Reklama

MMS - Jim Humble

alt1 (So, 24. 9. 2011 - 08:09)

Pro alt1
Nevím, zde je Vám...Napsal jsem jen, ze sam bych chemo a pod nepodstoupil a tak to je. Sam bych urcite zacal detoxikaci, predevsim vyplachem strev joginskou metodou Šank Prakšalana a potom 3 tydny pustu jen o vode, a k tomu denne klistyry. Riziko nepovazuju za vysoke, protoze vyrazne zlepseni nastava do 3 tydnu, takze pripadne zdrzeni jine lecby bych risknul. Tech par tydnu bych alternativnim metodam urcite obetoval.

A pak bych poctive dodrzoval dietu Budwigove, tam opet neni zadne riziko, je to predevsim zmena stravy k lepsimu a jsou lidi, kteri to delaji i pri chemoterapii. Doporucuju se zaregistrovat na http://health.groups.yahoo.com/group/FlaxSeedOil2 a prolezt si vlozene dokumenty a zkusenosti lidi. Bohuzel to je v anglictine.

Vyse uvedenym postupem jsem se kdysi zbavil astma, ackoliv doktorka rovnez tvrdila, ze to neni mozne. A mam zname, kteri se zbavili rakoviny Breussovou dietou.

Na rozdil od zakazu vitaminu B17, zakazu prodeje vetsich davek vitaminu D3, Melatoninu, prodeje MMS a marihuany k lecebnym ucelum, klistyry a pust a Breussova dieta jeste nejsou zakazane a jsou rovnez ucinne. Ale vetsina lidi, tipnul bych si aspon 95%, by neobetovala vyrobky z mouky a cukru a hydrogenovane tuky a chemicke prisady a urcite by odmitli hladovku. Takze diky bohu ze tu maji chemoterapii a ozarovani s vice jak 70% uspesnosti.

Dan (So, 24. 9. 2011 - 08:09)

Bohužel s MMS statistiky neexistují, mohlo by vyhrát na celé čáře,proto se toho tolik bojí.Pořád se veřejně propagují nesmysli,které vám každý doktor,který chce opravdu léčit,rozmluví a navrhne jinou léčbu.Ono je to těžké,vše co léčí spadá do alternativy a někteří doktoři by tolik chtěli říci pravdu,ale nemohou,protože by přišli o diplom.

problém (So, 24. 9. 2011 - 07:09)

je, že takto narušení jedinci, jako 22.53 (u kterých je jasné, že patří do některé léčebny, jako např. do Bohnic) mohou psát ty své nesmysly
normální přemýšlející člověk si řekne "jasný cvok"
ale třeba rodiče dítěte, které má prodělat chemoterapii, mohou na podobné bláboly slyšet..
je otázka, zda 22.53 vlastně nemůže být trestně oodpovědný...ale on je asi zbaven svéprávnosti, takže ai nemůže :-(

Jox (So, 24. 9. 2011 - 04:09)

Omlouvám se. Utekl mi překlep: "OSTUDNÉ" mělo být v posledním řádku :-DDD

Jox (So, 24. 9. 2011 - 04:09)

Jezdil jsem motolským mikrobusem na Homolku dost často na to, abych věděl, že meleš nesmysly.
Léčení bys ale potřeboval, a to na nejbližší psychiatrii, abys přestal být nebezpečný sobě i svému okolí. Nic proti psychicky narušeným nemám, ale nechat tě pobíhat bez pomoci je pro naše zdravotnictví osudné :-DDD

Pro odpůrce mes (Pá, 23. 9. 2011 - 22:09)

Nikdy bych jakémukoli dítěti,mladému člověku,nebo staršímu člověku NEDOPORUČIL CHEMOTERAPII !!!!!!!
Po osobních zkušenostech i s mnoha pacienty za poslední dva roky s léčbou různých druhů rakovin (i ve stádiu, kdy doktoři poslali lidi umřít domů s tím, že už pro ně nic nemohou udělat) a MMS u významného počtu lidí, VŽDY A ZA VŠECH OKOLNOSTÍ A S ČISTÝM SVĚDOMÍM DOPORUČÍM LÉČBU POMOCÍ MMS DLE PROTOKOLU 3000 a průběžnou alkalizací tělesných tekutin!!!!!! Tato ověřená metoda mnohonásobně překračuje nepatrnou úspěšnost chemoterapie a ozařování! A to bez mnohdy šíleného utrpení pacientů a velmi častého úmrtí za nepředstavitelných podmínek.
To, že jste přežil vy a jste v pořádku, gratuluji vám a držím palce. Spadáte tedy do tříprocentní účinnosti chemoterapie.

odpůrce nesmysl (Pá, 23. 9. 2011 - 12:09)

ale, Alte, nedmítl byste,...Pro alt1
Nevím, zde je Vám známo, jak úspěšná je léčba leukémí u dětí. Ta úspěšnost je více než 70%, děti jsou mnohdy zcela vyléčené a žijí plnohodnotný život. Ovšem záleží na druhu, typu, stádiu a celkovém zdravotním stavu. Ano bohužel některé děti umírají, zhoubná onemocnění jsou silní soupeři.
Ale lékaři vítězí ve velkém procentu.
Ukažte mi pane "Alt" statistiku vyléčených dětí s leukémí homeopatií nebo MMS :-((.
Ty kecy, které tu máte jsou slova hloupého člověka, jsou to slova, která ale mohou nebezpečně "oslovit" rodiny těžce nemocných.
Tak pozor na ALT1 - on NAMÁ naprosto žádnou zodpovědnost, jeho slova jsou pouze
výplody chorého a vymytého mozku. Zkuste to at1 hodit na papír a publikovat to pod jménem a vašim doporučením.
Zkuste veřejně napsat, že dítě s leukémií nemá podstoupit chemo, ozařování ani transplantaci, ale má se léčit alternativně, dle vašeho doporučení !!!
Jste alt1 hlupák, nebezpečný hlupák a doufám, že si každý udělá vlastní názor.
P.S. Jsem vyléčený chemoterapií, naprosto bez problémů, již 14 let a takových nás je hodně, tak přestaň mlžit !!!

ale neodmítl... (Pá, 23. 9. 2011 - 11:09)

ale, Alte, nedmítl byste, jako nakonec neodmítla ta z Meduňky a dobře to dopadlo, jako nedmítl Janča a už to nedopadlo...
teorie je nějaká, praxe jiná a zastánci alternativy pak běžeji k lékařům..

alt1 (Pá, 23. 9. 2011 - 08:09)

Alte, je docela legrační,...Joxi, v pripade tohoto ditete je muj nazor jasny, smrt byla dusledkem lecby. Dite umrelo kratce po transplantaci kostni drene, ktera se povedla. Bohuzel, jak ty vtipy, operace se povedla, pacient zemrel. Mame ditete sdelili, ze zemrelo na infekci a to mi opravdu pripomelo J. Luxe. Tenkrat se hodne psalo o snizeni imunity pri lecbe leukemie. Tim se nebavim o tom, co by se stalo, kdyby zadna lecba neprobehla.

Jinak co se tyka ozarek a chemo, konkretne v pripade leukemie jsem si opravdu jisty, ze bych to odmitl. Muzu napsat i proc, ale ted nestiham.

alt1 (Pá, 23. 9. 2011 - 01:09)

Já bych to spíš viděl na...Q, nevim nic o lecbe leukemie homeopatii, ale moje znama sverila syna s leukemii doktorum, tak jak se to bezne dela. Udelala vse co ji doporucili, jeste se kvuli tomu zadluzila, a dite po chemoterapii (a myslim ze i ozarovani) a transplantaci kostni drene umrelo.

Takze se matce, o ktere tu sproste rikate, ze je kravka, naprosto nedivim. Urcite chtela pro dite to nejlepsi a at uz se to povedlo nebo ne, hur nez ma znama dopadnout nemohla.

Pokud bych mel sam problemy s leukemii, tak bych urcite nesel na ozarovani na chemoterapii. Ale to si musi zvazit kazdy sam.

Q. (Čt, 22. 9. 2011 - 20:09)

Pravda. Nejspíš jsem to...Já bych to spíš viděl na poměrně efektivní formu parazitismu. Parazitují na tom, že za ně myslí jiní a jako jistou formu obrany před uvědoměním si vlastní neschopnosti mají soubory jednoduchých a vnitřně nekonzistentních pouček a budujících pocit vlastní geniality a pronásledovanosti.

Navíc až na několik výjimečných případů idiocie non plus ultra (kravka léčící leukémii svého dítěte homeopatií) na to alternativci dojíždějí až v postreprodukčním věku a tím se neeliminují.

Dud (Čt, 22. 9. 2011 - 19:09)

Pro melanom opět lék,který není přiznaný :
http://www.zapper.cz/blacksalve/

Mám vyzkoušeno

Petr (Čt, 22. 9. 2011 - 16:09)

Vidím, že je tady zase...SAVO - táhni už do prdele a nepleť se do diskuzí,kterým nerozumíš.Meleš tady pořád to samé a nezdá se,že by jsi tady byl přínosem aspoň na semeno.Až přijdeš s něčím novým než se SAVEM,tak se ozvi.

Fakt (Čt, 22. 9. 2011 - 00:09)

jsem zvyklý na různé hlupáky, ale když si Jox hraje na inteligenta, to je síla

Jirka (St, 21. 9. 2011 - 22:09)

Vidím, že je tady zase nějaký blbeček doporučující SAVO...máš chlapče pořádně vypatlaný mozek!

Jirka (St, 21. 9. 2011 - 22:09)

Důkladně ověřované léky:
Zářijové číslo nejprestižnějšího časopisu v oblasti vývoje nových léků, Nature Reviews Drug Discovery, informuje o potvrzení dávného nepsaného pravidla mezi výzkumníky ve farmaceutickém průmyslu. Podle tohoto pravidla nejméně 50% vědeckých výsledků, vyprodukovaných akademickými laboratořemi, nelze zopakovat v laboratořích průmyslu, a tedy je použít pro vývoj nových léků. Podle článku v Nature Reviews Drug Discovery musela nedávno firma Bayer zastavit dokonce dvě třetiny svého výzkumu z tohoto důvodu. Podobný článek vyšel už v roce 2005 v PLoS Medicine s názvem Proč je většina publikovaných vědeckých výsledků falešných?

Klystyr (St, 21. 9. 2011 - 22:09)

Na vetsinu koznich problemu plati vycisteni tlusteho streva. Do klystyru muzete dat i par kapek mms, to vas pekne vycisti. Melanon neni zadna legrace a krome mms vyzkousejte i moc

Q. (St, 21. 9. 2011 - 17:09)

Výzkumy jsou k...Pravda, třeba těch melanomů, co kožaři za rok nevyléčí, těch je jako much:-D

Dan (St, 21. 9. 2011 - 17:09)

Rakovina je především...Výzkumy jsou k ničemu,protože zkoumají jen co chtějí,musejí mít oni z toho zisk ,ne my.
Takových vynálezů je spousta a levné,ale jsou zatlačeny do země.Už vás někdo vyléčil třeba na kožním? Neznám mast,která léčí,ale pouze potlačuje příznaky a to je s každým lékem.Nehledě na to, kolik to má nepříznivých účinků.Je fakt,že si můžete vybrat,buď žrát prášky do smrti třeba na vysoký tlak nebo upravit jídelníček bez prášku.

Odpůrce nesmysl (Út, 20. 9. 2011 - 19:09)

Prostě dál bude z rakoviny... Rakovina je především těžká a složitá nemoc, ale nikdo Vám nebrání si ji léčit MMS, ovšem pak nechoďte na tu drahou chemoterapii a doufejte, že víra Vás uzdraví. Proč dělat dlouhodobý výzkum, když stačí pár kapek SAVA a je po rakovině :-)))

Reklama

Přidat komentář