Reklama

MMS - Jim Humble

klkm pro qqq (Út, 6. 4. 2010 - 10:04)

http://www.bumbarisparis.org/
http://www.mammahelp.cz/

qqq (Út, 6. 4. 2010 - 10:04)

Objektivni, muzes mi napsat odkaz na nejake forum, kde se o tom uz nejakou dobu pise? Abych tam videl zkusenosti lidi jako jsi ty, kteri to uspesne absolvovali nebo dostavaji chemo zrovna ted a za par mesicu si budu moc overit, jak to dopadlo? I kdyz radeji neco starsiho. Existuji takove diskuzni skupiny nebo po uspesnem vyleceni chemoterapii se vsichni vrhli "na pomoc" lidem, co delaji alternativu?

klkm pro qqq (Út, 6. 4. 2010 - 09:04)

Jo a nejen objektivní, ale třeba i Lance Armstrong..kolikrát že tu Tour pak vyhrál?
6 krát?

klkm pro qqq (Út, 6. 4. 2010 - 08:04)

Ne fakt těch lidí není mnoho jenom několik desítek tisíc jen v čr (viz svod), jen v mém širším okolí několik desítek...ale určitě je čistič na bazény lepší
:-))))))

qqq (Út, 6. 4. 2010 - 06:04)

Objektivni, co kdybys sel radeji propagovat chemoterapii nekam jinam, na nejakou diskuzi, kam to patri a kde o tve informace bude nekdo stat?

Idelane muzes vypravet o tom jak po chemo sportujes tem, co po nem sotva dolezou na zachod, aby se mohli vyzvracet. Ale chapu, ze za to by ti nikdo neplatil.

Ja nemam nic proti rade doktoru. Jsou to lidi jako vsichni ostatni, takze dobri i zli. Ale co se tyka leceni, jsou velice omezeni smernicemi, ktere je napriklad nuti cpat lidem rtut pod hrozbou, ze tu radi pandemie neskodne chripky. Klidne tu pis, ze je rtut zdrava. Zrejme jsi za to dobre placenej. Jestli chces, napis sem nejakou sirsi diskuzi kam pisi lidi, co zrovna chemoterapii berou nebo lidi, co ji prezili. Rad se na to podivam. Ale jinak uz prosim prestan tady otravovat s tim, ze tobe chemo pomohla. I v pripade, ze nelzes, tak tady vytvaris nepravdivy dojem, ze to pomaha obecne, coz pravda neni.

objektivní (Út, 6. 4. 2010 - 00:04)

MMS já osobně nevěřím,... znám totiž alespoň trochu chemii, vím co je chloritan sodný a další sloučeniny, ale to vymývání mozků funguje perfektně, dost lidí se na to chytne a to je cíl, odchytnout co nejvíce oveček, které budou pravidelně platit,....

objektivnímu (Po, 5. 4. 2010 - 23:04)

To je fajn, že jsi se z toho dostal. Není vás ale mnoho. Pokud ovšem nelžeš a nejsi farmaceut :-)
O MMS se nehodlám přít. Četl jsem i vyjádření pána ze Sysifosu - velmi poučné. Ovšem vše je na netu - tady si každý může vymýšlet a lhát jak je libo. Kdybych měl podle info na netu posuzovat např. právě ten sysifos, tak mě vyjde, že je to spolek debilů a tupců. Tohle si ale osobně nemyslím. Přesto to na neinformovaného člověka takhle bude po průzkumu internetu působit.
Objektivní, představ si, že já fakt znám už dva lidi, kteří se pomocí MMS zbavili zhoubného nádoru.Bylo jim více než měsíc dost blbě, ale evidentně to stálo za to. Ověřeno vyšetřením - nález prostě není, a prokazatelně byl. Jasně, bla bla bla:-) No ale je to fakt. Bez chemek za statisíce a bez asistence odborného personálu. K léčitelům se nemůžu vyjádřit, ale k MMS ano. A tak to dělám.

objektivní (Po, 5. 4. 2010 - 22:04)

Dám ti malou radu, neodsuzuj... No i já vím o chemoterapii své, byla to tvdrá a drsná zkouška, ale zachránila mi život,... je to již 12 let, jsem zdráv, uběhl jsem i maraton, dcera je lékařkou, syn studuje LF, toť zase moje zkušenost, v době kdy jsem se léčil chemoterapií má paní doktorka - hemato-onkoložka vyléčila mnoho dalších,chemoterapií, ozařováním, někoho také ne,... bohužel,.... co dodat, snad jen poděkování lékařům, vyléčené onkologické pacienty léčiteli a MMS neznám žádné,... jen kecy na různých serverech,...

objektivní (Po, 5. 4. 2010 - 22:04)

Pročetla jsem celou diskusi... Co dodat ??? I takto se dá lhát a reklamovat naprosto neověřený preparát. Víte vůbec Petro, kolik lidí zachránila klasická medicína, jsou to tátové a mámy od rodin ,kteří vidí dospívat své děti,...asi paní Petro nevíte, co obnáší práce lékaře, umíte jen pomlouvat, ale hlavní Váš cíl je jasný,... reklamovat tento preparát, "vymýt" lidem mozky,.. ale máte smůlu, kdo rozumně uvažuje, nenaletí Vám,..

pro Q (Po, 5. 4. 2010 - 22:04)

Dám ti malou radu, neodsuzuj dopředu nikoho a nic, o kom a o čem nic nevíš, protože by se mohlo stát, že nakonec budeš všem akorát za hlupáka, i když si sám myslíš, jak jsi inteligentní. Bohužel vím o chemo více než si ty vůbec dokážeš představit a proto nejsem zastáncem této intoxikace, na rozdíl od někoho, kdo si myslí, že má patent na rozum.

petra (Po, 5. 4. 2010 - 19:04)

Pročetla jsem celou diskusi a kromě ojedinělých konstruktivních informací o užívání MMS jsem byla dost znechucena výpady obdivovatelů systému oficiálního lékařství, které je už dávno jen systémem na vydělávání peněz: proč dává nemocnice 2,5 kg vážící zdravé dítě do inkubátoru
(a to se tam nakazilo smrtelnou infekcí) - protože za výkon použití inkubátoru nemocnice dostane více peněz od pojišťovny a dlaší otřesné způsoby získávání peněz z veřejného pojištění, které mimochodem financuje i velice drahé fungování pojišťoven samotných. Lékaři vychovaní systémem vydělávat velké peníze od pojišťovny pro nemocnici a farmaceutický průmysl, kteří při zjištění rakoviny plic bez jediného dalšího vyšetření a zjišťování celkového zdravotního stavu,začnou do člověka, který je širokospektrální alergik s poškozeným jícnem pumpovat chemoterpii, a když přežije první sérii, pokračují na základě základního testu krve a přes problémy vzniklé nemožností přijímat stravu a ty ani neřeší, hlavně napumpovat do člověka co nejvíc chema až to nevydrží a zemře.
A mám ještě více důvodů a osobních zkušeností systému zdravotnictví se co možná vyhnout.
A proto jsem příteli objednala MMS
(od Z-technology s.r.o. MMS1 a MMS2 a DMSO a knihu a tobolky a stříkačku a s poštovným jsem platila 2128Kč), které mu doporučil léčitel, neboť několik lékařů včetně posudkového prohlásilo, že je zvláštním případem, na který systém nestačí - prošel mnoha ordinacemi a vyzkoušel mnoho léků a jakž takž dohromady ho dal až léčitel. Momentálně netrpí ostrými bolestmi,má vysoký tlak (léky na tři měsíce ho minulý měsíc stály 1200 Kč) a je neustále velice unavený.
Začal před třemi týdny v pátek odpoledne 1 kapkou a co hodinu zvyšoval dávku o kapku
aktivoval 10% kys. citronovou po třech minutách zalil deci vody a deci jablečné nebo anannasové šťávy po osmi hodinách šel spát a po dlouhé době spal celou noc. Ráno si vyčistil zuby kartáčkem polévaným roztokem z deseti kapek MMS-1 aktivovaných 50% kys.citronové a po třech minutách zalité 2 deci vody. Pak pokračoval v užívání 8 kapek a zvyšoval každou hodinu o kapku po 8 hodin a v noci zase spal pro člověka, který nemá problém se spaním to je nepodstatné, ale přítel před používáním MMS spal celou noc velice zřídkakdy. V neděli opět pokračoval a zvyšoval dávku o kapku každou hodinu až na 25 kapek a to byl strop. Nezvracel - jen mu bylo špatně od žaludku a měl velice nepříjemné až bolestivé pocity ve střevech, neměl průjem, jen častější stolici a velice početné a odporně páchnoucí větry, jen to bylo velice nepříjemné, při krknutí zpětně cítil ten chlorový odér. Pak pokračoval 3x denně 15 kapek co týden a teď užívá už druhý týden 6 kapek večer před spaním. Dnes přidal dopoledne kapsli MMS-2 a do hodiny usnul a odpoledne druhou kapsli MMS-2 - neusnul jen měl opět "těžké" větry a po krknutí opět cítil chlorový odér a večer před spaním opět spolkne 6 kapek MMS-1. Tlak klesl už po týdnu na 150/90, ale dnes večer vylezl 178/112, zatím pořád polyká léky na tlak ráno 1tritace+1cynt+ 1/2rhefluin a večer 1tritace a 1cynt a je moc unevený. Hodlá pokračovat ještě tento týden před spaním 6 kapek MMS1 a odpoledne kapsle MMS-2 v množství 2-3 a o víkendu podle snesitelnosti 4-5 maximálně a pak uvidíme co bude dál.

Pro Q (Po, 5. 4. 2010 - 17:04)

A taky jsi si ji zkusil na sobě? Myslím, že nejvíc o chemoterapii vědí ti, kteří to absolvovali. Dost z nich už o tom bohužel nenapíše.

Q. (Po, 5. 4. 2010 - 14:04)

Mnoho štěstí s klasickou...Co znamená "plyvat"? A jen pro tvoji informaci, o chemoterapii toho vím mnohem víc, než kdy ty budeš vědět o čemkoliv...

pro Q (Po, 5. 4. 2010 - 13:04)

Bože, ty jsi ale debil...Mnoho štěstí s klasickou léčbou :)
Je směšné, jak někteří zdejší odborníci plyvou na MMS a přitom sami dost dobře neznají látky, které jsou hlavní podstatou chemoterapie. Doporučuji si to nejdříve zjistit a pak tady něco plácat.

Q. (Po, 5. 4. 2010 - 00:04)

A kolik si asi myslíš, že...Bože, ty jsi ale debil...

Lenka (Ne, 4. 4. 2010 - 16:04)

Myslím, že při bližším...teda abych vysvetlila na co reaguju, ze je blbost - hledam aspon nejakou nadeji pro tatinka, ktery ma rakovinu plic-malobunecny nador a dostanu se na chat, kde si prectu od nejake slepice, ze je vlastne rakovina jen takova bublina - tak to teda neni a ten kdo neco takoveho rekne musi mit teda odvahu!!!! Znam 5 decko s rakovinou, 12 kluka, muj tatka nikdy nekouril, sousedce bylo 35 kdyz ji zjistili rakovinu prsu.....proboha bud rad/rada, ze s tim nemas zkusenost a radeji mlc!!!!!

Lenka (Ne, 4. 4. 2010 - 16:04)

Myslím, že při bližším...tak to je fakt desna blbost!!!!

hugo (Ne, 4. 4. 2010 - 00:04)

Nepodporujte toho blázna, je to blbosť.

http://www.sysifos.cz/index.php?id=vypis&sec=1269986904

Maršálek (So, 3. 4. 2010 - 15:04)

JáMůžete být konkrétnější?

pro !!! (So, 3. 4. 2010 - 15:04)

A kolik si asi myslíš, že stojí jedna láhev pro kapačku se svinstvem pro chemoterapii, ty naivko? Fakt uvažování malého dítěte, které nemá pojem o hodnotě farmaceutik. Ta lahvička MMS vydrží dosti dlouho a navíc lze prostředek zvaný MMS pořídit mnohem levněji.
Chemoterapie jako taková je v podstatě daleko agresivnější a nebezpečnější než jak tady někteří tvrdí o MMS a může vyvolávat závažné komplikace i s několikaletým zpožděním. To, že má ten člověk další problémy způsobené těžkými jedy z chemo se už jaksi nepočítá. Osobně bych pozavíral všechny ty doktory, kteří si hrají na polobohy a když má pacinet oprávněné pochyby o úspěšnosti léčby, tak se na něj ještě tihle "machři" oboří, protože oni ví všechno nejlépe a pokud je pacient "hloupá ovce" a bere poslušně všechny ty srágory dále, tak časem může dopadnout velmi špatně. Doufám, že všichni tihle kritičtí "odborníci" jste se řádně nechali naočkovat proti prasečí chřipce, jak vám to vaše lékařská věda nařizovala. Pro nás ostatní, kteří nemáme mozky vymyté "věděckou" demagogií by to bylo jenom přínosem :)

Reklama

Přidat komentář