Reklama

penis se staženou versus nestaženou předkožkou

Adam (Pá, 25. 5. 2018 - 06:05)

Nechápu jak baby můžou kecat chlapovi co má dělat s čurákem,dnes jsou to jen vychcané lišky,nic nedělat jen z chlapa tahat peníze,tak blbej nejsem także moje heslo vymrdat a pochcat.

Viktor (Pá, 25. 5. 2018 - 06:05)

Nedovedu si předsavit že bych si udělal obřízku,nejsem náboženský blázen,mimo šukání škatule se taky rád honí. sám,nedovedu si představit honění mého klacku bez předkožky,když nejsou manželky doma honíme a kouříme se sousedem je to někdy lepší než s babou.

Libor (Pá, 25. 5. 2018 - 06:05)

Chlap má čuráka od přírody,netřeba do něj zasahovat,pokud ti jde krásně přetahovat za žalud buď rád,kdo si nechá dělat obřízku zpytvoří si a znehodnotí si čuráka,ztrácíš citlivost žaludu a trekách při chůzi mi bez předkožky chůze vadí.

Tony (Pá, 24. 2. 2017 - 21:02)

Paní Jarmila se tu už asi neobjeví, ale pokud ano, tak tento příspěvek z vedlejšího vlákna ji jistě potěší.

Nejenom že ten cirkumfetišista dává mylné informace o amputaci pžedkožky, což může někomu zcela zničit jeho sexuální život, ale přímo tu vybízí k provedení podvodu na zdravotní pojišťovnu, což mne jako plátce zdravotního pojištění hluboce uráží.

reagovat
24.2.2017 14:36 - jan
Ostuda jednoho...

tak nosit předkožku přetaženou dozadu je jistě v pořádku, pokud není moc úzká a neškrtí vzadu. Mně to máma navrhla ve 13 letech, ať to tak zkusím. Ze začátku to nebylo příjemý, ale za 14 dní jsem o ničem nevěděl. Dnes si to neumím představit jinak. Na nudapláži mi přijde divný, když někteří chlapi to tak nemají.

Nechápu ale obřízku, je to hloupá móda. Když to je zdravotně nutný, tak asi jo, ale jinak to je naprostá hloupost. Viděl jsem pak i tu jizvu, chlápek ležel na zádech, péro měl postavený, byla vidět linie řezu, kde to bylo. Moc se mi to nelíbilo, aby být bez uzdičky. Naproti tomu mít venku žalud, to je hezký, ale musí za ním být předkožka. Však ona se na něco hodí.

Tony (Pá, 24. 2. 2017 - 21:02)

Před 3 lety, když jsem se touto problematikou začal zabývat, tak pro mne tehdy rozpustilý 17 -ti letý Jakub (jméno Jakub jsem před tím neměl vůbec rád, např Jakub Patočka, Jakub Jeřábek a nyní gaypornoherec Jakub Janda a jiní nechutní nositelé jména Jakub. Jenže příspěvky tohoto Jakuba (i když je jako mladý kluk kovaným ateistou) mi tehdy vracely radost do života. Dnes už je mecítmák, posunul se jinam a když se tu jednou za uhersý rok objeví, tak už jeho příspěvky nemají tu šťávu, jenže dle objevů reflexú s čoklama, které ještě v překomunistické éře v Rusku provedl pan profesor I. P. Pavlov má nižší duchovní stránka funguje. Kdyby se tu objevil s příspěvkem Jakub (asi 4 příspěvky byly falza, které on nenapsal, takže pravého Jakuba poznám ) tak by se mi se mi do mého krevního řečiště okamžitě rozlily endorfiny.

Teď vědět, co je to za nadávku, že je mecítmák.

Steve (Pá, 24. 2. 2017 - 16:02)

My už tě tady jenom sledujem, nemá cenu nic komentovat ... Stejně meleš pořád dokolečka stejné fráze. Tuto o jakémsi neznámém Jakubovi rovněž. Věřím tomu, že ho neznáš ani ty ... Třeba ani fakticky neexistuje, jen ti někdo dává na smeč aby se pobavil. Promiň, tohleto mně nepřesvědčuje vůbec o ničem.

Tony (Pá, 24. 2. 2017 - 01:02)

Určitě mi tak přijde...Mne navadí ten, kdo mne tu stalkinguje. Jenže co si myslet o mlaďochovi Jakubovi, který ve 12 letech unikl obřízce o vlásek, a přestto si oblíbil v 16 letech mít tu kůžičku trvale vzadu. Ale ve vyjímečných akcích, jako je hraní fotbalu, tenisu nebo jízdy na kole, si žaluda radši schovává do svyého přirozeného domečku, aby si ho přitom neodřel.

Tony (Pá, 24. 2. 2017 - 00:02)

Určitě mi tak přijde...Kdyby patřil k těm 15% kterým se to postupně stalo v pubertě, tak by dle svědectví kluků, kterým se toto v pubertě stalo, zakoušel velice nechutný mezistav, takto je vášu možná syn toho, kterému to od malinka šlo volně a drží mu to i v klidu vzadu nechutného mezistavu v pubertě uchráněn tím že mu to matka tak zařídila od malinka, jenže kdoví, já vyrůstal v nábožensky bigotní prababičky, která by mi nikdy na pindíka ani při mém koupání nešáhla.

Péťa (Čt, 23. 2. 2017 - 19:02)

Já mám taky předkožku trvale staženou a je to pro mě nejlepší.Míval jsem taky problémy.Od puberty mám větší penis,hlavně žalud a k tomu jsem měl úzkou předkožku.Doktorka vyhrožovala obřízkou jestli se to nezlepší.Trénoval jsem to pomalu a dlouho.Dnes ji mám stále staženou a žalud celý odkrytý.Když chci,můžu ji natáhnout na žalud.Vše jde dobře a je to nejlepší kompromis.Tedy alespon pro mě:-)

Jarmila (Čt, 23. 2. 2017 - 16:02)

Určitě mi tak přijde hezčí, jsem ráda, že píšete, že to je normální stav u nemalého procenta mužů. Ve školce to nijak nevadí, chodí pravidelně plavat a někdy i do sauny. Paní učitelka je rozumná, nijak to neřeší.

Tony (Čt, 23. 2. 2017 - 16:02)

Když má na 15% mužů žalud od přírody natrvalo odkrytý, tak je to velký počet na to, aby to byl nepřirozený stav. Ono je to dost dědičné. Loni tu byla matka, která byla vyděšená z toho, že se to jejímu synovi v pubertě stalo. Jeho otec měl totiž předkožku dlouhou. Po rozhovoru se svou matkou se dověděla, že se to jejímu otci stalo v pubertě také, takže její syn to podědil po jejím otci, z jeho pohledu to podědil po dědovi z matčiny strany.

Jarmila (Čt, 23. 2. 2017 - 16:02)

děkuju za velmi vyčerpávající vysvětlení, máte v tom veliký znalosti. Řezat bych ho nenechala, ale takhle se mi to líbí. Partner měl v klidu žalud schovaný v předkožce, koukala mu jen špička když se mu trošku zvětšil, když mu stál, tak asi třetinu žaludu měl odkrytou, dokud si to nestáhl.

Tony (Čt, 23. 2. 2017 - 15:02)

V Chorvatsku jsem si všimla,...*Je to pravda, že když se to takhle nechá, že tak kůžička pak zůstane krátká a nezakryje žalud. Jako kdyby měl obřísku?*

Ono je to mnohdy tak i když se to takto nenechá. Asi tak u 15% kluků nevyroste kůže na penisu tolik jako žalud a tak se jim v pubertě předkožka stáhne za žalud a mají pak žalud natrvalo odkrytý. Mnozí kluci, kterým se to v pubertě stane jsou z toho vyděšení a mnohdy jsou z toho též vyděšení neznalí rodiče a jdou s tím zcela zbytečně k doktorovi. Není to považováno za žádnou vadu, ale za přirozenou menšinovou variantu.

Mnozí muži to tak nosí, protože jim to znějakého důvodu vyhovuje, někteří na žádost své partnerky. Jsou případy, že to mnozí kluci takto začli nosit od sebe už před pubertou a pak jim zákonitě kůže na penisu nevyroste tolik a zůstane jím to tak natrvalo.

Mezi tímto přirozeným menšinovým stavem, kdy je žalud natrvale odkrytý a obřízkou je několik rozdílů.

Za prvé se dá v klidovém stavu žalud předkožkou zakrýt, ale ta se na něm po puštění neudrží a automaticky se stahuje za žalud. To u vašeho syna až mu penis povyroste pravděpodobně nastane.

Za druhé, na rozdíl od obřízky při tomto přirozeném menšinovém stavu nejsou odstraněna žádná nejcitlivější zakončení na vnitřní předkožce, takže je nejcitlivější část penisu, Taylorova rýhovaná tkáň zcela zachována.

Jarmila (Čt, 23. 2. 2017 - 15:02)

V Chorvatsku jsem si všimla, že dost mužů má žalud trvale odkrytý. Byla jsem tam s čtyřletým synem a jednou kamarádkou, ta měla šestiletou holčičku. Po poradě s kamarádkou, jí se to taky líbí, jsem synovi tam předkožku stáhla, aby to měl taky tak. Nejdřív jen na pár hodin dopoledne a pak zas odpoledne na pláži, ke konci jsem mu to nechala už celý den, dala zpět až večer. Jemu to nevadilo, jen mu zpočátku trošku stál, ale u malého pindíka malého chlapečka to nevadí. Občas mu stejně stál i dřív. Pak asi za měsíc jsem to jednou večer zapoměla dát zpátky. Nestalo se nic, sprchovala jsem ho až ráno ničemu to nevadilo. Tak teď má kůžičku stále vzadu, jen mu každý den na pindíka kouknu, že je všecko v pořádku. Tak jednou týdně mu zkusím předkožku natáhnout na žalud, že jde volně. Neříkám, aby si to dělal sám. On vlastě neví, co tam dělám, nějak jakoby zapomněl, že předkožku vůbec má. Předtím ji občas žmoulal, teď už s tím neblbne. Je to pravda, že když se to takhle nechá, že tak kůžička pak zůstane krátká a nezakryje žalud. Jako kdyby měl obřísku? Něco jsem o tom na internetu četla, ale přes překladač, tak jsem si nebyla jistá. Anglicky moc neumím, ze školy to málo jsem už zapoměla. Já jsem sama, jeho otec si mě nevzal, žili jsme spolu 5 let, ale rok po narození syna odešel. Tak nevím koho se ptát.

luci (Po, 23. 4. 2018 - 00:04)

Taku obriezku robj... Kompletní obřízka,také těsná je úplně obnažený žalud bez předkožky.Vypadá to silně eroticky,alespoň na mne to tak působilo.Ale ještě jsem tam takového neměla.

jenže (Ne, 22. 4. 2018 - 23:04)

KLuci neexperimentujte i...Občas je potřeba experimentovat. Nezkouset různé metody tak bych stejně jako spousta dalších nikdy nedosáhl toho abych měl žalud celý neustále venku. Dřív jsem to neřešil a měl ho vždy zakrytý a nešlo to mít jinak. Ale když jsem to u někoho viděl tak jsem si říkal že bych chtěl zkusit to tak mít a samo by to nedrželo

Zolo (So, 14. 4. 2018 - 16:04)

Kompletní obřízka znamená...Taku obriezku robj MUDr.Podstavka z Martina.

Iveta (Út, 10. 4. 2018 - 07:04)

KLuci neexperimentujte i když je žalud v předkožce tak si ho podle potřeby stáhnu nebo vyleze sám když se postaví.A když je venku tak je taky pěkný.Mám ráda takový i takový.

Jacob (Pá, 6. 4. 2018 - 18:04)

Ja koupit tady a spokojenost, furt levnější než z Amazonu.

Jacob (Pá, 6. 4. 2018 - 18:04)

krouzky-joker.webnode.cz

Reklama

Přidat komentář