Reklama

MMS - Jim Humble

alternativec (Čt, 2. 2. 2017 - 10:02)

Ty pracuješ na onkologii jako lékařka, zdravotní sestra? Prý ještě existují infuzní terapie s vysokodávkovaným vitaminem C-15 gramů v jedné dávce! dále se píchá vitamin D intarmuskulárně. Injekcí se bojím. Mám velmi oslabenou imunitu, záněty, opakovaná ATB. Navíc nespím, a tak každý den prášky na spaní! Pochopitelně, bere vitaminy z lékárny, ale ty se prý moc nevstřebávají, tak ze 16%! Injekcím se chci stůj co stůj, vyhnout! Ale jíst mi chutná! Až na ty stálé teploty a záněty! Mám i zhoršenou funkci jater! Tak to, babo, raď! Ale to mms si, myslím, je dobrá alternativa. Mám prokázanou buněčnou imunodeficienci, se kterou se nikde neléčím! Beru C,B,D,K,E perorálně! Každou chvíli opary,afty. Čeká mě nejspíš resekce zubu, od kterého mě bolí hlava! Asi si to raději moc nebrat, co!
A co je to vlastně ta paliativní léčba, že se tak hloupě ptám?
Já znám léčbu kurativní-příčinnou!To mi dává smysl. Moc mě zajímá tento pojem. Děkuji.

pracující na on (St, 1. 2. 2017 - 17:02)

Sestra mé bankovní...Mě jen mrzí, že ty milióny uzdravených pacientů nikde nevidím. Ale vidím jich dost, co to s MMS zkusili a potom k nám přišli v kritickém stavu, kde už nezbývalo nic jiného, než paliativní léčba. A můžete si zkusit tipnout, na koho se smrt pacienta shodila....
A mimochodem, o MMS ví 9 pacientů z 10. Tak přesně nevím, co se má držet pod pokličkou.

A dotaz, jak MMS pozná "přátelské" bakterie? Nebo ty také zničí?
Věřte mi, že jsem ta poslední, co by všeléku nepřála, ale, bohužel, nic.

no jo (St, 1. 2. 2017 - 15:02)

Sestra mé bankovní..."No já sama jsem se potěšila, jako Jiří, že Súkl označil tento přípravek, jako LP, léčebný přípravek."

Je potřeba umět rozumět psanému textu, což ve vašem případě evidentně nefunguje.
SUKL tento přípravek do této kategorie zařadil na základě vlastní prezentace jeho prodejců. A následně jsou prodejci nebo distributor povinni si udělat registraci, což již 5 roků nedělají. Takže se jedná o nelegální léčivý produkt.

Jox (St, 1. 2. 2017 - 07:02)

kecy :-)

jagunka (Út, 31. 1. 2017 - 20:01)

Sestra mé bankovní poradkyně měla rakovinu v pokročilém stádiu s metastázemi. Díky mms je dnes zdravá, po nádorech ani památky. Mms bere celá jejich široká rodina. A jsou zdraví. No já sama jsem se potěšila, jako Jiří, že Súkl označil tento přípravek, jako LP, léčebný přípravek. Není divu, že na registraci si počká, bude probíhat klinická studie na různých úrovních. Čím déle, tím lépe. Si myslím, že to bude drženo dlouho pod pokličkou, neboť ve farma firmách jsou obrovslé peníze a není v jejich zájmu objevit všelék, když jsem studovala mms a jeho schéma, vše probíhá v mikro světě buněk virů a bakterií a přesná koncentrace Chloritanu sodného který je aktivován přesným množstvím roztoku Kys. citronové. Existuje již několik milionů lidí, kterým to pomohlo. Mms má obrovský potenciál a není drahý, zatím...do doby, než po něm chňapnou farmafirmy, pak to bude zase jen o byznysu. A cena? 350-390 Kč.

alternativec (Ne, 4. 12. 2016 - 13:12)

oprava: mně.

alternativec (Ne, 4. 12. 2016 - 13:12)

Pavlo, prosím Tě, jak se jmenuje, prosím, ta paní? To, co napsala Maruška, to vím, přinejmenším tuším! Mohla by pomoci i mne? Jaké máš názor na ATB, imunitu a mms při lékařských zákrocích? Trpěl jsem i orofaryngeální kandidózou a dva roky byla léčba bez úspěchů!
Mám i mírně zvýšené jaterní testy. Proto mi doktor další "léky" nechtěl psát! Žiji zdravě. Předtím jsem se občas napil alkoholu. Nyní zcela abstinuji. Jsem 100% nekuřák. Děkuji za názor.

Pavla (Ne, 4. 12. 2016 - 12:12)

Pavlo, tak se ještě poděl...Ptala jsem se paní, ke které chodíme, jestli mám dát kontakt na ní na tyto stránky a ta to odmítla, že si takovouto formou dělají reklamu jen ti, co to neumějí a potřebují další a další klienty. Podle ní je zapotřebí se ptát známých a jít tam, kde jim pomohli, a na reklamu neskákat. K MMS řekla, že je to jed a jako všemi jedy se jím nelze úplně vyléčit. Černochům v vězení v Arice, kteří umírali na malarii a nic jiného neměli to prý pomohlo zlikvidovat původce malarie,takže jim to pomohlo, ale jen tak, že neumřeli hned, ale na cirhozy a selhání ledvin za dvacet let, což v jejich situaci bylo dobré, ovšem my jsme tady v jiné situaci a máme jiné možnosti, mnohem efektivnější a nezatěžující. O paní Bláhové mluvila docela dobře, že v rámci toho, co zná a jaké má možnosti dělá co může, ale že naráží na limity dignostické a další, proto se pokouší špatné tělesné prostředí "napravit" MMS, což někdy pomůže a někdy ne.
Zapoměla jsem minule, že nám zakázala všechny potraviny s GMO, i ty co obsahují GMO kukuřičný škrob a tak a to že je s vynecháním GMO pšenice a Mléka od krav krmených GMO a antibiotiky hlavním důvodem, proč nám přestaly střevní problémy, které jsme měli celá rodina.

Maruška (So, 3. 12. 2016 - 14:12)

Co se týče toho MMS, tady je každá rada fakt drahá! MMS zabere širší spektrum patogenů, než antibiotika. Antibiotika ničí střevní a slizniční mikroflóru. Krom toho, neničí viry a plísně. Zejména candida albicans se nekonečně rozmnožuje a poškozuje imunitní systém! Já jsem pro MMS! Z antibiotik rozhodně nedoporučuji užívat AUGMENTIN s kyselinou klavulonovou a COTRIMOXAZOL. Tato dvě ATB jsou totiž největší dryáky na játra a na ledviny! Velmi dobrá jsou probiotika v kapslích. Jogurty typu DANONE a HOLANDIA, jsou spíše reklamy! Tam těch živých probiotických bakterií moc není! Před škodami, napáchanými antibiotiky, rozhodně neochrání! To už je rozhodně lepší to MMS, které řeší všechny patogeny najednou! Ale zase pozor! MMS vyléčí sice i rakovinu, ale usazuje se v cévách! Z dlouhodobého hlediska není dobrý pro kardiovaskulární systém! Jelikož pán píše, že má i problémy se srdcem-tachykardie, mírná arytmie, možná i začínající hypertenze! Pravděpodobně tam bude i zvýšený cholesterol a triglyceridy. Já bych určitě radila, abyste si nechal vyšetřit homocystein. Lékaři, pracující na VZP, toto nedělají, protože by přišli o pacienty a farmaceutické firmy by zkrachovaly!!! Test na homocystein se dělá z periferní krve, ve speciálních laboratořích. Určitě by to za to stálo! Jinak, prasklý zub je trvalým zdrojem infekce! Pokud jde o osmičku, určitě Vás to velmi brzy dožene k zubaři! Co se týče toho MMS, můžete krátkodobě, tak 3 týdny, zkusit několikrát denně po 2-3 kapkách, vyplachovat, i užívat vnitřně, co snesete! Po extrakci budete možná potřebovat prášky na bolest a na uklidnění, případně na spaní, aby si zkraje tělo odpočinulo! Někdy se bohužel nejde úplně vyhnout komplikacím a bolestem! Ale to já nevím. Neznám Váš celkový zdravotní stav! Vřele doporučuji, přečíst si knížky od pana Tomáše Kašpara "Nespěchejte do rakve" a "Umíráme na objednávku." Dále Deník poradce I. a II. díl, od paní Ing. Hany Bláhové. Přeji hodně štěstí.

Olina (So, 3. 12. 2016 - 09:12)

Mám stejnou zkušenost....Pavlo, tak se ještě poděl o nějaké konkrétní údaje - jakými nemocemi jste trpěli a kdo vám je vyléčil pomocí Oberonu?
Mě to taky zajímá.

Pavla (Pá, 2. 12. 2016 - 12:12)

Mám stejnou zkušenost. Bohužel když dva dělají totéž, není to totéž.
Tchán koupil plasmu, tu rpz 14 a začal celou rodinu léčit MMS a plasmováním.
Měli jsme předtím dlouhodobé problémy a děti už skoro tři roky skoro trvale antibiotika, cítili jsme se hrozně a podle lékařů nám nic nebylo, a postupně jsme dostávali prášky na uklidnění, včetně šestiletého syna. Tak nás tchán začal léčit a chvíli to bylo lepší, pak se stav zase zhoršoval. Zachraňovali jsme to MMS a zas to bylo chvíl lepší, cítili jsme se zdraví ale vždy během měsíce jsme zase onemocněli.
Obešli jsme lidi, co léčí MMS a zůstali na doporučení brát to trvale, což jsme odmítli, je to stejné svinstvo jako antibiotika a trvale to přece nejde brát, to není uzdravení. Naštěstí jsme se dostali k paní, která nás Oberonem kontrolovala, řekla nám, jaké doplňky si má kdo koupit a co jíst. Chodili jsme k ní i na plasmu, protože ta její fungovala i na věci, na které ta naše ne. MMS nám absolutně zakázala, stejně jako léky s umělými sladidly a barvivy a to i u potravin. Během půl roku jsme všichni byli zdraví a vyjma rýmy na podzim nikomu nic nebylo už asi rok. A vyléčilo mě to i bolesti zad, kterými jsem trpěla snad od puberty, takže jak se mohu víc hýbat, tak jsem vitálnější a zhubla jsem 18 Kg.

(St, 30. 11. 2016 - 18:11)

si myslím, že mms je výborná alternativa, rozhodně místo ATB! Ale co se bere trvale, není vůbec dobře! Ale třeba 1-2 měsíce, v případě streptokokových a stafylokokových infekcí, to rozhodně ano!
Myslím tak 10-20 kapek denně. Antibiotika rozhodně nedoporučuji, pokud nejde vysloveně o život! Což je v opravdu těžkých a akutních případech! Dávkování si třeba dohledat na protokolu! ATB rozhodně odmítnout můžete. K tomu Vás nikdo nutit nemůže! Ani lékař! Pokud ovšem nemáte CRP 50 a více! Ale to Vám jistě lékaři zkoušeli, dle krevních rozborů. Takže, asi takhle...

alternativec (St, 30. 11. 2016 - 17:11)

Paní Lenko, Vy jste se léčila u paní Ing. Hany Bláhové??? Jak jste uspěla? Budu velmi rád za všechny příspěvky. Děkuji.

alternativec (St, 30. 11. 2016 - 13:11)

Mám poruchu imunity, mírně snížená protibakteriální imunita. Byl mi zjištěn streptokok pyogenes A a zlatý stafylokok. Naštěstí v mírnější formě.
Čeká mě však extrakce prasklého zubu. Antibiotika zcela odmítám!!!
Zvažuji profylaxi a následnou léčbu pomocí MMS. Poradíte mi zde, prosím, kolik mám užívat kapek denně? Krom toho mám i mírnou tachykardii, arytmii, časté subfebrilie a opakující se mírné infekce, zejména respirační. Budu rád za každou dobrou radu! Jsem pevně rozhodnut pouze pro alternativní léčbu!

Lenka H (Po, 14. 11. 2016 - 17:11)

MMS prokazatelně dokáže likvidovat některé patogeny, tedy bakterie a viry v organismu. Na druhou stranu přímo leptá a poškozuje organismus. Je to tedy něco za něco.
Chvíli jsme sledovali, zda se dočasné zlepšení po ustupu potíží stane trvalým, tedy podpoří li to imunitu, či se do poškozených tkání dají další infekce.
Bohužel to ve většině případů byl druhý případ. Závěr našeho zkoumání účinků MMS bylo vyjádření pí Bláhové, která lidem s opakovanými potížemi řekla, ať to tedy berou pořád. To je ovšem zcela proti idei vyléčení.

Jiří Zámečník (So, 12. 11. 2016 - 18:11)

O MMSjsem četl mnoho a také jsem chloritan jednu dobu prodával a tak jsem měl i zpětnou vazbu na tyto lidi. Viděl jsem i dokument na Primě s Hamblem a to jak vyléčil onoho staršího muže s rakovinou, kterému již lékaři nedávali žádnou naději.Paradoxem je, že právě ležím v nemocnici s opuchlým kolenem. Samozřejmě, že jsem i s bratrem MMS vyzkoušel před lety i na sobě a bylo mě lépe. Neměl jsem však žádné zjevné zdravotní potíže. Bratrovi to však pomohlo od hodně problémů. Právě jsem si chloritan konečně objednal a přeji všem brzké uzdravení.

No. (Pá, 14. 10. 2016 - 16:10)

Jen aby nedošlo na tebe! Znáš to přece,že kdo se směje naposled, ten se směje nejlíp? Tak si to, prosím tě, uvědom! A taky nevím, koho jsi myslel tím starým, smradlavým a nepotřebným dědkem! Já jsem relativně mladý-přes 40 let, a taky mám různé zdravotní potíže, chronického rázu, naštěstí mírného charakteru. Ale to víš, každý stárneme! I ty! Nevím, co si o sobě myslíš!

Starej a nepotř (Čt, 13. 10. 2016 - 04:10)

Najednou všichni mlčí o...Smradlavej Starej dědek, neboj brzo na Tebe dojde. Už to nebude trvat dlouho a budeš pod drnem a neštěkne po tobě ani pes. Ale lépe když vydržíš co nejdéle

Starej (Čt, 13. 10. 2016 - 04:10)

Najednou všichni mlčí o...Tak ty jsi ještě neumřel

Skeptik (Po, 19. 9. 2016 - 23:09)

Najednou všichni mlčí o účinnosti MMS! Že by všichni po něm už
"zhebli"? Nebo se léčí z těžkých zdravotních následků chemie?!
Tak, lidi, co se s vámi děje?!! Pokud jste živí, pište svoje zážitky s MMS! Pokud vás to zabilo, tak už se člověk tady nic stejně nedozví!!! A já se právě toho potřebuji moc dozvědět!

Reklama

Přidat komentář