Reklama

MMS - Jim Humble

Skeptik (St, 1. 6. 2011 - 14:06)

Ahoj všem!
MMS vítězí...tak jo trhám si
a kde že se ten zázrak stal?
a kdo to zdokumentoval? Regena?
Jistě totiž víte, že doba života u rakoviny se nedá přesně odhadnout...na celé čáře to bude 5 let od vyléčení...doufám, že Regena opět napíše

Jirka (St, 1. 6. 2011 - 12:06)

Ahoj všem!
MMS vítězí proti rakovině na celé čáře! V posledním čísle Regeny je dopodrobna popsán způsob vyléčení rakoviny pomocí MMS1 i se všemi lékařskými výsledky a za účasti lékaře! Dotyčnému zbývalo podle lékařů jen několik měsíců života a ta doba už dávno uplynula, takže došlo k zveřejnění celého průběhu léčení.
Skeptici, trhněte si nohou!
Jirka

Q. (Út, 31. 5. 2011 - 17:05)

Blbost je nezničitelná, ale když takový blbec v dobré víře ještě láme nemocné s nedostatečným povědomím o přírodních vědách a přírodě obecně v zoufalé situaci, tak je to na pár facek. Zatímco blbost pokládám za volbu (lenost glorifikovanou jako "intuitivní" nebo jinak "lepší" přístup a "pochopení"), nevzdělanost je chyba rodičů a někdy i částečná sociální zátěž (nikdo by neměl být trestán za to, že je potomkem bohatého gaunera a primitivní kysličníkové blondýnky).

Tam, kde víra (Út, 31. 5. 2011 - 07:05)

nahradila rozum, se Q. při výrobě blbců ani moc nenadře :-D

qqq (Út, 31. 5. 2011 - 07:05)

Q, když jste ještě nepochopil, že řadu nemocí si musí člověk vyléčit sám, protože medicína o nich lže, že jsou nevyléčitelné, tak aspoň nedelejte blbce z těch ostatních.

Q. (Po, 30. 5. 2011 - 21:05)

A, ty jsi ale kus vola. Ovšem jako propaganda je to celkem efektivní - takový blbeček ne nepodobný tobě se rozhodne věřit si sám sobě a "myslet" tam, kde jeho omezené schopnosti selhávají. Neschopnost hodnotit validitu informací je společným jmenovatelem snad všech "alternativních" hujerů.

A (Ne, 29. 5. 2011 - 14:05)

Už jsem tady jednou psala,že tato rubrika je pouze pro lidi,kteří si myslí,že alopatická medicína je pro naše dobro.Vy všichni co věříte v MMS a v alternativní medicínu a máte s tím velké zkušenosti,nevnucujte těmto lidem svůj názor.Nestojí za to s nimi vésti nějakou debatu a to žádnou.Buďte rádi,že jste se o MMS mohli dozvědět,zkusit ho a vyhodnotit,zdali jeho účinek není nadhodnocen.Nechte tyto lidi svému osudu,protože až přijde čas a on přijde je na každém z nás,zdali se nechá léčit od svého lékaře,který pouze zkouší co vydržíte,a nebo sáhnete po něčem o čem víte,že je funkční.Tito lidé jsou ve své podstatě předurčeny nic pro sebe neudělat a nechat to v rukou někoho jiného.

Takže lidé, kte (Ne, 29. 5. 2011 - 14:05)

už nevěří pohádkám, jsou negramoti?

Jana (Ne, 29. 5. 2011 - 14:05)

Když něčemu nerozumíte,...Ty jsi,ale negramot

Bernhard (St, 25. 5. 2011 - 23:05)

Podle nejnovějších výzkumů, který provedl se svým týmem švédský profesor Holeksen (univerzita Uspala) je MMS účinné v některých případech úporných gastrointestinálních dysfunkcí (Sudhoven syndrom).

Adam (St, 25. 5. 2011 - 19:05)

Formole, napadáš tady lidi...Dobrý den,
Julčo, kdyby Vám to nevadilo, mohl bych Vás poprosit o mail. Velmi mě oslovil Váš přispěvek a rád bych se Vás zeptal na bližší informace. Mockrát děkuji.

Snůšku blbostí (Ne, 8. 5. 2011 - 13:05)

když už to mnohaleté...Příbalový leták MUS? obsahovat i případ který nastane v jednom z milionu případů
za interakci mezi léky přece odpovídá lékař, který je předepisuje, i když řada interakcí bývá právě v tom letáku
pokud někdo bere 10 léků a ještě se otráví, pak má bud špatného lékaře a má ho vyměnit nebo do sebe láduje léky bez ladu a skladu
některé léky vyléčí jiné jen potlačí, tak to je...ATB vyléčí,inzulin nevyléčí

Jo, ještě k tom (Ne, 8. 5. 2011 - 10:05)

Když něčemu nerozumíte,...když už to mnohaleté testování proběhne, tak to neznamená, že je ten lék bezpečný. Může mít spoustu vedlejších účinků, o některých se lze dočíst na příbalovém letáku a některé problémy se asi ani netestují, třeba interakce mezi více léky. Přitom při závažnějších chorobách se předepisuje i 10 léků, jejichž vzájemné interakce testované nebyly. Výsledek pak je jako v případě v mé rodině, totální otrava léky s trvalými následky. Mohu přiložit drsné úkázky příbalových letáků. A navíc ty léky nic nevyléčejí, pouze mají za cíl potlačovat příznaky nemoci.

Hele Pepo a pod (Ne, 8. 5. 2011 - 10:05)

Pokud nevíš nic o...Když něčemu nerozumíte, tak o tom nepište...
Testování trvá roky, má velmi přísná pravidla, řadu etap, a např. u velmi slibného léku od prof. Holého vedlo bohužel k zastavení vývoje..
prostě ty vaše řeši obvyklé žvásty alternativy..neověřené, hloupé, nevzdělané..

Jo, Pepo (Ne, 8. 5. 2011 - 07:05)

Pokud nevíš nic o...Pokud nevíš nic o testování a schvalování léků, tak si třeba přečti knihu Virapena Vedlejší účinek smrt. Virapen píše například o schvalování stále předepisovaného léku Prozac. Píše, že to bylo uplacené.

A testování je určitě velmi kvalitní, když je zadávané a placené výrobcem. V naší zemi plné korupce si asi každý kvalitu takového testování umí představit.

Hele Pepo (So, 7. 5. 2011 - 23:05)

Pokud nevíš nic o testování léků, což asi nevíš, tak tu nevykládej nesmysly...

Q. (So, 7. 5. 2011 - 16:05)

je to podobné jako to bylo s...Nesmysl a záměrně šířená lež. Ona ta devitalizace na zvířatech nijak moc nefungovala, pouze někteří se nechtěli smířit s tím, že narazili na slepou uličku a tak se rozhodli pro halasné vytrubování úspěchů... Já sám, i když jsem ve vědě jen relativně krátce, jsem narazil na několik slepých uliček. Nikdy bych se však nesnížil k tomu, abych místo poctivého přiznání si, že jsem se vydal po slepé uličce, raději zatvrzele svoji cestu propagoval v naději, že se na nátlak zmanipulované veřejnosti utrhne ruka GAČR a nějakou tu korunku do mého ztraceného výzkumu přisype - navíc na úkor nadějných cest.

Tak nám pověz (So, 7. 5. 2011 - 15:05)

Hele ty profíku,myslíš...pohádku o tom, jak tě MMS vyléčilo z malomocenství, chudokrevnosti, roupů, slintavky a zdravého rozumu :-D

Pepa (So, 7. 5. 2011 - 15:05)

No a od toho jsou právě...Hele ty profíku,myslíš si,že to co papkáš a užíváš někdy za léky je pořádně testovaný? Udivuje mě stále, jak je plno lidí naivních,přímo hloupých k tomu co se propaguje a prodává legálně.Pokud někdo nezkusí MMS nemá právo zde mluvit.

Venca (Pá, 6. 5. 2011 - 18:05)

je to podobné jako to bylo s...Nojo, další celosvětové spiknutí...

Devitalizace... Kdyby to fungovalo tak jednoduše, už by se toho dávno chopili; a když ne u nás, tak třeba v Tararingapatamu nebo kdekoliv jinde...
Ale ono se to přitom používá! Akorát ne invazivním podvazováním, ale blokováním cév nádor vyživujících - a mnoha lidem to skutečně prodloužilo život.
Platí to i pro MMS.
Kdyby to byl vskutku zázračný všelék, dávno už by se někde výrazně prosadil. Nestalo se...

Tož asi tak.

Reklama

Přidat komentář