Reklama

MMS - Jim Humble

Jirka (Ne, 10. 5. 2015 - 19:05)

mms, tedy sodium chlorite...mms je aktivovaný (neutralizovaný) chloritan kyselinou a nedává se do žíly

mck (Ne, 10. 5. 2015 - 15:05)

mms, tedy sodium chlorite doporucila evropska komise k leceni "Lateral Sclerosis" (nejsem si jista a taky se mi to nechce hledat a vubec..davat jeho jmeno do vyhledavace.., ale neni to to na co nakonec umrel ex premier Gross ?

Posudte samy, ja vam to prekladat nebudu >>

http://ec.europa.eu/health/documents/community-register/html/o1139.htm

http://www.ema.europa.eu/ema/index.jsp?curl=pages/medicines/human/orphans/2013/07/human_orphan_001218.jsp&mid=WC0b01ac058001d12b

"for the treatment of amyotrophic lateral sclerosis." Tedy "ALS"

Nehlede na to ze cerveny kriz MMS leci malarii.
Ale najdete si to samy.

Kdo chce tam..pomozte mu..

Jirka (So, 9. 5. 2015 - 13:05)

pro skutečného MMS: děkuji za pomoc, ale tahle diskuze již je pod mou úroveň. Mám dojem, že zde vystupuje ne zrovna chytrý jedinec, kterému hodně vadí to, že mms pomáhá, ten člověk si píše sám sobě a všechny kolem uráží.
Tak hodně zábavy, pisálku.

A. (So, 9. 5. 2015 - 09:05)

jestli je cizí neštěstí...Dej si polívku, budeš klidnější.

A. (Pá, 8. 5. 2015 - 19:05)

"20.4.2015 08:55 -...Takže se směješ cizímu neštěstí, to jsi ubožák!

A. (Pá, 8. 5. 2015 - 10:05)

Jste komici. Kdo se směje, neví čemu, podobá se přihlouplému!

Jirka (Pá, 8. 5. 2015 - 10:05)

To se mi líbí: koho neuzdraví léky, toho uzdraví příroda.

Jirka (Pá, 8. 5. 2015 - 09:05)

Jirko, nad osobní zkušenost...Pro MMS: tak přesně to mám - nic a najednou skok. Dneska jsem si uvědomil, že mi není na omdlení, když zakloním hlavu. Začal jsem si občas dávat 2 kapky. Tělo si uzdravování řídí systematicky samo a už jen s obdivem čekám, co zase přijde. Na stránky kouknu, děkuju za inspiraci.

MMS (Čt, 7. 5. 2015 - 22:05)

přestalo mi velmi...Jirko, nad osobní zkušenost není. Zkus i další způsoby ozdravení, koukni na stránky A-Z zdraví. Já na tom makala tři roky a vyzdravěla jsem se.Někdy jsem taky byla skeptická, zdálo se mi, že se výrazně nelepším a najednou skok a další a jsem úplně v pořádku.

:-) (St, 6. 5. 2015 - 16:05)

Jen idiot může věřit na zázračné účinky MMS. :-) MMS je PODVOD.

Jirka (St, 6. 5. 2015 - 11:05)

přestalo mi velmi nepříjemné, každodenní brnění a cukání v nohách, mms beru 1 - 5 x denně jednu kapku (jak to cítím, tolik si vezmu) od 2. dubna; zdravím MMS, děkuji za podporu, někdy potřebuju slyšet - vydrž, jde to pomalu, ale jistě

lejca (Út, 5. 5. 2015 - 16:05)

Inteligence sama o sobe!!! Co ty mi tady rikas,ze mam drzet hubu. Co,nelibi se ti pravda,ze? Vis co,kdyz nemas k danemu tematu co rozumneho rici,tak radej nerikej nic,udelas nejlip a hlavne ze sebe neudelas hlupaka....

Jenže (So, 2. 5. 2015 - 12:05)

Jinak ať se každý...vem si,pokud ti dnes zjistí rakovinu,tak vyzkoušíš úplně všechno,i když tomu dnes nevěříš.Já jsem také skeptická,ale při nemoci bych vyzkoušela.

lejca (So, 2. 5. 2015 - 11:05)

Co miliónú, přímo miliard...Podle tveho vyjadrovani pochybuji,jestli vubec nejaky rozum mas....

On (So, 2. 5. 2015 - 10:05)

asi každý uvěří,až bude mít svojí zkušenost.Asi jako s očkováním,jednomu pomůže,druhému ublíží.

lejca (So, 2. 5. 2015 - 00:05)

A jinak,at se kazdy zamysli....kdyby MMS byl podfuk,tak proc by tolik milionu lidi po celem svete tvrdilo pravy opak? Co by z toho meli? Vetsina z nich publikuje svoji zkusenost,jen aby poskytla informace a pomoc jinym lidem.....

lejca (So, 2. 5. 2015 - 00:05)

Podrobnejsi informace si kazdy muze precist

http://ulozto.cz/xZESjhnZ/j-v-humble-knihy-o-mms-5-rar

stahne se 5 knizek,kdyz si otevrete knihu J.V. Humble zasady pouzivani MMS-kniha 2010(treti kniha od vrchu),na strance 114 - Vyklad chemie kolem MMS a dalsi podklady

Je zde spousty informaci jak MMS v tele funguje a jakym zpusobem nici patogeny,viry,bakterie.....

lejca (Pá, 1. 5. 2015 - 23:05)

Zaznely zde dotazy,jak funguje MMS. Pro ty,co jim je zatezko si precist informace o MMS,i kdyz jsou na internetu zdarma ke stazeni vsechny knihy od Jima Humble:

Vysvětlení účinnosti MMS
Mechanismus Biocidního účinku Chlordioxidu – MMS

Pan Humble popisuje účinky Chlordioxidu, který vzniká smísením MMS a 10% roztoku kyseliny citronové takto:

"MMS smíchaný s odpovídajícím množstvím 10% roztoku kyseliny citronové vytváří plyn, který se jmenuje Chlordioxid. bacterianuked3Chlordioxid je látka s velmi silnými oxidačními účinky, tzv. akceptor elektronů. Chlordioxid nemá nic společného s chlorem !!!

Tedy - každá molekula Chlordioxidu se neustále snaží získat elektrony a doplnit tak svoji elektronovou strukturu.

Při styku bakteriálních buněk s chlordioxidem dochází k odtržení elektronu z bakteriální stěny čímž dojde k vytvoření praskliny a tím k narušení vnitřní rovnováhy buňky. Tímto porušením chlordioxid vnikne dovnitř mikroorganismu a naruší jeho metabolické funkce, na rozdíl od ostatních oxidačních činidel, které narušují jen povrch buňky. Reaguje s aminokyselinami, pozměňuje strukturu proteinů a tím i funkci enzymů, které řídí metabolické pochody v buňce.

Následně dochází k rychlému rozpadu patogenů. V lidském těle aktivovaný chlordioxid, namíchaný v přesném, Jimem Humblem doporučovaném poměru, reaguje pouze s patogenními mikroorganismy, které mají výrazně kyselejší povahu. Ničí spolehlivě bakterie, viry, plísně, rozpouští toxické látky v těle atd. Čtěte pozorně mou knihu, mechanismus účinnosti MMS je v této knize dopodrobana popsán.

Po vypití aktivovaného roztoku MMS dochází k tomu, že Chlordioxid je přes žaludeční a střevní stěny přijímán červenými krvinkami jako kyslík a je tedy roznášen do celého těla. Jakmile dojde ke kontaktu s nakaženou buňkou (nitrobuněčné infekce) či s volně "plujícími" bakteriemi či viry v krevním řečišti, dochází k jejich téměř okamžitému zničení odtržením několika elektronů z povrchu viru či buněčné membrány patogenu. Chlordioxid se vytváří dle nejnovějších poznatků zhruba 2 - 4 hodiny po vypití aktivovaného MMS."

lejca (Pá, 1. 5. 2015 - 22:05)

Dotaz na Lidu,pisete tady,ze Vam MMS nevylecilo rymu,muzu se zeptat,jak dlouho uzivate MMS,nebo jste ho poprve v zivote zacala uzivat az pri te ryme? Cetla jste knihy pro ziskani vice informaci,napr. co zamezit,aby se nesnizovaly ucinky MMS(kava,caj,vitamin C,...)a pokud jste zacala s uzivanim MMS,muzete mit telo zaneradene ruznymi patogeny,co jste za zivot nasbirala. MMS nerozlisuje mezi virem,ktery Vas zrovna trapi a mezi patogenem,ktery mate v tele uz leta. Ja jsem se zbavila anginy behem jednoho dne,ale to uz jsem byla radne predcistena CLO2,takze MMS mohlo likvidovat bacily anginy a ne se prat s ostatnimi dlouholetymi patogeny...

mirek (Pá, 1. 5. 2015 - 08:05)

Je jasně vidět, jak Mirek a...Mohu vás ubezpečit, že nejsem s Hankou stejná osoba, takže "jasně" nic vidět není.

Ale mohu vám napsat, že nick Milan jsem zde také používal.
Jinak se ničím nebavím, jenom selským rozumem vyhodnocuji příspěvky a jsem skeptický k zázračným uzdravením, která se zde prezentují druhý den po užití prvních několika kapek.

Toť asi vše.

Reklama

Přidat komentář