Reklama

MMS - Jim Humble

Saguaro (Po, 16. 8. 2010 - 13:08)

A pokud by se zdálo, že pouze my v Čechách obecním bláznům nepřejeme, můžete si počíst i v Angličtině, pokud umíte. Titulek zní "Další podvod alternativní medicíny: MMS"

http://www.sott.net/articles/show/207489-Another-Fraud-Of-Alternative-Medicine-M-M-S-

Saguaro (Po, 16. 8. 2010 - 13:08)

1.6.2010

Nové použití...A lidem jako je pan Humble v Čechách říkáme prostě obecní blázen :-).

Palko (Po, 16. 8. 2010 - 11:08)

Kde se to dá sehnat

Petr (Po, 16. 8. 2010 - 11:08)

1.6.2010

Nové použití MMS kdy namícháte pouze jednu dávku pro celý den

Jim Humble na přednášce v Praze předvedl nový způsob dávkování MMS. Při tomto způsobu namícháte pouze jednu dávku MMS, kterou využíváte v průběhu jednoho dne.

K této metodě slouží tzv. dávkovací láhev, která by měla mít obsah 1 litr. Vysvětlení namíchání roztoku pro celý den je následující:

Jim Humble doporučuje použít 3 kapky aktivovaného MMS jedenkrát za hodinu, a to celé opakovat osm hodin za sebou, v případě rakoviny deset hodin za sebou.

Nakapejte tedy do suché sklenice 30 kapek MMS (10x3 kapky za hodinu) + 150 kapek (30x5) 10% roztoku kyseliny citronové a nechte 3 minuty aktivovat.

Poté aktivované MMS ve sklenici dolijte vodou a tento roztok vlijte do dávkovací lahve a dolijte vodou až po okraj. Uzavřete neprodyšně těsnícím uzávěrem. Takto máte připravených 10 dávek rozředěných aktivovaných 3 kapek MMS. Každou hodinu (+ - 10 min) si nalijte 0,1 l (jedno deci) tohoto roztoku a doplňte vodou a ihned vypijte. Nádobu nezapomeňte vždy po odlití hodinové dávky uzavřít!

Účinnost takto připraveného roztoku je 2-3 dny.

Hodinovou dávku můžete zředit i čerstvým jablečným džusem. Ale pozor, i v ČR se prodávají džusy, které obsahují syntetický vitamín C aniž je tato skutečnost uvedena na etiketě!!!

Proto je lepší použít vodu nebo opravdu čerstvý džus z jablek.

Tato metoda eliminuje otravné míchání každé dávky tří kapek MMS za hodinu i když je účinnost roztoku zachována.

Vyzkoušejte, je to již ověřeno stovkami lidí.

11.5.2010 Prague

Na webových stránkách www.sisyfos.cz můžete nalézt článek o MMS (autorem je MUDr. Jiří Heřt), který je plný lží a nesmyslů. Jim Humble byl tak laskav poskytl mi na Heřtovy výpady své odpovědi.

John Wayne
Odpovědi Jima V.Humbla MUDr. Heřtovi ze spolku Sisyfos na jeho lživý článek

Jim Humble říká: „Když už se nějaký skeptik rozhodne někoho kritizovat, měl by si přinejmenším obstarat náležité podklady namísto nepravd, jimž v USA říkáme prostě lži.

Petr (Po, 16. 8. 2010 - 11:08)

Já se vám lidi divím o čem tady diskutujete.Já osobně vše vyzkouším a pak kritizuji.Je to velice jednoduché si udělat takhle svůj názor.

Saguaro (Po, 16. 8. 2010 - 11:08)

Nechci být zlá,ale...Holka, ty ale musíš být kráva. No nic, aspoň někam jsi to dotáhla...

Xenie (Po, 16. 8. 2010 - 11:08)

Nechci být zlá,ale překvapuje mě,jak jsi sebevědomý.Vážně ti moc a moc přeji,že ti chemoterapie zabrala,aspoň někomu.Hodně štěstí a zdraví !!!

Objektivní (Po, 16. 8. 2010 - 10:08)

O MMS vím už asi rok a... Bohužel hloupých lidí jako Xenie je dost,.. prostě logicky uvažující člověk nemůže těmto "metodám" věřit :-((. Já jsem vsadil při léčbě zhoubné nemoci na chemoterapii a jsem naprosto OK, ale moc by mě zajímalo kolik lidí se vyléčilo ze zhoubného nádoru metodou MMS ?? Vždyť je to naprostý nesmysl amůže tomu věřit jen duševně retardovaná osoba :-((

Xenie (Po, 16. 8. 2010 - 09:08)

O MMS vím už asi rok a před týdnem jsem si ho objednala.Upozorňuji,že knihu přečtete jedním dechem.Už mě nebaví někoho přesvědčovat,že existují preparáty,které opravdu léčí a farmaceutický průmysl je pouze byznys.Lidiček,kteří to nevědí mě bylo líto,snažila jsem se pomoc.Dnes už ne.Každý kdo chce si informace tohoto druhu najde.Těžko budete chtít předávat informace a zkušenosti,když čte Blesk a čumí na zprávy v televizi.kde stále lžou.Bohužel tito lidé se musí spokojit s chemoterapií,protože neuznají jiný způsob.

RichlikA (St, 11. 8. 2010 - 19:08)

Vážení, Vy, kdo se zde pouštíte do diskuze
a nemáte s MMS zkušenosti, zasloužíte pouze politování. Jednou možná dáte rádi i těch pár piv (590,-Kč).

kaspar (Út, 3. 8. 2010 - 16:08)

S oco mě neházejte do...Ale no vždyť jo, samozřejmě. Až někde objevím jinou nezávislou studii, možná změním názor. Ale zatím lze narazit jen na sebechválu prodejců a těch zoufalých existencí, které se na tom přiživují. Co z toho ty prodáváš?

Petr (Út, 3. 8. 2010 - 11:08)

S oco mě neházejte do jednoho pytle. Proti ověřenému očkování nic nemám. Proti Heřtovým plkům ano. MMS není neověřené a vůbec ne nebezpečné jak Heřt píše. MMS je vyzkoušené a velmi funkční. MMS vyzkoušelo stovky tisíc lidí, ne vzorek zoufalců, kteří na sobě nové léky za peníze nechají zkoušet.

Q (Út, 3. 8. 2010 - 09:08)

O účinku očkování taky...Jasně, nikdy žádná studie udělána nebyla. A co kdyby zvedlo svoji línou prdel, použilo svůj omezený mozek a podívalo se do databází, např. PubMed je volně přístupný. Budeš nepříjemně překvapeno.

kaspar (Út, 3. 8. 2010 - 00:08)

Blahoslavení chudí duchem, neboť jejich jest království nebeské...
(A je mi jedno, jak byl tento verš myšlen. Jak zní, je nejepší!)

oco (Po, 2. 8. 2010 - 21:08)

O účinku očkování taky nebyla dodnes provedena žádná studie,a nejsou ani žádné důkazy o účinnosti a jaký je to byznys!!!

Petr (Po, 2. 8. 2010 - 15:08)

Já si tu knihu o alternativě co sepsal mistr Heřt stáhnul. Dvěma věcem, které tam popisuje jako nesmysl, fakt rozumím.U těchto dvou věcí píše takové hlouposti a nepravdivé informace, že nemám absolutní důvěru v cokoliv co řekne, potažmo napíše. Proto nemám důvod si myslet o MMS to co píše. Humble žádný "lék" nepřejmenoval, změnil název ze supplement na solution, protože i jemu došlo, že to není žádný minerální doplněk. Heřt je dle mne běs, který jakmile slyší o něčem co nezná, vleze na net, udělá odborný průzkum :-)) a hned ví. Takhle udělal celou tu knihu,která tu podle něho tolik chyběla. Cha. To co tam napsal je práce na týden, vše kompletně staženo z internetu s jeho jelitózními dovětky. Ubohé na tak vzdělaného člověka. Tedy pokud nebyl vzdělán typem plzeňské školy práv. To by mnohé vysvětlilo. Heřt tedy není argument. Pro nic.

kaspar (Ne, 1. 8. 2010 - 09:08)

Humble: Oxid Chloričitý...Heřt: Jako silný oxidant je chlordioxid používán k bělení a dezinfekci. Hubí ovšem všechny, nikoli jen patogenní bakterie a viry. Jeho průnik sliznicí trávicího traktu do červených krvinek a buněk těla je sporný a prokázán nebyl. Neexistuje žádný experiment, který by prokázal vliv chlordioxidu na imunitu, natož potom stonásobné zvýšení její aktivity. Proti pozitivnímu působení na buňky lidského těla existuje zásadní námitka: buňky nejsou volnými kyslíkovými radikály aktivovány, ale poškozovány, mluvíme o oxidativním stresu. Proto se v medicíně doporučuje jako preventivní prostředek proti chorobám podávání antioxidantů, tedy např. vitamin C a E. Použití chlordioxidu je zcela protichůdné těmto snahám a zcela nevhodné pro použití v terapii. Neexistují také žádné studie o účinnosti MMS proti jakékoli chorobě. Humbleova zpráva o vyléčení malárie u tisíců pacientů v Africe je prokázaná lež a jeho knihy i výklady na webu jsou plny odborných nesmyslů. Zahrani ční odborné společnosti MMS preparát odmítají, Americká FDA (Food and Drug Administration) zakázala používat název MMS, protože jednoduchá chemická látka jako chloritan sodný nemůže být nabízena jako potravinový doplněk. Humble proto v USA lék přejmenoval na „Water Purification Drops“.

m. (Ne, 1. 8. 2010 - 09:08)

Humble: Oxid Chloričitý ničí všechny patogenní mikroorganismy, na které v těle narazí.

kaspar (So, 31. 7. 2010 - 07:07)

podívejte se...Hlavní oblastí použití chloritanu sodného je generování oxidu chloričitého pro bělení textilu, buničiny a papíru. Používá se (po konverzi na oxid chloričitý) i při dezinfekci vody v některých úpravnách. Výhodou v porovnání s mnohem běžněji používaným chlorem je, že se z organických kontaminantů netvoří trihalomethany. Chloritan sodný nachází uplatnění také jako složka terapeutických lázní, ústních vod, past a gelů na zuby, ústních sprejů, žvýkaček a zdravotních bonbonů, a také pro roztoky k čištění kontaktních čoček (obchodní značka Purite). Pod značkou Oxine se používá k dezinfekci vzduchových potrubí, topných a klimatizačních zařízení a prostor pro zvířata (stěny, podlahy a další povrchy).

Wikipedia

Jiřík (Pá, 30. 7. 2010 - 09:07)

podívejte se sem:
www.mmsvideo.biz/cz

Chloritan sodný (MMS) není čistidlo na koupelnu a wc. To je chlornan sodný, součást Sava a všech těchto čistidel. Je to zcela ZÁSADNÍ rozdíl Humble i o tom hovoří na tom videu.

Reklama

Přidat komentář