Reklama

MMS - Jim Humble

pedagog (Pá, 11. 10. 2013 - 20:10)

Než zase plivneš jedovatou...Díky Dalibore za Tvoje slova, také jsem se chtěl vyjádřit, ale napsal jsi vše,.. Chytří pochopí, hloupí budou dál propagovat na zhoubné nádory alternativní nesmysly, MMS a další "zaručené" prostředky.
Nemá smysl se s nimi dohadovat, čas ukáže někdy bohužel krutou pravdu,...

Dalibor (Pá, 11. 10. 2013 - 16:10)

MMS je podle Vás naředěná...Než zase plivneš jedovatou slinou po chudince chemoterapii, zjisti si napřed, co to vlastně je a proč se používá.

Primární rakovinné ložisko je nalezeno a odstraněno. Jedno, jestli je vyříznuto, zničeno cílenou radiací, vysokofrekvenčním ohřevem nebo nějakým jiným způsobem.

To ovšem není všechno, co je třeba vykonat. Primární rakovinná ložiska mohou vysílat své rakovinné buňky jinam. Vzniknou sekundární ložiska, metastázy.

Některé typy rakovin nemetastázují, nebo způsobují metastázy jen velmi vzácně. Příkladem je basaliom. Ten skutečně stačí vyříznout a je hotovo.
Jsou však typy nádorů, které metastázují téměř vždy a od samého začátku. Například melanom.
Tam samotné odstranění primárního ložiska nepomůže. Protože téměř jistě bude následovat fatální rakovinný rozesev do nejrůznějších částí těla.

Chemoterapie je pokus takovému rozsevu zabránit. Rakoviny nemají ze svého principu přesně zacílitelnou léčbu. Jsou to tělu vlastní buňky, pro imunitní systém nerozeznatelné od zdravých. V této nouzi se dá využít jen toho mála, čím se tyto zdivočelé buňky liší od těch normálních.
Jsou mladé.
Počínající metastázy jsou vždy tvořeny nejmladšími buňkami.

Chemoterapie je metoda, kdy hromadně, bez jemnějšího rozlišení zavraždíme všechny mladé buňky. Je tu naděje, že mezi nimi budou i ty rakovinné, ve skrytě rostoucích, ještě zcela mladých metastázách.
To je celé kouzlo chemoterapie a z toho vyplývají i její nežádoucí vedlejší účinky. Je to tvrdý úder organismu, ze kterého však má šanci se zotavit.

Takže nasadit chemoterapii?
Pokud odoperuji basaliom, je jakákoliv následná chemoterapie nejen zbytečná, ale i škodlivá.
Pokud byl primárním ložiskem melanom, pak přes jeho úspěšné odstranění je následné nenasazení chemoterapie prakticky rozsudkem smrti Pokud ji nasadím opožděně, metastázy se uchytí, jejich buňky již přestanou být na chemoterapii citlivé - a to bude konečná.

Je spoustu typů rakovin, které obvykle metastázují. Obvykle ovšem neznamená vždy.
Nasazení chemoterapie je tu preventivní obrana proti tomu, co by mohlo nastat. Nikoliv co by MUSELO nastat. Ale to nikdo předem neví...

Samozřejmě chemoterapii je možno odmítnout. Nahradit alternativním placebem Je to pak ruská ruleta.

Ti, kteří prohrají, zemřou. Třeba se ještě na poslední chvíli začnou dožadovat oficiální léčby, Ta bude pozdní a bude mít jen malou šanci na úspěch. Všeobecné mínění pak spustí povyk, že právě lékařská péče je zabila.

Ti, kteří budou mít štěstí, se uzdraví i bez chemoterapie, protože se nestačila vytvořit sekundární ložiska metastáz. Alternativní placebo jim neublíží, a oni se pak prezentují jako plně uzdravení.
Nastane mediální povyk. Tady vidíte člověka, kterého uzdravil javorový sirup se sodou, MMS, přikládání náčinků nebo vroucí modlitba. A vidíte, támhletoho chemo zabilo!

A je vymalováno. Tohle nelze racionálně vysvětlit, protože zázračné uzdravení vše překryje svou mediální slávou...

Proto nepředpokládám, že mé vysvětlování bude mít nějaký dopad. Dál tu alternativci budou vyzdvihovat zázračná uzdravení, za kterými je jedině a pouze jejich zázračný produkt, metoda, cokoliv....
Ale napsat jsem to musel. Přestože je to marné valení balvanu do strmého kopce.

Honza (Pá, 11. 10. 2013 - 13:10)

Tak ta cena je síla,já mám...a kde se u násd používá na dezinfekci pitné vody chloritan ? Káraný používá chlór a Želivka dokonce kyselinu sírovou... zeptejte se na vodárnách !

Honza (Pá, 11. 10. 2013 - 13:10)

Johanko, já jsem po chemo...MMS je podle Vás naředěná chemie a co je tedy chemoterapie ? zajímejte se o vedlejší účinky obou léčení a zajímejte se o svědectví lidí, kteří se díky MMS vyléčili z rakovin v nejhorším stádiu. Pokud vám lékař řekně, že Vám zbývá 6 - 12 měsíců , nasadíte MMS a vyléčíte se..kdo by následně MMS nepropagoval ?

Tonda (Pá, 11. 10. 2013 - 11:10)

Tak nevím? Je nám 73 let. Manželka se svými bolestmi skončila na interně a po všech možných vyšetřeních jí navrhli onkologické léčení a chemoterapii. Rovněž jí dali i náplast s opiáty. Manželka toto všechno odmítla, náplast si nechala sundat a já jsem si ji vzal na revers domů.Přivezli mi ji domů a museli ji vynést do 2. patra malátnou na křesle. Nasadili jsme okamžitě patřičné dávky MMS1 a MMS2. Po 11ti dnech v domácím ošetřování a po aplikaci uvedených dávek je na tom minimálně o 50% lepší.Dokonce už se zajímá i o chodítko. Možná že se ozvu zase za nějakých 10 dní.

p (Pá, 4. 10. 2013 - 05:10)

prodám 3 balení vit. C vysoké dávky na kapáni do kapačky aplikuje dr. nebo sestra na léčbu rakoviny. puvodní cena 2900kč, nyní 2300kč.puvodním neporušeném obalu.kdo bude mit zajem zanechám kontakt

EM (Čt, 3. 10. 2013 - 08:10)

Jednoduchá výroba CDS
http://www.youtube.com/watch?v=P4pIjkT-QAA

je to stejné ja (Po, 30. 9. 2013 - 13:09)

Opět - bylo to tu vždy, ale jmenovalo se to jinak. Sennou rýmu měl kdekdo, ale že by to měl nazvat alergií ho nenapadlo ani ve snu. To by vypadalo příliš vznešeně.
Když bylo děcko "chabrus na plíce", bylo "nedochůdče", často se nedožilo dospělosti, aniž by někdo uvažoval, zda nemá astma či jinou autoimunitní alergickou chorobu Rodilo se hodně dětí a hodně jich i umíralo - dospělosti se dožili jen ti, co dokázali překonat "dětské nemoci". To je drsná skutečnost, na kterou se hodně zapomíná - a i kvůli tomu bylo alergií u dospělých zřetelně méně.
Takže se obávám, že jsi se svou argumentací poněkud vedle.

Píšeš: ...a ještě dodatek, nejdříve "chytrý" člověk vyvine ve výzkumných ustavech choroby, viry a podobně a teprve poté, vědecky hledá a zkoumá léky a způsob, co na to funguje...
To je hrube nepřesný pohled. Viry, bakterie a další patogeny nikdo nevyvíjí a nevyrábí proto, aby je pěstoval a zlovolně šířil. Patogeny jsou isolovány a pěstovány proto, aby se proti nim byly nalezeny účinné protilátky připravené "na míru".

Píšeš: ...Na co chytla lidská ruka, to posrala... tak to teda prrr!!!
Důrazně se ohrazuji proti zlovolně spikleneckému vidění lékařského výzkumu, které zde, JJ, předkládáš - ne, nebudu oplácet stejným způsobem.

JJ (Po, 30. 9. 2013 - 12:09)

a ještě dodatek, nejdříve "chytrý" člověk vyvine ve výzkumných ustavech choroby, viry a podobně a teprve poté, vědecky hledá a zkoumá léky a způsob, co na to funguje a dělá odporný pokusy na lidech a zvířatech a ještě za to sbíraj ocenění - hanba je to!

JJ (Po, 30. 9. 2013 - 12:09)

je to stejné jako u astmatu, dřív se taky vyskytovalo - záducha, jenže ted ho má skoro každý a když ne přímo astma, tak nějakou alergii nebo exem, nejde se přece soustředit na jednu nemoc a ohrazovat se jednoduchostí léčby i pitomou rýmu si každý léčí rozlišně dlouhou dobu a rozlišnými prostředky, někdo se z ní dostane hned, jinému se rozjede v těžší onemocnění. Na nic neexistuje jednoznačný návod, ale jedno je jisté, organismus se skládá z živých buněk a tyto pro své správné fungování potřebují zase větší míru živé výživy. Tělo si radí samo a ví co a jak má udělat, to jen člověk mu do toho "rozumně fušuje" a potlačuje jeho "volání". Argumenty typu, že někdo za celý život jedl jen vařené a nezdravé a žil celkově nezdravě a byl ok je jako protiklad pránické výživy, jsou věci nezi nebem a zemí, ale člověk musí pořád něco zkoumat a vylepšovat na ukor přírody a pak se strašně diví. Na co chytla lidská ruka, to posrala a kdo se ohání bohem, tak do háje jak měl Bůh vyvinutý předvídavý smysl, když stvořil člověka - zkázu planety a širokého okolí!!!

nekde jsem cetl (Po, 30. 9. 2013 - 10:09)

Pavle, zde je vidět, jaký pokrok udělaly diagnostické metody od roku 1900.
Troufl bych si říci, že většina rakovin na přelomu onoho století zůstala skryta pod diagnosami jako "sešlost věkem", "oubytě" a podobně.
Rakovina je dnes hodně "populární". Není to jen tím, že se lidé dožívají vyššího věku. Rakovin je víc i proto, že je dnes dokážeme diagnostikovat i tam, kde ještě před pár desetiletími zůstávaly skryty.

jojo (Po, 30. 9. 2013 - 09:09)

tak mi tedy vysvětli proč
rakovinou trpěli i neandrtálci,
kteří žili v nedotčeném prostředí
a jedli stravu bez chemie........

Protože neznali MMS..... :-)'

pavel (Ne, 29. 9. 2013 - 22:09)

tak mi tedy vysvětli proč...O Neandrtalcich moc nevim, ale nekde jsem cetl, ze v roce 1900 mel v USA rakovinu jeden clovek z 8000. V soucasne dobe se odhaduje, ze rakovinu v prubehu zivota dostane kazdy druhy. Samozrejme rozdil neni jen chemie. Ale neni to taky jen v tom, ze se lidi v prumeru doziji vyssiho veku, jak se casto uvadi. Aspon co sam pozoruju, rakovinu dnes dostavaji i lidi pod 30 a predpokladam, ze v teto kategorii bylo driv velice malo pripadu. Takze rakovina je znama velmi davno, uz z dob stareho Recka a asi i Egypta, ale nyni je ji asi vyrazne vic.

petr (Ne, 29. 9. 2013 - 21:09)

Vy tady nadáváte na...tak mi tedy vysvětli proč rakovinou trpěli i neandrtálci, kteří žili v nedotčeném prostředí a jedli stravu bez chemie........

Vy tady nadávát (Ne, 29. 9. 2013 - 09:09)

Milý příteli, Tvé vidění problému rakoviny je průzračně jednoduché a jasné.
Leč pomni, že jeden základní zákon poznání nad námi vládne:
Každý, byť sebesložitější problém má své průzračně jednoduché, na prvý pohled jasné a snadno pochopitelné CHYBNÉ řešení.
Obávám se, že i Tvůj pohled na problematiku rakovinných onemocnění je stejného druhu...

JJ (Ne, 29. 9. 2013 - 08:09)

ano, je to můj případ, taky mám jistý druh ráčka, kámoš, který se tím hodně zabývá mi poradil vysadil 5jedů, při nákupu to bylo doslova psycho, co zůstalo? Čisté vitariánství nedám a maso miluju. Kompromisem mi je rýže natural a zelenina nebo ovoce upravené lehce v páře, pokud občas maso, tak jen domácí a ne na výkrmu granulemi. Stav se rapidně stabilizoval až zlepšil. Ale v zásadě to není čistě jen o žrádle. Je rozdíl mezi snažit se jíst zdravě a jíst zdravě - co je dnes zdravého? Prakticky nic, takže se držím toho, co se mi nejvíc osvědčilo a to je živému zase jen živé, aspon ve větší míře, vaření usmrcuje, zvířata si v přírodě taky nevaří. To, že se něco veřejně prodává ještě neznamená, že je to zdravé a pro tělo prospěšné, stačí se podívat na portál potraviny na pranýři, vstupem do EU se otevřely dveře především civilizačnim chorobám. A například S.Kneipp taky nebyl blbý, když doporučoval studené koupele, zvířata si taky vodu neohřívají ani v mrazech. To jen člověk jde proti přírodním zákonitostem a zdokonaluje svoje požitkářství.

a (Ne, 29. 9. 2013 - 06:09)

a vy jíte tak zdravě a dodržujete tyhle všechny věci, co jste zde napsal?myslim, že to dělá málo kdo.abyste neonemocněl?myslím, že i doktoři tu nemoc dost zanedbávájí.když je požádáte at vám udělají nějaké onko markry, tak vám řeknou to je nadstandartní vyšetření a co by vám bylo a pošlou vás domu.to je náš případ a pak už je pozdě a nestačí se pak divit.každy neví, co má pořádně jíst a co ne, samozřejmě se snažíme jist zdravě, ale vždy to nejde..

JJ (So, 28. 9. 2013 - 23:09)

Vy tady nadáváte na rakovinu,ale ta je právě vytvořena organismem jako ochrana. Tělo se skládá z živého, každá bunka je v těle živá a potřebuje zase jen živou výživu, to, že se organismu dostává žrádlo v podobě umělin, náhražek, uvařenin bez enzymů, aminokyselin, minerálů apod. jak se má tělo bránit, pokud tyto svinstva není schopno vylučovat, tak je prostě zapouzdří. Je spousta druhů rakovin, to ano, ale spousta jich je uměle vytvořeno nekvalitní stravou, parazitama, plísněma a podobně.

Da. (Pá, 27. 9. 2013 - 19:09)

Přeci musí něco zabrat....Ano I to jsem si říkal, když mi umírala máma...
Na rakovinu umírají i ti nejbohatší lidé na světě. Takoví, kteří si mohli dovolit jakoukoliv léčbu, co jen existuje. Bez ohledu na jakkoliv vysoké finanční náklady. Mohli si dovolit bez omezení vyzkoušet jakoukoliv alternativní léčbu. Nepomohlo nic, umřeli stejně jako ten poslední chudák...
Chemoterapie je takový boční útok. Buňky rakovinných bujení mají jednu společnou vlastnost. Jsou mladé, často i nezralé, protože jejich atributem je nekontrolované bujení. Chemoterapie bez většího rozlišení útočí na vše mladé. Přežijou jen starší a stářím sešlé buňky - ale je naděje, že v tom všeobecném vraždění mláďátek zahynou přednostně skrytá hnízda počínajících metastáz, tvořená těmi vůbec nejmladšími buňkami. Je to hra na ostří nože - ale zatím nic lepšího není. Daní za to je sešlost a chátrání s chemoterapií spojené.
Bohužel, čím mladší je ten, koho postihla rakovina, tím ostřejší je hrana, na které se chemoterapie pohybuje.

Držím palce a doufám. Nic lepšího nemám.

P. (Pá, 27. 9. 2013 - 19:09)

Lék na rakovinu neexistuje,...Přeci musí něco zabrat. Mému kolegovi umírá 4,5 leté dítě. Je to šílenství. Chemoterapie je taky šílené svinstvo, možná na čas u někoho, že se podaří, ale jen na čas.

Reklama

Přidat komentář