsem nanoukla a Klub "Bouda v soumraku" má pravdu. Pozor na to, aby se Ti neozval někdo jiný, než já, a Ty mu neodepsal a nepopsal o co jde!
Budu přemýšlet, jak dokázat, že jde opravdu jen o mě a Ty taky přemýšlej, jak to ošetřit. přeji hezký den

Klub "Boud (So, 31. 7. 2010 - 13:07)

Pošli mi kontakt na...Máš pravdu, radši toho už nechám, abych neskončil stejně. Měj se, a bacha abys nedopadl jako Granvin :-) Případně aby se ti nestalo, že si s ním začneš dopisovat, některá z přítomných ženských přezdívek určitě bude patřit jemu :-) :-) :-).

maja (So, 31. 7. 2010 - 11:07)

i pro mne učenně ,jsme asi...mislivec chitil miš
Byl teď někdo u Alenky Pastelky?Vraťme to tam, kde jsme začali.Těch Objektivních a Kašparů všude už je fakt nuda.Dobrý, ale kolovrátek.

oprava (So, 31. 7. 2010 - 11:07)

už učeně tak snad arbiter...i pro mne učenně ,jsme asi blbci oba

no tak když (So, 31. 7. 2010 - 10:07)

Pošli mi kontakt na...už učeně tak snad arbiter elegantiarum

kaspar (So, 31. 7. 2010 - 07:07)

Kašpare, sice mi do toho nic...Pošli mi kontakt na [email protected]

Ne, tehdy jsem opravdu o kontakt nestál. Dokonce se pamatuji, že jsem při psaní odpovědi přemýšlel, jak se vyhnout velmi hrubě formulované odpovědi :-)

Pro Klub "Bouda v soumraku":
On tu má někdo jinou diagnózu?
A co ty, jako místní, neronovsky laděný arbiter elegantium :-)

nč.vna (Pá, 30. 7. 2010 - 15:07)

Díky za přání. Dítko to...Kašpare, sice mi do toho nic není, ale kdyby Ti to třeba nevadilo to tady napsat, zajímalo by mě o té nemoci více, zda nádor odoperovali celý nebo jen část, zda vycházel z míchy, v kolika letech by zjištěn atd.
ale chápu, že je to důvěrné a nemusíš na to odpovídat.
P.S. jsem ze zdravotnictví, tak proto

nč.vna (Pá, 30. 7. 2010 - 15:07)

Díky za přání. Dítko to...pro kašpara

z těchto Tvých příspěvků vznikl "renonc"

"27.7.2010 15:07 - kaspar
Samozřejmě, ti nejlepší z nejlepších nechť před námi zůstanou utajeni. Co kdybychom po nich něco chtěli? Třeba vyléčit anaplastický ependymom? Dokázala by to?
Pro koho by bylo odhalení neschopnosti krkavců větším zklamáním? Pro mne nebo pro vás?
Tenhle styl komunikace: někde je někdo, kdo to opravdu umí a já vám to neřeknu, heč, patří do pomocné školy.

27.7.2010 15:28 - kaspar
A pro Názor: Co s tím kontaktem? Dalšího blázna či zločince do sbírky? Mám nadávat bláznivé paní v důchodu?

28.7.2010 08:51 - kaspar
Tyto stránky jsem objevil čirou náhodou, když jsem hledal pro dítko pomoc.
A na co jsem narazil? Na bizarní sbírku prapodivných existencí, o jejichž škodlivosti jsem stoprocentně přesvědčen.
Je pravda, že naše spory nemají valného smyslu, neboť jedna strana není s to přesvědčit druhou. Pak tedy, až mne přejde zápal misionáře operujícího v zemi lidožravců, dám vám všem sbohem a šáteček a také pokoj. :-)"

...sice jsi nedával jasně najevo, že bys kontakt chtěl, ale působilo to na mě tak, že bys jej "tak trochu" stejně chtěl...co kdyby se hodil...

nč.vna (Pá, 30. 7. 2010 - 14:07)

pro boudu

no jo, no, tak...to je pro boudu, ne pro Stella

nč.vna (Pá, 30. 7. 2010 - 14:07)

vůbec s tebou nesouhlasím v...pro boudu

no jo, no, tak snad dobrý...
"...že při tom malinko propadl internetovému diskusnictví, jako někdo propadne on-line hrám nebo automatům. Někdy mi přijde že se tady s vámi "alternativci" pře, ale přitom bez vás vlastně už nemůže být."...to je moc dobře napsané a je to velmi blízko pravdě - si myslím... odhaduji, že to vzniklo tím, že byl nebo je doma a pečuje o dítě a přitom je zde, aby nebyl izolován a komunikoval v celém svém širokém spektru a bojoval...
V něčem s ním souhlasím také, ale
v jiném je na mě moc radikální.
"Závislot na hádkách s ideovými odpůrci..." by bylo dobré téma k diskuzi...osobně si myslím, že je dost lidí, kteří jdou na diskuzi kvůli adrenalinu. Přínos diskuzí, když už nic jiného, vidím v tom, že má člověk možnost zlepšit své komunikační schopnosti.

Stella (Pá, 30. 7. 2010 - 14:07)

vůbec s tebou nesouhlasím v diskuzích,ale moc ti přeji štěstí v rodině a hlavně zdraví pro tvé dítě

Klub "Boud (Pá, 30. 7. 2010 - 14:07)

pro boudu

Mám dobrou...No jo, dobrý. Já taky nežeru děti zaživa, jak by se mohlo zdát.
Ono s Kašparem je to fakt těžký. Já s ním skoro ve všem souhlasím, jenom mám tak trochu podezření že hájení jeho názorů je jedna věc, a druhá věc je, že při tom malinko propadl internetovému diskusnictví, jako někdo propadne on-line hrám nebo automatům. Někdy mi přijde že se tady s vámi "alternativci" pře, ale přitom bez vás vlastně už nemůže být.
Závislot na hádkách s ideovými odpůrci, to by byla pěkná nová diagnóza k prodiskutování...

kaspar (Pá, 30. 7. 2010 - 13:07)

kašparové byli většinou...Díky za přání. Dítko to zatím snáší dobře, tak doufám, že stejnou vitalitu projeví i v budoucnu.
PS: Nepřeceňovat mne prosím :-) Měli jste mne vidět, když jsme se dozvěděli o recidivě nádoru. To o statečnosti nemohla být ani řeč :-) Klepal jsem se tak, že seismografy široko daleko zaznamenávaly zemětřesení.

PPS: pro nč.vna:
Já kontakty nesháněl, já ne. Nějaký renonc; platíš rundu.
S ohledem na to, kolik lidí nepoužívá ani nick, k takovému přehlédnutí dochází každou chvíli.

Reklama

Přidat komentář