Reklama

MMS - Jim Humble

Romík (Po, 1. 4. 2013 - 04:04)

Beru MMS pár dní, začal...Za chvíli ti po MMS Jimovi odpadně piňďour.

taky Pepa (Po, 1. 4. 2013 - 01:04)

Beru MMS pár dní, začal...Vytálnější, rendgen...asi ti odpadl i mozek.
Ty skvrny značí, že ti odpadly ledviny a játra.

Pepa (Po, 1. 4. 2013 - 00:04)

Beru MMS pár dní, začal jsem brát vnitřně, pak jsem se jim mazal. Okamžitě opadla několikadenní bolest pravého podbřišku, přestalo mě bolet pravé varle a taktéž mi opadla bolest pravé nohy v oblasti kyčle a pánve, která šla dál do nohy. Následně na to se mi na kůži oběvilo velké množství rudých ložisek, celková velikost cirka dlaně. MMS něco ve mě udolalo a to něco se projevilo rudýme kolečkama na kůži(ložiskama) s povrchově oprýskanou kůží. Lepší se to den ode dne. Doktor mi před pár lety na základě rendgenu řekl, že mám v 60. počítat s novým kloubem. Je mi přes 30.let a už bych se těm našim doktorům do rukou nesvěřil ani s běžnou chřipkou!!! Děkuji za MMS, moc děkuji. PS: zkoušel jsem celou řadu očist v průběhu dvou let, každá zabrala, ale tahle byla opravdu nejúčinější a snad bude mít i dlouho trvající účinek. Cítím se o hodně vytálnější!!!!!!!

Petr (Ne, 31. 3. 2013 - 19:03)

Kriticky se k používání MMS vyjádřila v r. 2010 i česká Státní zemědělská a potravinářská inspekce, která vydala toto varování: „Případ MMS je ukázkou naprosto bezohledného hazardování s lidským zdravím, přípravek slibuje konzumentům nemožné, jeho užíváním si však lidé mohou ublížit. Firmám, které MMS nabízejí jako přípravek k ústnímu užití či přímo jako doplněk stravy, hrozí ze strany SZPI kromě zákazu uvádění zboží do oběhu samozřejmě také citelné finanční pokuty ve správním řízení.“ Jedovatost chlordioxidu je prokázána bezpečně. Je to silné oxidační činidlo, které sice hubí bakterie a viry, ale také poškozuje buňky těla oxidačním stresem. Při ústním použití je to především poškození žaludeční sliznice projevující se bolestí, zvracením a průjmy. Bylo prokázáno i selhání ledvin, dehydratace organismu s poklesem krevního tlaku a selhání dýchacích funkcí. Jsou popsány i smrtelné případy. I při dlouhodobějším podávání malých dávek dochází k závažnému poškození řady orgánů, jak zjistily četné experimenty na zvířatech. Pokud se při „léčbě“ používají minimální dávky, doporučené autorem J.V. Humblem, není sice riziko velké, ale přesto nelze používání MMS doporučit. Nemá smysl. Účinnost léčby pomocí MMS nebyla totiž nikdy v žádné studii u žádné choroby prokázána a nepotvrdilo se, že by zvyšoval imunitu. Přesné odkazy na originální studie, potvrzující riziko a neúčinnost MMS lze najít např. na anglické stránce Wikipedie: http://en.wikipedia.org/wiki/Miracle_Mineral_Supplement.

(°0°) (So, 30. 3. 2013 - 15:03)

No, tak jo. Tak si to mysli. Dyk von si to fakt myslí!

Hele, MMSko, napiš mi taky, co jsi to vlastně studoval, já chci taky padnout na znak!

MMS (Pá, 29. 3. 2013 - 21:03)

Vypadá to na Vyšší...No, tak jo. Tak si to mysli.

MMS (Pá, 29. 3. 2013 - 20:03)

MMS, ty jseš teda vůl....Už jsem očistou střev a jater spoustu lidí vyléčil. Taky koupelemi s MMS. Živou stravou. Kdybych Ti napsal, co jsem studoval, tak padneš na znak.

MMS není lék. (Čt, 28. 3. 2013 - 15:03)

Opravdu chytré MMS,jak dá znamení,že je něco v těle v nepořádku.
Co jsi studoval nicku?

MMS (Čt, 28. 3. 2013 - 15:03)

Dobrý den všem, užívám...V těle je něco špatně ,jde to ven přes kůži. To je normální, to se děje běžně. Takový ekzem a lupenka... to jsou zabordelená játra a střevo. Vyčistit a je dobře.

baroko (Čt, 28. 3. 2013 - 11:03)

tady je adresa výrobce

Návštěvník (St, 27. 3. 2013 - 19:03)

Dobrý den všem, užívám...Jsi na něj nejspíš alergická - holt tedy MMS neužívej.

bednajka (St, 27. 3. 2013 - 18:03)

Dobrý den všem, užívám MMS ráno a večer po 3 kapkách. Dělají se mi na těle vyrážky, které svědí. Má někdo stejný problém? Děkuji všem a přeji hezký den :-)

milan (Po, 25. 3. 2013 - 21:03)

Vašíku, je...Čítal som že pri pridaní do vody stráca svoju vysokú zásaditosť takže určite keď tak užívať riedené s vodou.

Důchodce Standa (St, 20. 3. 2013 - 18:03)

Tak nevím, ale tento web asi...Admina má - Romanovi smazal účet i s blábolama a dal mu ban.
Ale editora / moderátora diskusí Doktorka nemá. To by chtělo celý tým, to je nad síly jednoho.

ravalopa (St, 20. 3. 2013 - 18:03)

ten blbec je tu zas!!!!Tak nevím, ale tento web asi žádného administrátora nemá. Jinak si nedovedu vysvětlit takové množství hrubostí, které se v diskuzích vyskytují.

Ravalopa - Poz (St, 20. 3. 2013 - 12:03)

Je to pán, který na doktorka.cz již píše cca 10 let, za den dokáže napsat i 300 příspěvků do všech témat.
Také zakládá nová témata a to především v poslední době, protože byl na řadě starých témat prozrazen.

Jeho hlavní aktivitou je získat pozornost a důvěru a to především žen a psát si v soukromí.

Současně píše za desítky jmen žen i mužů.
Za nějaké jméno se tváří jako kamarád a píše velice hezky a mile, ale pod jiným jménem či znakem Vás začne napadat a urážet a to mnohdy sprostě a vulgárně.
Ve stejnou dobu se Vás začne zastávat pod jménem, kde hraje slušného či slušnou ženu a tím si získává vaší důvěru !

Používá úpravu gramaticky či úmyslné chyby v textu, aby bylo jasné že nepíše stejná osoba.

Velice často používá přezdívek například :
kolemjdoucí, průzkumník, pozorovatel, náhodný čtenář, realista, realistka v současné době píše také jako anonym, anonymka, pedagog, lékař, Dr, D, Dalibor, psychiatr, psychiatrička, neznaboh, rytné rydlo a dalších desítky znaků a přezdívek k samotnému tématu a podobně.

Vetšinou, provádí soudy a urážky o tom, kdo jste a podobně, Řada z Vás víte o čem zde mluvím, prostě bezdůvodně Vás takto začne urážet a používá k tomu například tyto slova :

Svině tlustá, zmrde, jsi děvka hnusná, také přeje smrt a podobně, jdi se léčit, jsi psychopat či psychopatka jsi kráva, jsi blbá, a dalších desítky mnohem vulgárnějších příměrů ........
Také často, se snaží upozorňovat na vaše chyby v pravopisu za účelem Vás ponížit a sebe povýšit.

Také velice často vystupuje jako odborník, dle tématu samotného, kopíruje stovky jiných uživatelů.

Proč Vás takto někdo má potřebu bezdůvodně urážet a napadat ?

Je to poměrně jednoduché, veškeré soudy a urážky, které zde prováděl a provádí vypovídají poměrně přesně a tomto člověku celý jeho vlastní charakter a myšlení.

Jeho vlastní soudy o druhých jsou jeho charakterové vlastnosti, bohužel ano takový je on sám. To co se snaží dělat z ostatních je on sám.

Platí zde doslova přísloví - pověz mě jaký jsem a já ti řeknu kdo jsi

Ano už jsi nám pověděl jaký jsem ano takový bohužel jsi Stando.

Ano nemocný psychopat.
Který zde i jinde vytahuje především kontakty na ženy, které pak v soukromí doslova psychicky ponižuje a vydírá !!!

Dělá mu doslova dobře ponižovat druhé.
ano to dělá opravdu slaboch a srab, který nemá žádnou úroveň a doslova se léčí na druhých, kterým takto pije krev.

Tento psychopat je nemocný člověk, je dobré oněm vědět.

Používá i desítky emailů, je velice zákeřný, nejdříve se Vám vetře do soukromí a získá tak na vás soukromé informace, které v pozdější době použije proti Vám a doslova Vás začne takto psychicky vydírat a vyhrožovat

Vzhledem k tomu, že dnes vím již o dvou ženách, které psychicky takto ponižuje a vydírá!

Doporučuji, především ženám z doktorka.cz Pokud zde dali kontakt na sebe, aby si dobře prověřili s kým si píšou. Pokud si píšete s ženou, jednoduše si zavolejte a proberte zpětně co jste dříve řešili na emailech či vláknech. Pokud se Vám ozve žena, která bude vědět o čem spolu mluvíte, tak je to v pořádku. Ale pokud se Vám bude protějšek bránit a vymlouvat a nebude se sváma chtít telefonicky kontaktovat, pak může jít a Pána o kterém Vás informuji.

Také píše do veřejných témat mimo doktorka.cz velice často uráží a ponižuje Ivetu Bartošovou. Samozřejmě anonymitě jako srab.

Jinak je jistě nepříjemné, že takové jedince ve společnosti máme, ale je dobře, že jsou to jen ojedinělé případy nemocných psychopatů.

Ostatní diskutující, kterých je zde na doktorka jistě mnoho zdravím a přeji hezký den R.

tento informační a důležitý příspěvek, zde bude pravděpodobně smazán.

Pomocí intrik a psaní za desítky emailů se stížností, které má Standa k dispozici, pravděpodobně dokázal administrátora přesvědčit, že právě on je tady ten slušný pán, kterému záleží na diskutování. A tak mu obelhaný Administrátor nalétnul a udělil mu možnost, zde mazat příspěvky.
Tento úchylný jedinec, také používá různé IP adresy a pak ani administrátor na doktorka.cz neví že píše stále stejná osoba.

Pak tento příspěvek samozřejmě smaže on sám :))) Myslím, že jste si již všimli, nepohodlného psaní a jakékoli informace, která odhaluje tohoto nebezpečného psychicky nemocného Pána, že tyto informace se postupně mažou

Maže také příspěvky, které sem píšou ženy, které psychicky ponižuje a vydírá ! Je to staré úchylné prase!

Maže je Sám Standa :)

Tento příspěvek smaže sám Standa ! udělejte si kopii a vkládejte tento důležitý příspěvek, aby se mu již nedařilo, zde získávat kontakty na ženy, na kterých se po té ukájí tím, že je psychicky vydírá a ponižuje! díky R.

Panebože, (Po, 18. 3. 2013 - 20:03)

Je to pán, který na...ten blbec je tu zas!!!!

Jan (Po, 18. 3. 2013 - 16:03)

Ale ja vim, ze nikdo nerika...Zkus si najít něco o onkomarkerech.

Karel (Po, 18. 3. 2013 - 09:03)

Ale ja vim, ze nikdo nerika ni uplne od oka... V takovychto pripadech, kdy doktori davaji prognozu par mesicu zivota se vetsinou se jedna o metastazy... To zrejme bylo doktorce sdeleno... I kdyby tento pripad byl vymyslen, tak je takovych pripadu v literature plno. Chtel jsem je vedet, co by ta doktorka mohla zjistit, kdyby si udelala vysetreni krve? Jak se z toho vysetreni zjisti rakovina, resp. prognoza?

Jan (Ne, 17. 3. 2013 - 19:03)

Ja vychazel z toho, ze ji...Už jsem pochopil, že někteří musí být pesimisté za každou cenu.
Takže Karle, zkratkou ZD jsem myslel zdravotnickou dokumentaci, do které má právo každý pacient nahlížet. A tam bys zjistil, že nikdo neříká něco "jen tak od oka". A jelikož zmiňovaná paní doktorka je nejspíš výmysl, nebo velice upravená verze nějakého příběhu, diskutujeme o ničem.
Nebo o úplně tupé doktorce, která po takové předpovědi, si nebyla schopná na svém pracovišti nechat odebrat alespoň krev.

Reklama

Přidat komentář