Reklama

MMS - Jim Humble

Nevím (So, 3. 9. 2011 - 22:09)

To si opravdu Petře tak...co by se stalo za neštěstí, kdyby mu naletěl pacient v terminálním stadiu. Když řeknou že je v terminálním stadiu, vědějí asi, že klasickou medicínou už mu nepomůžou. Tak proč nezkusit něco jiného, může to zabrat, i kdyby jen na bázi placeba.

odpůrce MMS a o (So, 3. 9. 2011 - 20:09)

Taky jsem to četl DCA.REGENA... To si opravdu Petře tak hloupý ?? Rakovina není jedno onemocnění, jedná se o velkou škálu zhoubných onemocnění, která mají různá stadia, typy, podtypy,...no a to jistě nevyléčí jakýsi "lék", který nabízí velmi pochybný časopis REGENA.
Myslím, že ti Petře neuvěří ani trouba,.. bohužel by ti mohl naletět pacient v terminálním stadiu zhoubného onemocnění, bohužel, smutné,....

Petr (So, 3. 9. 2011 - 09:09)

V posledním čísle...Taky jsem to četl DCA.REGENA je skvělý časopis,který se nebojí informovat o všem co se jinak nedozvíte.Věřím tomu,že všichni co se snaží zadržovat skutečné informace o levné léčbě rakoviny pro zisk, nedopadnou dobře.Ještě jednou : http://www.edca.cz/

Mravenčí práce (So, 3. 9. 2011 - 08:09)

Omezená jste především Vy...na patentech a ještě je třeba přidat úplatky, aby schválení toho sajrajtu hladce proběhlo. Viz kniha Virapen Vedlejší účinek smrt.

A pak se všude zdůrazňuje jak je ten sajrajt vědecky podložený.

Budy (Pá, 2. 9. 2011 - 23:09)

My jsme až moc informovaný publikum.Pokud bychom nebyli,tak si necháme hustit ty vaše bláboly a tato rubrika neexistuje.

Foxy (Pá, 2. 9. 2011 - 13:09)

Omezená jste především Vy...Ad: Jo, ale pak když tito lidé opravdu onemocní, tak plní ordinace lékařů,...
Ono MMS je takové to "placebo", ale pozor i SAVO ve slabých dávkách může škodit...

Nejen to. Ti šarlatáni do neinformovaného publika hustí, že tento všelék je účinný mj i proti rakovině...
a pak už jen smutně koukám na karcinomy v terciárním stadiu, kdy skutečně může pomoci jenom zázrak.
Tohle ať si vezmou na svědomí všichni ti věrozvěsti zázračných panaceí.

odpůrce MMS (Pá, 2. 9. 2011 - 12:09)

Omezená jste především Vy paní Jano :-)).
Asi nevíte o pantech obecně nic :((, že, ono je za jakýmkoliv patentem nesmírné množství mravenčí práce a roky vědeckého výzkumu.
Bez vědeckého výzkumu by jste těžko teď psala na PC příspěvky :-)).
No a mě zase stále překvapují lidém,kteří bezmyšlenkovitě obhajují nesmysly typu MMS :-)).
Jo, ale pak když tito lidé opravdu onemocní, tak plní ordinace lékařů,...
Ono MMS je takové to "placebo", ale pozor i SAVO ve slabých dávkách může škodit,...

ale Jano (Pá, 2. 9. 2011 - 12:09)

a třeba penicilin nikoho nevyléčil? i Ty svatá prostosto..
vždy mne překvapují hlouposti, které tu někteří trousí..
MMS je nevýdělečné? opak je pravdou...

Jana (Pá, 2. 9. 2011 - 12:09)

ŠŠŠ - Pro mě jsou sajrajty všechny léky,které dostaneš v lékárně a ty bohužel jsou legální.A víš proč ? Protože jsou patentované a tudíž výdělečné. Ani jeden z nich neléčí,pouze potlačují příznaky.MMS nikdy nebude legální,protože ho nemůžou patentovat.Na to přišel už dávno někdo jiný.Stále mě překvapují lidé jako jsi ty,který jsou tak naivní a nebo opravdu,tak omezený.

Ivan (Pá, 2. 9. 2011 - 11:09)

Ať si zakážou co chtějí,stejně nezabrání tomu,aby si to lidé obstarali jinak.To mě netrápí.Tleskej si jak chceš,ale na hlavu,protože se může stát,že ho jednou budeš potřebovat i ty.ale bohužel,kontakty nemáš a mít nebudeš.To máš jak s drogama,na černo seženeš vše a nikdo s tím nic neudělá.Oni ti co nejvíce křičí to poté potřebují nejvíce. To co vysíláš,to se ti bude vracet.

šššš (Pá, 2. 9. 2011 - 09:09)

Prodejci tvrdili, že to je lék. Proto SUKL sajrajt posoudil jako lék, zjistil že to je sajrajt a prodej "léku" zakázal. Proti firmám bude postupovat a může jim hrozit docela dost velký postih. A dobře jim tak, prodávat sajrajt jako lék se prostě nevyplácí. Lék je lék a MMS je sajrajt. Ono totiž máme nějaké zákony a ač to podobní neradi uznávají, tak zákony platí. SUKLU tleskám..

alt1 (Pá, 2. 9. 2011 - 00:09)

Lžeš. Neuvedl jsi celou...Foxy, předpokládm z vašeho příspěvku, že vám se to velice líbí, že nad námi bdí úřednice SUKLu, která má právo zakázat celému státu přípravek, o kterém někdo napíše, že je léčivý. Viz výše uvedený odkaz http://www.sukl.cz/leciva/informace-o-vyskytu-nelegalniho-pripravku-4?highlightWords=MMS

A na takový zákaz nepotřebuje sebemenší zdůvodnění o nebezpečnosti příslušné látky. Nepotřebuje na to ani žádnou studii. Stačí, že najde někde na netu jednu přiblblou reklamu a už je z toho lék a nikdo další už to nesmí inzerovat a nikomu prodat. A ani to na první pohled nevypadá jako zákaz, naopak, udělali z MMS lék. Ovšem doposud si mohl MMS každý za pár set koupit a teď bude čekat, jestli dá někdo milióny na jeho schválení. Takže ať to SUKL nazývá jak chce, je to zákaz prodeje MMS.

Jirko, opravdu jsi silně mimo, když si myslíš že o našem zdraví rozhodují vysoce vzdělaní odborníci na základě skutečných vysokých léčivých účinků. Ne, rozhoduje o tom vedoucí oddělení dozoru nad reklamou mgr. Doležalová, viz výše uvedený odkaz.

Když jsem si přečetl jak probíhají zákazy na SUKLu, tak jsem pochopil, proč si třeba u nás nemůžu koupit Melatonin nebo vitamin D3 v účinějších dávkách tak, jak to lze třeba v USA. Možná tenkrát vedoucí dozoru nad reklamou zastupovala vedoucí vrátnice a ta Melatonin nepotřebuje.

Vypadá to jako velká legrace, ale taková rozhodnutí mohou ohrozit i život, viz například http://www.baby-cafe.cz/modules.php?name=News&file=print&sid=111735

Jirka (Čt, 1. 9. 2011 - 19:09)

Lžeš. Neuvedl jsi celou...Registrace mu nebyla udělena...
No a co má být! V každém případě je MMS označeno za léčivo a o to jde, ne?
S tím už chlapče nic nenaděláš. MMS je prostě státním úřadem označené za léčivý přípravek. Je mnoho nelegálních prodávaných rádoby léčivých přípravků, Sukl je zakázal, ale v žádném případě nerozhodl tak jako u MMS, že je to lék.
Napřed pořádně čti, a pak řečni.
Takže znovu: "Tento přípravek byl dle rozhodnutí Ústavu zařazen mezi léčivé přípravky". Mohli ho přece zařadit mezi zakázané látky, ale ti vysoce vzdělaní odborníci uznali na základě skutečných vysokých léčivých účinků, že MMS léčí. Toto je důležité, ostatní je pouze informativní přesně tak, jak se píše hned v prním odstavci.
Konec diskuze.

Foxy (Čt, 1. 9. 2011 - 17:09)

2. stránka pdf, 3. odtavec:...Lžeš. Neuvedl jsi celou pravdu.
Do kategorie léčiv byl zařazen pouze kvůli jeho barnumské komerční presentaci.
Hned za čárkou v téže větě je uvedeno, že registrace mu nebyla udělena.
Pak je tam dále uvedeno čeho se dopouští ten, kdo tento pochybný sajrajt bude nadále prodávat.
Když citát, tak celý.

Jirka (Čt, 1. 9. 2011 - 16:09)

...2. stránka pdf, 3. odtavec:
Tento přípravek byl dle rozhodnutí Ústavu zařazen mezi léčivé přípravky....
A toto je co? To vás ve škole nenaučili číst?

co tu plácáte?? (Čt, 1. 9. 2011 - 10:09)

http://www.sukl.cz/leciva/informace-o-vyskytu-nelegalniho-pripravku-4?highlightWords=MMS

SUKL samzořejmě nic neuznal, viz výše
pouze vzhledem k tomu,že prodejci tvrdí, že to je lék!!! dokonce na vše, tak ho podrobil zkoumání a nula od nuly pošla
jak vidno na blbost to lék není,pokud by byl, doporučuji uživatelům a propagátorům obr dávky... vás neučili ve škole číst?

Jirka (Čt, 1. 9. 2011 - 10:09)

V posledním čísle časopisu Regena (č.9/2011) vyšla velmi důležitá informace o přípravku DCA, který perfektně léčí rakovinu. V Kanadě s tím léčí rakoviny a dá se koupit i v Čechách. Vše důležité je v češtině i s otitulkovaným videem o postupu, možnostech a dávkování na těchto stránkách: www.edca.cz
Hezký den všem.

Jana (Po, 29. 8. 2011 - 23:08)

Dneska jsem to taky četla,že ho uznali za lék.Jsou to prostě JELITA.To je to samé s vitamínem D a C spousta let se ví,že nám všem chybí a dávky,které jsou doporučované jsou směšné.Teď se konečně začíná o tom psát. Kdo užívá MMS,tak si ho vždy sežene. My ty kontakty máme ať se jim to líbí nebo ne.

Jirka (Po, 29. 8. 2011 - 20:08)

Jirko,
Tedy ty jsi...Chlapče zlatý, nic nenutím. Pouze odkazuji na Státní ústav pro kontrolu léčiv, že uznal MMS1 jako lék! Kolikrát to mám ještě napsat, aby to došlo i tobě?

odpůrce hloupos (Po, 29. 8. 2011 - 14:08)

No jasně že máš pravdu.... Jirko,
Tedy ty jsi opravdu chytrák :-)), tak si prosím tě to MMS užívej a nenuť to lidem :-((.
Kdo má mozek v hlavě, tak mu dojde, že je to nesmysl a vy hlupáci si klidně ničte zdraví MMS.

Reklama

Přidat komentář