Reklama

MMS - Jim Humble

Q. (Ne, 5. 6. 2011 - 12:06)

na alternativu mi jsou...Argumentačně impotentní pokus o ad hominem. Když se nevzmůžeš na nic jiného, tak alespoň nepředstírej, že tvůj přiblblý výlev je nějaké mentorování, ano? Mimochodem, jako pikantní detail si dovolím zdůraznit to, že kritika zaměřená na volbu nicku v podání někoho, kdo se nepodepisuje ani jednotným nickem, je skutečně pozoruhodná.

Tedy, Q, ač jsi (Ne, 5. 6. 2011 - 02:06)

na alternativu mi jsou blízké, možná i ty bys mohl zauvažovat o návštěvě nejbližšího psychiatra, nikoli psychologa, prosím, neboť tvoje sebestřednost dosahuje míry více než patologické. Upřímně, Quinea jsem nestudoval a ani nebudu, filozofie dvacátého století pro mne končí u Heideggera, který první se začal šťourat v exkrementech civilizace, a je příznačné, že Q tvého nicku jsem si s filozofií nespojil, a to patrně nikdo, ale nafoukaný Q ze Star Treku k tobě jde podstatně lépe :-D.
Na světě je mnoho věcí a dějů, které nechápu a nepochopím, leč duševního kastráta tvého druhu poznám. Abych se přiznal, začíná mi být fuk, že kopeš za správnou stranu :-D

Q. (Ne, 5. 6. 2011 - 01:06)

procent, a uvažujme: kolik...Takové statistiky existují, ovšem ve "vědeckých" časopisech alternativců (a že jich je a publikují pomalu použitý toaletní papír) to nějak odmítají publikovat:-D

Mimochodem, existují i alternativní psychiatři kteří psychoterapeutí třeba tím, že poklepávají do akupunkturních bodů:-D

Q. (Ne, 5. 6. 2011 - 01:06)

Q, zkusme to jinak. Když se...Ještě větší blbec, než se na první pohled zdálo. Z dat incidence a mortality lze usuzovat pouze na to, kolik procent nemocných na nemoc zemře - nelze však poznat, zda zemřou do hodiny od diagnózy nebo za deset let. Hodnocení prognózy je náročnější a vyžaduje v zásadě neanonymizovaná data, proto se nevystavuje na webu. Konkrétně u karcinomu prostaty se v závislosti na stádiu a rozsahu pohybuje pětileté přežití adekvátně léčených mezi 70 až 95%, u neléčených (tj. léčených "přírodně" nebo pokud není dostupná adekvátní terapie) je pětileté přežití raritní (zkušenosti zejména z Afriky a Asie).

Q. (Ne, 5. 6. 2011 - 00:06)

definuje wiki.
Cituji:...Zcela očekávaně jsi ani nepochopil, co jsi vlastně nepochopil a pouze vypouštíš tchoří smrad.

btw, Q. je odkaz na W.V.O.Quine, nikoliv na Star Trek.

Jsi (Ne, 5. 6. 2011 - 00:06)

vůl.

alt1 (So, 4. 6. 2011 - 23:06)

procent, a uvažujme: kolik...Dík, odpověď je jasná.
:-)))

Alte, ty vole, (So, 4. 6. 2011 - 23:06)

procent, a uvažujme: kolik lidí užívajících klasickou léčbu žije ještě po pěti létech? Kolik lidí spoléhajících na alternativní léčbu žije ještě po pěti letech? Existují takové statistiky? Ne? Proč?
Kolik lidí spoléhajících na alternativu může podat svědectví? Měl jsi někdy rakovinu? Léčil by ses jen alternativně? Nepotřebuješ akutně psychiatra?

alt1 (So, 4. 6. 2011 - 23:06)

Jsi asi vážně hodně...Q, zkusme to jinak. Když se podíváte na svod a rakovinu prostaty, kolik procent pacientů žije ještě po 5 letech?

Q. (So, 4. 6. 2011 - 21:06)

s fanatickou omezeností...Nepoužívejte pojmy, jejichž obsah neznáte - viz cs.wikipedia.org/wiki/Dialektika

Mimochodem, alternativní fanatická omezenost má evidentní souvislost se zvířaty - "alternativní názory" jsou, podobně jako všechny dogmatické nesmysly, předkládány jako poměrně obsáhlé a rigidní balíky. Do absurdit dotažené vztahy ke zvířatům jsou poměrně často již v základní nabídce.

Q. (So, 4. 6. 2011 - 21:06)

ale znám pár lidí, které...On si jen namlouvá, že má boreliózu. Ve skutečnosti je psychiatrický pacient, který si jen komplikuje život tím, že se vyhýbá psychiatrům.

Q. (So, 4. 6. 2011 - 21:06)

Jen tak ze zvědavosti jsem...Kventilax je psychofarmakum. Drtivá většina "borelióz" a "chlamydióz" je jen koincidence nálezu protilátek po prodělané infekci (čistě ze zvědavosti jsem si nechal udělat testy - a jsem v obou případech pozitivní a nic mi není - tedy jsem na tom stejně jako nejméně polovina populace) a somatizační poruchy. Somatizační porucha si jen "najde" realizaci a za tu se pak postižený tvrdě bije. Doporučení psychiatra vyvolává hysterické výlevy, tak co jiného tomu praktikovi, který není školený v psychoterapii nespolupracujících pacientů, zbývá, než tě alespoň trochu zklidnit neuroleptiky?

Q. (So, 4. 6. 2011 - 21:06)

>jak je možné, že...Jsi asi vážně hodně hloupý - jinak by ti totiž došlo, že pokud by tvoje "úvahy" byly správné, tak by se muselo jen v ČR ročně narodit cca 30-50 mil. novorozenců:-D U neléčitelného onemocnění ve stabilní populaci by totiž byl poměr incidence:mortalita (téměř) jedna i u onemocnění s několikaletým průběhem (počet těch, kteří žijí "do příštích let" by byl stejný s počtem zemřelých, kteří onemocněli v milulých letech). Děkuji za demonstraci chabé schopnosti myslet u průměrného alternativce.

A k tomu nárůstu incidence u ca. prostaty - sice se zvýšila incidence, ale i tak je z dřívějších let poměr incidence/mortalita poměrně vysoký.

na co je opravd (So, 4. 6. 2011 - 19:06)

Jen tak ze zvědavosti jsem..."Kventiax patří do skupiny léků zvaných antipsychotika. Používá se k léčbě schizofrenie. Také se používá k léčbě manických epizod souvisejících s bipolární poruchou. Schizofrenie je duševní onemocnění související s poruchami myšlení, emocí a chování. Příznaky schizofrenie zahrnují halucinace (například slyšení nevysvětlených hlasů), podivné a děsící myšlenky, změny chování, pocit osamocení a zmatení.
Manické epizody související s bipolární poruchou mohou se projeví příznaky, jako je nadměrný pocit štěstí nebo vzrušení. Lidé v tomto stavu mohou zjišťovat, že potřebují méně spánku, než je obvyklé, více mluví a mají rychle přebíhající úvahy či myšlenky. Mohou také pociťovat neobvyklé podráždění."

a problémy se srdcem jsou kontraidikací pro tento lék

teda nevím... (So, 4. 6. 2011 - 19:06)

Jen tak ze zvědavosti jsem...ale znám pár lidí, které doktoři z boreliozy normálně vyléčili, dalo to práci, ale jsou OK

Co mají společn (So, 4. 6. 2011 - 19:06)

s fanatickou omezeností alternativců? Mícháš dohromady jablka a hrušky, Petře.
Z jiného pohledu, dialektického, by se alternativa zdála v pořádku, ale pochybuji, že skepticismus je tezí a alternativa antitezí. Není tu vztah, jen odmítání, a racionalita se bez mystiky zcela obejde, leč mystika bez racionality ne.

To je rachot.. (So, 4. 6. 2011 - 19:06)

Jen tak ze zvědavosti jsem nakoukl na příbalový leták "rádoby léku" Kventiax, který je určen i na potlačování příznaků zalezlé boreliozy, protože ji doktoři do dnes neumí vyléčit!
Takže Kventiax, bod 4, možné nežádoucí účinky: vzrůst krevního tlaku, snížené vědomí a teď se podržte: SRDEČNÍ ZÁSTAVA!!!
To znamená, že jim během klinických zkoušek lidi UMÍRALI!!(brali by jste něco takového? Já teda ne!)
Tak jen se tím ládujte vy Placeboefekti!

Petr (So, 4. 6. 2011 - 19:06)

vyrůstá generace matek...Bohuši, zaplať pánbůh,že těch alternativních fanatiček stále přibývá aspoň ty lidičky po nás co se narodí už nebudou chovat zvířata v tak žalostném stavu pro takový blbečky jako jsi ty,aby se mohli nažrat, a umožní zvířatům žít v podmínkách pro jaké byli stvořeny.

pro Alt1 (So, 4. 6. 2011 - 18:06)

>jak je možné, že...Pokud na to mrknete, tak je jasné že rakovina prostaty je nemocí vyššího věku, viz graf věk
pokud před 1989 byl věk dožití o cca 6 let minimálně nižší než ted ( u mužů) tak je jasné, že porovnáváme neporovnatelné...

Bohužel (So, 4. 6. 2011 - 18:06)

potomek vychovaný k...vyrůstá generace matek alternativních fanatiček
porod pouze doma,kojení nejméně do 4 let,
lékař pouze homeoptika
vzdělávání pouze domácí škola
jídlo pouze vegani atd....
fakt nevím, jak se to jejich dětech podpíše..

Reklama

Přidat komentář