Reklama

penis se staženou versus nestaženou předkožkou

manny (St, 29. 3. 2017 - 23:03)

Dost mne tu baví ti rádoby chlapi co jen uráží holky a ženy které zde prezentují svůj názor. Ano, i já si stojím za tím, že penis s předkožkou na žaludu je hnus, a navíc ten smrad z chcanek u takového chlapa je cítit i přes kalhoty na několik metrů... Zapařený žalud, v chcankách, za ráfkem kuličky tvarohu - děkuji ale nechci. Já si odstranil ten canc smradlavé kůže ve 14ti sám, hanba by mne fackovala nabízet ženě ptáka v kulichu plném chcanek... Bolelo to, nebyl k disposici skalpel, a tak musela vystačit žiletka a jako desinfekce vodka, ale stálo to za to. Za pár dní bylo zahojeno, a já se mohl cítit jako čistý a pro holky přitažlivý chlap. A cítím se čistý i sám před sebou. A o tom to je...

Tony (Út, 26. 6. 2018 - 12:06)

Začít s tím v pubertě je dost drastické. V pubertě je kluk na těch místech nejcitlivější.

t (Út, 26. 6. 2018 - 10:06)

dospělé ženě se určitě...Taky si myslím, že naprosté většině žen se mnohem víc líbí když je žalud stále venku, s kůžičkou na žaludu to nějak bůhvíjak dobře nevypadá. Je to trend, i když pořád většina to tak nemá.

Asi je nejlepší být k tomu veden odmalička, u mě to tak nebylo a začal jsem s tím až po pubertě a trvalo mi než jsem si na to zvyknul. Když to srovnám tak pocitově i vzhledově mi to líbí víc

Tony (Po, 25. 6. 2018 - 18:06)

Zbytečná amputace je vždy zmrzačení. Mimoto, jak tu psal předchozí účastník; tu není téma obřízka.

Steve (Po, 25. 6. 2018 - 12:06)

Obřízka bez jasné...Lékaři opravují, nic tedy nemrzačí ...

A (Ne, 24. 6. 2018 - 19:06)

jasně že žalud venku...kolik je mu let?

Tony (Ne, 24. 6. 2018 - 19:06)

zdánlivě logicky?! Jak...Operační sál musí být sterilní ale prostor mezi žaludem a předkožkou je přirozený. Má samočistící schopnost.

Tony (Ne, 24. 6. 2018 - 18:06)

°Vím ale že kamarádka nechala malému obřízku udělat a nemusel na ní.°

Škoda, že tu ta vaše kamarádka není. Ode mně by tu dostala co proto, za to, že nechala zmrzačit pohlaví svého syna.

Tony (Ne, 24. 6. 2018 - 16:06)

jasně že žalud venku...S tím smegmatem je to přehnané. Samo o sobě nepáchne a normální muž ho vylučuje málo i když jsou muži, kteří ho vylučují nadměrně. Navíc, ženská vulva toho smegmatu vylučuje mnohem více a ke všemu se mnohem hůře čistí než penis s dobře stahovací předkožkou.

Tony (Ne, 24. 6. 2018 - 16:06)

jestli jsou kluci jeho,...Obřízka bez jasné lékařské indikace JE MRZAČENÍ POHLAVNÍHO ORGÁNU.

Tony (Ne, 24. 6. 2018 - 16:06)

Jsou jeho a kůžička i...Toto jsem četl mnohokrát, hlavně na německých fórech, takže jsem nakloněn věřit, že tomu tak opravdu je. Já ten problém neměl, mě ta předkožka držela krásně vzadu už jako tříletému klučíkovi. Mému mladšímu bratrovi se vracela na žalud do jeho dvou let ale měl dva roky, tak mu začala vzadu držet také. Jenže tu psali i dospělí, třeba i čtyřicetiletí, že jim prý vzadu držet vůbec nechce.

Ivana (Ne, 24. 6. 2018 - 16:06)

Jsou jeho a kůžička i když se vrací tak se právě dělá ten zákrok na uzdičce a na obřízku tím pádem nemusí.Údajně se ta uzdička,seřízne nebo přetne a už tak netahá předkožku zpátky
na žalud.

Ivana (Ne, 24. 6. 2018 - 15:06)

Synům se to zpočátku také nelíbilo,ale postupně si zvykli,že tato procedura bude pravidelně prováděna a je to v pohodě.
Ano mám partnera,tak někdy se věnuje synům i on.Chápu,že chceš někoho,aby za něco stál.Můj partner předkožku od dětského věku nemá.

Ivana (Ne, 24. 6. 2018 - 15:06)

Jasně to chápu a to bohatě stačí nechat to přetažené na určitou dobu,aby si postupně zvykal.To je dobře,že mu kůžička drží přetažená,synům se po určité době stahne zpět na pindíka.A nevadí mu,že to má přetažené?

Ivana (Ne, 24. 6. 2018 - 14:06)

Věřím,že při mydlení se mu postaví to je běžná reakce a svědčí to o tom,že je zdravý.Máš pravdu,že když leží na zádech,že jim plavou jako by nahoru.Obřízka je možná dost v modě,ale také to klukům nebudeme nechávat dělat.Kůžičku jim přetahujeme pokaždé ve vaně a někdy na chvilku i po koupeli,většinou se jim sama stahne na pindíka.Také až budou starší je naučím,aby si to nechávali přetažené natrvalo,mám stejný názor.Pokud si na to tak zvyknou zůstane jim to.Nejsem si úplně jistá jestli nebudou muset na seříznutí uzdičky.Nebyli jste náhodou na tomto zákroku?

Ivana (Ne, 24. 6. 2018 - 14:06)

Tak mi to říkala i dětská doktorka,že postupně při koupání máme zkoušet předkožku z pindíka přetahovat,jak už jsi psala,aby nepřirostla a pak by to mohlo skončit obřízkou.
Synovec na ní byl dokonce 2x protože mu to nepřetahovali a dost s tím zkusil.To,že se pindík i postaví je běžné.Chce to dělat pravidelně a pak je to v pohodě.Vím,že některé maminy ani o tom neví,že by se to mělo dělat.Vím ale že kamarádka nechala malému obřízku udělat a nemusel na ní.

Ivana (Ne, 24. 6. 2018 - 14:06)

Ahoj Aleno,také to u synů děláme při koupeli a někdy i před spaním na určitou chvíli,aby si postupně na to zvykali.Zpočátku se jim to nelíbilo s dost jim to vadilo,teď už si na roláček zvykli když to děláme.

BKS (So, 23. 6. 2018 - 19:06)

zdánlivě logicky?! Jak zdánlivě? A proč cirkumfetišismus, když se tu nebavíme o obřízce? Závislost mnoha mikroorganismů na vlhkém prostředí je obecně známa, proč myslíte, že je třeba na operačních sálech všechno z materiálů s tvrdým, hladkým povrchem, ve kterých se neudrží vlhkost, tedy z kovů a tvrtdých plastů, nikoliv ze dřeva nebo koženky? Protože se snáze udržují sterilní. To je prostě fakt. Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.

Tony (So, 23. 6. 2018 - 00:06)

Mimochodem k té hygieně,...Zdánlivě to vypadá logicky ale ve skutečnosti jsi obětí cirkumfetišistické demagogie.

Tony (So, 23. 6. 2018 - 00:06)

dospělé ženě se určitě...Mezi trvale staženou předkožkou a obřízkou je propastný rozdíl. Ani jedno není moderní, je to pouze módní a mnohá móda není vůbec zdravá. Obřízka znamená nezvratnou amputaci nejcitlivějších částí mužského těla, což z materiálního hlediska znamená ZMRZAČENÍ!!!

Reklama

Přidat komentář